Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Kızlaarrrr dışarı çıkıp bir geldim bakın ne gördüm.. Teyzem ve kardeşimin sürprizi...<Odamızı süslemişler. Bu sayede bebişlerimin ortak paylaştığımız odasını da göstereyim dedim. Avizeye asıoı süsleri de ben yaptım :) Ellerime sağlık :)

Eki Görüntüle 756086 Eki Görüntüle 756091 Eki Görüntüle 756090 Eki Görüntüle 756089 Eki Görüntüle 756088 Eki Görüntüle 756085 Eki Görüntüle 756083 Eki Görüntüle 756080 Eki Görüntüle 756081 Eki Görüntüle 756082 Eki Görüntüle 756084 Eki Görüntüle 756092

odaniz guzel olmus canim guzel surpriz yapmislar.

gökçecim resimleri görünce bir an önce bebişim doğsun istiyorum nasıl heveslendim. çok güzel olmuş lamba süsün. buarada dikkatimi çekti bnm bebiş odası lambası ile seninki çok benziyor. benmde duvarlar su yeşili perdesi pembe olduğu için kendim süsledim dur resmini çekeyim ikimizinde ellerine sağlık:KK16:
Eki Görüntüle 756441

canım ellerine sağlık yaaa çok beğendiiimmm bayıldım hattaaa... benım yatak odam olduğu için pek süslememiştim... istediğim avizeyide almadım.. kendim yaptım... ama seninkid çok güzeeelll...

İnşallah kuzucunda çıkacak o zaman annelik duygusunu doya doya yaşıcaksın hiç canını sıkma tatlım. Bebiş şu gün çıkar diye bilgi vermediler mi ? Dualarımız seninle .
Ben 3 takım koydum yetmez mi şimdi ?

bende 3 takım hazırladım, anladığım kadarıyla normal doğumda yeter ama sezeryende yetmiyo galiba hastanede daha çok kalındığı için. normal doğumları bazen aynı gün bile çıkarabiliyolarmış....

bende 3 takım hazırladım, anladığım kadarıyla normal doğumda yeter ama sezeryende yetmiyo galiba hastanede daha çok kalındığı için. normal doğumları bazen aynı gün bile çıkarabiliyolarmış....

Doktorun dogum tarihiyle ilgili bisey dedi mi canim

bende 3 takım aldım. yeter sanırım ya.

kızlar karnım nasıl ağrıyordu 2 gün önce, ishal olmuşum meğerse ondanmış. 2 gün oldu azaldı ama geçmedi ishalim. umarım bebeğim zayıflamıyordur. yarın dr. muayenem var buarada çok heyecanlıyım herşey yolunda gidiyordur umarım..

Kizlar dün kontrol vardi kizim 3410gr olmuş maşallah kuzuma ntsye gİrdİm sancim çikmadi herşey normal eşi suyu falan artik haftada bir gel dedi zaman daraldi çokda heycanliyim

Doktorun dogum tarihiyle ilgili bisey dedi mi canim

yok canım şu an normal görünüyo zaten başından beri 28 ağustos doğum tarihi, inşallah bi aksilik olmaz. yani ağustosun son haftası inşallah gelecek böcüğüm... Topikte en son doğuran ben olucam galiba....

Son düzenleme:
kızlar karnım nasıl ağrıyordu 2 gün önce, ishal olmuşum meğerse ondanmış. 2 gün oldu azaldı ama geçmedi ishalim. umarım bebeğim zayıflamıyordur. yarın dr. muayenem var buarada çok heyecanlıyım herşey yolunda gidiyordur umarım..

ishal pek iyi değil canım yarın atlama sakın mutlaka söyle....

gökçe oda harikaaaaaaaaaa vallahi nesin dediği gibi yakında kovalar arasla sarp sizi odadan :KK1::nazar: bu arada kapı süsünü almayı unutmuşum ben seninkini görünce aklıma geldi

pampam halıların hala gelmedimi tatlım ya

gökçe oda harikaaaaaaaaaa vallahi nesin dediği gibi yakında kovalar arasla sarp sizi odadan :KK1::nazar: bu arada kapı süsünü almayı unutmuşum ben seninkini görünce aklıma geldi

pampam halıların hala gelmedimi tatlım ya

tatlım halılar geldi de sermek için annemi bekliyorum temizlesin tekrardan bi öyle sersin diye. ama dur ben halısız resim çekeyim tek tek halısı gelince bitmiş halini de çekerim:)

