Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

canım sende doğurmuşsun allah analı babalı büyütsün....prenseslerin kısa sürede toplanır merak etme canım maşallah kilolarıda güzel allahtan sabır diliyorum sana ve eşine ....gör bak birkaç hafta sonra kucağınıza alıp evinize dönebilirsiniz....içini ferah tut rabbim yanınızda olsun....

canım paşaların çok şanslı senin gibi güçlü ve bilinçli bir anneleri var.....sana sabır diliyorum dualarımız sizinle....çok gazım var demişsin canım teyzemden hatırlıyorum 5 gün boyunca canı çıktı bir türlü çıkmadı neler denedi yürüyüşler ilaçlar....anneanem 5 gün sonra geldi, t soğaı rendeleyip suyunu çıkarttı bir su bardağı soğan suyunu iç dedi teyzeme. biz hepimiz umutsuzduk teyzem hemşire eniştem doktor saçmala anne olurmu öyle şey dediler...
anneanem diretince teyzem içmek zorunda kaldı.....2 saat sonra görmeliydin gaz çıkaramayan kadın roket atar gibiydi sürekli bir bombardıman resmen göbeği indi:) denemek istersen paylaşayım dedim canım umarım işine yarar...allah kolaylıklar versin...

gökçe canım maşallah oğluşlarına az kaldı kavuşmanıza:KK16: gaz ağeısı için adaçayı yagı ile karnına msaj yap ii gelior kardeşim kullanmıştı

canimm dualarimiz seninleve kuzularinla..dun ve bugun nasildi pasalar ? Daha iyi oluyorlar di mi ? Senin gibi guclu bir anneleri var onlarin , hergun cok sukur sutte goturuyorsun..Daha cabuk kollarina gelecekler insallahh :)Senin de sancilarin insallah cabucak gecer cnm benim..

Canım güzel dileklerin için teşekkür ederim. Oğluşlarım annesini utandırmıyor Allahım dualarımız sayesinde güç veriyor onlara. Dün itibariyle anne sütüne başladılar. Anne sütünü kabul edip etmeyecekleri test ediliyor şu an. Yani kusarlarsa bir süre yine serumla beslenecekler. Bir ilaç varmış raporla eczacılar birliğinden alınıyormuş. Dün onu verdiler bugünde alıp teslim ettik. Her gün hastanedeyim. Dinlenemediğim için sancılarım geçmiyor. Bugün hastanedeyken rahatsızlandım doktoruma götürdüler.. Fırçayı yiyince kendime geldim. İlaç verdi kendini toparlamadan gözüm görmesin seni dedi :) Tamam bende görünmeden geçerim ya da sizi görmezden gelirim dedim :) Adamı bildiğin çileden çıkarıyorum :) Ama çok seviyorum doktorumu yafff :) babam olsa bu kadar şefkat gösterir.

benim çaybardağım kulplu çaybardaklarından :KK61: ama açık ve limonlu içiyorum bende.

bu arada oğlumun ismini yine değiştirdim. başta enis istiyodum eşim sonradan benim hoşuma gitmedi dedi. ozaman eren olsun dedim ama onada ben ısınamadım. tamam enis oldun dedi ama baktıkki Allah'ın isimlerindenmiş. Bi hocaya sordum bazı isimleri koymak caiz onuda koyabilirsin dedi. bu kez ismi olan birinden duydum adıyla isminin başına P koyarak dalga geçiyolarmış. o isimle bu şekilde dalga geçmekte çok günah. çocuğa bi eşşeoğlu desek günaha girecez. sonra Agah ismini gördüm ve çok hoşuma gitti eşimde duyar duymaz beğendi :KK66: bilgili basiretli uyanık demekmiş.... zaten zorunlu bi ismimiz var biliyosunuz toplamda Osman Agah karar verdik inşallah hayırlı olur.....

Hiç güleceğim yoktu sen çok yaşa.. Ameliyat yerimi tuta tuta güldüm valla. İsmiyle yaşasın canım benim...

canım oğluşlarına çok sevindim inşallah kısa zamanda tamamen kendileri nefes alacak. az daha sabret tabi demesi bize kolay senin için elbette zordur, ama bugünlerde geçecek, evinizde başbaşa kalıcaksınız sevgililerinle... sanada geçmiş olsun canım inşallah iltihabın çok ciddi bişey değildir. hangi çaylardan içiyosun bu arada bizimde aklımızda bulunsun?

Canım çok teşekkür ederim.. Dualarınız esirgemeyin yeter..

