- 14 Aralık 2012
- 1.233
- 4
kızlar bide benim bu aralar ara ara baş dönmelerim oluyo. sizde de var mı ?
Bence masallah gayet iyi cnm.Alttaki tabloya gore ortalama gorunuyor zaten.Dogum yapan gokce ve goks de o civarda dogurdular..ama saglikliysa onemli olan o nede olsa ..Dr. un da kotu birsey demedigine gore kotu dusnme hic...
benim çaybardağım kulplu çaybardaklarındanama açık ve limonlu içiyorum bende.
bu arada oğlumun ismini yine değiştirdim. başta enis istiyodum eşim sonradan benim hoşuma gitmedi dedi. ozaman eren olsun dedim ama onada ben ısınamadım. tamam enis oldun dedi ama baktıkki Allah'ın isimlerindenmiş. Bi hocaya sordum bazı isimleri koymak caiz onuda koyabilirsin dedi. bu kez ismi olan birinden duydum adıyla isminin başına P koyarak dalga geçiyolarmış. o isimle bu şekilde dalga geçmekte çok günah. çocuğa bi eşşeoğlu desek günaha girecez. sonra Agah ismini gördüm ve çok hoşuma gitti eşimde duyar duymaz beğendibilgili basiretli uyanık demekmiş.... zaten zorunlu bi ismimiz var biliyosunuz toplamda Osman Agah karar verdik inşallah hayırlı olur.....
benim kan değerlerim geçen ay iyidi hatta kan hapını gün aşırı al hergün almana gerek yok dedi. ama ben çay içmeye başladım günde 1-2 bardak çok özlemişim uzun zamandır içmiyodum. demiri atıyo biliyosunuz, kansızlık yapar mı acaba? siz çay içiyomusunuz?
Canim cok sancimvar valla
dikis yerim iltihaplanmis. Birazdan doktoruma gidiyorum gel bakayim dedi. Kuzucuklarimda agizdakinsolunum cihazindan ayrildilar.. Burundan solunum cihaina gectiler. Bu da akcigerlerin yeterince oksijen aldigini gosterir. Siradaki asama kendi kendilerine nefe alip verdiklerinde aldiklari hava yeterli oluyor mu ona bakmak. Bende olmayan sutlerimi getirmeye calisiykrum. Bol bol su icip sut yapacak seyler yemeye calisiyirum. Sut yapan caylardan iciyorum sut bezlerim calisir yavas yavas herhalde uyariyorum surekli. Sut gelmesede sagiyorum. Vaktim biyle geciyor cnm. Sen kendini nasil hissediyorsun
geçmiş olsun canım.. benimkide boğazımdan dolayı düşüyor:) çay kahve arada bir bardak götürüyorum:)
Ee cnm ne olacak bu durumda ? Pek bi bilgim olmadigi icin soruyorum..Kan verseler sana dogumdan sonra onun faydasi olur mu ?
Canım anlıyorum bende safrakesemden ameliyatlıyım açık olmuştum dikiş ağrısı nedir çok iyi bilirim o yüzden hiç sezeryan istemezdim ama şansıma yine sezeryan olucam kısmet artık ama geçicek canım inan bi kaç güne birşeyin kalmazCanim cok sancimvar valla
dikis yerim iltihaplanmis. Birazdan doktoruma gidiyorum gel bakayim dedi. Kuzucuklarimda agizdakinsolunum cihazindan ayrildilar.. Burundan solunum cihaina gectiler. Bu da akcigerlerin yeterince oksijen aldigini gosterir. Siradaki asama kendi kendilerine nefe alip verdiklerinde aldiklari hava yeterli oluyor mu ona bakmak. Bende olmayan sutlerimi getirmeye calisiykrum. Bol bol su icip sut yapacak seyler yemeye calisiyirum. Sut yapan caylardan iciyorum sut bezlerim calisir yavas yavas herhalde uyariyorum surekli. Sut gelmesede sagiyorum. Vaktim biyle geciyor cnm. Sen kendini nasil hissediyorsun
dün akşam güzelce yeek yedim ardından attlımı meyvamı dondurmamı vs yedim problem yok
yemekten sonra yağınım kıpır lıpır olur , gobeğimi sallardı ama dün hiç birşey yapmadı
duş aldım uzandım yağınımla konuştum tık yok minicik bi donme hareketi oldu..
eşime soleem çok avhamlı zaten ben duruken o doğuracak diye korkuyorum.. kendi kendime dedimki gün içinde çok fazlası ile böbrek büyümesinden dolayı ağrım oldu ve göbeğimin üstü tam sağ gogsumun altı gibi düşünün içerden yanıyor ama 3. ayımdan beridir bu durumum var dr. normal demişti büyüdükçe dahafa basınç yapar dedi.. öylede oldu hem böbrek ağrısı hem o basınç dün vucudum çok yoruldu gibi geldi strese girmemeye çalıştım derken uyumuşum..
savah çok şükür kahvaltıdan ve öğle yemeğinden sonra yağınım eski haline döndü kıpır kıpır maşallah..
ama ilk defa başıma gelen bir şey oldu bu noktadan sonra
kuşuma alttan bıcak saplıyolar gibi bir ağrı acı tarif edemem ama saniyelik birşey 4-5 kere oldu..
