Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

bende doktorun gözünün içine bakıyorum tarih versin diye. ama adamın hiç acelesi yok. Ayaklarım 37den 40'a çıktı. parmaklarım sosis gibi :) veee tamm 24 kilo aldım evden çıkmıyorum kimse beni bu halde görmesin diye. Aynaya bakmadığımda çok mutluyum :)

Ayyy canim kayinvalidem dun geldi. Misafir gibi pturu iftarda da yemehini yedi gitti. İndanliktan nasibini almamis gorgusuz onlar

Ayyy canim kayinvalidem dun geldi. Misafir gibi pturu iftarda da yemehini yedi gitti. İndanliktan nasibini almamis gorgusuz onlar

Ne varsa annelerimizde var. K. valideden de annene guveniyor demekki. Ne dusuncesiz insanlar bunlar lohusa kadinin evinde oturup iftar bekliyorlar. Sen tecrubelerini yazdikca ben heyecanlaniyorum ne yapacagim diye. allah yardimcin olsun canim.

Gökçe çok sevindim haberlerine yavrularınla mutlu huzurlu bir yuvan olur inşallah . Bana gelince şu an Yusuf Yusuf durumundayım şafak 1 salı sabahı 8.30 da yatışım yapılacak herşey hazır bebiş geçen Çarşamba kontrolde 3200 gr 50 cm .idi hayırlısı bakalım çok dua edin bana da çok korkuyorum

canım yaaa oğlan tarafı böbürlenmeyi çok iyi bilirde iş başa düşünce etliye sütlüye karışmaz... valla böyle zamanlarda bu akrabaları anlamak zor oluyo. sen gel yeni doğum yapmış kadının evine iftara kal. Haspin Allah.
daha öncede dedimya normalde tencerelerle gelen akrabalar şimdi karnım burnumda elleri bomboş geliyo bide dediğin gibi ana kız sofradan kalkıp koltuklara kuruluyolar. ne kurmak ne kaldırmak ne de bulaşığa yardım etmek yok. Dün yine eşimin o akrabası aradı dedim eşim şehirdışında bende teyzemde kalıyorum. halbuki evdeydim gelmesinler diye öyle dedim. Zaten eşimin gelişinin uzaması iyice sinir katsayımı arttırdı fena stresliyim, kimseye tahammülüm yok bu ara... az önce annemede sesimi biraz yükselttim telefonda istemeden, yazık kadın sakinleşmemi bekleyip geri aradı...

Senin bebişlerin yeri rahat sanırım gelmeye niyeti yok:) aman nazar değmesin. Bana doktor yaklaşık bir ay öncE Temmuz 20 görelim o a göre karar vericez dedi. İnşallah şu 1 hafta da sağlıkla geçerde alırız kucağımıza. Kilo olarak bende 20 ye doğru gidiyorum şu an 18 kilodayım:) açık ayakkabılar oluyor da kapalılar zar zor. Hiç canını sıkma bebişker gelsin koşturmaca başlasın gider o kilolar:)

Ayol çok bir misafirmiş senin kayınvalden. Benimki Perşembe geliyor valla ben çok bekliyorum bana yemek yaptırtmıyor normal HalimDe şimdi hiç dokundurtmaz sağolsun. Normalide budur ama ben anlamadım k.validenden

Canim allah kolaylik versin sana ne diyim insanin icinden gelicek böyle seyler:-(
5 sene once benim ilk dogumum sezeryandi da ne kaynanam ne görumcem kimse elini uzatipta yardim edeyim demedi!! o zamanda yine bir ay hastanede kalmistim 3cm acilmam vardi sancilanmistim durdurmaya calismisti drlar, hastanden ciktigim gun ameliyatli halimle evimi temizleyip yemeklerimi yapmistim. Sizler yine iyisiniz baska sehirde bile olsa aileniz gelebiliyor malesef yurt disinda olunca benim gibi kimsede yakininizda aile olarak yoksa boyle kabak gibi orrtada kaliyorsunuz.
Simdi ise durum farkli cok sukur bu sefer bebegim saglikli vede kaynanamlarda bu kez torun sevgisini doya doya yasamak istiyorlar. Hergun kaynanamdayiz orda yemeklerimizi yiyoruz, ordayken herseyi ayagima kadar getiriyor hicbir is yaptirmiyor bana. Normalde utanirdim cekinirdim ama 5 yil oncesi aklimadan hic cikmiyor bende acisini cikartiyorum acikcasi

cnmm gozun aydin..cok sukur buyuk bir sikinti olmadan geldi eliz :) Insallah cok kisa zamanda kucaginada gelecek annesi..Sen o sirada toparlanbiraz guc topla nazli kizimiz icin :)

Babasinin kopyasi kizimiza tekrar tekrar masallahh :) Rabbim tez zamanda kavustursun sizleri..

