Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

yok canım dünde gelemedi bugünkü biletinide artık ben dün aldım. bu gün akşamüstü gelecek inşallah. ama ben teyzem ve annemin baskılarından aşırı stres altındayım. daha az önce teyzem aradı ikikere açmadım. bi rahat bırakın ya evimde rahat rahat sereserpe kocamı bekleyeyim...

Haklisin cnm yaa..onlarda senin icin endiseleniyorlardir diyecem ama teyzen yakinindaymis..en kotu birsey olsa hemen yetisir nede olsa , bide herseyin battigi bir donemdeyiz , sıkıstırınca insan iyice geriliyo..ama bak aksama geliyo sonunda kocan :) Allah ayirmasin bi daha sizi cnmcimm..Esinden ayri kalmak cok zordur , bi daha gitmez ins. goreve falan.

canım bana sormamışsın ama ben de bildiklerimi yazayım dedim, benim de 2007 de tiroidlerde nodül vardı, alınması gerekti ve alındı bende de hiç tiroid bezi yok ve 6 yıldır hiç aksatmadan her ay düzenli kontrolerime gittim, ilacımı düzenli kullandım ve değerler normale zamanla döndü, zaten bizim gibi hastalar tiroid hastalığını önceden bildiği için gebe kalmayı düşündüğünde daha bilinçli oluyor, lafın kısası arkadaşın hiç endişelenmesin doktora kontrole düzenli gittiğinde hiç bir şey olmaz allahın izniyle

cnm cok tsk.ederim yaa ..Ark.s im lenf kanserini atlatmis bi 10 yil kadar once.. Kemoterapiyide hep bogaz ve gogus kismindan aldigi icin tiroid hormonlari bozulmus ve en son toplamda 7 tane nodul cikti.Gecen hafta aldirdi iste..2 yildir da cocuk istiyo..Tiroide bagliyordu nedenini..simdi artik ilac alacak duzenli olarak..insallah olur bebegi..

Rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlat nasip etsin insallah..

Valla tekrar tsk.ler :)

Kızlar biz geldik ama kuzum küvezde kaç gün kalıcak belli değil inşallah kalmıcak çok şekeri çok düşüktü muhtemelen beslenememesiyle alakalı doktorum tam zamanında almışız dedi kontrollerinizi sıklaştırın olur mu.
Epidural sezeryan oldum çok şükür iyiyim 2 kez ağrı kesici oldum 3. Yü istemedim bile yinede normal doğurun bence sütümde eh işte çok şükür geldi sayılır 3cc falan kuzum babasının kopyası alakamız yok ama ayrı olmak çok. Zormuş bi tarafım hep buruk dua edin olur mu biran önce evimize gidelim

Allah analı babalı büyütsün canım...Kalması gerekiyorsa küvezde kalsın tabi...Yeterki iyi olsun kuzular...
Güle güle iyi günlerde büyüttt
:nazar:

Biz Çarşamba günü kızlarımla taburcu olduk.allaha bin kere şükür.ama çok sevinemedim.küçük kızımın tsh hormonu yani tiroit hormonu yüksek çıkmış.normal değer aralığı 0.2ile4 arası.benim bebeğimde 58 çıkmış.ve zeka geriliğine sebep oluyormuş.
Bebeklerinizin hormon testlerine dikkat edin.kızlar korkularım bitmiyor,inşallah Allah yardım eder de bunu da atlatırız.
İnternet olmadığından yazamıyorum ama bi haftaya kalmaz internet olacak.şimdi annemdeyim.ama dediğim gibi çok korkuyorum tiroit hormonu ile ilgili sıkıntıdan dolayı.ve sütüm gitti gidiyor.bu kadar sıkıntı ve stresle bir ay anca gelebilirdi...
Kızlar çevreniZde ya da ne bileyim akrabalarınızda bu sıkıntıyı yaşamış ve atlarmış birileri varsa nolur paylaşın.
Moralim çok bozuk.tek tesellim Allah büyük,inşallah bu da geçer

Başından beri nelerrr yaşadık nelerrr atlattık bunuda atlacaksınız inşallah...
Endişeler doğumdan sonra daha da mııı fazlalaşıyor ne...
Konu hakkında hiçbir bilgim yok ama herşeyin yoluna gireceğine inanıyorum canım...
Geldin mi sen annenin yanına canım...Kendine ve kızlarına iyi bak :)

