Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

açıkçası ben anamoli ile ilgili olduğunu düşünmüyorum bu bebeğin yerleşimi ile alkalı % 5 bu ihtimal var zten ayrıntılı ultrosn 2 li 4lü testler yapılmıştır sorun varmıydı ben ve kız kardeşim ayak gelişli doğmuşuz hemde normal tabi annem hastaneye yetişemediği için evde olmuşuz allaha çok şükür sağlıklıyız bebek ters ise sezeryan daha mantıklı bebeiş içerde oksijensiz kalmamalı eğer oksijensiz kalırsa sıskıntı oluşturur allah korusun sezeryanda bir doğum şekli sonuçta ve ikinizin sağlığı daha önemli bence herşeyin hayırlısı normal doğum görünür sıkıntı olr acil sezeryan olur bilemeyiz hayırlısı olsun hakkınızda canım içini ferah tut bol bol dua et

bendede haşimato var hormonlarım normaldi ama antikorlarım yüksekti düzenli ilaç kullanıyorum şimdide hormonlarım normal çok şükür ama bebeişim için endişeliyim bi sorun çıkarmı acaba

off benimkide haşimato cnm ben dr sordum eğer antikorların yüksekse dedi çocuktada tiroid rahatsızlığı olma olasılığı yüksek oluyormuş inş çıkmaz onlar bari uğraşmasınlar haplan falan

off benimkide haşimato cnm ben dr sordum eğer antikorların yüksekse dedi çocuktada tiroid rahatsızlığı olma olasılığı yüksek oluyormuş inş çıkmaz onlar bari uğraşmasınlar haplan falan

inş canım ya hergün her sabah hap içmek kolay değil allah başka dert vermesin tabikide ama ömür boyu sonuçta bende merak ediyorum inş kızım aynı sorunu yasamaz rabbim sağlık sıhhat versin ben 3 4 yıldır düzenli kullanıyorum hormonlarım normal ama antikorlarıma bi kere bakıldı o zaman teşhis kondu sonra bida bakılmadı ilaç kullanınca antikorlarda düşme oluyormu acaba

Kızlar şu park yataklara kenarlıklı olan uyku setlerinden koyulmuyor değilmi.. bilgisi olan varsa yazarsanız sevinirim..

ben görmüştüm internette ama nasıl konuyo anlamadım, o kenarlıklar iplerle ahşap yatakların parmaklıklarına bağlanıyo park yataklarda bağlayacak yer yok. belki park yataklar için özel olanlar vardır.

benim olmadı düşme antikorlarda 1.5 yıl oldu benimde

benim olmadı düşme antikorlarda 1.5 yıl oldu benimde

hadi ya ben 12 ay sonunda gebe kaldım allahımdan herşeyin hayırlısını istedim rabbim neylerse güzel eyler bebeğim ona emanet sağ salim doğsunda çaresi bulunur inş allahım çözümsüz dertler vermesin

aynen cnm hayırlısınla sağlıkla doğup büyüsünler hepimizinki

Gökçeee yakında bebecikler sizi o odadan atar:) çok cici olmuş canım güle güle yatsın oğlancıklar..

Masallah coooook guzel olmus hepinizin ellerine saglik

Kızlar biz eve geldik ama kuzum hala kuvezde çok şükür şekeri artmaya başaldıama çok zormuş bugün besledim emzirdim çok güzeldi kendimi unuttum resmen ameliyatlı halimde günde 5 kez aşağı indim sırf kuzum içim bugün anne olduğumu anladım emzirince çok farklı bi duygu anlatılmaz bebişim Gökçek'in oğlunun yattığı kuvezde yatıyomuş bu arada tanıdılar gökçenin kuzularını bide yanınıza bol gecelik alın altüst almayın ben 4 takımla gittim yetmedi ablam gece 2 takımı yıkıdı çok terliyosunuz yarın inşallah çıkıcak diye

yarın bebiş çıkıyor demek hadi gözünüz aydın ii olmanıza sevindim kendine bebişine ii bak canım foto beklioz ona göre

İnşallah kuzucunda çıkacak o zaman annelik duygusunu doya doya yaşıcaksın hiç canını sıkma tatlım. Bebiş şu gün çıkar diye bilgi vermediler mi ? Dualarımız seninle .
Ben 3 takım koydum yetmez mi şimdi ?

maşllah bebişimize inşallah bir an önce kavuşursunuz.. ay cok heycanlı ya bnmde 2 haftam var günler geçmiyor. epidural sezeryan nasıl biraz anlatsana bnde sezeryan olucam mecbur bari epi olayım ona göre

Kızlar şu park yataklara kenarlıklı olan uyku setlerinden koyulmuyor değilmi.. bilgisi olan varsa yazarsanız sevinirim..

canım ben yatak odam için ilk 3 ay yanımda dursun diye park yatak aldım. üzerinde alt açma var çıkarıp takılabilen. ilk ay onu kullanıcağım için uyku setini takmadım. oda onun gibi çıkarıp takabiliyorsun kenarlarından. var yani bana beraber geldi.

gökçecim resimleri görünce bir an önce bebişim doğsun istiyorum nasıl heveslendim. çok güzel olmuş lamba süsün. buarada dikkatimi çekti bnm bebiş odası lambası ile seninki çok benziyor. benmde duvarlar su yeşili perdesi pembe olduğu için kendim süsledim dur resmini çekeyim ikimizinde ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…