Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar midem yaniyo sanki yedigim hersey bogazimi yakip mideme geciyo.bebegimin basi galiba midemi sıkıştìrìyo.ayni seyleri yasayanlar varmı
maşallah maşallah maşallah..
bnmde 2 hafta kaldı doğuma. 2 hafta önce gititğmde 2340 gr demişti. bakalım 2 haftada ne kadar almış.. ishal olduğum için korkuyorum ya umarım zayıflamamıştır. hiç iştahımda yok zar zor yumurta ceviz falan yiyorum meyve ve su içiyorum ama ne biliyim sanki içimde bir korku var kilo almıyormu acaba diye
çok beğendim cnm süper olmuşşş
maşallah minişine hayırlı zamanda gelsin inşallah. koyu rengi demir hapları yapıyo benimde öyle endişhelenecek bişey yok.
bu arada benim park yatağım haftalar öncesinden kurulu, banada annem kaldırttırmadı. ben söküp daha sonra kuracaktım annem kalsın öyle dursun dedi. ne olacakmış ya niye hevesini kırıyolar ne kaldıki şurda. sen aç bence onu kokusu çıksın falan de
Arkadaşlar yavrum kucağımda herşey yolunda 3150 gr 50 cm çok tatlı bembeyaz bir oğlan sancım da çok az öpüyorum herkesi
Arkadaşlar yavrum kucağımda herşey yolunda 3150 gr 50 cm çok tatlı bembeyaz bir oğlan sancım da çok az öpüyorum herkesi
Kizlar midem yaniyo sanki yedigim hersey bogazimi yakip mideme geciyo.bebegimin basi galiba midemi sıkıştìrìyo.ayni seyleri yasayanlar varmı