Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Canım yazdım ama görmedin herhalde 1 tane kapri takım aldım bi tane gecelik bi tane gecelik sabahlık bi kısmını Eminönü'nden aldım sabahlık gecelik iyi bişii olsun dedim lahusashop var internette onun yerini bulduk ordan aldık yeride Bakırköy'de gür pasajı var ordan aldık çok güzel biyer sadece bebek eşyaları ve gecelik var havuzluhan gibi hatta havuzluhana gittiğimize pişman olduk çok yürüdük çünkü ben hepsini krem rengi aldım bi takım pembe vardı evde sabahlıklı takım onu koymayacam 3 takım yeter çünkü

benimde gecelik sıkıntım var.. b.köye bakayım bende .. bulamadım gönlüme göre bişi.
dagiden gecelik ve sabahlık aldım ama 1 gecelik 1 de pijama takımı alsam iyi olacak..

aksi bir durum olmazda hersey yolunda giderse ben doktorumla epidural sezeryan icin anlastim canim :)

canım, ben ilk zamanlarda sezaryan düşünüyo idim, sezaryen olur ise spinal yapacaktım .. vucuttan atmak daha kolay oluyor.. kendi dr. da spinal ile doğum yaptı ve eşi anestesi uzmanı eşi önermiş..
ama şu aralar normal doğum yapmaya fixlendim.. Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimiz için..

cnm 4 tane gecelik cok degil mi ? Ben 3 tane koyacagim ama acaba eklesem mi 1 tane daha ? Aaa bide sen nerden aldin gecelik falan ? Ben aastiriyorumda heres eminonu diyo..Oraya mi gitsem acaba ?

normal doğumlarda bi gece kalacağın için çok gelebilir ama sezeryanlar en az iki gün kalıyolar lazım olabilir.

Kizlar benimde karnimda arada sertlikler oluyo top gibi kasilip kaliyo nefesimi kesiyo oan ama kisa suruyo bidaha gittigimde dokt.sorayim diyorum

bide diğer topiklerde hastane çantasına koyulması gerekenler diye bir konu vardı. doğum yapanlar daha çok gecelik öneriyolar kızlar. sancı esnasında alt üst takım olursa her baktıklarında çıkarmak zorunda kalıyomuşsun, yada alt tarafın tamamen çıplak kalıyomuş, o sırada gecelik giymiş olmak daha iyi bencede. ayrıca doğumdan sonra tuvalete falan gittiğinde alt pijamayı kaldırmak için eğilmek zor oluyomuş, özellikle sezeryan olanlara. aklınızda bulunsun...

cnm 4 tane gecelik cok degil mi ? Ben 3 tane koyacagim ama acaba eklesem mi 1 tane daha ? Aaa bide sen nerden aldin gecelik falan ? Ben aastiriyorumda heres eminonu diyo..Oraya mi gitsem acaba ?

benimde gecelik sıkıntım var.. b.köye bakayım bende .. bulamadım gönlüme göre bişi.
dagiden gecelik ve sabahlık aldım ama 1 gecelik 1 de pijama takımı alsam iyi olacak..
Canım bak oraya güzel şeyler var mağazanın adı gülkoza mıydı neydi tam hatırlamıyorum ama kozadan eminim:KK9::KK9:
Bende çok aradım çünkü internet sitesine bakabilirsin wwww.lahusashop.com

Kizlar benimde karnimda arada sertlikler oluyo top gibi kasilip kaliyo nefesimi kesiyo oan ama kisa suruyo bidaha gittigimde dokt.sorayim diyorum
Canım benimde öyle eskiden tepiklerdi şimdi kasılıyo sanki kafası çıkıcakmış gibi taş gibi oluyo başta çok korktum hatta acile gidelim dedik ama sonra alıştım Çarşamba sorucam artık böle geriniyo gibi mi seninde?

Canım benimde öyle eskiden tepiklerdi şimdi kasılıyo sanki kafası çıkıcakmış gibi taş gibi oluyo başta çok korktum hatta acile gidelim dedik ama sonra alıştım Çarşamba sorucam artık böle geriniyo gibi mi seninde?

aynen artık tekmelerin yerini gerinmeler aldı, usul usul uzatıp geriyo, dönüyo ordan oraya kaydırıyo kendini. tekme atacak alanları kalmadı herhalde. sertlik konusundada eşim rahmin büyüdüğünü düşünüyo. yarın bende sorucam dr.a

aynen artık tekmelerin yerini gerinmeler aldı, usul usul uzatıp geriyo, dönüyo ordan oraya kaydırıyo kendini. tekme atacak alanları kalmadı herhalde. sertlik konusundada eşim rahmin büyüdüğünü düşünüyo. yarın bende sorucam dr.a
Hergün yeni bişii çıkarıyorlar bakalım doğunca nasıl olucaklar karındayken böylelerse ayy çok heycanlanıyorum bazen gelsin diyorum sonra daha küçük beklesin diyorum sertlik bence kafası top gibi duruyo :KK9::KK9:

ben çok uzağa gitmicem bayrampaşadayım tanıdığım esnaftan alıcam canım. zaten alacağım gecelik iç çamaşır falan... vala bu sıcakta otobüse binipte başka semte gidecek halimde yok açıkçası...
ayyy zaman çabuk geçiyo haziranında ortasına geldik :KK52:

Bende once yakinlarima bakiim bi.. 2 tane kaliteli , 2 tanede sıradan almayi dusunuyorum ben.. Etrafimda da pek yok ama bulurum artik birkac yer..

canım geçti çok şükür ama suçluyu buldum sanırım. memleketten kuru kayısı gelmişti bende hoşaf yapmıştım. soğuk soğuk bayağı götürdüm :KK9: sonra hamilelikte kayısı yememem gerektiğini öğrendim. benimde gözüm korkmuştu ama geçti zaten şimdi

ooh afiyet olsun..Bende hergun 1 kasik z.yagi iciyorum :KK43: Tam tersi kabizligim var benimde. :KK43:

canım, ben ilk zamanlarda sezaryan düşünüyo idim, sezaryen olur ise spinal yapacaktım .. vucuttan atmak daha kolay oluyor.. kendi dr. da spinal ile doğum yaptı ve eşi anestesi uzmanı eşi önermiş..
ama şu aralar normal doğum yapmaya fixlendim.. Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimiz için..

valla canim normal dogum yapan arkadaslari ve buna karar verebildigin icin seni tebrik ederim :) bende o yürek yok..korkuyorum..elimde degil..vücudum sanciya karsi dayaniksiz..regl sancisinda bile 3 agri kesici icen kadinim..ne yapayim artik saglikla kucagima alayimda benimki de böyle olsun..epidural i de ilk anini göreyim diye istedim :)

Hergün yeni bişii çıkarıyorlar bakalım doğunca nasıl olucaklar karındayken böylelerse ayy çok heycanlanıyorum bazen gelsin diyorum sonra daha küçük beklesin diyorum sertlik bence kafası top gibi duruyo :KK9::KK9:

benimde karnımın alt tarafında tam ortası sertleşiyo, o zaman orda poposunun olduğunu düşünüyorum. gelmiş oraya çömmüş diyorum :KK9:

dagi ye baktim bende canim.ordan sadece emzirme sütyeni ve külot aldim...ayyildizdan bi takim gecelik sabahlik aldim..bide bakirköy gür pasajina gideyim ordan alirim diyorum yeter...ben 2 takim koyarim heralde...

Canım ben bi kısmını Eminönü'nden aldım sabahlık geceliğimi iyibişii olsun dedim lahusashop var internette orda beğendim yerinden aldık yeride Bakırköy'de gür pasajı var sırf bebek eşyası ve gecelik mağazası dolu eminönündeki havuzlu han gibi hatta havuzluhana gittiğimize pişman olduk çok yürümüştük çünkü burdada herşey var

ay cok sagol cnm yaa..Enkisa zamanda bakayim hemen ben..

valla canim normal dogum yapan arkadaslari ve buna karar verebildigin icin seni tebrik ederim :) bende o yürek yok..korkuyorum..elimde degil..vücudum sanciya karsi dayaniksiz..regl sancisinda bile 3 agri kesici icen kadinim..ne yapayim artik saglikla kucagima alayimda benimki de böyle olsun..epidural i de ilk anini göreyim diye istedim :)

çok güzel düşünmüşsün bencede tam bayıltılmaya gerek yok..sen önce epidural mi spinal mi diye araştırmanı yap ona göre karar ver canım çevremde genelde sipinal girdiler ve çookk memnunlar dr.um dahil. bnde çok araştırmıştım sezaryen olma zorunluluğum olur ise spinal tercih edeceğim..
vazgeçmeme gelince.. sezaryen seçme sebebim kuşumda olacak deformasyon idi,.. bunu göze alamadım..
vakit geçtikçe kendimce vicdan yaptım.. hep dediğim şey hayatta hiç birşeye aslında biz karar vermiyoruz vakti zamanında herşey olacağı gibi oluor.. ağrı eşiğim çok yüksek zerrece korkum yok sancıdan ve normal doğumdan madem ole dedim herşeye dayanan ben buna da dayanırım .. ve dedimki 9 ay boyunca Rabbim vucudumu oyle muzicevi bir şekilde doğuma hazırlıyorki karar vermek bana düşmez.. dediğim gibi çok vicdan yaptım çok çeliştim kendimle en sonunda buna karar verdim.. ama taktir Rabbimin.. Rabbim ne isterse o olacak ve ben sonrasında pişman olmayacam :)
mesela tüm bunları düşünürken ve bu hf.ya kadar bişi yokken dr.um bu hf. bebeğimin kafasının büyük olduğunu söyledi:)
eşimde diyoki lili nin çatısıda dar bence :):KK9:
dedim ya nasıl ve ne zaman doğum yapacağımız zaten belli :)

X