Kizlar dün kontrol vardi kizim 3410gr olmuş maşallah kuzuma ntsye gİrdİm sancim çikmadi herşey normal eşi suyu falan artik haftada bir gel dedi zaman daraldi çokda heycanliyim

maşallah maşallah maşallah..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
bnmde 2 hafta kaldı doğuma. 2 hafta önce gititğmde 2340 gr demişti. bakalım 2 haftada ne kadar almış.. ishal olduğum için korkuyorum ya umarım zayıflamamıştır. hiç iştahımda yok zar zor yumurta ceviz falan yiyorum meyve ve su içiyorum ama ne biliyim sanki içimde bir korku var kilo almıyormu acaba diye:KK50:

Mrb kızlar doktordan geldik bebeğimiz 2540 grm olmuş ne eksik ne fazla gibi Şükür bu günlere. 2 hafta sonra ilacları kesiyo doktorumuz ondan sonra gelicekse gelsn dedi sancım cıktı yine 50 lerde bi tanede 80 lerde ama yine dozu arttırmadı acılma olmadığı icin..
Dün park yatağımızı kurduk annemin aldığı uyku seti uydu gercekten ama biz onu kışın üşümesn bebek diye sericez ama fena durmadı :).. sonrada sokup kaldırdık.. erken dediler.. Bizde erken mevzusu bitmek bilmiyor :KK70:..

Gökcecim odana bayıldım cok güzel süslemişsiniz.. pampamın avizeside çok şeker..maşallah herkes bi becerikli.. Bnm elimden gelirde yapacak durumum yok şuan.. gec kaldım sanırım biraz ..:)

Bu arada bende de ishal yok ama renk olarak çok koyu uzun zamandır.. ama ictiğim demr hapında öyle olabilir yazdığı icin telaşlanmadım o yuzden doktorada sormadım sizde varmı böyle bişey sormalımıyım..?

Doğumu yaklaşan arkadşlar var yakında bebeklerimiz gelicek inşllhh...

Mrb kızlar doktordan geldik bebeğimiz 2540 grm olmuş ne eksik ne fazla gibi Şükür bu günlere. 2 hafta sonra ilacları kesiyo doktorumuz ondan sonra gelicekse gelsn dedi sancım cıktı yine 50 lerde bi tanede 80 lerde ama yine dozu arttırmadı acılma olmadığı icin..
Dün park yatağımızı kurduk annemin aldığı uyku seti uydu gercekten ama biz onu kışın üşümesn bebek diye sericez ama fena durmadı :).. sonrada sokup kaldırdık.. erken dediler.. Bizde erken mevzusu bitmek bilmiyor :KK70:..

Gökcecim odana bayıldım cok güzel süslemişsiniz.. pampamın avizeside çok şeker..maşallah herkes bi becerikli.. Bnm elimden gelirde yapacak durumum yok şuan.. gec kaldım sanırım biraz ..:)

Bu arada bende de ishal yok ama renk olarak çok koyu uzun zamandır.. ama ictiğim demr hapında öyle olabilir yazdığı icin telaşlanmadım o yuzden doktorada sormadım sizde varmı böyle bişey sormalımıyım..?

canım kuzun büyümüş maşallah bende ferrum fort kullanıyorum kullandığım günden beri siyaha yakın rengi korkma yani

canım kuzun büyümüş maşallah bende ferrum fort kullanıyorum kullandığım günden beri siyaha yakın rengi korkma yani

Teşekkür ederm canım ya icim rahatladı bende ferrum fort kullanıyorum.. benm bildiğin siyah yani .. Anneme dediğimde annem korkuttu benide.. doktoru ona öle bişey olursa mide kanaması geciriyosun demişte gözleri yerinden cıktı kadının.. :):)

maşallah minişine hayırlı zamanda gelsin inşallah. koyu rengi demir hapları yapıyo benimde öyle endişhelenecek bişey yok.
bu arada benim park yatağım haftalar öncesinden kurulu, banada annem kaldırttırmadı. ben söküp daha sonra kuracaktım annem kalsın öyle dursun dedi. ne olacakmış ya niye hevesini kırıyolar ne kaldıki şurda. sen aç bence onu kokusu çıksın falan de :KK34:

maşallah bebişimize:nazar: buarada ben onu sormuştum dr.a canım bnmde renk olarak koyu ilaçlardanmış.

kızlar parça parça çektim odayı resiimleri yükliycem şimdi yorumları bekliyorz teyzeleri birtek halımızı sermedik :KK49:

$kuvet.jpg

$Photo-0132.jpg

$Photo-0134.jpg

Eklentiler

• $kuvet.jpg
    $kuvet.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 34
X