- 8 Haziran 2010
- 390
- 5
Evet bak seni unutmuşuz daha doğrusu senin deyimin le kendin unutturmuşsun:) Aslında tarihin belli olmalı ikiz ya çok bekletmezler. Önümüzdeki hafta alabilirler. Ya ben Perşembe gittim o heyecanla unuttum onlarda söylemedi en son ortalama 2400 2500 civarındalardı 34. Hafta da.100 gr falan oynuyor diyorlar ultrasonla. Yürürken bende zorlanıyorum sanki çıkacak gibiler :) ödem olarak ayaklarım şişiyor yüksekte tutarsam gidiyor . İnşallah hayırlysıyla kavuşuruz bebişlerimize:)
Anaaam bu anlattıklarını sanırım ben ve tüm ikiz anneleri yaşıcaz. Biri susarken diğeri ağlıcak bakalım nasıl başa çıkacaz çok da merak ediyorum ama önce hayırlysıyla kucağımıza alalım:)
Canım Allah yardımcın olsun. Misafir konusunda yaw misafir gelir de acık da anlayışlı olur. Olan birde annene oluyor kadıncağız koşuşturup duruyor. yawru kayınvaliden yokmu oda yardım ederdi. ben hiç kıyamıyorum anneme bide oruçlu bişey yaptırmasım gelmiyor oda bana bu halde yaptırmıyor :) neyse tatlım sen yavaş yavaş atlatıyorsun o kısmı sonra kalırsın bebecikler le başbaşa acık daha sabır ...
Ayyy canim kayinvalidem dun geldi. Misafir gibi pturu iftarda da yemehini yedi gitti. İndanliktan nasibini almamis gorgusuz onlar
Ayyy canim kayinvalidem dun geldi. Misafir gibi pturu iftarda da yemehini yedi gitti. İndanliktan nasibini almamis gorgusuz onlar
bende doktorun gözünün içine bakıyorum tarih versin diye. ama adamın hiç acelesi yok. Ayaklarım 37den 40'a çıktı. parmaklarım sosis gibi :) veee tamm 24 kilo aldımevden çıkmıyorum kimse beni bu halde görmesin diye. Aynaya bakmadığımda çok mutluyum :)
Kızlar biz geldik ama kuzum küvezde kaç gün kalıcak belli değil inşallah kalmıcak çok şekeri çok düşüktü muhtemelen beslenememesiyle alakalı doktorum tam zamanında almışız dedi kontrollerinizi sıklaştırın olur mu.
Epidural sezeryan oldum çok şükür iyiyim 2 kez ağrı kesici oldum 3. Yü istemedim bile yinede normal doğurun bence sütümde eh işte çok şükür geldi sayılır 3cc falan kuzum babasının kopyası alakamız yok ama ayrı olmak çok. Zormuş bi tarafım hep buruk dua edin olur mu biran önce evimize gidelim
tatlim alt komsumuzun kizi suan 2 bck yasinda ve cok saglikli ve onun degerler senin bebeginin degerlerinden yuksekti .. bnmde troidlerim yok bu konuda cok sikinti yasadim..o bebekte ayni bnm gibi ilac kullaniyor bi sikintisi yok sukur.. cokta hareketli munzur bisey :)).. hatta yablis hatirlamiyosam hic calismiyodu onunkiler.. degerin cok cikmasi az calistigini gosterir bu arada biliyosundur gerci ..
sevilco 9 temmuzda dogurdu. dün ölcüm yapıldı bana 2600 2450 de biriydi dogunca 300 gr da veriyorlar ilk hafta sonra almaya başlıyorlar kaldı 3 gün gecmiyor zaman of puf halinde penguven gibi dolanıyorum annem geldi benim birde kızım var3 yaşında oda sürekli banannenin yanında evde yatıyor kalkıyor gidiyor babanneye benden cok uzaklaştı sahip cıkamıyorum bu beni cook üzüyor ilgilenemiyorum kızımla. sen hangi ildesin?
Evet bak seni unutmuşuz daha doğrusu senin deyimin le kendin unutturmuşsun:) Aslında tarihin belli olmalı ikiz ya çok bekletmezler. Önümüzdeki hafta alabilirler. Ya ben Perşembe gittim o heyecanla unuttum onlarda söylemedi en son ortalama 2400 2500 civarındalardı 34. Hafta da.100 gr falan oynuyor diyorlar ultrasonla. Yürürken bende zorlanıyorum sanki çıkacak gibiler :) ödem olarak ayaklarım şişiyor yüksekte tutarsam gidiyor . İnşallah hayırlysıyla kavuşuruz bebişlerimize:)
kızlar evde yanlız kalmak ne kötü bişeymiş, inanılmaz sıkıldım bunaldım. eşim bu akşam gelecek kısmetse anneme yalan söyleyip gönderdim dün öğlende, eşimi akşam geldi biliyolar. yakınımda teyzem oturuyor onada yalan söyledim, yoksa onlarda kalmam için baskı yapacaklar bende kimsede kalmak istemiyorum bu sıcakta kendi evimde zor rahat ediyorum zaten. valla telefon çalacak diye ödüm kopuyo
Gökçe çok sevindim haberlerine yavrularınla mutlu huzurlu bir yuvan olur inşallah . Bana gelince şu an Yusuf Yusuf durumundayım şafak 1 salı sabahı 8.30 da yatışım yapılacak herşey hazır bebiş geçen Çarşamba kontrolde 3200 gr 50 cm .idi hayırlısı bakalım çok dua edin bana da çok korkuyorum
Cnm yaa sana birsey soracagim ben..Senin tiroid hep yuksekti yaa , gebe kalmana engel olmadi di mi ? Benim bi arkadasimda hamile kalmak istiyo asilama falan denediler ama olmadi.Degerleri 2.5 - 4 arasindaymis.Gecen hafta kitle cikmis tiroid bezinde.Almislar.Artik ilac kullanacak..Gebelige engel mi ? Biliyor musun sen ?
Canım benim troidlerimin tamamı alındı yani hic troidlerim yok.. Ayrıca polikistikoverim var.. bende aynı arkadaşın gibi Bebeğim olmycak diye korkuyodum bi kaç ay sonra oldu hemde tedavisiz.. Yani ilaclarını düzgün kullandıktan sonra,kontrollerini ihmal etmedikten sonra hamile kalmasında bi problem yok cnm merak etmesn...
Rabbim dilerse olur tatlım..Rabbim kısa zamanda nasip etsn onada inşlllh
cnm ya en azndan seni rahatsiz eden yada sana batanbiri yok .. Hem dungelmistirde esin ..artik rahatsindir di mi :)
Cnm yaa sana birsey soracagim ben..Senin tiroid hep yuksekti yaa , gebe kalmana engel olmadi di mi ? Benim bi arkadasimda hamile kalmak istiyo asilama falan denediler ama olmadi.Degerleri 2.5 - 4 arasindaymis.Gecen hafta kitle cikmis tiroid bezinde.Almislar.Artik ilac kullanacak..Gebelige engel mi ? Biliyor musun sen ?