Mrb kızlar bugün sabrımın son demilerini yaşıyor gibiyim hic keyfim yok.. Anlatabileceğim beni anlayabilecek birileride yok buraya yazmak istedm bende..
Malum evdeym yatıyorum yemeğim önüme geliyor sağolsunlar annem kynvalidem yanımda ama herşey gözüme batıyo sanki sıkıldım bide 1 aydır koltukta yatıyorum eşimden ayrı, yatakodası cok sıcak ve annemler gece gelip ilac veriyolar o yuzden mecbur orda yatıyorum.. Evin düzeni o kadar karıştıki nasıl toparlancak bilemiyorum.. eşim artık bir an önce bebeğimz doğsa sende iyieşsen diyor.. Bide ikimizde her yemeği yemeyiz biraz seciciyz,ikimizdede titizlik var biraz.. Bişey diyemiyorum annemlere kırılmasınlar diye.. Hicbişey istediğim gibi olmuyor bişey söylesem bu böyle olsun diye hemen karşı çıkıyolar biz yaparız sen karışma yat dinlen diyolar ama olmuyor işte.. Bebeğe nevresim takımı alıyoruz misal yıkanması lazım diyorum ütüleriz bişey olmaz diyolar lafta söyleyemiyorum.. bebek şekeri fln alınması lazım diyorum tepki gösteriyolar onların zamanında yokmuş diye ne blmm biberonları kendim alıp 5 dk kaynattım dünyanın lafını yedim :S.. abartıyomusum.. Eşimle oturup bişeyler paylaşamıyoruz bile cunku annemler surekli bizimlee :S.. Onların yanındada dipdibe oturup muhabbet edemeyiz haliyle..
O kadar bunaldımki.. Bide gelenler niye yatıyo doğursun diyip duruyor 8 aylık olmuşmuş niye yatıyomuşum.. Çok Bunaldım artık kalkmak istiyorum bırakmıyolar napıcam ben icim icimi yiyiooo..
Uzun oldu biraz kızlar kusura bakmayın.. Hakkınızı helal edin .
canım benim annemde 2 hafta yanımda kaldı. mutfak halısı için saatlerce tartıştık. sanki o kullanacak ben masanın altına sermek istiyorum o mutfağın hiç kullanmadığım abuk subuk açık yerine koyacak. en son dedimki iyi sen oraya koy senin arkandan ben onu değiştiricem, masayıda kaldırmış olucam başıma iş çıkaracaksın dedim. en sonunda vazgeçti hem benim dediğim yere koyunca kendide daha kullanışlı olduğunu gördü. hele beni küçükken teflon tavaya çatal batırdığım için pataklayan annem teflon tavayı önce metal kaşıkla karıştırıp sonrada çatalı batıra batıra yemesin mibunun gibi bir sürü ufak tefek şey... evimizin düzeni bozulunca strese giriyoruz, evimiz kontrolümüzden çıkıyo. ama canım sabret düşün şurda 1 bilemedin 2 ay sonra 3 kişi kalacaksınız. hem o zaman evininle uğraşacak gücünde olacak. şu an sadece bebeğini sağlıklı doğrmaya odaklan. boşver evin yine eski haline gelir.
biliyorum herşey gözüne batıyo bişey dememek için kendini bazen zor tutuyosun, ama sabırlı ol, bu günler geçtiğinde pişman olacağın üzüleceğin bişey yapmamış ol...
Kizlar cok sukur tarihim belli oldu. Bu cuma ( 37+0'da )sezeryan oluyorum. inanin daha dogurmadan hafifledim. birde saglikla kuveze girmeden alsam kucagima bebeklerimi.
Kizlar cok sukur tarihim belli oldu. Bu cuma ( 37+0'da )sezeryan oluyorum. inanin daha dogurmadan hafifledim. birde saglikla kuveze girmeden alsam kucagima bebeklerimi.
kızlar nasılsınız? Benim ebeyle kontrolüm vardı, benim kendi ebem izinliymiş yerine başkası baktı, bu ay 2.5 kilo almışım, hep bir buçukla geldim bugüne ama bu ay öyle olmuş, ebey iştahım yok dedim, gerçekten de öyle sıcaklardan canım bişey istemiyor, bana ''Allahtan iştahın yokmuş'' dedi, resmen dalga geçti yaa
Mrb kızlar bugün sabrımın son demilerini yaşıyor gibiyim hic keyfim yok.. Anlatabileceğim beni anlayabilecek birileride yok buraya yazmak istedm bende..
