- 12 Kasım 2011
- 1.204
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar doğuma gidiyorum dua edin nolur
merhaba kızlarr Allah'a şükürler olsun Eliz'imiz sağlıkla dünyaya geldi .. ayşegülün de sesi iyi geliyordu..bebiş 2200 gr civarındaymış ama şekeri çok düşükmüş o sebepten kuvezde kalcak 2 -3 gün onun dışında sağlıklıymış çok şükür..size haber verim dedim:)
canım şimdiye kadar çıkmışsındır, umarım bebişinle sen iyisinizdir
merhaba kızlarr Allah'a şükürler olsun Eliz'imiz sağlıkla dünyaya geldi .. ayşegülün de sesi iyi geliyordu..bebiş 2200 gr civarındaymış ama şekeri çok düşükmüş o sebepten kuvezde kalcak 2 -3 gün onun dışında sağlıklıymış çok şükür..size haber verim dedim:)
rica ederim cnm merak ettiğinizi biliodum darısı sizlere inşallahh:)AYYY çok şükür saol arkadaşım çok merak ediyorduk
evet cnm bilioduk zaten kuvezde kalıcağınıı zayıf doğucağı için olsun toparlar inşallahh..yine benim haberim olursa veririm size..Oh çok şükür meraktaydık sağlıklı olsunlarda varsın 2 3 gün kuveze girsin. Güzel haberler gelsin..
rica ederim cnm merak ettiğinizi biliodum darısı sizlere inşallahh:)
evet cnm bilioduk zaten kuvezde kalıcağınıı zayıf doğucağı için olsun toparlar inşallahh..yine benim haberim olursa veririm size..
merhaba kızlarr Allah'a şükürler olsun Eliz'imiz sağlıkla dünyaya geldi .. ayşegülün de sesi iyi geliyordu..bebiş 2200 gr civarındaymış ama şekeri çok düşükmüş o sebepten kuvezde kalcak 2 -3 gün onun dışında sağlıklıymış çok şükür..size haber verim dedim:)[/ gozunuz aydin allah analai babali buyutsun saglikla mutlulukla inasallah..
rica ederim cnm merak ettiğinizi biliodum darısı sizlere inşallahh:)
evet cnm bilioduk zaten kuvezde kalıcağınıı zayıf doğucağı için olsun toparlar inşallahh..yine benim haberim olursa veririm size..
öyle valla canım kaç gündür çok heyecanlıydık telefonu kapadıktan sonra ağlamaya başladım..ben hiç hamile kalamamıs biri olarak sizlerinkine heyecanlanıyorum işte:)Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı buyutsun inşallah.. çok heyecanlı bir bir doğuma giriyoruz yaw:)
Aynen canım sabahtan beri olup diriliyorum resmen.hastaneden cıkınca bikacgun iyiydim ilac kullanıyorum nidilat.ama su bikac gundur banamısın demio.cuma ya kadar durabilirsek iyi olcak bebis icin ama cok zorlanıyorum daha da dayanamazsam gidicem doktora artık
öyle valla canım kaç gündür çok heyecanlıydık telefonu kapadıktan sonra ağlamaya başladım..ben hiç hamile kalamamıs biri olarak sizlerinkine heyecanlanıyorum işte:)
Aynen canım sabahtan beri olup diriliyorum resmen.hastaneden cıkınca bikacgun iyiydim ilac kullanıyorum nidilat.ama su bikac gundur banamısın demio.cuma ya kadar durabilirsek iyi olcak bebis icin ama cok zorlanıyorum daha da dayanamazsam gidicem doktora artık
edin valla canımmm:)))) aminnnn tatlım saolun:))canım rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah sanada sağlıkla en kısa zamnda nasip etsin anneliği bebeğimle dua edicez sanada
öyle yap artık canım ya sağlıkla gelsin inşallah annesi hayırlı doğumla olsun inşallah
öyle valla canım kaç gündür çok heyecanlıydık telefonu kapadıktan sonra ağlamaya başladım..ben hiç hamile kalamamıs biri olarak sizlerinkine heyecanlanıyorum işte:)