Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Ah be kızlar daha yeni başlıyorsunuz. Hele bebek olsun hiç düzeniniz kalmayacak. İnanın darma duman oluyorsunuz. Hiç birşey istediğiniz gibi ıolmuyor. Mesela anneme 50 kere biberonların içine sünger sokmamasını söyledim çünkü çiziliyor çizilincede çöpe atılıyor. En pahalısından aldığım biberonlar çizildi çöpe atıldı. Ama şunu bilinki hayat kurtarıyorlar. Şimdi eserekli zamanlarınız doğumdan sonra bu yapılanları görmeyeceksiniz bile. O kadar yorgun olacaksınız. Fakat alınan tüm eşyaları yıkayın öyle kullanın. Kim ne derse desin çok önemli bunlar.

Kizlar cok sukur tarihim belli oldu. Bu cuma ( 37+0'da )sezeryan oluyorum. inanin daha dogurmadan hafifledim. birde saglikla kuveze girmeden alsam kucagima bebeklerimi.

Hadi bakalım hayırlısı ben söylemiştim canım sana bekletmezler çünkü ikizleri. Ay ne güzel benden önce doğuracaksın inşallah.bugün de dag21 almış olmalı bebecikleri kucağına inşallah sağlıkla sıhhatle almıştır darısı hepimize olsun..

tatlım takma kafana şöyle boş boğaz insanları.. inan bende 2 haftada 2 kilo almışım heleki hiç iştahım yok buaralar dediğin gibi. umrumda da değil kim ne derse desin doğumdan sonra bunların hepsi gider Allahın izniyle yeterki iste:)

ben kendi anneme bile 1 ağustos da sezeryan olucam 30 temmuza bilet aldırdım. biliyorum çnkü huyumu. hele birde hamileyiz hiç çekemiyorz herşey batıyor. ama olsun 3 ay gözlerimizi kapatıcaz yoksa işin içinden hiç çıkamayız. takmamak lazım hep bebeği düşünerek bu gıcık düzen alışkanlığımızı 3 ay erteleyebilirz:) yanlız değilsin gördğüm kadaryla hepimizde var

Kızlar aranızda süt pompası alan varmi.hangi markayi ne kadara nereden aldiniz

bence pahalı birşey alma. manuel al. çnkü belki sütün tam yetecek belki gerek bile kalmayacak kullanmana. al eczaneden orta kalite birşey. baktın ihtiyacın oldu ve yeterli gelmedi. iyi birşey alırsın bence.

çooooooooooook güzel olmuşlar ellerine sağlık. bizim topik anneleri de döktürüyor bildiğin:) güle güle kullan canım inşallah..

Kizlar cok sukur tarihim belli oldu. Bu cuma ( 37+0'da )sezeryan oluyorum. inanin daha dogurmadan hafifledim. birde saglikla kuveze girmeden alsam kucagima bebeklerimi.

ben bile çok heyecanlıyım seni hiç düşünemiyorum. saatleri bırak dakikalar geçmez şimdi inşallah sağ salim alırsın bebişini kucağına:)

kızlar bnmde muayenem vardı bgn.. bebişim 2650 g olmuş. bende 2 kilo almışım. öğlen olmasın sbbh yada akşam 45 dakika yürü dedi. sezeryan tarihimi de 1 ağustosdan 31 temmuza aldı. buarada 31 temmuz evlilik yıldönümümüz

çiçekdemeti sen ağda işini ne yaptın buarada canım:) ben dr.a sordum yaptırabilirmiyim diye hani sancılar falan oluyo ya. bebeğe hiçbi zararı olmaz yaptırabilrsin dedi..

kızlar nasılda az kaldı ayy bende bende istiyorum artık bakalım pazartesi kontrole gidince bizde neler olacak

Amanda ne güzel hem bebişe hem sana maşallah. Ay ne güzel evlilik yıldönümüzde bebişiniz geliyor sağlıcakla inşallah.
Bende 1 ay kadar oldu yaptırmıştım Ağdayı kuzene şimdi yine yaptırmam lazım. Bu kadınların derdi hiç bitmiyor:)

kızlar nasılda az kaldı ayy bende bende istiyorum artık bakalım pazartesi kontrole gidince bizde neler olacak

Eveeet az kaldı benim şafak 4 inşallah ay insan nasıl heyecanlanıyor, telaşlanıyor. İkizlerimiz teker teker geliyor sıra sizlerde:)
Sağlıcakla zamanın da kavuşalım bebişlerimize.,

Eveeet az kaldı benim şafak 4 inşallah ay insan nasıl heyecanlanıyor, telaşlanıyor. İkizlerimiz teker teker geliyor sıra sizlerde:)
Sağlıcakla zamanın da kavuşalım bebişlerimize.,

tatlı uyuybiliomusun heycandan benim kalbim sizin adınza güm güm güm atıoooo hayıtrlısıyla bebişleri alın gelin fotoları unutmayın ama

