Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Merhaba güzel anneler. Uzun zamandır giremiyordum siteye. Tabii giremeyince olmuş 100 sayfa şöyle bir üstünden geçtim. Ne güzel herkeste tatlı telaşlar başlamış. Gökçem ve Göks arkadaşlar yavrularına kavuşmuşlar. Rabbim bağışlasın size. Sağlık versin. Biran önc geçsin bu günler yavrularınızı alın kucaklarınıza. Dualarım sizlerle ve tüm doğum yapacak anne adayları ile. Yolun sonuna geldik be kızlar. Nasıl olcak, şudur budur yavrularımızı kucağımıza almamıza 10 haftadan az bir zaman kaldı. Ya benimde 2 gündür karnımda ve vajinamda bir ağrı var. Tırsıyorum çok normalmi acaba yaşayan varmı böyle sıkıntılar. Erken doğum sıcak havalarda daha çok meydana geliyormuş. Doktorum çok dikkatli ol demişti son gittiğimde kontrole. Hiç bir yere çıkmıyorum zaten korkudan. Sizleri seviyorum. İyi bakın kendinize..

kızlar ben fena yoruluyorum ve acayip üşengeç oldum ya.. ayaklarım şişiyo devamlı dinlenmek çok iyi geliyo. ayrıca gözlerim kapanıyo hep bir uyku halindeyim:) ağırlaşıyorum giderek.. nefesim kesiliyor.. sonlara yaklaştığımız her şekilde hissediliyor artık..

aynen canim ya...bende fenayim 2 gundur..bugune kadar rahat geldim sikintisiz,,hep öyle gidecek saniyordum :) benim daha cok nefes alamama ve kendimi tasiyamama durumum mevcut..allah yardimcimiz olsun o gün gelene dek

tebrikler canim..allah anali babali saglikli uzun bir ömür nasip etsin kizlarina...kucaginada alacaksin insallah korkma..meleklerinin kilosu cok iyiymis masallah..aksini düsünme bile..sen pozitif ol gerisinide allaha birak..kizim ve ben seni ve meleklerini simsiki kucaklariz..

Dogurdum kizlar ogluslarim kuvezde cok agrim var su an saat 5 de yurumeye kaldiracaklar ogluslarimida gostereceklermis. ben iyiyim siz ogluslarima dua edin ltf

Öncelikle Gökçecim gözün aydın.kızlar ben 07.06.2013saat 14:30da doğum yaptım.o gün sabah leke geldi gittik ki doğum başlamış.tabi o güne kadar herşey yolunda gittiği için ciğer iğnesi yapmaya gerek görmediler.ve ansızın erken doğum oldu.tabi doktor doğum deyince ağla ağla öldüm bittim.çünkü 30hafta 5günlük kuzularım çok küçüktü teyzeleri.o korkuyla doğuma gittim.hastanede 3saat yattım.o arada ciğer iğnesi yapıldı ama 3saatte ne etki gösterir bilemem.kızlarım saat15 gibi sağ salim doğdular.tabi küvezdeler.solunum cihazına bağlılar.doktor iyi de demiyor kötü de demiyor.kuzularımı öyle görünce içim parçalanıyor.inşallah herkesinkine de benimkilere de Allah şifa verir.biri 1730 gr diğeri 1660gr.kızlar ben hastane kapısındayım sürekli.tam 1 gün yattım taburcu oldum.ben de bi sıkıntı yok ama yavrularım makinede küvezdeler.kahroldum bittim o iğneyi vurdurmadığım için.ama olan oldu Prof dedik 2-3ayrı doktora da gittik hiç biri bişey demedi.offff ooooof ağla ağla içim dışıma çıktı.bittim kızlar.içim içimi yiyor.Allahım Rabbim meleklerime şifa verir inşallah.tüm dualarınıza bizi de katın teyzelerimiz.inşallah sizinkiler zamanında ve sağlıklı gelirler inşallah.kendinize çok dikkat edin.ben yine cepten yazarım sizlere.dualarınıza çooook ihtiyacımız var çoooook.nolur bol dua edin başka bişey istemiyorum.hepinize selamlar.öptüm hepinizi.

selam guzel anneler,uzun zamandir internete giremiyordum ,simdi girdim sayfayi gozden gecirdim.dogurmussunuz insallah kisa zamanda kucaginiza alip evlerinize getirsiniz,allah annali babali buyututsun allaha emanet siz ve bebekleriniz optum...

tebrikler canim..allah anali babali saglikli uzun bir ömür nasip etsin kizlarina...kucaginada alacaksin insallah korkma..meleklerinin kilosu cok iyiymis masallah..aksini düsünme bile..sen pozitif ol gerisinide allaha birak..kizim ve ben seni ve meleklerini simsiki kucaklariz..

ah canım teşekkür ederim.bi pozitif olabilsem,korkudan kötü şeyler geliyor aklıma.
Allah kimseye yaşatmasın,çok zor canının bi parçasını orda öyle hortumun ilacın arasında yatarken görmek.
Hepinize zamanında hayırlı sağlıklı doğumlar diiliyorum.kendinize dikkat edin,yormayın,yatarak geçirin günlerinizi
bebelerinizi en ufak bi riske atmayın.