Malum evdeym yatıyorum yemeğim önüme geliyor sağolsunlar annem kynvalidem yanımda ama herşey gözüme batıyo sanki sıkıldım bide 1 aydır koltukta yatıyorum eşimden ayrı, yatakodası cok sıcak ve annemler gece gelip ilac veriyolar o yuzden mecbur orda yatıyorum.. Evin düzeni o kadar karıştıki nasıl toparlancak bilemiyorum.. eşim artık bir an önce bebeğimz doğsa sende iyieşsen diyor.. Bide ikimizde her yemeği yemeyiz biraz seciciyz,ikimizdede titizlik var biraz.. Bişey diyemiyorum annemlere kırılmasınlar diye.. Hicbişey istediğim gibi olmuyor bişey söylesem bu böyle olsun diye hemen karşı çıkıyolar biz yaparız sen karışma yat dinlen diyolar ama olmuyor işte.. Bebeğe nevresim takımı alıyoruz misal yıkanması lazım diyorum ütüleriz bişey olmaz diyolar lafta söyleyemiyorum.. bebek şekeri fln alınması lazım diyorum tepki gösteriyolar onların zamanında yokmuş diye ne blmm biberonları kendim alıp 5 dk kaynattım dünyanın lafını yedim :S.. abartıyomusum.. Eşimle oturup bişeyler paylaşamıyoruz bile cunku annemler surekli bizimlee :S.. Onların yanındada dipdibe oturup muhabbet edemeyiz haliyle..
O kadar bunaldımki.. Bide gelenler niye yatıyo doğursun diyip duruyor 8 aylık olmuşmuş niye yatıyomuşum.. Çok Bunaldım artık kalkmak istiyorum bırakmıyolar napıcam ben icim icimi yiyiooo..
Uzun oldu biraz kızlar kusura bakmayın.. Hakkınızı helal edin .
Kızlar aranızda süt pompası alan varmi.hangi markayi ne kadara nereden aldiniz
Eki Görüntüle 757785 Eki Görüntüle 757783 Eki Görüntüle 757784 Selam annecikler..:)
Herkes bir bir kavuşmaya başladı yavrularına,çok heyecanlııııı :))
Fmfm,gözünüz Aydın canım sağlıkla sıhhatle büyütün pamuk prensinizi inşallah :)
Pampam canım cicileriniz de odanız da bir harika :) sağlıkla gelsin,Mutlulukla büyüsün inşallah odasında güzel bebiş :)
Yarın kontrolümüz var bakalım benimki ne alemde.Sanırım şu anda yan gelmiş yatıyor,karnım iyice yanlara doğru yayıldı çünkü.
Her hareketinde artık canım yanmaya başladı,içerde yeri daraldıkça o da sıkıntı çekiyor tabii,tepik üstüne tepik..
Hazırlıklar bitti gibi,kısmetse bugün perdelerimiz gelecek.Takılsın da odamızın son halini paylaşırım
Bakın bunlar da bebek şekerimiz ve Mevlüt şekerimiz.Bebek şekeri aslında lavanta kesesinden ibaret,Mevlüt şekeri için aldığım gümüş şekerliklere akide şekeri konulacak ama.İsim etiketlerini de eşim grafikere hazırlatıyor benim verdiğim örneklere göre.Onlar takılacak sadece.
Avizeyi de ben hazırladım.:) Evde Koçtaşdan aldığımız bir Japon feneri tarzda avize vardı,onu süsleyip püsleyince tam kızımın odasına layık oldu.Hem de el emeği göz nuru :))
Hadi bakalım hayırlısı ben söylemiştim canım sana bekletmezler çünkü ikizleri. Ay ne güzel benden önce doğuracaksın inşallah.bugün de dag21 almış olmalı bebecikleri kucağına inşallah sağlıkla sıhhatle almıştır darısı hepimize olsun..
kızlar bnmde muayenem vardı bgn.. bebişim 2650 g olmuş. bende 2 kilo almışım. öğlen olmasın sbbh yada akşam 45 dakika yürü dedi. sezeryan tarihimi de 1 ağustosdan 31 temmuza aldı. buarada 31 temmuz evlilik yıldönümümüz
çiçekdemeti sen ağda işini ne yaptın buarada canım:) ben dr.a sordum yaptırabilirmiyim diye hani sancılar falan oluyo ya. bebeğe hiçbi zararı olmaz yaptırabilrsin dedi..
kızlar bnmde muayenem vardı bgn.. bebişim 2650 g olmuş. bende 2 kilo almışım. öğlen olmasın sbbh yada akşam 45 dakika yürü dedi. sezeryan tarihimi de 1 ağustosdan 31 temmuza aldı. buarada 31 temmuz evlilik yıldönümümüz
çiçekdemeti sen ağda işini ne yaptın buarada canım:) ben dr.a sordum yaptırabilirmiyim diye hani sancılar falan oluyo ya. bebeğe hiçbi zararı olmaz yaptırabilrsin dedi..