Kizlar sozum soz buyrun. Edmer olan Sarp kumral olan Aras, Biz tanistigimiza memnun olduk :)

Allah nazarlardan saklasın meleklerini canım...Çok yakışıklı oğulların:nazar::nazar:
Bizde memnun olduk tanıştığımıza ama söyle onlara üzmesinler annelerini...
Bu arada ben ikisinide sana benzettim canım...
Güle güle sağlıkla sıhhatle büyüsünler inşallah...Benden ikisinede kocaman bir maaaşallahhhh

Kimseye tahammülüm yok yok.. ya sabır çekiyorum..kizlar bu sıcaklarda birde gebeligin son gunlernde herkes hersey batiyor bana.. şu bir aydir cektgm sinir sitresin haddi yok.. oysa bedenimi doğuma kadar rahatlatmak huzur istiyordum... Rabbimin gücüne gitmesin. Yedgm önümde yemedgm arkamda annem eşim pervane cevremde.. ama sıkınti var içimde hep.... Cocugumda üzülüyor sıkıntıya giriyor simdi içerde....

Kızlar şu park yataklara kenarlıklı olan uyku setlerinden koyulmuyor değilmi.. bilgisi olan varsa yazarsanız sevinirim..

Kızlar şu park yataklara kenarlıklı olan uyku setlerinden koyulmuyor değilmi.. bilgisi olan varsa yazarsanız sevinirim..

O uyku setleri ahsap mobilyalarda kullaniliyo diye biliyorum canim.park yatakta sadece yatak koyabilirsin yanlarina olmaz bence.zaten cok agir biseyi tasimaz

Kimseye tahammülüm yok yok.. ya sabır çekiyorum..kizlar bu sıcaklarda birde gebeligin son gunlernde herkes hersey batiyor bana.. şu bir aydir cektgm sinir sitresin haddi yok.. oysa bedenimi doğuma kadar rahatlatmak huzur istiyordum... Rabbimin gücüne gitmesin. Yedgm önümde yemedgm arkamda annem eşim pervane cevremde.. ama sıkınti var içimde hep.... Cocugumda üzülüyor sıkıntıya giriyor simdi içerde....

Cnm yaa , iste son zamanlar yaa ne olsa batiyo ...Ama ne guzel herkes etrafinda pervane..benim ailem uzakta mesela bu daha zor.. Sadece doguma gelecek bizimkiler.. ama son zamanlar hormonlar iyice costu ya ondandr..Az daha sabir bak az kaldi.. kuzucun gelecek kucagina.. onu dusunn :)

cnm park yataklar icinde var uyku seteri..boyut boyut ..ama pek onermiyorlar ..cunku onun etrafi zaten file gibi bi bez.hani cok raha t gormuyorsun tahta besiklere gore ki tahta besiklerde de bir tarafi goreyim diye sermiyorsun uyku setinde.3 tarafi kapatiyorsun cocuk biraz buyuyene kadar..

Ben cok cesit gordum duydum biliyorum.. fiyatalari normal uyku setlerine gore daha uygun..

bak asagidaki linkte gitti gidiyor da satiliyo mesela ama gorerek almak istersen , bebek magazalarina git.oralarda var..

Park Yatak Uyku Seti - GittiGidiyor

O uyku setleri ahsap mobilyalarda kullaniliyo diye biliyorum canim.park yatakta sadece yatak koyabilirsin yanlarina olmaz bence.zaten cok agir biseyi tasimaz

cnm park yataklar icinde var uyku seteri..boyut boyut ..ama pek onermiyorlar ..cunku onun etrafi zaten file gibi bi bez.hani cok raha t gormuyorsun tahta besiklere gore ki tahta besiklerde de bir tarafi goreyim diye sermiyorsun uyku setinde.3 tarafi kapatiyorsun cocuk biraz buyuyene kadar..

Ben cok cesit gordum duydum biliyorum.. fiyatalari normal uyku setlerine gore daha uygun..

bak asagidaki linkte gitti gidiyor da satiliyo mesela ama gorerek almak istersen , bebek magazalarina git.oralarda var..

