Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Senide normalde 4 haftada 1 cagiriyor ozaman Bende buna kiziyorum haklilar onlarinda izin haklari ama 4 hafta neree 7 hafta nere kardesim 3-4 hafta mi izne ayriliyorlar ki ?Ki biz heyecanla bekliyoruz bu kontrol zamanlarini ? Acaba buyudu mu ? acaba iyi mi ? Cok sukur ki hareketleri sayesinde moral buluyoruz ama biraz bizi dusunseler bu dr. lar .. ahhh ahh..

Benim 20 sinde randevum ..Haftaya persembe insallah :) Ama 32. haftamda 6 temmuzda doluyo :) arada bir daha gidecegim yani cok mutluyum oyuzdennnnn :) sonrada 2 haftada bir nts var insallah .. :) nts yi cok meak ediyorum benim bidik nasil tepki verecek ..Moon ve gokce diyordu ya hep tekmeliyorlar cihazi diye :)

cok sukur benim ilac icerken midem bulanmiyo yaa..Ne vitamin , ne kan hapi icebiliyorum rahatlikla..Ben dogumdan sonrada icilecegini bilmiyorudm yanliz..O kotuymuss..bebek varken ilac icmek aklimiza gelir mi ki ?

Bende yoruluyorum ve bazen kalbim deli gibi carpiyo..Hemen uzaniyorum oyle bir durumda..ama ben is harcinde oturuken artik hep ayaklarimi bir yastigin uzerine koyuyorum.Gece yatarken bile.. Artik 4 yastşkla yatiyorum ama ayaklarimin sismesi azaldi baya..Kesinlikle tavsiye ederim cnm..Sende mumkun oldugunca ayaklarini yukarida tut..

Ben kahvaltida 1 bardak acik cay iciyorum genelde..Ama gun icerisinde icmem..Yada ictiysem gunde 1 bardak acik cayi gecmez..Bence 1 bardaktan birsey olmaz.( bardak dedigim normal kucuk cay bardagi bu arada kupa falan degil tabi :) )

Benim oglumda nts(ctg) de iken cok tekmeliyor hic durmuyor yaramaz ;-);-)
Kizlar birsey sorcam bugun oglum 31 hafta 5 gunluk oldu dr kontrol etti 1865 gr vede 42 cm sizce nasil normal mi?? Internete fazla bakmak istemiyorum farki farki seyler yaziyor.

Gökçecim nasılsın kuzum haber var mı kuzularından

Canim cok sancimvar valla
dikis yerim iltihaplanmis. Birazdan doktoruma gidiyorum gel bakayim dedi. Kuzucuklarimda agizdakinsolunum cihazindan ayrildilar.. Burundan solunum cihaina gectiler. Bu da akcigerlerin yeterince oksijen aldigini gosterir. Siradaki asama kendi kendilerine nefe alip verdiklerinde aldiklari hava yeterli oluyor mu ona bakmak. Bende olmayan sutlerimi getirmeye calisiykrum. Bol bol su icip sut yapacak seyler yemeye calisiyirum. Sut yapan caylardan iciyorum sut bezlerim calisir yavas yavas herhalde uyariyorum surekli. Sut gelmesede sagiyorum. Vaktim biyle geciyor cnm. Sen kendini nasil hissediyorsun

Benimde vajinamdaki kemigimin orda agri var..Bazen de kalcamdaki kemikleriminde ayrildigini hissediyorum..catimiz genisliyordur diye dusunuyorum ama senin kasiklarinda agrin varsa dr.a sor bi..Bakalim ne diyecek..Artik daha dikkatli olmaliyiz nede olsa..Goks de kasiklarimda agri olmustu onemsemedim demisti.Bence ihmal etmemkte fayda var.En azindan sor bi tlf. la..

Ben kahvaltida 1 bardak acik cay iciyorum genelde..Ama gun icerisinde icmem..Yada ictiysem gunde 1 bardak acik cayi gecmez..Bence 1 bardaktan birsey olmaz.( bardak dedigim normal kucuk cay bardagi bu arada kupa falan degil tabi :) )

Hani sigara tiryakileri hamilelikte birakamaz azaltir ya bende cayi oyle yaptim. Normalde cay benim vazgecilmezim oyle boyle degil ama;-) hamilelikte de gunde 3 buyuk bardak ama coook acik iciyorum dr sordum kansizligim olmadigi icin acik olmak sarti ile abartmadan icebilecegimi soyledi. Cay ve yaninda da tatli birseyler oldu mu kendimi hic tutamiyorum :-(

Cok iyi cnm maasallah

Ben 31+3 dogurdum 1600 gr a bile cok iyi demisti doktorum

Canim benimmm onlar senden guc aliyorlar ..Rabbim onlari koruyo , melekler onlari koruyorlar ve senin benim sandigimdan coook daha gucluler.. Dis cikartirken dusun mesela, biz nasil dayanamiyoruz 20 lik disimize, agriyo sizlaniyoruz falan ama minikkuzlarimiz ama bizim kadar tepki bile vermiyorlar..

