Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Kizlar midem yaniyo sanki yedigim hersey bogazimi yakip mideme geciyo.bebegimin basi galiba midemi sıkıştìrìyo.ayni seyleri yasayanlar varmı

buarada bunlarda anneannemizin yaptırmış olduğu sepet takımı ve lohusa bardağı süsü o şeker şeklinde olanda küçük altın yastığı imiş... birde ilk doğduğu andaki resmi için çerçeve ve kapı süsümüz takım yapılmış..
$Photo-0138.jpg
$Photo-0140.jpg
$Photo-0139.jpg
$Photo-0144.jpg
$Photo-0141.jpg

pampammmm canım harika olmuş güle güle sağlıkla büyüsün inşallah :nazar:

yaa ben hiç süs eşyası almamışım çocimeeeee:44: herşeyimiz tamam odası gelecek bu hafta bakalım yerleşelim bende çekip koyacağım buraya

maşallah maşallah maşallah..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
bnmde 2 hafta kaldı doğuma. 2 hafta önce gititğmde 2340 gr demişti. bakalım 2 haftada ne kadar almış.. ishal olduğum için korkuyorum ya umarım zayıflamamıştır. hiç iştahımda yok zar zor yumurta ceviz falan yiyorum meyve ve su içiyorum ama ne biliyim sanki içimde bir korku var kilo almıyormu acaba diye:KK50:

14 gün yani sadece cok heycanlı inş hepimiz sağ salim kavuşuruz miniklerimize isahal olayı ii değil diye biliyorum ama yediklerinde yapmış olabilşir kayısı seftali vb bol su iç ayran falan iç sıvısız kalma inş sorun olmaz drunda sor bence için rahat eder buarada odanoz eşyalarınız süper gerçekten çok beğendim ii günleriniz olsun inş içinde bebişiniz huzurla mutlulukla büyüsün

Arkadaşlar yavrum kucağımda herşey yolunda 3150 gr 50 cm çok tatlı bembeyaz bir oğlan sancım da çok az öpüyorum herkesi

maşallah minişine hayırlı zamanda gelsin inşallah. koyu rengi demir hapları yapıyo benimde öyle endişhelenecek bişey yok.
bu arada benim park yatağım haftalar öncesinden kurulu, banada annem kaldırttırmadı. ben söküp daha sonra kuracaktım annem kalsın öyle dursun dedi. ne olacakmış ya niye hevesini kırıyolar ne kaldıki şurda. sen aç bence onu kokusu çıksın falan de :KK34:

Ay yaa sormaa gitsin erken doğum riskim var hala daha var diyolar şaşıp kalıyorum :).. uyku seti fln yıkansın diyorum daha var yıkarız deniyo..Allahtan bebeğin eşyalarını yengem alıp eve getirip yıkayıp ütülenmişti yoksa bizimkilere kalsa daha erken :).. Artık ben bişey olduğunda kendim diyorum daha erken diye dalga konusu oldu :p
Canım benim inşllhh hepimizinki zamanında gelir.. Eksikleride gec olsun napalım :)

Arkadaşlar yavrum kucağımda herşey yolunda 3150 gr 50 cm çok tatlı bembeyaz bir oğlan sancım da çok az öpüyorum herkesi

Ayyy Canım benimmmm Rabbimm analı babalı büyütsün inşallahh.. Çok sevindimm :).. Bende merak ediyordum..Kalbide ömrüde kendi gibi bembeyaz olsun inşallahhh...

Herşey çok güzel çok şirin olmuşş cok begendmm.. Herşeyi düşünmüşsünüz güle güle kullanın canım.. Şekerlerinde ayrı bi güzel bu arada :)

Ayyy canımm sen doğum mu yaptınnn..Ayy çok sevndim ne güzel haberler bunlar. Kesinlikle resim istiyorum. Allahım kolaylık versin

Canımmmm cook sevindim ikinizinde iyi olmasina .Rabbim saglicakla büyütmeni nasip etsin imsallahhh kaderide güzel olsun sipanin :))

Pampammm maşallah hersey çok güzel saglicakla geçsin su 2 haftada geliversin kuşun kucagina :) ama ishaline dikkat et muz ye biraz kaysıyı kes olur mu cnm ? Kuzunda toparlacik olmuştur inşallah merak etme annesi :) burada güzel kizimizin adi ne olacak ?

Allah analı babalı büyütsün yavrucuklarını, hayırlı uzun ömürler versin inşallah canım...
ayyy sayamıyorum artık kaç kişi doğurdu kaç kişi kaldı, Allah bizede hayırlı doğumlar nasip etsin. Ama ben artık sabırsızlanıyorum çabucak geçse bibuçuk ay....
şimdide doğum pozisyonu ile kafayı bozdum. yoklayıp yoklayıp dönmüş müdür diye anlamaya çalışıyorum :KK9:
ama okadar çok dönüyoki ayakları bi göbeğimin ortasında bi sağ tarafta bi sağ kaburgamın üstünde. poposu bi sağda bi solda :KK9:
ne zaman kesin doğum pozisyonunu alır acaba merak ediyorum...

X