Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

ayy cnm benim yaa..Gelince hepsi bir gelirr ama firtinadan sorna da daha once goremdigin guzellikte gunes dogar..Yavrun kucagina gelsin insallah en guzel gunleriniz baslayacak..Size sabirr ve abine de gani gani rahmet diliyorum nm..Sen simdi minigine iyibak ki ..Abin yasada oda bunu isterdi kesin..

Dualarmiz seninle cnmm..

Cnm ishal iyi degil yaa istersen bugunden git..Bekleme..

canım geçti çok şükür ama suçluyu buldum sanırım. memleketten kuru kayısı gelmişti bende hoşaf yapmıştım. soğuk soğuk bayağı götürdüm sonra hamilelikte kayısı yememem gerektiğini öğrendim. benimde gözüm korkmuştu ama geçti zaten şimdi

CAN_SIN;

Allah sabır versin arkadaşım sana...çok zor ama hayat bu...mekanı cennet olsun...bol bol dua et canım...

GÖKÇE ve GOKS;

Kızlar tüm iyi dileklerimiz ve dualarımız sizinle...Allah yardımcınız olsun..Herşey güzel olacak,,moralinizi yüksek tutun...

ay cnm benim yaaa..Dikkat et kendine ve bebisinee.. Wc ye disinda kalkmamaya calis lutfen olur mu ?

yürüdü mü daha fazla açılıyor yani ben dün harıl harıl çarşı pazar gezdim kasıklarıma ağrı girdi azıcık

Bende geziyorum yaa pazar falan Sıkıntı yok simdilik agrilarim oluyo biraz ama cok degil veya minigim bir yerde tas gibi duruyo ama yurumesemm i artik ? Pers. kontrol var.Sorayim bi dr. uma

Benimde bir tarafimda tas gibi oluyo kuzum..Dİnleniyorum biraz ayada biraz oksuyorum daha iyi oluyo gibi..kramp gibi degil ama..

Kramptir bence..Sanci adet sancisindan daha siddetli gibi oluyo..

ayy gokceee aklim ciktiii.. Dualarimiz seninle kuzummm Insallah iyi olacaklar ... ayy

cnm 4 tane gecelik cok degil mi ? Ben 3 tane koyacagim ama acaba eklesem mi 1 tane daha ? Aaa bide sen nerden aldin gecelik falan ? Ben aastiriyorumda heres eminonu diyo..Oraya mi gitsem acaba ?

cnm benim bildigim sadece hastane cikisini koyuyoruz.. Okadar..Onlar icinde ayri bir bohca yada ayri bir ufak canta icerisine koyarsin oyle verirsin..Hani verirken parca parca degilde kolaylik olsun diye..Ben 2 hastane cikisi aldim..1 a-tanede extra zibin takimi koyayim diyorum ne olur ne olmaz..Bende 1 gecelik , 2 pijama takimi koyacagim cantama..Sabahlik sicakta lazim olmaz gibi geliyodu bana ama sonrada dusunuyorum diyorum ki , uzerine sut falan cikar hani , hemen degistiremezsen , sabahlikla kapativerirsein ; )

Ben koymaya karar verdim yani ..

ooyy masallah sana ve kuzunaaa :) Ne guzel buymussunuzzz :) Rabbim hepimizi nazarlardan korusun..

ayy cnmm..Dualarimiz sizinle hep..Yigenlerimiz iyi olacak insallahh .. :)

Valla kizacam simdi..Ne bencilligi yaa..Onlar bizim yigenlerimiz..Boyle dusunmeyi yasakliyorum sana..Ben kendi adima soyluyorum ama eminimki cogu arkadasimda oyle , herkes merakla senden ve goks den haber almaya calisiyo..Hatta ben sen girip birseyler yazidiginda daha cok seviniyorum cunku ben senin yerinde olsam , buraya birseyler yazmayi akil edemezdim o telasla..
Sen ne guzel bizi merakta birakmiyorsun..

Tuuum sorularinin cevabini en kisa zamanda uafliklari kucagina alinca alacaksin insallahh :) Bi gelsinler kucagina da gor bak ..bugunleri buruk ama mutluolarak hatirlayacagiz insallahh :)

Bende geziyorum yaa pazar falan Sıkıntı yok simdilik agrilarim oluyo biraz ama cok degil veya minigim bir yerde tas gibi duruyo ama yurumesemm i artik ? Pers. kontrol var.Sorayim bi dr. uma

bende çarşamba gidicem bakalım kontrole şehir dışınada çıkmam lazım 3 saatlik yok neder acaba:18:

Sabahlık konusunda katılıyorum kaprili sabahlıklı takımlar var onlardan alıcam bakalım biz herşeyi bol bol koyalımda sonra aranmayalım hastanede

cnm 4 tane gecelik cok degil mi ? Ben 3 tane koyacagim ama acaba eklesem mi 1 tane daha ? Aaa bide sen nerden aldin gecelik falan ? Ben aastiriyorumda heres eminonu diyo..Oraya mi gitsem acaba ?
Canım yazdım ama görmedin herhalde 1 tane kapri takım aldım bi tane gecelik bi tane gecelik sabahlık bi kısmını Eminönü'nden aldım sabahlık gecelik iyi bişii olsun dedim lahusashop var internette onun yerini bulduk ordan aldık yeride Bakırköy'de gür pasajı var ordan aldık çok güzel biyer sadece bebek eşyaları ve gecelik var havuzluhan gibi hatta havuzluhana gittiğimize pişman olduk çok yürüdük çünkü ben hepsini krem rengi aldım bi takım pembe vardı evde sabahlıklı takım onu koymayacam 3 takım yeter çünkü

goks,gokçe
Rabbim sabır ve guç versin insallah size, geçecek hepsi.. gokceciğim sana doğum için hastaneye gittiğinde durmaya çalıştıklarında yazmıştım ne yaparsan yap bebekleirmiz eleceği tarih saat belli.. bu hepimiz için gecerli.. Rabbim hepimizi korusun inşallah...

hs. hastanede idim yine iznimi açtırdım çalışabilir rapor aldım - bakalım temmuz başında ayrılacam inşallah..
bebeğim 2100 gr olmuş ama kafası eğik idi biraz buyuk olçtum, 100 gr eksik düşün dedi :) dedim babasının kafasıda büyük doğru olçmusunuzdur :)

henüz çantamı hazırlamadım , eksikleri tamamlayıp, izne çıktımda hazırlayım diyorum bakalım geç kaldım bayaa (
babamız dolabı kendi yapacakta :) hs. çakmaya başladı bende boyuyacam:) bitince insallah yollarım size resmini :)
el emeği olsun istedik inşallah altından kalkarız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…