kızlar nasılda az kaldı ayy bende bende istiyorum artık bakalım pazartesi kontrole gidince bizde neler olacak
Eveeet az kaldı benim şafak 4 inşallah ay insan nasıl heyecanlanıyor, telaşlanıyor. İkizlerimiz teker teker geliyor sıra sizlerde:)
Sağlıcakla zamanın da kavuşalım bebişlerimize.,
Allah kolaylık versin canım. Ayy çok heyecanlı. Cuma olmaz şimdi :)
Hadi bakalım hayırlısı ben söylemiştim canım sana bekletmezler çünkü ikizleri. Ay ne güzel benden önce doğuracaksın inşallah.bugün de dag21 almış olmalı bebecikleri kucağına inşallah sağlıkla sıhhatle almıştır darısı hepimize olsun..
ben bile çok heyecanlıyım seni hiç düşünemiyorum. saatleri bırak dakikalar geçmez şimdi inşallah sağ salim alırsın bebişini kucağına:)
Allah razı olsun kızlar. Doktor pazartesi alalım dedi. Cuma alın diye tutturdum :) iki günden bişey olmaz hadi istediğin gibi olsun dedi. Nasıl çıktım muayenehaneden güle oynayaşimdi de uyku tutmuyor. Nescim inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi hepimiz. inşallah dag'da bebekleri de iyidir. Hepimiz için hep dua ediyorum.
Canım ben Avent aldım çok da memnunum. Ama Medelayı da öneriyorlar. Ben Medela bulamadığım için Avent almıştım. fakat Medela da sadece elektrikli sağma vardı. ben Avent den elektrikli, manuel ve pilli sağma özellikleri olan makineyi 100-120 TL civarinda almıştım. Medela da aynı fiyata ama sadece elektrikli sağma var. Pilli sağma özelliği dışarıda çok işe yarıyor. Bazen priz bulamıyorsunuz. bu sebeple tavsiyemdir.
tatlı uyuybiliomusun heycandan benim kalbim sizin adınza güm güm güm atıoooohayıtrlısıyla bebişleri alın gelin fotoları unutmayın ama
Tesekkur ederim canim dogum iznim bitince calisicam rapor hakkim doldu nerdeyse.ogleden sonra dersim olursa bebegim ac kalir mecburum almaya.annem dogsun oyle al diyo.avent e bebekte 200 lira 50 lira indirim kazanip alsam fiyat yinede yuksek sanki
canım merhaba bende daha yenı hamıleyım pazartesı test yaptım adetım 3 gun gecıkmıstı ıkı cızgı cıktı sonra osmngazı tıp merkezı yakın dıye oraya gıttım kan testı ıcın bhcg 3.726 cıktı poztıfmıs.daha doktora gıtmedım gozukmez dedıler hemen en son 14 hazıranda hasta olmustum.sımdı papazartesı ıcın nuray hanımdan randevu alıcam nasl bırı bıraz bılgı verırmısın.cok heycanlıyım ılk gıdıcem gorebılcekmıyım bebeği cok korkuorummm :S
Oncelikle bebegin hayirli olsun Allah sonuna kadar yardimcin olsun.ben kilolu bi gebeyim zayiflayamadan hamile kaldim cok erken donemde gitmistim nuray hanima vajinal ultrasonla kesemizi gormustuk ins sende gorursun endise etme.karin bolgende yag fazla degilse ustten ultrasonla bile gorursun.nuray hanima gelince sahane bi doktor.guler yuzlu konusunda bilgili insana deger veren rahatlatan sordugun sorulara cevap vermekten sıkìlmayan biri.pazartesi 10.30 da randevum var erken olursa randevun karsilasiriz bile.ismim hacer.
Nuray hanim odaya girerken merhabayla karsilar halini hatrini sorar tebessum eder.bi sefer benim yuzumu asìk gormus koridorda nasil telaslanmis acaba kanamasi mi oldu ters giden biseymi oldu diye dusunmus.iceri girer girmez soylemis birlikte gulmustuk.bence yanilmazsin nuray hanimi tercih etmekle canim
bende oyle duydum cok ıyıymıs dıye bakalım gıdıcem pazartesı daha randevu almadım ben arkdasım var orda claısan o alıcak bana.değerım nasıl sence 3.726 varmı bılgın bu konuda.ıns denk gelırız cnm.ben zayıfım 48 kıloyum gozukur belkı yağ falan yok bakalım:)
bende oyle duydum cok ıyıymıs dıye bakalım gıdıcem pazartesı daha randevu almadım ben arkdasım var orda claısan o alıcak bana.değerım nasıl sence 3.726 varmı bılgın bu konuda.ıns denk gelırız cnm.ben zayıfım 48 kıloyum gozukur belkı yağ falan yok bakalım:)
değerin yüksek canım3 haftalık 4 haftalık olmasada o civarlarda sanki[/Q
nil heycanlanıorum ıste gıdıcem dıye hep merak ıcındeyım ıns allahım onu bana gsterır.kaderım sne nerden bılıosun bnları:)bana bılgı ver bırazzzz