canimm dualarimiz seninleve kuzularinla..dun ve bugun nasildi pasalar ? Daha iyi oluyorlar di mi ? Senin gibi guclu bir anneleri var onlarin , hergun cok sukur sutte goturuyorsun..Daha cabuk kollarina gelecekler insallahh :)Senin de sancilarin insallah cabucak gecer cnm benim..
benim çaybardağım kulplu çaybardaklarındanama açık ve limonlu içiyorum bende.
bu arada oğlumun ismini yine değiştirdim. başta enis istiyodum eşim sonradan benim hoşuma gitmedi dedi. ozaman eren olsun dedim ama onada ben ısınamadım. tamam enis oldun dedi ama baktıkki Allah'ın isimlerindenmiş. Bi hocaya sordum bazı isimleri koymak caiz onuda koyabilirsin dedi. bu kez ismi olan birinden duydum adıyla isminin başına P koyarak dalga geçiyolarmış. o isimle bu şekilde dalga geçmekte çok günah. çocuğa bi eşşeoğlu desek günaha girecez. sonra Agah ismini gördüm ve çok hoşuma gitti eşimde duyar duymaz beğendibilgili basiretli uyanık demekmiş.... zaten zorunlu bi ismimiz var biliyosunuz toplamda Osman Agah karar verdik inşallah hayırlı olur.....
canım oğluşlarına çok sevindim inşallah kısa zamanda tamamen kendileri nefes alacak. az daha sabret tabi demesi bize kolay senin için elbette zordur, ama bugünlerde geçecek, evinizde başbaşa kalıcaksınız sevgililerinle... sanada geçmiş olsun canım inşallah iltihabın çok ciddi bişey değildir. hangi çaylardan içiyosun bu arada bizimde aklımızda bulunsun?
ayy cnm benim yaa ..Zaten agrin vardi bide iltihap off .. nasil yuruyeceksin iltihapla ?
sutun bir gelecek insallah ogullarinin ikisinede bol bol yetecek Allah in izniyle..Guzel dusun , yavrularini emzirirken hayel et.. Bak agiz solunumundan 4 gunde ciktilar ne guzel , insallah bir kac gune kadar kendiler solunum yapabilecek ve en kisa zamanda evinize gideceksiniz :)
Rabbim evlatlarını sana ve babalarına bağışlasın inşallah bak az kaldı yanına almana :)
başka bir topikte okudum canım duş almak süt için uyarıcı oluyor imiş.. duş alınca süt daha iyi geliyor imiş.. ama sezeryan olanlara 1 hf. duş yasak deniyor .. doğru mu sana boyle birşey soylediler mi? birde süt sağma mk. ne aldın kuzum ?
dün akşam güzelce yeek yedim ardından attlımı meyvamı dondurmamı vs yedim problem yok
yemekten sonra yağınım kıpır lıpır olur , gobeğimi sallardı ama dün hiç birşey yapmadı
duş aldım uzandım yağınımla konuştum tık yok minicik bi donme hareketi oldu..
eşime soleem çok avhamlı zaten ben duruken o doğuracak diye korkuyorum.. kendi kendime dedimki gün içinde çok fazlası ile böbrek büyümesinden dolayı ağrım oldu ve göbeğimin üstü tam sağ gogsumun altı gibi düşünün içerden yanıyor ama 3. ayımdan beridir bu durumum var dr. normal demişti büyüdükçe dahafa basınç yapar dedi.. öylede oldu hem böbrek ağrısı hem o basınç dün vucudum çok yoruldu gibi geldi strese girmemeye çalıştım derken uyumuşum..
savah çok şükür kahvaltıdan ve öğle yemeğinden sonra yağınım eski haline döndü kıpır kıpır maşallah..
ama ilk defa başıma gelen bir şey oldu bu noktadan sonra
kuşuma alttan bıcak saplıyolar gibi bir ağrı acı tarif edemem ama saniyelik birşey 4-5 kere oldu..
korkmaya başladım artık.. dün o bugunde bu olunca telaşlandım.. boyle birşey yasayan varmı aranızda kızlar? ve hala göbeğimin üstü aralıksız ağrıyor..
cnm bugün nasıllar bilmiyorum.eve geldik,
bebeklerim antepte ben adıyamandayım.burda yenidoğan yoğun bakımı yeterli gelmez die,antepe sevk ettiler doğumu orda yaptım
yanımızda hiç bişey olmadığı için eve geldik,üst baş falan için.orda ne kalmaya yerimiz var ne tanıdığımız.
karı koca memuruz tayin nedeniyle buralardayız.orda yediklerimden dolayı midem mahvoldu,ishal oldum.cuma doktor kontrolüm var.
dikiş ve rahim için.cuma görcem yavrularımı.inşallah iyileşiyorlardır.doktor moralini bozma,süt getir dedi.süt için uğraşıyorum ben de ama daha doğru düzgün gelmiyor.gelmesi için 2-3 saate bir sağıyorum.doktor 1 günde 2 günde bişey değişmez zamana ihtiyacımız var dedi.inşallah o zaman kısa bir zamandır.Allahım sen hem yavrularımıza hem biz dayanma gücü ver,merhamet et.cümlesine de benim yavrularıma da şifa ver.