korkmaya başladım artık.. dün o bugunde bu olunca telaşlandım.. boyle birşey yasayan varmı aranızda kızlar? ve hala göbeğimin üstü aralıksız ağrıyor..
ben hala oda alamadım ya beğenemedim bir türlü beğendiklerim çok pahalı ucuzlarda güzel değil ortası yok
evet tatlım ortası yok kaç paralık bişey düşünüyosun bizde bakalım internetten ama acele et kokusu çıkmıyo benim hala kokuyoben hala oda alamadım ya beğenemedim bir türlü beğendiklerim çok pahalı ucuzlarda güzel değil ortası yok
hayırlı sabahlar sana da.. canım çizelgeye bakma sen.. o bu aylarda uç noktalarda olan bebeklerin ortalaması gibi.. genelleme yani.. ayrıca dr.ların ölçtüğü değerlerinde yanılma payları var bunuda düşün. kaldıki doğduğunda biraz zayıf olsa bile önemli olan sağlıklı olması.. sütünle hemen toparlar o kendini merak etme.. adet ağrılarına gelince bende onu yazdım zaten birkaç gündür benimde adet ağrısı gibi ağrılarım var 3-4 gündür. seni çok rahatsız etmiyorsa korkmana gerek yok ama ağrın artıyorsa dr.una söylemelisin. beni de yokluyor gün içinde devamlı. ama normal yani 32 olmuşuz. ne kaldıki şurda hep rahat geçicek sanıyoruz tabi:)
Cnm genel olarak cogu kiside var bu kasiklarda sanci ama dr.una sormaktada fayda var..Minigin saglikli oldugu surece kilosunu dusunmemeye calis..dr.un herhangi bir olumsuz durumdan bahsetmediyse bir problem yoktur insallahh.. Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun ..Cinsiyeti nasil belli degil cnm yaa ? Gorpte mi soylemiyorlar acaba ? Bana 12. haftada %90 kiz dediler , ben en basindan beri erkek hissettigim icin 14 . haftamda baska dr.lara gittim.Sonra kendi dr.uma tekrar gittim ve %100 erkek dediler.Bence senin hissettigin dogrudur ama baska dr.lara gitme sansin yok mu ? bi sorsan en azindan ?
dün akşam güzelce yeek yedim ardından attlımı meyvamı dondurmamı vs yedim problem yok
yemekten sonra yağınım kıpır lıpır olur , gobeğimi sallardı ama dün hiç birşey yapmadı
duş aldım uzandım yağınımla konuştum tık yok minicik bi donme hareketi oldu..
eşime soleem çok avhamlı zaten ben duruken o doğuracak diye korkuyorum.. kendi kendime dedimki gün içinde çok fazlası ile böbrek büyümesinden dolayı ağrım oldu ve göbeğimin üstü tam sağ gogsumun altı gibi düşünün içerden yanıyor ama 3. ayımdan beridir bu durumum var dr. normal demişti büyüdükçe dahafa basınç yapar dedi.. öylede oldu hem böbrek ağrısı hem o basınç dün vucudum çok yoruldu gibi geldi strese girmemeye çalıştım derken uyumuşum..
savah çok şükür kahvaltıdan ve öğle yemeğinden sonra yağınım eski haline döndü kıpır kıpır maşallah..
ama ilk defa başıma gelen bir şey oldu bu noktadan sonra
kuşuma alttan bıcak saplıyolar gibi bir ağrı acı tarif edemem ama saniyelik birşey 4-5 kere oldu..
korkmaya başladım artık.. dün o bugunde bu olunca telaşlandım.. boyle birşey yasayan varmı aranızda kızlar? ve hala göbeğimin üstü aralıksız ağrıyor..
canım benim allah yardımcınız olsun tatlım gelmesede sağ sütünü gelicek inan öğretmen evinde falan kalırsınız artık kalıcak yer olmaması zordur tabi ama güzel olucak tatlım herşey alıp gelicen kuzularını allah ın izniyle stres yapıp sütünü azaltmacnm bugün nasıllar bilmiyorum.eve geldik,
bebeklerim antepte ben adıyamandayım.burda yenidoğan yoğun bakımı yeterli gelmez die,antepe sevk ettiler doğumu orda yaptım
yanımızda hiç bişey olmadığı için eve geldik,üst baş falan için.orda ne kalmaya yerimiz var ne tanıdığımız.
karı koca memuruz tayin nedeniyle buralardayız.orda yediklerimden dolayı midem mahvoldu,ishal oldum.cuma doktor kontrolüm var.
dikiş ve rahim için.cuma görcem yavrularımı.inşallah iyileşiyorlardır.doktor moralini bozma,süt getir dedi.süt için uğraşıyorum ben de ama daha doğru düzgün gelmiyor.gelmesi için 2-3 saate bir sağıyorum.doktor 1 günde 2 günde bişey değişmez zamana ihtiyacımız var dedi.inşallah o zaman kısa bir zamandır.Allahım sen hem yavrularımıza hem biz dayanma gücü ver,merhamet et.cümlesine de benim yavrularıma da şifa ver.
ben hala oda alamadım ya beğenemedim bir türlü beğendiklerim çok pahalı ucuzlarda güzel değil ortası yok