Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

arkadaşım ben kefir süt yaptığını duydum bi araştır istersen netten falan hem doğal bir içecek

günaydın kızlar..
akşam hastanede idim.. akşam şirketten çıkmadan baktım camaşırım sırılsıklam su geldi sandım ve hemen hastaneye kostum
kendi dr. yoktu tabi ama arkadaşı ve asistanı orda idi ilgilendiler baya..bebeğimin hareketler kalp atımı suyum herşey yolunda idi.. açılma vs.de yok idi..
kuşuma seffaf bişi ile içine sokarak baktılar.. su geldi ise mikrop varmı diye imiş ama hiç acı olmadı merak etmeyin..
sonrasında nst bağladılar.. bir ara bebeğimin kalp atısı 80 oldu ama donme harekindenmiş korkulcak bişi yok imiş yaklasık yarım saat kaldım, ciddi sancımda yoktu.. bir sorun yok çok şükür..
ardından içinde kırmızı bantlar olan bir ped verdiler eğer tekrar ciddi akıntı gelir ise o kırmızılar mavi olumus.
camasırıma yerleştirdim ewe gittik gece boyunca kaldı akıntım vardı ama renk değişikliği olmadı..

gökçeciim;
goğüsümün altındaki ağrı için reflünüz var mıydı dediler ( vardı ama son 2 yıldır çekmiyorum, dedim belki ona bağlı olabilir dediler..
ama bu beni hiç tatmin etmedi cmt. kendi dr.umla paylaşacağım konuyu.. bencede kafası ile yağınım baskı yapıyor bu sebeple acı hissediyorum...

iyi bakın kendinize kızlar..

şimdi doktorumdan geldim. bu sefer nedense hiç ilgilenmedi canım çok sıkıldı. saat 10da gittim bekleyen hasta yoktu doktorda yoktu. 10.30 gibi geldi. hemen ultrasona aldı. hiçbişey anlamadım ultrasondan. kendi ölçümlerini hızlı hızlı yaptı. yüzünü bile göremedim oğlumun. bi çıktı verdi hiç bişey anlaşılmıyo. bir aydır onu görecem diye bekliyorum ve doğru düzgün göremiyorum, bidaha görmek içinde 1 ay daha beklicem. doktorum herhalde zor bir doğumdan çıkmış olmalı. soracaklarım vardı hiçbirini sormak istemedim çünkü o stresliyken bana düzgün cevap veremeyeceğini düşündüm.
akıntım içinde alttan muayene etti, kültür aldı o plastik şeyle, benim bayağı canım acıdı yanlız. iki gün sonra sonucu alıcam, duruma göre problem yoksa 1 ay sonra çağıracak.
oğlumun kilosu 1432 imiş. son haftalarda iştah kaybımdan dolayı pek kilo alamadı sanırım. yinede haftasına göre iyi. sağlığı yerinde olsunda....
ama canım çok sıkkın şu an... zaten biraz bunalımdaydım oğlumu görür neşelenirim demiştim ama onuda göremedim.

ay cnm benim..Uzaktasin yavrularindan ama kalbin her saniye onlarala ya onemli olan bu..Onlar senin dusundugunden daha gucluler annesi..Gor bak insallah yarin cok cok iyi bir durumda olmus olacaklar , bir anda da senin sutun gelecek insallahh.. :) Cnm memur oldugunuz icin polis evinde kalabilirsiniz.Gecelik fiyatlari cok uygunoluyor..İlk gece 25 falan sonraki geceler 18 civari olmasi lazim.En son gittigimde o civardaydi..Memurlarida aliyorlar cnm.

Sende dikkat et kendinee..Sen iyi olacaksin ki yavrularin senden guc alsin..Ayy senin bakima ihtiyacin var ama annelik iste kendini gormuyor gozun..Allah yar ve yardimciniz olsuncnm benim..dualarimiz sizlerle..Prensesleri en kisa zamanda kucagin aalirsin insallah cnmcmm..

Cok iyi olacakalr gor bak bi toparlanacaklar , bir haylazlik yapacaklar diyeeksin ki bu cocuklar miydi erken dogan :)

Rabbim hep onlarin yaninda tabi..onlari koruyan annesinin disinda bizim goremedigimiz bir suru meleklerde var .. Ben inaniyorum ki senin dutun cabucak yarayacak insallahh :)

Dr.unda ne guzel oldu iyi ki degistirdin icin rahatladi :) Onemli olan sadece dogum degil boyle dogum sonrasida dr.larimizn destegi :) O konuda senin icin cok mutlu oluyorum.. :)

ayy cnm bizimde aklimiz hep sende ve prenslerde ; goks de ve prenseslerde .. hani zaten sancniz var , kafaniz surekli dolu , akliniz hastanede ama sizi burda gormek bizede moral oluyorr.. İnsallah cabucak atlatacagiz bu gunleri hep birlikte :)

