Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Eveeet az kaldı benim şafak 4 inşallah ay insan nasıl heyecanlanıyor, telaşlanıyor. İkizlerimiz teker teker geliyor sıra sizlerde:)
Sağlıcakla zamanın da kavuşalım bebişlerimize.,

sadece 4 gun mu ? aman allahimmm :) bakalim nasil olacakkk ayy :) 2 tane dunya guzeli ooff off .. :)

kızlar dün ilk defa rahim sertleşmesi sırasında ufak bi sancı hissettim. ama ufak dediğime bakmayın nefesim kesildi o kadarı bile gözümü korkuttu. Allah yardımcımız olsun doğumda. bundan sonra biraz zorlayacak herhalde, iyice ağırlaştım, yürümek falan iyice zorlaştı. hele yataktan kalkarken şekilden şekle giriyorum :KK1:
inşallah eylülde hepimizin bebişleri kucağımızda olmuş olacak.....

Cnm ben sordum o rahim kasilmasi degilmis.Bebek sirtini falan dayiyordur dedi benim dr. um..Benimde sag yada sol arafmda yumru gibi kocaman birsey yukari dogru kalkiyor tas gibi ayni.canimi yakiyo_OZellikle dedim rahim kasilmasi mi diye ..Rahim kasilmasi oyle olmaz dedi bana.O bebegin sırti poposu falandir dedi.

banada sığamıyo gibi geliyo, gerinip duruyo içerde yer açmak istermiş gibi. daha nasıl beklicek 40 gün şaşırıyorum bazen.
bu arada seninlede aramızda bi gün var... emirhan-seda sen ben peş peşe doğurucaz inşallah :KK52:

Dun ben tahmini dogum tarihimi sordum 15- 20 agustos civari olur diye dusunuyorum dedi.. :) Oyle olursa 40 gun degil tahmini 30 gun var :)arka arkaya hepbirden doguruveririz insallha.. oleyyyyyy :))))

kızlarrrrrr dün odsamız geldi :KK16: artık nasipse hafta içi izne ayrılınca temizleriz yıkayıp ütüleyip yerleştiririz odamızıda sonra resimleri yükleyeceğim kapı süsümüzüde kendi ellerimle yapmayı düşünüyorum bakalım

ayy hadi saglicakla kullansin eylul prensess insallahh :) ben kapi susu aldim ama hosgeldin falan o yazilari deneyecegim bakalim olacak mi :) Yapamazsam diye kapi susunu riske atmadim :)

Kizlar benim ozellikle pubic kemigim agriyo bacagimi acamiyorum..Sizde de var mi ? Oyuzden donemiyorum yatamiyorum kalkamiyorum :KK43:

Canim vucudun doguma hazirlaniyo benim vucudumun yaptigi gibi :-) bendede oluyo bazen zor yuruyorum.bende pazartesi gidicem doktora bakalim tarih vericekmi
bebegim midemin orda bazen uzuyo bi saga bi sola gezenti kizim benim

güle güle kullan cnm odanızı kapı süsünüde bende kendim yaptım.. bu arada ağda için hiç korkma yıllardır kuaförde yaptırıyorum bende şuana kadar sorunda yaşamadım bir kere alışınca rahat gelecek zaten

ay inşallah 1 kere yaptırsam alışırım herhalde bende kimileri yazmış etim koptu falan korktum bende :S abartıyorlar galiba kapı süsünün resmini bekliyorum o zaman canım

ayy hadi saglicakla kullansin eylul prensess insallahh :) ben kapi susu aldim ama hosgeldin falan o yazilari deneyecegim bakalim olacak mi :) Yapamazsam diye kapi susunu riske atmadim :)

bu arada kızlar şu kapı süslerinizi paylaşın resim olarak fikir edinmiş olurum

Dun ben tahmini dogum tarihimi sordum 15- 20 agustos civari olur diye dusunuyorum dedi.. :) Oyle olursa 40 gun degil tahmini 30 gun var :)arka arkaya hepbirden doguruveririz insallha.. oleyyyyyy :))))

yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.. kalp çarpıntıları başladı artık sağlıcakla gelsinler inşallah:)

kızlar bnmde araba şeklinde mor bir kapı süüsm var ammaaaaaaaaaaaa altına bebişimin ismini de yazıp asmam lazım. onu düşünüyorum nasıl yapsam diye.. yapanlar paylaşırsa sevinirim fikir olur :)

Cnm ben sordum o rahim kasilmasi degilmis.Bebek sirtini falan dayiyordur dedi benim dr. um..Benimde sag yada sol arafmda yumru gibi kocaman birsey yukari dogru kalkiyor tas gibi ayni.canimi yakiyo_OZellikle dedim rahim kasilmasi mi diye ..Rahim kasilmasi oyle olmaz dedi bana.O bebegin sırti poposu falandir dedi.

canım poposunu çıkarmasınin ağrısı ayrıda benim bütün rahim semsert oluyo. bütün karnım taş gibi oluyo hiç kıpırdayamıyorum o zaman. bu şekilde olursa rahim kasılması sende dikkat et bak. bu haftalarda olur zaten sendede oluyodur.

normal doğum içinmi bu tarihi verdi? demekki sata göre olmuyo her zaman.

