Cnm ben Allahın evlatlarımıza güç vereceğine inanıyorum. Sana bir çay söyleyeceğim onu al HİPP e bebekte veya bebek mağazalarında bulabilirsin. Faydası oluyor yavaş yavaş. Bol bol su iç.. kompostodan vazgeçme. sütlü tatlı ye.. ben biraz faydasını görmeye başlladım. Önceden damla gönderiyordum yoğun bakıma. sonra 10 cc kadar gönderdim.. yeni yeni artış hissediyorum..
arkadaşım ben kefir süt yaptığını duydum bi araştır istersen netten falan hem doğal bir içecek
cnm bugün nasıllar bilmiyorum.eve geldik,
bebeklerim antepte ben adıyamandayım.burda yenidoğan yoğun bakımı yeterli gelmez die,antepe sevk ettiler doğumu orda yaptım
yanımızda hiç bişey olmadığı için eve geldik,üst baş falan için.orda ne kalmaya yerimiz var ne tanıdığımız.
karı koca memuruz tayin nedeniyle buralardayız.orda yediklerimden dolayı midem mahvoldu,ishal oldum.cuma doktor kontrolüm var.
dikiş ve rahim için.cuma görcem yavrularımı.inşallah iyileşiyorlardır.doktor moralini bozma,süt getir dedi.süt için uğraşıyorum ben de ama daha doğru düzgün gelmiyor.gelmesi için 2-3 saate bir sağıyorum.doktor 1 günde 2 günde bişey değişmez zamana ihtiyacımız var dedi.inşallah o zaman kısa bir zamandır.Allahım sen hem yavrularımıza hem biz dayanma gücü ver,merhamet et.cümlesine de benim yavrularıma da şifa ver.
Canım güzel dileklerin için teşekkür ederim. Oğluşlarım annesini utandırmıyor Allahım dualarımız sayesinde güç veriyor onlara. Dün itibariyle anne sütüne başladılar. Anne sütünü kabul edip etmeyecekleri test ediliyor şu an. Yani kusarlarsa bir süre yine serumla beslenecekler. Bir ilaç varmış raporla eczacılar birliğinden alınıyormuş. Dün onu verdiler bugünde alıp teslim ettik. Her gün hastanedeyim. Dinlenemediğim için sancılarım geçmiyor. Bugün hastanedeyken rahatsızlandım doktoruma götürdüler.. Fırçayı yiyince kendime geldim. İlaç verdi kendini toparlamadan gözüm görmesin seni dedi :) Tamam bende görünmeden geçerim ya da sizi görmezden gelirim dedim :) Adamı bildiğin çileden çıkarıyorum :) Ama çok seviyorum doktorumu yafff :) babam olsa bu kadar şefkat gösterir.
Canım öyle güzel şeyler söylüyorsunuzki nasıl moral bulduğumu anlatamam. Zaten eve gelen giden olmadığı gibi kafamı sadece sizinle meşgul edebiliyorum. Bu zamanlarımda siz farkında olmasanızda size tutundum ben. İyiki varsınız.. Allah ne size ne evlatlarınıza kötü gün göstermesin..
kızlar Allah razı olsun.moral veriyorsunuz.
yoksa oturup ağlayasım geliyor.Allahtan eşim annem yanımda tek kalsam hep ağlardım.
tabi bi de sizler varsınz.desteğiniz için sağolun.
Hayırlı sabahlarErkenciyim yine soru sormak için :) kızlar aramızda hamilelik röflu'su / ağıza boğazdan acı gelmesi yaşayan var mi? Bu ikidir uyutmuyor beni,saniyelik acılik gelip gidiyor,ne tavsiye edersiniz? Süt içtim,iki yastık koyup yat dediler onuda yaptım pek fark Olmuyor
şimdi doktorumdan geldim. bu sefer nedense hiç ilgilenmedi canım çok sıkıldı. saat 10da gittim bekleyen hasta yoktu doktorda yoktu. 10.30 gibi geldi. hemen ultrasona aldı. hiçbişey anlamadım ultrasondan. kendi ölçümlerini hızlı hızlı yaptı. yüzünü bile göremedim oğlumun. bi çıktı verdi hiç bişey anlaşılmıyo. bir aydır onu görecem diye bekliyorum ve doğru düzgün göremiyorum, bidaha görmek içinde 1 ay daha beklicem. doktorum herhalde zor bir doğumdan çıkmış olmalı. soracaklarım vardı hiçbirini sormak istemedim çünkü o stresliyken bana düzgün cevap veremeyeceğini düşündüm.
akıntım içinde alttan muayene etti, kültür aldı o plastik şeyle, benim bayağı canım acıdı yanlız. iki gün sonra sonucu alıcam, duruma göre problem yoksa 1 ay sonra çağıracak.
oğlumun kilosu 1432 imiş. son haftalarda iştah kaybımdan dolayı pek kilo alamadı sanırım. yinede haftasına göre iyi. sağlığı yerinde olsunda....
ama canım çok sıkkın şu an... zaten biraz bunalımdaydım oğlumu görür neşelenirim demiştim ama onuda göremedim.
Merhaba kizlar. Ben belimin agrisindan dolayi sabaha kadar 30 40 defa bi sagima bi soluma donen biriyim.. sonrada aklim gidiyor sabahlari acaba bisey olmusmusdur kordun dolanmismidir. Hareket edene kadar binturlu sey geliyor aklima..moralim bozuk uyaniyorum hergun bu sebepten... Siz donuyormusunz benm gibi..
Slm annecikler. Bütün dualarımız Gökçe Göks ün bebişleri ve hepimiz için olsun.
Benimde karnım dün akşamdan beri taş gibi bebişlerin hareketlerini de hissediyorum şükür ama nerdeyse patlıcam benim gibi olan varmı ? Bide benim bebişler 10 gün kadr önde gidiyorlar doktorum şeker tahlili yaptırdı tekrar bana sonuçları da iyi çıktı. Ve kötü birşey olmadığını söyledi ama ben yine biraz pinpşrikliyim bu iyi bişey mi anlamadım. bide üstüm de saçma bir gerginlik var sanki baskı gibi sonlara yaklaştığımız için mi bilemedim?
Rabb'im bu sonlarımızı da bir avazda geçirsin inşallah..
Canım dönmem mi deli dana gibi hemde eşim her döndüğümde uyanıyo yavaş dön diye düşün kaç kere yer değiştiriyorum bilmiyorum hamile yastığım var normal yastık var bacak aradım onlarla dönmeye çalışıyorum her döndüğümde uyanıyorum korkma canım kordon dolanmaz Allah a emanet kuzularMerhaba kizlar. Ben belimin agrisindan dolayi sabaha kadar 30 40 defa bi sagima bi soluma donen biriyim.. sonrada aklim gidiyor sabahlari acaba bisey olmusmusdur kordun dolanmismidir. Hareket edene kadar binturlu sey geliyor aklima..moralim bozuk uyaniyorum hergun bu sebepten... Siz donuyormusunz benm gibi..