- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
Kızlar mrb,BEBİŞİMİN DOĞUM TARİHİ 17 AĞUSTOS bebişim saf makat pozisyonunda.YANİ BAŞI AĞAĞIYA HALA DÖNMEDİ.döner mi,dönersede ne zaman ve nasıl döner bilemiyorum fakat bu konuda yapmamız gerekenler hk. Bilgisizim.öncelikle gebeliğinde bu sorunu bizzat yaşayan veya sorunu yaşamış arkadaşlarınız var mı???doğumda ve sonrasında hangi sıkıntıları yaşadı.birçok sitede anomali bebek yani özürlü bebeklerde bu sorunun yaşandığı söylensede yabancı sitelerde annenin yaşam tarzından kaynaklandığı yazıyor.tecrübeleriniz ile aydınlatın lütfen bizi.ayrıca bebeğin dönmesi için yapılan egsersiz hareketlerini deneyenler gerçekten bebişleri yerinden döndürmeye yarıyormu??????dr lar sezeryandan yana ama ben sezeryan istemiyorum,onlar doğum konusunda bizim gösterdiğimiz hassasiyeti göstermiyorlar
açıkçası ben anamoli ile ilgili olduğunu düşünmüyorum bu bebeğin yerleşimi ile alkalı % 5 bu ihtimal var zten ayrıntılı ultrosn 2 li 4lü testler yapılmıştır sorun varmıydı ben ve kız kardeşim ayak gelişli doğmuşuz hemde normal tabi annem hastaneye yetişemediği için evde olmuşuz allaha çok şükür sağlıklıyız bebek ters ise sezeryan daha mantıklı bebeiş içerde oksijensiz kalmamalı eğer oksijensiz kalırsa sıskıntı oluşturur allah korusun sezeryanda bir doğum şekli sonuçta ve ikinizin sağlığı daha önemli bence herşeyin hayırlısı normal doğum görünür sıkıntı olr acil sezeryan olur bilemeyiz hayırlısı olsun hakkınızda canım içini ferah tut bol bol dua et