Süt yapması için e bebekten HİPP marka çay aldım.. Tadı gayet güzel. Hoşumada gitti. Zamanla etki edecek inanıyorum.

ayy cnm benim yaa ..Zaten agrin vardi bide iltihap off .. nasil yuruyeceksin iltihapla ? :KK43:

sutun bir gelecek insallah ogullarinin ikisinede bol bol yetecek Allah in izniyle..Guzel dusun , yavrularini emzirirken hayel et.. Bak agiz solunumundan 4 gunde ciktilar ne guzel , insallah bir kac gune kadar kendiler solunum yapabilecek ve en kisa zamanda evinize gideceksiniz :)

Canım öyle güzel şeyler söylüyorsunuzki nasıl moral bulduğumu anlatamam. Zaten eve gelen giden olmadığı gibi kafamı sadece sizinle meşgul edebiliyorum. Bu zamanlarımda siz farkında olmasanızda size tutundum ben. İyiki varsınız.. Allah ne size ne evlatlarınıza kötü gün göstermesin..

Rabbim evlatlarını sana ve babalarına bağışlasın inşallah bak az kaldı yanına almana :)
başka bir topikte okudum canım duş almak süt için uyarıcı oluyor imiş.. duş alınca süt daha iyi geliyor imiş.. ama sezeryan olanlara 1 hf. duş yasak deniyor .. doğru mu sana boyle birşey soylediler mi? birde süt sağma mk. ne aldın kuzum ?

Canım aminnnn dedim kocaman...

Her gün duş alıyorum canım. Ama duştan sonrada sancım azıyor. Bugün almadım sadece.Kesinlikle duş almak yasak diye birşey yok. Gece 23:30 gibi ameliyattan çıktım.. Sabah doktorum geldi bugün duş alabilirsin dedi. Dikiş yok zaten yapıştırma... Su geçirmeyen pansuman yapıldı. Hastanede dul kabini dar olduğu için yapamadım. Şampuan koyacak yer yoktu. Eğilip kalkmak zorunda kalıyordum. Zaten ameliyata girmeden aldım ben.. Pazartesiden beri de duştayım. Bu gece yine alırım.

Süt sağma makinesi Medela çok aradım ama piyasada bulamadım. İnternetten almayı da bekleme şansım yoktu. O yüzden Avent aldım. Şu avantajı var. Manuel süt sağmak istersem ekstradan 120 Tl verip almam gerekiyordu. Ben makineye 200 TL verdim pilli, elektrikli ve manuel bir arada.. Tavsiye ederim..Ama ihtiyacın olmayabilir hemen alma.

dün akşam güzelce yeek yedim ardından attlımı meyvamı dondurmamı vs yedim problem yok
yemekten sonra yağınım kıpır lıpır olur , gobeğimi sallardı ama dün hiç birşey yapmadı
duş aldım uzandım yağınımla konuştum tık yok minicik bi donme hareketi oldu..
eşime soleem çok avhamlı zaten ben duruken o doğuracak diye korkuyorum.. kendi kendime dedimki gün içinde çok fazlası ile böbrek büyümesinden dolayı ağrım oldu ve göbeğimin üstü tam sağ gogsumun altı gibi düşünün içerden yanıyor ama 3. ayımdan beridir bu durumum var dr. normal demişti büyüdükçe dahafa basınç yapar dedi.. öylede oldu hem böbrek ağrısı hem o basınç dün vucudum çok yoruldu gibi geldi strese girmemeye çalıştım derken uyumuşum..
savah çok şükür kahvaltıdan ve öğle yemeğinden sonra yağınım eski haline döndü kıpır kıpır maşallah..
ama ilk defa başıma gelen bir şey oldu bu noktadan sonra
kuşuma alttan bıcak saplıyolar gibi bir ağrı acı tarif edemem ama saniyelik birşey 4-5 kere oldu..
korkmaya başladım artık.. dün o bugunde bu olunca telaşlandım.. boyle birşey yasayan varmı aranızda kızlar? ve hala göbeğimin üstü aralıksız ağrıyor..

Canım oğluşun ya kafasını ya ayağını rahin kanalına dayamış ittiriyor. Kuşuna saplanan bıçak gibi sancının sebebi bu. Sarp çok uzun süre rahim ağzını ittirdi aynı şeyleri bende yaşadım. Bu doğuracağın anlamına gelmiyor. Ama yine de gittiğinde doktoruna söyle baksın tatlım kafasıyla mı itiyor.. Serviksi de kontrol etsin. Yavaş yavaş yalancı sancıların başlıyor anladığım kadarıyla. Bu arada benimde sağ göğsümün altında sızlama olurdu.Çünkü Aras'ın kafası oradaydı yavrum ittikçe sızlardı. Malum göğüs kafesime bastırıyordu.

