Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Bence masallah gayet iyi cnm.Alttaki tabloya gore ortalama gorunuyor zaten.Dogum yapan gokce ve goks de o civarda dogurdular..ama saglikliysa onemli olan o nede olsa ..Dr. un da kotu birsey demedigine gore kotu dusnme hic...

Canim ya cooook saol;-) ne bileyim dr da bu sefer normal deyip gecistirdi, tekrar sordum kilosunu boyunu gelişimini "hersey normal" dedi yine. Normalde buyumus mu kilo almis mi insan yine de duymak bilmek istiyor. Belkide hstanede kala kala iyice paranoyak oldum ...
ben telefondan nete girdigim icin alttaki cizelgeyi de goremiyorum ki ya :--(

En zor konulardan biri bu ya :--(
Ben ve esim cok anlasmazlik yasadik ben Umut istiyordum begenmedi onun bulduklarini ben begenmedim.
Ogluşun adiyla yasasin insallah guzelmis

Son düzenleme:

ben çayı hiç kesmedim desem yeridi..
demir dede kanımdada birşey yok çok şükür..
hamileliğimde yaptıgım tek degişiklik sigarayı bırakmak ve artık meyve yemek oldu :)

Rabbim evlatlarını sana ve babalarına bağışlasın inşallah bak az kaldı yanına almana :)
başka bir topikte okudum canım duş almak süt için uyarıcı oluyor imiş.. duş alınca süt daha iyi geliyor imiş.. ama sezeryan olanlara 1 hf. duş yasak deniyor .. doğru mu sana boyle birşey soylediler mi? birde süt sağma mk. ne aldın kuzum ?

dün akşam güzelce yeek yedim ardından attlımı meyvamı dondurmamı vs yedim problem yok
yemekten sonra yağınım kıpır lıpır olur , gobeğimi sallardı ama dün hiç birşey yapmadı
duş aldım uzandım yağınımla konuştum tık yok minicik bi donme hareketi oldu..
eşime soleem çok avhamlı zaten ben duruken o doğuracak diye korkuyorum.. kendi kendime dedimki gün içinde çok fazlası ile böbrek büyümesinden dolayı ağrım oldu ve göbeğimin üstü tam sağ gogsumun altı gibi düşünün içerden yanıyor ama 3. ayımdan beridir bu durumum var dr. normal demişti büyüdükçe dahafa basınç yapar dedi.. öylede oldu hem böbrek ağrısı hem o basınç dün vucudum çok yoruldu gibi geldi strese girmemeye çalıştım derken uyumuşum..
savah çok şükür kahvaltıdan ve öğle yemeğinden sonra yağınım eski haline döndü kıpır kıpır maşallah..
ama ilk defa başıma gelen bir şey oldu bu noktadan sonra
kuşuma alttan bıcak saplıyolar gibi bir ağrı acı tarif edemem ama saniyelik birşey 4-5 kere oldu..
korkmaya başladım artık.. dün o bugunde bu olunca telaşlandım.. boyle birşey yasayan varmı aranızda kızlar? ve hala göbeğimin üstü aralıksız ağrıyor..

Canım anlıyorum bende safrakesemden ameliyatlıyım açık olmuştum dikiş ağrısı nedir çok iyi bilirim o yüzden hiç sezeryan istemezdim ama şansıma yine sezeryan olucam kısmet artık ama geçicek canım inan bi kaç güne birşeyin kalmaz
maşallah kuzulara demek burundan olana geçtiler ki bu çok iyi olduğunu gösterir
Canım mutlaka sağ gelisede gelmesede sağ kuzum gelicek inan zaten tahminimce 1 hafta 10 gün sonra kendin emzirmeye başlarsın kuzuları inan o zaman daha iyi hissedersin kendini güzel olucak gökçecim herşey benim içim çok rahat sizin için
ben daha iyiyim kuzum rahatlatmaya çalışıyorum kendimi bel ağrım çok fazla uyutmuyo oda azalırsa süper olucak inşallah

1 haftadır internete girmiyordum...doğumlar başlamış.aayyyy nasıl heyecanlı...Allah hepimize nasip etsin...doğum yapan anneler gözünüz aydın acil şifalar ..bebeklerinizede Allah ım sağlık versin...

kaburgası batan var mı ??

gece bile yatamıyorum midem çok dolu olunca kaburgam batıyooo...

