- 14 Aralık 2012
- 1.233
- 4
Mrb kızlar umarım hepiniz çok iyisinizdir. Biz bebeğimle çok kötü günler geçirdik. İki ay oldu foruma bakamadım hiç. Abim 38 yaşında vefat etti. Her şey çok anlamsızlaştı. Hiç yemek yemediğim günler oldu. Kasılmalarım oldu. Karnım o dönemde hep taş gibiydi. Hala her gün ağlıyorum. Biliyorum bebeğim için bunları yapmamam lazım ama olmuyor... Geçen hafta gördüğüm ilk mağazaya girip sadece gerekli şeyleri aldım bebek için. Hiç seçmedim.Fiyatına bile bakmadım. Doktor gayet iyi bebeğin durumu dedi ama kilosu çok az geldi bana. 30. haftadayım anca bir kilo olmuş. Bu da yetmezmiş gibi doğumdan sonra bana yardımcı olabilecek tek kişi olan eşimin annesi de malesef çok hasta ameliyat oldu ve en az 3 ay hastenede kalacak. Kendi annem evladını kaybetti biz onu toparlamaya çalışıyoruz aklını yitirmesin diye. eşimin şehir dışı işi çıktı doğuma kadar yanımda olmayacak vs vs vs. Bi insana bu kadarı çok fazla değil mi?
ayy cnm benim yaa..Gelince hepsi bir gelirr ama firtinadan sorna da daha once goremdigin guzellikte gunes dogar..Yavrun kucagina gelsin insallah en guzel gunleriniz baslayacak..Size sabirr ve abine de gani gani rahmet diliyorum nm..Sen simdi minigine iyibak ki ..Abin yasada oda bunu isterdi kesin..
Dualarmiz seninle cnmm..