cnm bugün nasıllar bilmiyorum.eve geldik,
bebeklerim antepte ben adıyamandayım.burda yenidoğan yoğun bakımı yeterli gelmez die,antepe sevk ettiler doğumu orda yaptım
yanımızda hiç bişey olmadığı için eve geldik,üst baş falan için.orda ne kalmaya yerimiz var ne tanıdığımız.
karı koca memuruz tayin nedeniyle buralardayız.orda yediklerimden dolayı midem mahvoldu,ishal oldum.cuma doktor kontrolüm var.
dikiş ve rahim için.cuma görcem yavrularımı.inşallah iyileşiyorlardır.doktor moralini bozma,süt getir dedi.süt için uğraşıyorum ben de ama daha doğru düzgün gelmiyor.gelmesi için 2-3 saate bir sağıyorum.doktor 1 günde 2 günde bişey değişmez zamana ihtiyacımız var dedi.inşallah o zaman kısa bir zamandır.Allahım sen hem yavrularımıza hem biz dayanma gücü ver,merhamet et.cümlesine de benim yavrularıma da şifa ver.

Cnm ben Allahın evlatlarımıza güç vereceğine inanıyorum. Sana bir çay söyleyeceğim onu al HİPP e bebekte veya bebek mağazalarında bulabilirsin. Faydası oluyor yavaş yavaş. Bol bol su iç.. kompostodan vazgeçme. sütlü tatlı ye.. ben biraz faydasını görmeye başlladım. Önceden damla gönderiyordum yoğun bakıma. sonra 10 cc kadar gönderdim.. yeni yeni artış hissediyorum..

canım paşaların çok şanslı senin gibi güçlü ve bilinçli bir anneleri var.....sana sabır diliyorum dualarımız sizinle....çok gazım var demişsin canım teyzemden hatırlıyorum 5 gün boyunca canı çıktı bir türlü çıkmadı neler denedi yürüyüşler ilaçlar....anneanem 5 gün sonra geldi, t soğaı rendeleyip suyunu çıkarttı bir su bardağı soğan suyunu iç dedi teyzeme. biz hepimiz umutsuzduk teyzem hemşire eniştem doktor saçmala anne olurmu öyle şey dediler...
anneanem diretince teyzem içmek zorunda kaldı.....2 saat sonra görmeliydin gaz çıkaramayan kadın roket atar gibiydi sürekli bir bombardıman resmen göbeği indi:) denemek istersen paylaşayım dedim canım umarım işine yarar...allah kolaylıklar versin...

Canımm denemem mi? Yeterki dinsin bu sancılar. Doğum sancısından beter valla. Anneme dedim hazırlayacak. Çok sağol.. Sonucu mutlaka bildiririm. Duaların ve güzel dileklerin için teşekkür ederim..

cnm bugün nasıllar bilmiyorum.eve geldik,
bebeklerim antepte ben adıyamandayım.burda yenidoğan yoğun bakımı yeterli gelmez die,antepe sevk ettiler doğumu orda yaptım
yanımızda hiç bişey olmadığı için eve geldik,üst baş falan için.orda ne kalmaya yerimiz var ne tanıdığımız.
karı koca memuruz tayin nedeniyle buralardayız.orda yediklerimden dolayı midem mahvoldu,ishal oldum.cuma doktor kontrolüm var.
dikiş ve rahim için.cuma görcem yavrularımı.inşallah iyileşiyorlardır.doktor moralini bozma,süt getir dedi.süt için uğraşıyorum ben de ama daha doğru düzgün gelmiyor.gelmesi için 2-3 saate bir sağıyorum.doktor 1 günde 2 günde bişey değişmez zamana ihtiyacımız var dedi.inşallah o zaman kısa bir zamandır.Allahım sen hem yavrularımıza hem biz dayanma gücü ver,merhamet et.cümlesine de benim yavrularıma da şifa ver.

canım rabbim güç kuvvet versin inşallah ama iyi olacaklarına eminim ben şuan tek yapabildiğimiz şey dua etmek keşke yanınızda da olabilseydik ama yanınızdaymışız gibi bakın çünkü hep aklımızdasınız

Canım güzel dileklerin için teşekkür ederim. Oğluşlarım annesini utandırmıyor Allahım dualarımız sayesinde güç veriyor onlara. Dün itibariyle anne sütüne başladılar. Anne sütünü kabul edip etmeyecekleri test ediliyor şu an. Yani kusarlarsa bir süre yine serumla beslenecekler. Bir ilaç varmış raporla eczacılar birliğinden alınıyormuş. Dün onu verdiler bugünde alıp teslim ettik. Her gün hastanedeyim. Dinlenemediğim için sancılarım geçmiyor. Bugün hastanedeyken rahatsızlandım doktoruma götürdüler.. Fırçayı yiyince kendime geldim. İlaç verdi kendini toparlamadan gözüm görmesin seni dedi :) Tamam bende görünmeden geçerim ya da sizi görmezden gelirim dedim :) Adamı bildiğin çileden çıkarıyorum :) Ama çok seviyorum doktorumu yafff :) babam olsa bu kadar şefkat gösterir.

