- 14 Aralık 2012
- 1.233
- 4
Mrb kızlar doktordan geldik bebeğimiz 2540 grm olmuş ne eksik ne fazla gibi Şükür bu günlere. 2 hafta sonra ilacları kesiyo doktorumuz ondan sonra gelicekse gelsn dedi sancım cıktı yine 50 lerde bi tanede 80 lerde ama yine dozu arttırmadı acılma olmadığı icin..
Dün park yatağımızı kurduk annemin aldığı uyku seti uydu gercekten ama biz onu kışın üşümesn bebek diye sericez ama fena durmadı :).. sonrada sokup kaldırdık.. erken dediler.. Bizde erken mevzusu bitmek bilmiyor ..
Gökcecim odana bayıldım cok güzel süslemişsiniz.. pampamın avizeside çok şeker..maşallah herkes bi becerikli.. Bnm elimden gelirde yapacak durumum yok şuan.. gec kaldım sanırım biraz ..:)
Bu arada bende de ishal yok ama renk olarak çok koyu uzun zamandır.. ama ictiğim demr hapında öyle olabilir yazdığı icin telaşlanmadım o yuzden doktorada sormadım sizde varmı böyle bişey sormalımıyım..?
Doğumu yaklaşan arkadşlar var yakında bebeklerimiz gelicek inşllhh...
Ooohh maşallah kuzucuga :) sancin için sen seydin Dr a erken değil mi diye :) artik normal muhabbette erken lafi geçse akılıma sen geliyorsun :))