Cnm yaa sana birsey soracagim ben..Senin tiroid hep yuksekti yaa , gebe kalmana engel olmadi di mi ? Benim bi arkadasimda hamile kalmak istiyo asilama falan denediler ama olmadi.Degerleri 2.5 - 4 arasindaymis.Gecen hafta kitle cikmis tiroid bezinde.Almislar.Artik ilac kullanacak..Gebelige engel mi ? Biliyor musun sen ?

cnm benimm biz 1 taneyi zor tasiyoruz karnimizda sen 2 tane tasiyorsun bide kucuk kizin yaninda olsa , onunla hic ilgilenemezdin .. Hic uzulme yabanci yerde degil ki , babaannesi gul gibi bakar bu hafta sonuna kadar ..Sonra sende hem kizinla hem ikizlerinle guzel guzel yasarsin

Cnm masallah karakediye , sana ve dag21 e..biz tek bebekle zorlaniyoruz cok sukur siz 2 taneyle iyi bas ediyorsunuz valla.. :) Benim dr. umda dogumla ilgili hicbirsey soylemiyor.Hadi ben tek bebek tasiyorumda karakedinin durumu ilgincmis ama :=)

Saglicakla gelsinlerde tek..Onemli olan o nede olsa ..

cnm ya en azndan seni rahatsiz eden yada sana batanbiri yok .. Hem dungelmistirde esin ..artik rahatsindir di mi :)

cnm benimm .. Rabbim yar ve yardimciniz ıolsun.. Masallah senin kucugada annesinin kollarina saglicakla gelsin insallahh ..

kızlar günaydın hayırlı haftalarrrrrr

bebişleri yanında olanlara çok özeniyorum

darısı bizim başımıza

Canım benim troidlerimin tamamı alındı yani hic troidlerim yok.. Ayrıca polikistikoverim var.. bende aynı arkadaşın gibi Bebeğim olmycak diye korkuyodum bi kaç ay sonra oldu hemde tedavisiz.. Yani ilaclarını düzgün kullandıktan sonra,kontrollerini ihmal etmedikten sonra hamile kalmasında bi problem yok cnm merak etmesn...

Rabbim dilerse olur tatlım..Rabbim kısa zamanda nasip etsn onada inşlllh

Son düzenleme:

cnm cok sagol..Ben hemen arkadasa bildireyim..O da korkuyor ya olmazsa diye..Rabbim isteyen herkese versin insallah..

cnm ya en azndan seni rahatsiz eden yada sana batanbiri yok .. Hem dungelmistirde esin ..artik rahatsindir di mi :)

yok canım dünde gelemedi bugünkü biletinide artık ben dün aldım. bu gün akşamüstü gelecek inşallah. ama ben teyzem ve annemin baskılarından aşırı stres altındayım. daha az önce teyzem aradı ikikere açmadım. bi rahat bırakın ya evimde rahat rahat sereserpe kocamı bekleyeyim...

canım bana sormamışsın ama ben de bildiklerimi yazayım dedim, benim de 2007 de tiroidlerde nodül vardı, alınması gerekti ve alındı bende de hiç tiroid bezi yok ve 6 yıldır hiç aksatmadan her ay düzenli kontrolerime gittim, ilacımı düzenli kullandım ve değerler normale zamanla döndü, zaten bizim gibi hastalar tiroid hastalığını önceden bildiği için gebe kalmayı düşündüğünde daha bilinçli oluyor, lafın kısası arkadaşın hiç endişelenmesin doktora kontrole düzenli gittiğinde hiç bir şey olmaz allahın izniyle

Çok geçmiş olsun canım...allah analı babalı büyütsün inşallah...

epudiral sezeryanı azıcık detaylı anlat bakalım? :)

tecrübeden dinleyelim...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…