Senin prenseslerinde senden guc alip daha cabuk toparlanacaklar insallah ..Ve en kisa zamanda kollarinda olacaklar rabbimin izniyle..Oyle guzel dusun ki sutun cabuk gelsin.suanda kuzularinin sana ve sutune cok ihtiyaclari var annesii..

Yuruyus canim baska cozumu yok

canimm dualarimiz seninleve kuzularinla..dun ve bugun nasildi pasalar ? Daha iyi oluyorlar di mi ? Senin gibi guclu bir anneleri var onlarin , hergun cok sukur sutte goturuyorsun..Daha cabuk kollarina gelecekler insallahh :)Senin de sancilarin insallah cabucak gecer cnm benim..

benim çaybardağım kulplu çaybardaklarından ama açık ve limonlu içiyorum bende.

bu arada oğlumun ismini yine değiştirdim. başta enis istiyodum eşim sonradan benim hoşuma gitmedi dedi. ozaman eren olsun dedim ama onada ben ısınamadım. tamam enis oldun dedi ama baktıkki Allah'ın isimlerindenmiş. Bi hocaya sordum bazı isimleri koymak caiz onuda koyabilirsin dedi. bu kez ismi olan birinden duydum adıyla isminin başına P koyarak dalga geçiyolarmış. o isimle bu şekilde dalga geçmekte çok günah. çocuğa bi eşşeoğlu desek günaha girecez. sonra Agah ismini gördüm ve çok hoşuma gitti eşimde duyar duymaz beğendi bilgili basiretli uyanık demekmiş.... zaten zorunlu bi ismimiz var biliyosunuz toplamda Osman Agah karar verdik inşallah hayırlı olur.....

Cnm genel olarak cogu kiside var bu kasiklarda sanci ama dr.una sormaktada fayda var..Minigin saglikli oldugu surece kilosunu dusunmemeye calis..dr.un herhangi bir olumsuz durumdan bahsetmediyse bir problem yoktur insallahh.. Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun ..Cinsiyeti nasil belli degil cnm yaa ? Gorpte mi soylemiyorlar acaba ? Bana 12. haftada %90 kiz dediler , ben en basindan beri erkek hissettigim icin 14 . haftamda baska dr.lara gittim.Sonra kendi dr.uma tekrar gittim ve %100 erkek dediler.Bence senin hissettigin dogrudur ama baska dr.lara gitme sansin yok mu ? bi sorsan en azindan ?

canım oğluşlarına çok sevindim inşallah kısa zamanda tamamen kendileri nefes alacak. az daha sabret tabi demesi bize kolay senin için elbette zordur, ama bugünlerde geçecek, evinizde başbaşa kalıcaksınız sevgililerinle... sanada geçmiş olsun canım inşallah iltihabın çok ciddi bişey değildir. hangi çaylardan içiyosun bu arada bizimde aklımızda bulunsun?

Bence masallah gayet iyi cnm.Alttaki tabloya gore ortalama gorunuyor zaten.Dogum yapan gokce ve goks de o civarda dogurdular..ama saglikliysa onemli olan o nede olsa ..Dr. un da kotu birsey demedigine gore kotu dusnme hic...

ayy cnm benim yaa ..Zaten agrin vardi bide iltihap off .. nasil yuruyeceksin iltihapla ?

sutun bir gelecek insallah ogullarinin ikisinede bol bol yetecek Allah in izniyle..Guzel dusun , yavrularini emzirirken hayel et.. Bak agiz solunumundan 4 gunde ciktilar ne guzel , insallah bir kac gune kadar kendiler solunum yapabilecek ve en kisa zamanda evinize gideceksiniz :)

:) İsmiyle buyusun insallah , anlami gibi basiretli guclu kuvvetli , hayirli evlat olsun insallah cnm..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…