Biz Çarşamba günü kızlarımla taburcu olduk.allaha bin kere şükür.ama çok sevinemedim.küçük kızımın tsh hormonu yani tiroit hormonu yüksek çıkmış.normal değer aralığı 0.2ile4 arası.benim bebeğimde 58 çıkmış.ve zeka geriliğine sebep oluyormuş.
Bebeklerinizin hormon testlerine dikkat edin.kızlar korkularım bitmiyor,inşallah Allah yardım eder de bunu da atlatırız.
İnternet olmadığından yazamıyorum ama bi haftaya kalmaz internet olacak.şimdi annemdeyim.ama dediğim gibi çok korkuyorum tiroit hormonu ile ilgili sıkıntıdan dolayı.ve sütüm gitti gidiyor.bu kadar sıkıntı ve stresle bir ay anca gelebilirdi...
Kızlar çevreniZde ya da ne bileyim akrabalarınızda bu sıkıntıyı yaşamış ve atlarmış birileri varsa nolur paylaşın.
Moralim çok bozuk.tek tesellim Allah büyük,inşallah bu da geçer
Kızlar biz geldik ama kuzum küvezde kaç gün kalıcak belli değil inşallah kalmıcak çok şekeri çok düşüktü muhtemelen beslenememesiyle alakalı doktorum tam zamanında almışız dedi kontrollerinizi sıklaştırın olur mu.
Epidural sezeryan oldum çok şükür iyiyim 2 kez ağrı kesici oldum 3. Yü istemedim bile yinede normal doğurun bence sütümde eh işte çok şükür geldi sayılır 3cc falan kuzum babasının kopyası alakamız yok ama ayrı olmak çok. Zormuş bi tarafım hep buruk dua edin olur mu biran önce evimize gidelim
Kızlar biz geldik ama kuzum küvezde kaç gün kalıcak belli değil inşallah kalmıcak çok şekeri çok düşüktü muhtemelen beslenememesiyle alakalı doktorum tam zamanında almışız dedi kontrollerinizi sıklaştırın olur mu.
Epidural sezeryan oldum çok şükür iyiyim 2 kez ağrı kesici oldum 3. Yü istemedim bile yinede normal doğurun bence sütümde eh işte çok şükür geldi sayılır 3cc falan kuzum babasının kopyası alakamız yok ama ayrı olmak çok. Zormuş bi tarafım hep buruk dua edin olur mu biran önce evimize gidelim
saolun kızlarr inşallahhhh dediğiniz gibi olur:))))
Biz Çarşamba günü kızlarımla taburcu olduk.allaha bin kere şükür.ama çok sevinemedim.küçük kızımın tsh hormonu yani tiroit hormonu yüksek çıkmış.normal değer aralığı 0.2ile4 arası.benim bebeğimde 58 çıkmış.ve zeka geriliğine sebep oluyormuş.
Bebeklerinizin hormon testlerine dikkat edin.kızlar korkularım bitmiyor,inşallah Allah yardım eder de bunu da atlatırız.
İnternet olmadığından yazamıyorum ama bi haftaya kalmaz internet olacak.şimdi annemdeyim.ama dediğim gibi çok korkuyorum tiroit hormonu ile ilgili sıkıntıdan dolayı.ve sütüm gitti gidiyor.bu kadar sıkıntı ve stresle bir ay anca gelebilirdi...
Kızlar çevreniZde ya da ne bileyim akrabalarınızda bu sıkıntıyı yaşamış ve atlarmış birileri varsa nolur paylaşın.
Moralim çok bozuk.tek tesellim Allah büyük,inşallah bu da geçer
Kizlar bugun gecerli 40 lira indirim hakkim var isteyen olursa kodu gonderebilirim
kızlar evde yanlız kalmak ne kötü bişeymiş, inanılmaz sıkıldım bunaldım. eşim bu akşam gelecek kısmetse anneme yalan söyleyip gönderdim dün öğlende, eşimi akşam geldi biliyolar. yakınımda teyzem oturuyor onada yalan söyledim, yoksa onlarda kalmam için baskı yapacaklar bende kimsede kalmak istemiyorum bu sıcakta kendi evimde zor rahat ediyorum zaten. valla telefon çalacak diye ödüm kopuyo
bu kupon ne kadarlık alışverişlerde geçerli canım?