Buyusunler bi erken gelen bidiklar da...Bizlerde soyle artik diger dertleri konusak ..Yok disi cikti huysuzdu , yok gazi vardi , yok uyumuyordu .. Ayy Rabbim ogunleri gostersin insallah hepimizee :)

kızlar Allah razı olsun.moral veriyorsunuz.
yoksa oturup ağlayasım geliyor.Allahtan eşim annem yanımda tek kalsam hep ağlardım.
tabi bi de sizler varsınz.desteğiniz için sağolun.

cnm benimm aglama senn..Bak seninde miden kotu olmus..Sen iyi olacaksin ki yavrularinada bu guzel enerjini yollayabilesinn...Biz tuum topic olarak ( bazilarimiz ikili , bazilarimiz uclu dualar ediyoruz size evlatlarimizlaa :) )

cnm benim bildigim gebelik reflü sü icin net bir cozum yok.Ama dr. lar gaviscon ve rennee veriyorlar istersen surup , istersen hap seklinde.Benimde cok yanmalarim var ben surup icemedigim icin surekli renni hap aliyorum Cok faydasi oluyor mu dersen , biraz rahatlatiyor okadar..Ama dr.una danis en net bilgiyi o verecektir sana..

şimdi doktordan geldim nst ye soktu beni sancı cıkmadı hamsilerim kilo aralarını kapatmış biri 1504 digeri1668 olmuş boy40cm olmuşlar ayaklar aşagıda ikisininde cok tepikleyip suyunu patlata bilirler dedi suyun patlar sancın kanaman olur hemen gel yalnız kalma dedi ultrasyonda bakarken doktor benim tansiyon düştü kendimden gectimm göremedim ogluşlarımı hic bişey anlamadım

cnmm sıkma canini ..Oglusun iyiymis yaa onemli olan o ..Olmadi , baska bi dr. a git oglunu gormek icin...ama haklisin 4 hafta bekliyorz sonucunda dr.lardan bi ilgi , heyecanimiza ortak olmalarini bekliyoruz..Belki onunda kafasi birseyle mesguldu..Kotu hissetme annesii.. senin stresin oglusuna da gecer bakk..Osman agahh i uzmee

Merhaba kizlar
Size bir sorum olacak..
Dun yan komsuya ugramistim, onunda bir arkadasi vardi. Hamile oldugumu ve yuzumdeki lekeleri gorunce dediki, hemen dogum esnasinda hatta dogum yaptiktan sonra, daha terli halinleyken saclarini yuzune sur butun lekeler gidermis.
Siz hic boyle bisey duydunuzmu?

Slm annecikler. Bütün dualarımız Gökçe Göks ün bebişleri ve hepimiz için olsun.
Benimde karnım dün akşamdan beri taş gibi bebişlerin hareketlerini de hissediyorum şükür ama nerdeyse patlıcam benim gibi olan varmı ? Bide benim bebişler 10 gün kadr önde gidiyorlar doktorum şeker tahlili yaptırdı tekrar bana sonuçları da iyi çıktı. Ve kötü birşey olmadığını söyledi ama ben yine biraz pinpşrikliyim bu iyi bişey mi anlamadım. bide üstüm de saçma bir gerginlik var sanki baskı gibi sonlara yaklaştığımız için mi bilemedim?

Rabb'im bu sonlarımızı da bir avazda geçirsin inşallah..

Merhaba kizlar. Ben belimin agrisindan dolayi sabaha kadar 30 40 defa bi sagima bi soluma donen biriyim.. sonrada aklim gidiyor sabahlari acaba bisey olmusmusdur kordun dolanmismidir. Hareket edene kadar binturlu sey geliyor aklima.. moralim bozuk uyaniyorum hergun bu sebepten... Siz donuyormusunz benm gibi..

Gokce cim goks Siz bizden cok farklisinz daha bi ozelsiniz . Rabbim bu sabrinizi en kisa zamanda bebislerinizi kucaginiza vererek mufaktlandrsn ins..... Bebekleri dusunmektn agrilarniz aklnza bile gelmiyor...Az daha sabredn sonrasinda aldgnz cicilerle gorcez resmlerde minislerinizi

hemde ne dönme...bende hiç uyuyamıyorum bir saga bir sola...sürekli...benimde gögsümün altındaki kemik mideme batıyo

benimde karnım taş gibi oluyor ama sabahları yumuşak akşama dogru nefes alamaz oluyorum birde cok hamur işi falan yiyorsan iri olabilirbenimde akşamları sıkıntıya giriyorum artıkk

Kace canm ben sac degilde bebegin kordon kaninin yuze surulurse lekeler gecer diye duymustum. Ne kadar dogru bilmiyorum ama dene istersen. Bi baktin etki etti..canm

Bu mide fena bisey ejderha gibi oluyor insan... Ben gaviscon surup kullaniyorum cok etkili oluyor.

Canım dönmem mi deli dana gibi hemde eşim her döndüğümde uyanıyo yavaş dön diye düşün kaç kere yer değiştiriyorum bilmiyorum hamile yastığım var normal yastık var bacak aradım onlarla dönmeye çalışıyorum her döndüğümde uyanıyorum korkma canım kordon dolanmaz Allah a emanet kuzular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…