Allah kolaylık versin canım. Ayy çok heyecanlı. Cuma olmaz şimdi :)

ben bile çok heyecanlıyım seni hiç düşünemiyorum. saatleri bırak dakikalar geçmez şimdi inşallah sağ salim alırsın bebişini kucağına:)

Allah razı olsun kızlar. Doktor pazartesi alalım dedi. Cuma alın diye tutturdum :) iki günden bişey olmaz hadi istediğin gibi olsun dedi. Nasıl çıktım muayenehaneden güle oynaya şimdi de uyku tutmuyor. Nescim inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi hepimiz. inşallah dag'da bebekleri de iyidir. Hepimiz için hep dua ediyorum.

Ay p.tesi olsaydı aynı gün Olucaktı desene:) inşallah canım sağlıcakla alalım kucaklarımıza en önemlisi bu.

Tesekkur ederim canim dogum iznim bitince calisicam rapor hakkim doldu nerdeyse.ogleden sonra dersim olursa bebegim ac kalir mecburum almaya.annem dogsun oyle al diyo.avent e bebekte 200 lira 50 lira indirim kazanip alsam fiyat yinede yuksek sanki

tatlı uyuybiliomusun heycandan benim kalbim sizin adınza güm güm güm atıoooo hayıtrlısıyla bebişleri alın gelin fotoları unutmayın ama

Yok be güzelim nerde öle uyku:) aynen doğum yapan herkese bende heyecanlanıyorum şimdi siz sonra biz :)
Yok yok unutmayız fotoyu:)

Canim dogum iznim bitince ise basliycam ogleden sonra dersim olursa bebegim uzun sure ac kalir
yani mecburum bi bakima almaya.gokce avent almis memnunmus bakicam fiyatlarina

Tesekkur ederim canim dogum iznim bitince calisicam rapor hakkim doldu nerdeyse.ogleden sonra dersim olursa bebegim ac kalir mecburum almaya.annem dogsun oyle al diyo.avent e bebekte 200 lira 50 lira indirim kazanip alsam fiyat yinede yuksek sanki

canım merhaba bende daha yenı hamıleyım pazartesı test yaptım adetım 3 gun gecıkmıstı ıkı cızgı cıktı sonra osmngazı tıp merkezı yakın dıye oraya gıttım kan testı ıcın bhcg 3.726 cıktı poztıfmıs.daha doktora gıtmedım gozukmez dedıler hemen en son 14 hazıranda hasta olmustum.sımdı papazartesı ıcın nuray hanımdan randevu alıcam nasl bırı bıraz bılgı verırmısın.cok heycanlıyım ılk gıdıcem gorebılcekmıyım bebeği cok korkuorummm :S

Oncelikle bebegin hayirli olsun Allah sonuna kadar yardimcin olsun.ben kilolu bi gebeyim zayiflayamadan hamile kaldim cok erken donemde gitmistim nuray hanima vajinal ultrasonla kesemizi gormustuk ins sende gorursun endise etme.karin bolgende yag fazla degilse ustten ultrasonla bile gorursun.nuray hanima gelince sahane bi doktor.guler yuzlu konusunda bilgili insana deger veren rahatlatan sordugun sorulara cevap vermekten sıkìlmayan biri.pazartesi 10.30 da randevum var erken olursa randevun karsilasiriz bile.ismim hacer.
Nuray hanim odaya girerken merhabayla karsilar halini hatrini sorar tebessum eder.bi sefer benim yuzumu asìk gormus koridorda nasil telaslanmis acaba kanamasi mi oldu ters giden biseymi oldu diye dusunmus.iceri girer girmez soylemis birlikte gulmustuk.bence yanilmazsin nuray hanimi tercih etmekle canim

bende oyle duydum cok ıyıymıs dıye bakalım gıdıcem pazartesı daha randevu almadım ben arkdasım var orda claısan o alıcak bana.değerım nasıl sence 3.726 varmı bılgın bu konuda.ıns denk gelırız cnm.ben zayıfım 48 kıloyum gozukur belkı yağ falan yok bakalım:)

Degerleri pek bilmiyorum ama iyi oldugunu hissediyor
gozukur endiselenme.dun deryaya da demistim ultrason kagitlarina bakip mukemmel gelisimi gorceksiniz.biz sirayla kagitlara bakip guluyoruz eglenceli oluyo.ins sende yasiycaksin

değerin yüksek canım3 haftalık 4 haftalık olmasada o civarlarda sanki, benim 660 gibi birşeydi geçen hafta daha 26 günde bir olduğum için geçtiğini farketmiştim ama dr belli olmaz daha haftaya gel dedi. ve hergün iki katına çıkıyomuş öyle düşünürsek senin 3 haftalık bence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…