Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

senin tiroid sorunun varmıydı cnm.. ben haşimato hastasıyım gebeliğim boyunca hap kullandım hep dr sordum bebeğime sorun olurmu diye gebeliğinde hiç ihmal etmeyeceksin bu hapı eğerki antikor sayıların yüksekse büyük bi ihtimal bebekte detiroid sorunu olacak dedi onuda doğumdan sonra bakıp ona göre değerlendirecekler dedi sanırsam oda benim gibi hap kullanıcak eğer çıkarsa ki inşallah çıkmaz

Canim benim gözünüz aydin♥♥ saglikli hayirli evlat olsun size insallahhhh...

gozunuz aydin canim cok sukur iyisiniz ,insallah cabucakta cikar kuvezden sıkma canini ,,,

Gözün aydın cnm..iyi olmanıza sevndm.. bir an önce kavusursun yavruna inşllh..

Allah yavruna hayirli uzun omur versin ins.evinize de ins en kisa zamanda donersiniz

Allah analı babalı büyütsün inşallah canım. bu mübarek günlerin hurmetine inşallah bir an önce alırsın bebeğini fazla kalmaz umarım. epidural sezeryan nasıl peki nasıl hissettin. bnmkide tüp bebiş banada sezeryan yapılacak o yüzden çok heyecanlıyım ve merak ediyorum nasıl bir duygu. korkulacak gibimi söyledikleri kadar sezeryan?

bnm çevremde yok tatlım. ama bu hormonal bir durum olduğuna göre ilaçla falan düzelen bir şeydir diye düşünüyorum. yani zekasıyla alakalı direkt bir durum olsaydı bu gebeliğinde zaten kendini belli ederdi. en başından bilirdin. mesela benim bebişin kalbinde parlaklık görüldü. 2li ve 3lü testi normal olduğu için gider zamanla dediler. ama 2li ve 3lü test iyi çkmasaydı down sendromu anlamına gelirmiş. ne biliyim insanın içine yinede kurt düşüyor. hep olumsuza gidiyor aklımız. içini ferah tut inşallah rabbim sağlık sıhat verir bebeklerimize. bu mübarek günlerde doğuyorlar. bu günlerin hürmetine sağlık versin rabbim bebklerimize de bize de inşallah.

kızlar evde yanlız kalmak ne kötü bişeymiş, inanılmaz sıkıldım bunaldım. eşim bu akşam gelecek kısmetse anneme yalan söyleyip gönderdim dün öğlende, eşimi akşam geldi biliyolar. yakınımda teyzem oturuyor onada yalan söyledim, yoksa onlarda kalmam için baskı yapacaklar bende kimsede kalmak istemiyorum bu sıcakta kendi evimde zor rahat ediyorum zaten. valla telefon çalacak diye ödüm kopuyo

sorma bnmde kaynım geliyor bi kaç gündür dün akşam gitti bgun daha gelmedi bnmde kapı çalacak diye ödüm kopuyor:) kendisini çok sevmeme rağmen aşırı sıcak bunalıyorum zaten yanında çıplak gezemediğim için sadece eşim ve ben olayım yada yalnız olayım istiyorum:)

rica ederim cnm merak ettiğinizi biliodum darısı sizlere inşallahh:)

evet cnm bilioduk zaten kuvezde kalıcağınıı zayıf doğucağı için olsun toparlar inşallahh..yine benim haberim olursa veririm size..

Sagol CNM yaa merakla bekliyorduk Allah razi olsun senden konuşursan eğer dua ediyoruz ikisi icinde bunu iletiver olur mu

Selam kızlaarrr.. Güzel dileklerini ileten arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Dilerim hepiniz yavrularınızı sağ salim kucağınıza alırsınız.

Şaka maka doğumlar yaklaştı arkadaşlar. Her an haber alabilirim birinizden diye telefondan takip edip fırsat bulunca pc den cevap yazmaya çalışıyorum.

moon ile görüştüm sesi gayet iyiydi. Bir aksilik olmazsa ve denk gelirsek Salı günü görüşeceğiz Allahın izniyle. Ben inanıyorumki bebişide bir kaç güne kucağında olacak ve bize Eliziyle birlikte fotolarını gönderecekler.

