- 25 Eylül 2012
- 3.532
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kizlar
Size bir sorum olacak..
Dun yan komsuya ugramistim, onunda bir arkadasi vardi. Hamile oldugumu ve yuzumdeki lekeleri gorunce dediki, hemen dogum esnasinda hatta dogum yaptiktan sonra, daha terli halinleyken saclarini yuzune sur butun lekeler gidermis.
Siz hic boyle bisey duydunuzmu?
bende fıtık ta var bide belim felaket en rahat ayakta dururken oluyorum yatarken yada otururken çok zormoons canm bende oyleyim iste yastklarimla bi yatak odasndaym bi oturma odasi sabaha kadar mekik dokuyorum.. canm siddetlenirse git dra .cunku herkesin sanci sekli farkli. Ama sanirim sancilarda gobek sertlesiyor bana oyle oluyor bazen...
benimde karnım taş gibi oluyor ama sabahları yumuşak akşama dogru nefes alamaz oluyorum birde cok hamur işi falan yiyorsan iri olabilirbenimde akşamları sıkıntıya giriyorum artıkk
Ya kızlar karnım taş gibi ve sırtıma vuran ağrım var sanki patlayacak gibi hissediyorum ilk kez böyle oldum doktora gitsem mi acep
Kace canm ben sac degilde bebegin kordon kaninin yuze surulurse lekeler gecer diye duymustum. Ne kadar dogru bilmiyorum ama dene istersen. Bi baktin etki etti..canm
Korkma canim yaa ben hergun oyleyim.Ya kızlar karnım taş gibi ve sırtıma vuran ağrım var sanki patlayacak gibi hissediyorum ilk kez böyle oldum doktora gitsem mi acep
benim yüzümde henüz leke olusmadi canim..ama olasi durumda annemin tavsiyeside bu yönde..eskiden öyle yapiyorlarmis :) denemekten zarar gelmez dimi :)
benim yüzümde henüz leke olusmadi canim..ama olasi durumda annemin tavsiyeside bu yönde..eskiden öyle yapiyorlarmis :) denemekten zarar gelmez dimi :)
Bende senden biraz önce yazmıştım karnım taş gibi. Önceden de böle oluyordu fakat sabahları yumuşak olurdu. Bakalım doktorada p.tesi gittim bir sıkıntı yoktu bakalım inşallahta yoktur.
Ben ilk kez böyle bişey yaşadım karnım taş belime vuruyo resmen ter boşaldı vücudumdan bebekte kasılıyo sankiKorkma canim yaa ben hergun oyleyim.
cicegi
mm
nasil doyurduklarini bilmiyorum. Ama aginda bir hirtum ar sanirim mideye iniyor onjnla veriyor olabilirler. Aklima iyi haberleri alinca sormak gelmedi. Dun gityigimde sarp yine hickirigirdu karnimda da cok hickirirdi velet. Aras da mizildaniyordu. Fototerapi yapiliyor o yuzden gozlerni bantliyorlar. O da banto cikarmaya calisiyordu. Yaramaz oglum benim. Her gittigimde birinin koku bagli tupleri hortumlari cekmeye valisiyorlar. Guluk geciyorum ama onlarda farkindalar ve rahatsiz oluyorlar. Biz kolumuzdaki serumdan rahatsiz okuyoruz bazen. Onlar koca tuplerden nasil olmasin. Allahim benimkilere de goksum kizlarina da guc kuvvet versin. Bersinki cikalim hemen ene .
merhaba kizlar. Ben belimin agrisindan dolayi sabaha kadar 30 40 defa bi sagima bi soluma donen biriyim.. Sonrada aklim gidiyor sabahlari acaba bisey olmusmusdur kordun dolanmismidir. Hareket edene kadar binturlu sey geliyor aklima.. moralim bozuk uyaniyorum hergun bu sebepten... Siz donuyormusunz benm gibi..
amin canm hepimiz sag salim kavusalim insallah bebeklerimize...
canm nerde duydum hatrlamyrm. Burdanmi duymustum yoksa annemlerdnmi bilmiyrm anneme bi sorarim canm kimden duydugumu hatrlamyrm cunku..Kace canm ben sac degilde bebegin kordon kaninin yuze surulurse lekeler gecer diye duymustum. Ne kadar dogru bilmiyorum ama dene istersen. Bi baktin etki etti..canm
Kan'mi ? Ciddimisin ? Peki hic deneyen olmusmu canim..
rennie duo diye bir şürup yazmıştı doktorum,faydası oluyor.
gaviscon kullanıyorum bende ama artık pek faydası olmuyo. benide çok rahatsız ediyo. mideden yükselen asit mide bulantısıda yapıyo. anladığım kadarıyla pek kurtuluş yok bundan...
Günaydın banada dr rennie duo şurup verdi iyi gelmişti günde 4 kez iç dedi ama ben rahatsız oldukça içiyorum
cnm benim bildigim gebelik reflü sü icin net bir cozum yok.Ama dr. lar gaviscon ve rennee veriyorlar istersen surup , istersen hap seklinde.Benimde cok yanmalarim var ben surup icemedigim icin surekli renni hap aliyorum Cok faydasi oluyor mu dersen , biraz rahatlatiyor okadar..Ama dr.una danis en net bilgiyi o verecektir sana..
Merhaba kizlar. Ben belimin agrisindan dolayi sabaha kadar 30 40 defa bi sagima bi soluma donen biriyim.. sonrada aklim gidiyor sabahlari acaba bisey olmusmusdur kordun dolanmismidir. Hareket edene kadar binturlu sey geliyor aklima.. moralim bozuk uyaniyorum hergun bu sebepten... Siz donuyormusunz benm gibi..
cicek canm iste ben ayaktada duramiyorum cok fazla oturamiyorumda ayakta dursam belim agriyor otursam sutyen bolgem sirtim agriyor. Mecburen cikariyorum sutyeni surekli rahat bez sutyenler olmasina ragmen agriyor.. sutyen takmadgmdada moralim bozuluyor cunku benm gogusler cok buyudu hamileligimden bu yana . Sarkacak diye moralim bozuluyor. Ama bicak saplanir gibi agri oluyor mecbur cikariyorum... Anlayacgn isim yoksa surekli yatar pozisyondayim. Yatmaktan uzanmaktan yoruldum artik . Ama buna vucudumun alismasindan korkuyorum .bebek dogdunda canli kanli olmam lazim..
oyle valla canm. Sut . Yogurt iyi gelebilir midene canm.
Ben ilk kez böyle bişey yaşadım karnım taş belime vuruyo resmen ter boşaldı vücudumdan bebekte kasılıyo sanki
inşallah kızlar sorun yoktur hergün başka bişey oluyo ya