ay yerim ben onları pamuk gibiler maşallaj yaaaaaaaaaaaaaa kaşıkla mı veriyorlar canım sütü biberonla mı

Canımm denemem mi? Yeterki dinsin bu sancılar. Doğum sancısından beter valla. Anneme dedim hazırlayacak. Çok sağol.. Sonucu mutlaka bildiririm. Duaların ve güzel dileklerin için teşekkür ederim..

canım nobilis haklı bende duydum ve anne sütünüde arttırıyor dedi annem bana bol bol yedirtecekti zaten doğumdan sonra

kızlar Allah razı olsun.moral veriyorsunuz.
yoksa oturup ağlayasım geliyor.Allahtan eşim annem yanımda tek kalsam hep ağlardım.
tabi bi de sizler varsınz.desteğiniz için sağolun.

yoksa oturup ağlayasım geliyor.Allahtan eşim annem yanımda tek kalsam hep ağlardım.
Canım benim sakın ağlama benim içim çok ferah gerçekten bak sana bişey dicem biz hep 27 . Haftayı bekledik alışveriş için ondan önce bişey almadık neden efe 26. Haftada doğdu ya çok şükür sağlıklı Allah korusun doğum falan olursa Yaşar diye çünkü daha önce3 bebeğimi erken haftalarda kaybettim Allah yaşatmasın kimseye rahat ol kuzum iyi olucak herşey

Hayırlı sabahlar :KK66: Erkenciyim yine soru sormak için :) kızlar aramızda hamilelik röflu'su / ağıza boğazdan acı gelmesi yaşayan var mi? Bu ikidir uyutmuyor beni,saniyelik acılik gelip gidiyor,ne tavsiye edersiniz? Süt içtim,iki yastık koyup yat dediler onuda yaptım pek fark Olmuyor:KK43:

Hayırlı sabahlar :KK66: Erkenciyim yine soru sormak için :) kızlar aramızda hamilelik röflu'su / ağıza boğazdan acı gelmesi yaşayan var mi? Bu ikidir uyutmuyor beni,saniyelik acılik gelip gidiyor,ne tavsiye edersiniz? Süt içtim,iki yastık koyup yat dediler onuda yaptım pek fark Olmuyor:KK43:

rennie duo diye bir şürup yazmıştı doktorum,faydası oluyor.

gaviscon kullanıyorum bende ama artık pek faydası olmuyo. benide çok rahatsız ediyo. mideden yükselen asit mide bulantısıda yapıyo. anladığım kadarıyla pek kurtuluş yok bundan...

canım rabbim güç kuvvet versin inşallah ama iyi olacaklarına eminim ben şuan tek yapabildiğimiz şey dua etmek keşke yanınızda da olabilseydik ama yanınızdaymışız gibi bakın çünkü hep aklımızdasınız

ay yerim ben onları pamuk gibiler maşallaj yaaaaaaaaaaaaaa kaşıkla mı veriyorlar canım sütü biberonla mı

canım nobilis haklı bende duydum ve anne sütünüde arttırıyor dedi annem bana bol bol yedirtecekti zaten doğumdan sonra

Cicegi
mm
nasil doyurduklarini bilmiyorum. Ama aginda bir hirtum ar sanirim mideye iniyor onjnla veriyor olabilirler. Aklima iyi haberleri alinca sormak gelmedi. Dun gityigimde Sarp yine hickirigirdu karnimda da cok hickirirdi velet. Aras da mizildaniyordu. Fototerapi yapiliyor o yuzden gozlerni bantliyorlar. O da banto cikarmaya calisiyordu. Yaramaz oglum benim. Her gittigimde birinin koku bagli tupleri hortumlari cekmeye valisiyorlar. Guluk geciyorum ama onlarda farkindalar ve rahatsiz oluyorlar. Biz kolumuzdaki serumdan rahatsiz okuyoruz bazen. Onlar koca tuplerden nasil olmasin. Allahim benimkilere de Goksum kizlarina da guc kuvvet versin. Bersinki cikalim hemen ene .

Günaydın banada dr rennie duo şurup verdi iyi gelmişti günde 4 kez iç dedi ama ben rahatsız oldukça içiyorum

aman diyiyim siz anne olarak güçlü olun yavrularınız için her şey yoluna girecek bu kadar insanın duası üzerinizde en kısa zamanda toparlanacak o küçük canlarınız...

X