canım paşaların çok şanslı senin gibi güçlü ve bilinçli bir anneleri var.....sana sabır diliyorum dualarımız sizinle....çok gazım var demişsin canım teyzemden hatırlıyorum 5 gün boyunca canı çıktı bir türlü çıkmadı neler denedi yürüyüşler ilaçlar....anneanem 5 gün sonra geldi, t soğaı rendeleyip suyunu çıkarttı bir su bardağı soğan suyunu iç dedi teyzeme. biz hepimiz umutsuzduk teyzem hemşire eniştem doktor saçmala anne olurmu öyle şey dediler...
anneanem diretince teyzem içmek zorunda kaldı.....2 saat sonra görmeliydin gaz çıkaramayan kadın roket atar gibiydi sürekli bir bombardıman resmen göbeği indi:) denemek istersen paylaşayım dedim canım umarım işine yarar...allah kolaylıklar versin...
cnm bugün nasıllar bilmiyorum.eve geldik,
bebeklerim antepte ben adıyamandayım.burda yenidoğan yoğun bakımı yeterli gelmez die,antepe sevk ettiler doğumu orda yaptım
yanımızda hiç bişey olmadığı için eve geldik,üst baş falan için.orda ne kalmaya yerimiz var ne tanıdığımız.
karı koca memuruz tayin nedeniyle buralardayız.orda yediklerimden dolayı midem mahvoldu,ishal oldum.cuma doktor kontrolüm var.
dikiş ve rahim için.cuma görcem yavrularımı.inşallah iyileşiyorlardır.doktor moralini bozma,süt getir dedi.süt için uğraşıyorum ben de ama daha doğru düzgün gelmiyor.gelmesi için 2-3 saate bir sağıyorum.doktor 1 günde 2 günde bişey değişmez zamana ihtiyacımız var dedi.inşallah o zaman kısa bir zamandır.Allahım sen hem yavrularımıza hem biz dayanma gücü ver,merhamet et.cümlesine de benim yavrularıma da şifa ver.
Canım güzel dileklerin için teşekkür ederim. Oğluşlarım annesini utandırmıyor Allahım dualarımız sayesinde güç veriyor onlara. Dün itibariyle anne sütüne başladılar. Anne sütünü kabul edip etmeyecekleri test ediliyor şu an. Yani kusarlarsa bir süre yine serumla beslenecekler. Bir ilaç varmış raporla eczacılar birliğinden alınıyormuş. Dün onu verdiler bugünde alıp teslim ettik. Her gün hastanedeyim. Dinlenemediğim için sancılarım geçmiyor. Bugün hastanedeyken rahatsızlandım doktoruma götürdüler.. Fırçayı yiyince kendime geldim. İlaç verdi kendini toparlamadan gözüm görmesin seni dedi :) Tamam bende görünmeden geçerim ya da sizi görmezden gelirim dedim :) Adamı bildiğin çileden çıkarıyorum :) Ama çok seviyorum doktorumu yafff :) babam olsa bu kadar şefkat gösterir.
Canımm denemem mi? Yeterki dinsin bu sancılar. Doğum sancısından beter valla. Anneme dedim hazırlayacak. Çok sağol.. Sonucu mutlaka bildiririm. Duaların ve güzel dileklerin için teşekkür ederim..
Canım benim sakın ağlama benim içim çok ferah gerçekten bak sana bişey dicem biz hep 27 . Haftayı bekledik alışveriş için ondan önce bişey almadık neden efe 26. Haftada doğdu ya çok şükür sağlıklı Allah korusun doğum falan olursa Yaşar diye çünkü daha önce3 bebeğimi erken haftalarda kaybettim Allah yaşatmasın kimseye rahat ol kuzum iyi olucak herşeykızlar Allah razı olsun.moral veriyorsunuz.
yoksa oturup ağlayasım geliyor.Allahtan eşim annem yanımda tek kalsam hep ağlardım.
tabi bi de sizler varsınz.desteğiniz için sağolun.
Hayırlı sabahlarErkenciyim yine soru sormak için :) kızlar aramızda hamilelik röflu'su / ağıza boğazdan acı gelmesi yaşayan var mi? Bu ikidir uyutmuyor beni,saniyelik acılik gelip gidiyor,ne tavsiye edersiniz? Süt içtim,iki yastık koyup yat dediler onuda yaptım pek fark Olmuyor
Hayırlı sabahlarErkenciyim yine soru sormak için :) kızlar aramızda hamilelik röflu'su / ağıza boğazdan acı gelmesi yaşayan var mi? Bu ikidir uyutmuyor beni,saniyelik acılik gelip gidiyor,ne tavsiye edersiniz? Süt içtim,iki yastık koyup yat dediler onuda yaptım pek fark Olmuyor
canım rabbim güç kuvvet versin inşallah ama iyi olacaklarına eminim ben şuan tek yapabildiğimiz şey dua etmek keşke yanınızda da olabilseydik ama yanınızdaymışız gibi bakın çünkü hep aklımızdasınız
ay yerim ben onları pamuk gibiler maşallaj yaaaaaaaaaaaaaa kaşıkla mı veriyorlar canım sütü biberonla mı
canım nobilis haklı bende duydum ve anne sütünüde arttırıyor dedi annem bana bol bol yedirtecekti zaten doğumdan sonra
kızlar Allah razı olsun.moral veriyorsunuz.
yoksa oturup ağlayasım geliyor.Allahtan eşim annem yanımda tek kalsam hep ağlardım.
tabi bi de sizler varsınz.desteğiniz için sağolun.