çok güzel düşünmüşsün bencede tam bayıltılmaya gerek yok..sen önce epidural mi spinal mi diye araştırmanı yap ona göre karar ver canım çevremde genelde sipinal girdiler ve çookk memnunlar dr.um dahil. bnde çok araştırmıştım sezaryen olma zorunluluğum olur ise spinal tercih edeceğim..
vazgeçmeme gelince.. sezaryen seçme sebebim kuşumda olacak deformasyon idi,.. bunu göze alamadım..
vakit geçtikçe kendimce vicdan yaptım.. hep dediğim şey hayatta hiç birşeye aslında biz karar vermiyoruz vakti zamanında herşey olacağı gibi oluor.. ağrı eşiğim çok yüksek zerrece korkum yok sancıdan ve normal doğumdan madem ole dedim herşeye dayanan ben buna da dayanırım .. ve dedimki 9 ay boyunca Rabbim vucudumu oyle muzicevi bir şekilde doğuma hazırlıyorki karar vermek bana düşmez.. dediğim gibi çok vicdan yaptım çok çeliştim kendimle en sonunda buna karar verdim.. ama taktir Rabbimin.. Rabbim ne isterse o olacak ve ben sonrasında pişman olmayacam :)
mesela tüm bunları düşünürken ve bu hf.ya kadar bişi yokken dr.um bu hf. bebeğimin kafasının büyük olduğunu söyledi:)
eşimde diyoki lili nin çatısıda dar bence :)
dedim ya nasıl ve ne zaman doğum yapacağımız zaten belli :)