Park Yatak Uyku Seti - GittiGidiyor

Yaa ben almayı düsünmüyodum ama annemler park yatak almaya gittiler uyku setide almışlar adam uyar bu demiş ama kenarları yuksek gibi geldi yatak kurulmadığı icin bakamıyorum ama almışlar bi kere ..ben olmuyo diye biliyorum o yuzden sordum.. bakalım kurulduğunda uyarsa kullanırız .. tşklr

Kızlar mrb,BEBİŞİMİN DOĞUM TARİHİ 17 AĞUSTOS :emir_bebek: bebişim saf makat pozisyonunda.YANİ BAŞI AĞAĞIYA HALA DÖNMEDİ.döner mi,dönersede ne zaman ve nasıl döner bilemiyorum fakat bu konuda yapmamız gerekenler hk. Bilgisizim.öncelikle gebeliğinde bu sorunu bizzat yaşayan veya sorunu yaşamış arkadaşlarınız var mı???doğumda ve sonrasında hangi sıkıntıları yaşadı.birçok sitede anomali bebek yani özürlü bebeklerde bu sorunun yaşandığı söylensede yabancı sitelerde annenin yaşam tarzından kaynaklandığı yazıyor.tecrübeleriniz ile aydınlatın lütfen bizi.ayrıca bebeğin dönmesi için yapılan egsersiz hareketlerini deneyenler gerçekten bebişleri yerinden döndürmeye yarıyormu??????dr lar sezeryandan yana ama ben sezeryan istemiyorum,onlar doğum konusunda bizim gösterdiğimiz hassasiyeti göstermiyorlar :KK50:

Kızlar mrb,BEBİŞİMİN DOĞUM TARİHİ 17 AĞUSTOS :emir_bebek: bebişim saf makat pozisyonunda.YANİ BAŞI AĞAĞIYA HALA DÖNMEDİ.döner mi,dönersede ne zaman ve nasıl döner bilemiyorum fakat bu konuda yapmamız gerekenler hk. Bilgisizim.öncelikle gebeliğinde bu sorunu bizzat yaşayan veya sorunu yaşamış arkadaşlarınız var mı???doğumda ve sonrasında hangi sıkıntıları yaşadı.birçok sitede anomali bebek yani özürlü bebeklerde bu sorunun yaşandığı söylensede yabancı sitelerde annenin yaşam tarzından kaynaklandığı yazıyor.tecrübeleriniz ile aydınlatın lütfen bizi.ayrıca bebeğin dönmesi için yapılan egsersiz hareketlerini deneyenler gerçekten bebişleri yerinden döndürmeye yarıyormu??????dr lar sezeryandan yana ama ben sezeryan istemiyorum,onlar doğum konusunda bizim gösterdiğimiz hassasiyeti göstermiyorlar :KK50:

Dayimin kizi da senin gibiydi canim zorunlu sezeryan oldu masallah cocugu gayet saglikli.bence doktorunu dinle

Kızlaarrrr dışarı çıkıp bir geldim bakın ne gördüm.. Teyzem ve kardeşimin sürprizi...<Odamızı süslemişler. Bu sayede bebişlerimin ortak paylaştığımız odasını da göstereyim dedim. Avizeye asıoı süsleri de ben yaptım :) Ellerime sağlık :)

$SAM_0379.jpg $SAM_0380.jpg $SAM_0376.jpg $SAM_0371.jpg $SAM_0368.jpg $SAM_0378.jpg $SAM_0375.jpg $1.jpg $SAM_0369.jpg $SAM_0373.jpg $SAM_0377.jpg $SAM_0370.jpg

cnm cok sagol..Ben hemen arkadasa bildireyim..O da korkuyor ya olmazsa diye..Rabbim isteyen herkese versin insallah..

cnm bendede tiroşd var hatta gebelikten önce 34 tü değerlerim bende korktum bebek olmayack diye ama dr değerlerini indirelim hemen başlarsın çalışmalara dedi nasıl değeri 1.5 falan oldu denemlere başaldım ve 3. ayımda doğal yollarla gebe kaldım tek yapması gerekn ilaçlarını düzenli kullanıp tsh 2.5 altına indirmek

cnm bendede tiroşd var hatta gebelikten önce 34 tü değerlerim bende korktum bebek olmayack diye ama dr değerlerini indirelim hemen başlarsın çalışmalara dedi nasıl değeri 1.5 falan oldu denemlere başaldım ve 3. ayımda doğal yollarla gebe kaldım tek yapması gerekn ilaçlarını düzenli kullanıp tsh 2.5 altına indirmek

bendede haşimato var hormonlarım normaldi ama antikorlarım yüksekti düzenli ilaç kullanıyorum şimdide hormonlarım normal çok şükür ama bebeişim için endişeliyim bi sorun çıkarmı acaba

X