Kızlar bugün kontrolüm vardı.Önce NST ye girdim 20 dk.Kızım kıpır kıpır dört döndü içerde.:) Boyumuz 49 cm.kilomuz 2700 gr.olmuş .

Fakat suyumuz azalmış hatta sınırdaymış.Pzts .ye kadar günde en az 3 lt.su iç gel bakalım ne durumda? Eğer farkederse aynı tempoyla devam ederiz,en azından Ağustos'un ilk haftasına kadar tutmaya çalışırız. Ama bir değişiklik olmamışsa eğer önümüzdeki hafta ortası suni sancı verip doğumu başlatırız dedi ..

Şok oldum,sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.KıZıma kavuşacağım için çok sevinçli ve heyecanlıyım ama suni sancıdan da bir o kadar haz etmiyorum.:KK43:

Normal doğum olacaksa herşey normal seyretsin,nişanım gelsin suyum gelsin, kasılmalarım evde başlasın istiyordum ama ne yazık ki evdeki hesap çarşıya uymayacak gibi görünüyor..

Hayırlısıyla sağlıkla gelsin de artık yapacak birşey yok,bekleyip görücez.Korkudan öğlenden bu saate kadar içtim zaten 3 lt.suyu :)))

Son düzenleme:
Kızlar bugün kontrolüm vardı.Önce NST ye girdim 20 dk.Kızım kıpır kıpır dört döndü içerde.:) Boyumuz 49 cm.kilomuz 2700 gr.olmuş .

Fakat suyumuz azalmış hatta sınırdaymış.Pzts .ye kadar günde en az 3 lt.su iç gel bakalım ne durumda? Eğer farkederse aynı tempoyla devam ederiz,en azından Ağustos'un ilk haftasına kadar tutmaya çalışırız. Ama bir değişiklik olmamışsa eğer önümüzdeki hafta ortası suni sancı verip doğumu başlatırız dedi ..

Şok oldum,sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.KıZıma kavuşacağım için çok sevinçli ve heyecanlıyım ama suni sancıdan da bir o kadar haz etmiyorum.:KK43:

Normal doğum olacaksa herşey normal seyretsin,nişanım gelsin suyum gelsin, kasılmalarım evde başlasın istiyordum ama ne yazık ki evdeki hesap çarşıya uymayacak gibi görünüyor..

Hayırlısıyla sağlıkla gelsin de artık yapacak birşey yok,bekleyip görücez.Korkudan öğlenden bu saate kadar içtim zaten 3 lt.suyu :)))

hayırlısı olsun canım o geleceği tarihi biliyor zaten annesi:) buarada ben hamile kalmadan günde 1 bardak anca içerdim suyu, midem bulanır içemezdim hatta.. ama gebeliğimin başından beri 3 lt su içiyorum her gittiğimde de suyu çok iyi lafını duyuyorum. öenmli bir konu ne kadar bnm için mide bulandırıcı olsa da çok önemli bebek için. sen ne kadar su içersen amnion sıvısı o kadar taze oluyor bebiş için.. umarım bu hızla devam edersin:)

hayırlısı olsun canım o geleceği tarihi biliyor zaten annesi:) buarada ben hamile kalmadan günde 1 bardak anca içerdim suyu, midem bulanır içemezdim hatta.. ama gebeliğimin başından beri 3 lt su içiyorum her gittiğimde de suyu çok iyi lafını duyuyorum. öenmli bir konu ne kadar bnm için mide bulandırıcı olsa da çok önemli bebek için. sen ne kadar su içersen amnion sıvısı o kadar taze oluyor bebiş için.. umarım bu hızla devam edersin:)

Su içmede hiç sıkıntım yok aslında,tam günde benim de 3 lt.yi buluyor ama bugün yarım günde devirdim hepsini :)
geçen haftaki kontrolümüze kadar bizim de suyumuz hep çok iyiydi,ta ki şu son 1 haftadır eşimle iftardan sonra bardak bardak çay içene kadar.Söyleyince doktorum da doğruladı,zira çay- kahve diüretik etki yapıyormuş.
Vücudun ihtiyacı olan suyu idrarla atıyor ..Çayı kahveyi de kestik,bakalım etkisi olacak mı ?