Sanırım sırada PURMELAL var. Nedense hep sırada o varmış gibi hissediyorum. Ness şaka maka seninde 1 haftan kaldı :)

Bana gelinceee... Yemiyorum içmiyorum uyumuyorum yavrularımı büyütüyorum :) Şaka değil nadir yemek yiyorum. Vakit yok inanın. Sarp'ın gaz sancıları yüzünden uykusuz gecelerimiz var. Aras da gündüz gece kavramı olmadığı için gece uyanık gündüz de zaten banyo yaptıkları için uyuyorlar. Ütüne gelen giden derken yorgunluk had safhada. Şikayetim yok. Allahıma çok şükür yavrularım yanımda kokluyorum, öpüyorum, sarılıyorum...Ama gelen gidenin misafirlerimin daha anlayışlı olmasını beklerdim açıkçası. Zaten Aras çıkalı bir kaç gün oldu. iki gündür annemde bende uyumuyoruz ne gece ne gündüz. Arada onlar uyurken kestiriyoruz bu da maksimum 2 saat uyuyabilirsin demek. ben çocuklarla ilgilenirken annem ev işi yemek falan yapıyor. onunda canı çıkıyor. Malum ramazan olduğu için gelenler iftara kalmak istiyor. İftar zaten 9 a doğru oluyor. Tam pilimizin bittiği zaman. Hadiiii bu sefer yemek işine girişiyoruz. Bir yandan ben çocuklara yetmeye çalışıyorum. gelenlerde çok yardımsever değiller.. Annemle bana patlıyor tüm işler.. İftar geç saatte olduğu için yiyende gidiyor. Afiyet bal olsun helal olsun ama abi bir bulaşık var diyin yaaa..

Bulaşık bilmem ne derken gece 12 oluyor. 12 de Sarp gözlerini açıyor tam 2 saat gaz çıkarmaya kaka yapmaya çalışıyoruz. Arada Aras besleniyor altı değişiyor. Tam Sarp'ı uyuttum derken Aras gözlerini açıyor. Doyurup yatırıyoruz ama başında beklemek gerek. Ben bazen yatarken emziriyorum onları uyusunlar diye gözlerim kapanıyor. Allahım kuvvet ver diyorum korkuyorumda uyurum göğsüm burnunu kapatır diye. Tam Aras uyuyor Sarp yine gaz sorunu sebebiyle ortalığı karıştırıyor. İnanın artık tek çözümü buldum Sağ kolumdan göğsüme doğru yan yatırıyorumboynumun altına kafası geliyor. kokumu alıyor bu sayede sakinleşip öyle uyuyoruz. Uzanıyorum yatağa onunda üstünü örtüyorum. Acıkana kadar öyle uyuyoruz.

çok enteresan birşey söyleyim. Aras'ın eve geidiği gün Sarp durmadı. Sürekli kucağımda kalmak ve aynı şekilde uyumak istedi. Uyduğunda bile yatağa koyamadım gözünü açtı. Nasıl bir his anlamadım. Hissetti mi artık neyse. Şimdi birbirlerinin kokularına alışsınlar diye yan yana yatırıyorum.

nEYSE BENİMKİLER AZDI BEN GİDİYROUM :)

hadi bakalım cnm gözün aydın..inşallah en kısa zamanda gelecek annesinin yanına merak etme sen...sonunda kucağına aldın cnm darısı başımıza öpüyorum çokmaşallah maşallah ismini ne koydunuz cnm????

Anaaam bu anlattıklarını sanırım ben ve tüm ikiz anneleri yaşıcaz. Biri susarken diğeri ağlıcak bakalım nasıl başa çıkacaz çok da merak ediyorum ama önce hayırlysıyla kucağımıza alalım:)
Canım Allah yardımcın olsun. Misafir konusunda yaw misafir gelir de acık da anlayışlı olur. Olan birde annene oluyor kadıncağız koşuşturup duruyor. yawru kayınvaliden yokmu oda yardım ederdi. ben hiç kıyamıyorum anneme bide oruçlu bişey yaptırmasım gelmiyor oda bana bu halde yaptırmıyor :) neyse tatlım sen yavaş yavaş atlatıyorsun o kısmı sonra kalırsın bebecikler le başbaşa acık daha sabır ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…