Cnm bi dr.unu arayip sorsan ? Benim vajinal bolgedeki kemiklerimde ara ara sanci oluyo ama bicak batmasi gibi degil..Bende catimin acilmasidir diye dusunuyorum yada kendimi kandiriyorum artik hangisi bilemedim :)

ben hala oda alamadım ya beğenemedim bir türlü beğendiklerim çok pahalı ucuzlarda güzel değil ortası yok

cnm bugün nasıllar bilmiyorum.eve geldik,
bebeklerim antepte ben adıyamandayım.burda yenidoğan yoğun bakımı yeterli gelmez die,antepe sevk ettiler doğumu orda yaptım
yanımızda hiç bişey olmadığı için eve geldik,üst baş falan için.orda ne kalmaya yerimiz var ne tanıdığımız.
karı koca memuruz tayin nedeniyle buralardayız.orda yediklerimden dolayı midem mahvoldu,ishal oldum.cuma doktor kontrolüm var.
dikiş ve rahim için.cuma görcem yavrularımı.inşallah iyileşiyorlardır.doktor moralini bozma,süt getir dedi.süt için uğraşıyorum ben de ama daha doğru düzgün gelmiyor.gelmesi için 2-3 saate bir sağıyorum.doktor 1 günde 2 günde bişey değişmez zamana ihtiyacımız var dedi.inşallah o zaman kısa bir zamandır.Allahım sen hem yavrularımıza hem biz dayanma gücü ver,merhamet et.cümlesine de benim yavrularıma da şifa ver.

ınsallah canım kılosunu cok sorun yapmıyorum ılk kızım 3 500 lerde dogmustu yanı son ayda topluyorlar kendılerını ama ılk defa doktora kılo sordum ondada boyle az yanıt alınca garıpsedım-sormak ıstedım sıze-yeterkı saglıklı olsun 2 bucuk olmus sorun degıl ınsallah.
Agrı yanı sızlama adet oluyormus gıbı aynı ama oyle benı asırı rahatsız etmıyor cok sukur-mesela dun gece uyandım nasıl sızlıyor anlatamam dedım Allahım erken dogumdan koru-oyle uyumusum sabah bırsey yoktu. Eger cogalırsa dedıgın gıbı doktora sorayım.

kızlar bide benim bu aralar ara ara baş dönmelerim oluyo. sizde de var mı ?

ayneeennn :26: Bendede ara ara oluyor bırden oda donuyor sankı onumde gozumu kapatıp kendımı topluyorum Allahdan kısa suruyor-tansıyonumuz dusuyor buyuk ıhtımal. :26:

Amın canım yok olumsuz bır durumdan bahsetmedı.
Aslında cınsıyetı net goruyorlar bence-ama nedense burada soylemekten cekınıyorlar!
2 doktora gıdıyorum kendı doktorum kesın bırsey dıyemem dedı kız olma ıhtımalı vardır ama yınede kesın demıyorum dedı ıkı hafta once kı artık dedıgın gıbı kocaman oldular :26: esımle dalga gecıyoruz artık dogumda ogrenıcez bunların soylemeye nıyetı yok dıye

canım o agrılar son ayda cok yokluyor-catı kemıklerı doguma hazırlandıgı ıcın sızlayıp duruyor ozellıkle yururken.
kızıma hamılelıgımde fena oluyordu agrım bakalım bunda ne zaman yoklamaya baslayacak :26:

canım benim allah yardımcınız olsun tatlım gelmesede sağ sütünü gelicek inan öğretmen evinde falan kalırsınız artık kalıcak yer olmaması zordur tabi ama güzel olucak tatlım herşey alıp gelicen kuzularını allah ın izniyle stres yapıp sütünü azaltma
geçicek hepsi rahat nefes alıcaksınız inşallah dualarımızdasınız canım rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın....

ben hala oda alamadım ya beğenemedim bir türlü beğendiklerim çok pahalı ucuzlarda güzel değil ortası yok

canım ikeadanda beğendiğin parçalarla uygun fiyatlı bir oda yapabilirsin. hem ikea beşiklerinde en hoşuma giden olay yantarafının açılıp yatağına birleştirilebilmesi. ayrıca beşik almana gerek kalmaz, zamanı gelincede odasına koyarsın. bak örnek bi oda.

hatta katalogtan inceleyebilirsin
http://onlinecatalogue.ikea.com/TR/tr/IKEA_Catalogue/

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…