iyi akşamlar arkadaşlar, dünde bizim kontrolümüz vardı nst ye 3 kere girdim maalesef. birincide sancı çıktı baya sk aralıklarla 50 nin üstünde doktorum serum verdirdi rahmi rahatlatsın diye birde alttan muayene etti rahmin kapalı dedi sancıları hiç hissetmiyomusun dedi yok dedim, tekrar nst ye girdim serumdan sonra yine sancı çıktı hemde 10 dk da bir 3 sancı çıktı büyük büyük :KK43: eve gittik yemek yiyip dinlenip geldik yine girdik yine sancı ::KK43: tekrar altta muayene etti aşağıya baskı yapmaya başlamış bebk dedi yürüme hiç artık yat dinlen dedi. magnezyum verdi dün içtim bol bolda su iç demişti bu sabah tekrar gittik yine bir sürü 90larda 100lerde sancılar çıktı muayenede etti bu seni daha idare eder bir süre dedi,ne kadar süre bilmiyorum ama bebeğim gelmek istiyo artık galiba, gelişimi de 2 hafta önden gidiyomuş 3300 gr 49 cm herşeyimiz normalmiş, cumartesi tekrar çağırdı bakalım hakkımızda hayırlısı artık heyecanlanmaya başladım psikolojik olarak ağrı hissediyorum sanki kasıklarımda doğurcam böyle giderse:/

selam kizlar...nasilsiniz?? cepten takip ediyorum hep...okuyorurm haberlerinizi..dogum yapan arkadaslarimi tebrik ediyorum..allah anali babali uzun saglikli bir ömür nasip etsin kuzucuklariniza :) darisi da bizim basimiza...gökce ve goks sizinde gözünüz aydin yavrulariniz artik evinde annelerinin sefkatli kollarinda...

bende sira disi bisey yok...cogunuzun yasadiklariyla ayni seyleri yasiyorum..29 temmuzda kontrolümüz..daha hic nst ye girmedik..o gün baglaniriz heralde...gece uykulari artik zor tabi hepimiz icin...cikmak istiyor bebeler :)) hakkimizda hayirlisi olsun

iyi akşamlar arkadaşlar, dünde bizim kontrolümüz vardı nst ye 3 kere girdim maalesef. birincide sancı çıktı baya sk aralıklarla 50 nin üstünde doktorum serum verdirdi rahmi rahatlatsın diye birde alttan muayene etti rahmin kapalı dedi sancıları hiç hissetmiyomusun dedi yok dedim, tekrar nst ye girdim serumdan sonra yine sancı çıktı hemde 10 dk da bir 3 sancı çıktı büyük büyük :KK43: eve gittik yemek yiyip dinlenip geldik yine girdik yine sancı ::KK43: tekrar altta muayene etti aşağıya baskı yapmaya başlamış bebk dedi yürüme hiç artık yat dinlen dedi. magnezyum verdi dün içtim bol bolda su iç demişti bu sabah tekrar gittik yine bir sürü 90larda 100lerde sancılar çıktı muayenede etti bu seni daha idare eder bir süre dedi,ne kadar süre bilmiyorum ama bebeğim gelmek istiyo artık galiba, gelişimi de 2 hafta önden gidiyomuş 3300 gr 49 cm herşeyimiz normalmiş, cumartesi tekrar çağırdı bakalım hakkımızda hayırlısı artık heyecanlanmaya başladım psikolojik olarak ağrı hissediyorum sanki kasıklarımda doğurcam böyle giderse:/
sancıları hissetmio olman bi bakıma güzel dememki ağrı eşiğin yüksek inş bebeişin 1 yada 2 hafata daya dayanır artık baya büyüdüler inş rabbimin izniyel sağlıkla doğar hayırlısı olsun canım boyu kilosunada :nazar: masalalh

:nazar:masalalh kuzuna dmek suyun azalmış bende çok korkuyorum şu su azalmasından bol bol su içmeye devam o zaman hakkınızda hayırlısı olsun canım bende senin gibi nişanım gelsin ağrılarım evde başlasın istiyorum ama nasıl olur bilemiorum kaderda ne varsa yasıcaz

ay inşallah 1 kere yaptırsam alışırım herhalde bende kimileri yazmış etim koptu falan korktum bende :S abartıyorlar galiba kapı süsünün resmini bekliyorum o zaman canım

bu arada kızlar şu kapı süslerinizi paylaşın resim olarak fikir edinmiş olurum

ağda hiç acımıyor değil tabii yalan söylemim şimdi kol altı bacak basitte özel bölge biraz sıkıntı ama bitince ohh tertemiz hemde biliyorsun ağda yapınca uzun sürüyor.. kapı süsünüde paylaşırım foto çekip

X