125 ve üstünde canım.benim ihtiyacım yok boşuna gitmesin istedim
canım kuponu verdinmi
rica ederim cnm merak ettiğinizi biliodum darısı sizlere inşallahh:)
evet cnm bilioduk zaten kuvezde kalıcağınıı zayıf doğucağı için olsun toparlar inşallahh..yine benim haberim olursa veririm size..
hadi bakalım cnm gözün aydın..inşallah en kısa zamanda gelecek annesinin yanına merak etme sen...sonunda kucağına aldın cnm darısı başımıza öpüyorum çokKızlar biz geldik ama kuzum küvezde kaç gün kalıcak belli değil inşallah kalmıcak çok şekeri çok düşüktü muhtemelen beslenememesiyle alakalı doktorum tam zamanında almışız dedi kontrollerinizi sıklaştırın olur mu.
Selam kızlaarrr.. Güzel dileklerini ileten arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Dilerim hepiniz yavrularınızı sağ salim kucağınıza alırsınız.
Şaka maka doğumlar yaklaştı arkadaşlar. Her an haber alabilirim birinizden diye telefondan takip edip fırsat bulunca pc den cevap yazmaya çalışıyorum.
moon ile görüştüm sesi gayet iyiydi. Bir aksilik olmazsa ve denk gelirsek Salı günü görüşeceğiz Allahın izniyle. Ben inanıyorumki bebişide bir kaç güne kucağında olacak ve bize Eliziyle birlikte fotolarını gönderecekler.
Sanırım sırada PURMELAL var. Nedense hep sırada o varmış gibi hissediyorum. Ness şaka maka seninde 1 haftan kaldı :)
Bana gelinceee... Yemiyorum içmiyorum uyumuyorum yavrularımı büyütüyorum :) Şaka değil nadir yemek yiyorum. Vakit yok inanın. Sarp'ın gaz sancıları yüzünden uykusuz gecelerimiz var. Aras da gündüz gece kavramı olmadığı için gece uyanık gündüz de zaten banyo yaptıkları için uyuyorlar. Ütüne gelen giden derken yorgunluk had safhada. Şikayetim yok. Allahıma çok şükür yavrularım yanımda kokluyorum, öpüyorum, sarılıyorum...Ama gelen gidenin misafirlerimin daha anlayışlı olmasını beklerdim açıkçası. Zaten Aras çıkalı bir kaç gün oldu. iki gündür annemde bende uyumuyoruz ne gece ne gündüz. Arada onlar uyurken kestiriyoruz bu da maksimum 2 saat uyuyabilirsin demek. ben çocuklarla ilgilenirken annem ev işi yemek falan yapıyor. onunda canı çıkıyor. Malum ramazan olduğu için gelenler iftara kalmak istiyor. İftar zaten 9 a doğru oluyor. Tam pilimizin bittiği zaman. Hadiiii bu sefer yemek işine girişiyoruz. Bir yandan ben çocuklara yetmeye çalışıyorum. gelenlerde çok yardımsever değiller.. Annemle bana patlıyor tüm işler.. İftar geç saatte olduğu için yiyende gidiyor. Afiyet bal olsun helal olsun ama abi bir bulaşık var diyin yaaa..
Bulaşık bilmem ne derken gece 12 oluyor. 12 de Sarp gözlerini açıyor tam 2 saat gaz çıkarmaya kaka yapmaya çalışıyoruz. Arada Aras besleniyor altı değişiyor. Tam Sarp'ı uyuttum derken Aras gözlerini açıyor. Doyurup yatırıyoruz ama başında beklemek gerek. Ben bazen yatarken emziriyorum onları uyusunlar diye gözlerim kapanıyor. Allahım kuvvet ver diyorum korkuyorumda uyurum göğsüm burnunu kapatır diye. Tam Aras uyuyor Sarp yine gaz sorunu sebebiyle ortalığı karıştırıyor. İnanın artık tek çözümü buldum Sağ kolumdan göğsüme doğru yan yatırıyorumboynumun altına kafası geliyor. kokumu alıyor bu sayede sakinleşip öyle uyuyoruz. Uzanıyorum yatağa onunda üstünü örtüyorum. Acıkana kadar öyle uyuyoruz.
çok enteresan birşey söyleyim. Aras'ın eve geidiği gün Sarp durmadı. Sürekli kucağımda kalmak ve aynı şekilde uyumak istedi. Uyduğunda bile yatağa koyamadım gözünü açtı. Nasıl bir his anlamadım. Hissetti mi artık neyse. Şimdi birbirlerinin kokularına alışsınlar diye yan yana yatırıyorum.
nEYSE BENİMKİLER AZDI BEN GİDİYROUM :)