- 1 Ağustos 2011
- 2.841
- 1.246
Biz Çarşamba günü kızlarımla taburcu olduk.allaha bin kere şükür.ama çok sevinemedim.küçük kızımın tsh hormonu yani tiroit hormonu yüksek çıkmış.normal değer aralığı 0.2ile4 arası.benim bebeğimde 58 çıkmış.ve zeka geriliğine sebep oluyormuş.
Bebeklerinizin hormon testlerine dikkat edin.kızlar korkularım bitmiyor,inşallah Allah yardım eder de bunu da atlatırız.
İnternet olmadığından yazamıyorum ama bi haftaya kalmaz internet olacak.şimdi annemdeyim.ama dediğim gibi çok korkuyorum tiroit hormonu ile ilgili sıkıntıdan dolayı.ve sütüm gitti gidiyor.bu kadar sıkıntı ve stresle bir ay anca gelebilirdi...
Kızlar çevreniZde ya da ne bileyim akrabalarınızda bu sıkıntıyı yaşamış ve atlarmış birileri varsa nolur paylaşın.
Moralim çok bozuk.tek tesellim Allah büyük,inşallah bu da geçer
senin tiroid sorunun varmıydı cnm.. ben haşimato hastasıyım gebeliğim boyunca hap kullandım hep dr sordum bebeğime sorun olurmu diye gebeliğinde hiç ihmal etmeyeceksin bu hapı eğerki antikor sayıların yüksekse büyük bi ihtimal bebekte detiroid sorunu olacak dedi onuda doğumdan sonra bakıp ona göre değerlendirecekler dedi sanırsam oda benim gibi hap kullanıcak eğer çıkarsa ki inşallah çıkmaz