- 14 Aralık 2012
- 1.233
- 4
Kızlarr dunden beri tuhaf hallerdeyim.dun oglen uyurken bi ıslaklık hissettim baktım camasırım kaprim sırılsıklam altıma isedim sandım kokladım degil.suyum mu geldi acaba diye dusundum ama sancı da yok.aksamı ettim boyle.suydu degildi diye.aksam yemekten sonra kasıkta belimde sancı basladı adet sancısı gibi .ufaktan korkmaya basladım.sonra asagılarıma dogru baskı hissettim esim doktora gidelim nolur nolmaz dddi.tırsa tırsa gittik iyiki gitmisiz.ebe muayene etti 1 cm kadar acılma olmus.rahim agzı sert dedi ondan fazla olmamıs acılmam.nst ye bagladı basta bisi yok sonra sancılar cıkmaya basladı.doktorumu aradılar.sancısı var acılması var ama ikiside dogurcak kadar degil dedi.sancı icin serum verin demis doktorum yarın gelsin muayene edelim simdilik baska bisi yok ama isterse hastanaye geleyim yanında olayım rahat etcekse demis.istemedim bende madem simdi yapılcak bisi yok die.isimiz bitti eve geldik gece.sabahı zor ettim.saat 3 te doktoruma gitcez yatıyorum simdi ama cookk korkuyorummm nolur dua edin az daha dursun bebegim yada cigerleri gelistiyse ve bi sorun yoksa kolaylıkla dogsun.kafam cok karısık.gokce ve goks u asıl simdi anladım.cok zor bu durumda olmk
Cnm ben geriden okumaya basliyorum diye biraz gec yaziyorum ama cok korktum yaa. Hayirdir insallahh yaa basimizda kara bulutlar dolasiyor ama demekki aydinlik gunler yakinda..Rabbim her inisin bir cikisini oldugu gibi guzel gunler oldugunu da gosterecek insallah bize..aman dikkat et cnm.Yat bol bol.. Rabbime emanetsiniz..Tuuum mhamileler , gokce , goks ..