ah canım teşekkür ederim.bi pozitif olabilsem,korkudan kötü şeyler geliyor aklıma.
Allah kimseye yaşatmasın,çok zor canının bi parçasını orda öyle hortumun ilacın arasında yatarken görmek.
Hepinize zamanında hayırlı sağlıklı doğumlar diiliyorum.kendinize dikkat edin,yormayın,yatarak geçirin günlerinizi

anlamaya calisiyorum canim seni :KK43: eminim zordur..ama gececek..tavsiyelerin icin sonsuz tesekkürler..deneyimlerinize ihtiyacimiz var..hele ben artik popomu yere koysam iyi olacak..aptal gibi kendimi yorup duruyorum..aklima geldiginde de cocugumuda kendimide coktan sikintiya sokmus oluyorum..artik gercekten zorlaniyorum nefes almakta

Canım sen moralini yüksek tut bu çok önemli inşallah bebişlerin çıkacak oradan. Dualarımız seninle ve Gökçemizle.
Bide bu leke nasıldı canım daha önce hiç başka belirti vermedimi Gökçenin ağrıları vardı mesela

gökcecim sütünün gelmesine sevindim güzel haberler duymak çok güzel göks ve senin yasadıkların hiç kolay değil allah yardımcınız olsun dularımdasınız inş kısa zamanda bebişlerinize kavuşacaksınız :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Hayırlı sabahlar arkadaşlar.. Bende size Yazdım bir kaç kez sonrasında pek fırsat bulamadım yorumlara katılmaya,Hergün okuyup okuyup çıkıyorum,sizi takip ediyorum :KK66: gökçe ve göks arkadaşlar Doğum yapmışlar,okurken çok duygulandım. Çok çok geçmiş olsun,Rabbim şifa versin sizlerede bebeklerinizede,sabırla duayla Allah'dan yardım Istiyerek bekleyin miniklerinizi,üzmeyin kendinizi hepsi Rabbim katında bir Imtihan,inşallah kolaylıkla atlatıp kavuşacaksiniz bebeklerinize..duacıyim..
Bu arada kızlar yurt dışındayım ve burada sanki beni oyalar dalga geçer gibi muayene ediyorlar,8.aya girdim ama ınanmayacaksiniz ama cinsiyet hayla belli değil,söylemiyorlar :KK43: ilk kızımdan biraz tecrübe var gördüğüm kadarı ile Buda kız gibi.artık hayırlısı ama Hazirlik yapacam kafam karışıyor,ne renk alacam diye..hayırlısı bakalım.
Iki gün önce doktor bebeğimin 1kilo 250gr olduğunu söyledi,bana küçük geldi sizce Normal mi?bilgisi olan var mi? Çizelgemde bile 1.650lerde olması lazım diyor.inşallah Normaldir.
Ve son soru,şu son iki gündür adet olacakmis gibi sizlama çekilme oluyor ,bunu yaşayan var mi korkulacak bir durum mu acaba,gurbet elde yalnız olunca herşeyde bilgide alamıyorum,net'den ne bulursam o.. Benden bu kadar fırsatım varken yazmak istedim hepsini. Gene katılacam inşallah aranıza.:KK66:

canım ben düzenli olarak 1 aydır kan hapı kullanıyorum aç karna sabahları. cuma günü kan verdim 10,8 çıktı. dr. sabah akşam iç 12-13 olmalı dedi. heleki son aylarda iyice düşüyormuş. doğumda zaten malum kan kaybı.. şuan bebek içinde çok önemli. ciddiye almanı tavsiye ederim. iğrenç miğrenç içioruz işte bebişlerimiz için:KK43: dahası doğumdan 2 ay sonrada devam ediceksin bildgm kadaryla..

Ama canım benim durumum biraz farklı akdeniz anemisi taşıyıcısıyım ben o yüzden kan hapları bizde çare etmiyor genetik yani..

benim kan değerlerim geçen ay iyidi hatta kan hapını gün aşırı al hergün almana gerek yok dedi. ama ben çay içmeye başladım günde 1-2 bardak çok özlemişim uzun zamandır içmiyodum. demiri atıyo biliyosunuz, kansızlık yapar mı acaba? siz çay içiyomusunuz?

evet canım benimkide o yüzden düşüyor çok çok açık içiyorum ama içiyorum yani çay.. zaten 3 lt de su içiyorum istemeyerek bari diyorum arada bi benimde gönlüm olsun:)

Merhaba güzel anneler. Uzun zamandır giremiyordum siteye. Tabii giremeyince olmuş 100 sayfa şöyle bir üstünden geçtim. Ne güzel herkeste tatlı telaşlar başlamış. Gökçem ve Göks arkadaşlar yavrularına kavuşmuşlar. Rabbim bağışlasın size. Sağlık versin. Biran önc geçsin bu günler yavrularınızı alın kucaklarınıza. Dualarım sizlerle ve tüm doğum yapacak anne adayları ile. Yolun sonuna geldik be kızlar. Nasıl olcak, şudur budur yavrularımızı kucağımıza almamıza 10 haftadan az bir zaman kaldı. Ya benimde 2 gündür karnımda ve vajinamda bir ağrı var. Tırsıyorum çok normalmi acaba yaşayan varmı böyle sıkıntılar. Erken doğum sıcak havalarda daha çok meydana geliyormuş. Doktorum çok dikkatli ol demişti son gittiğimde kontrole. Hiç bir yere çıkmıyorum zaten korkudan. Sizleri seviyorum. İyi bakın kendinize..

evet benimde var canm hatta 3-4 gündür adet ağrısı gibi sonra sağ kasığım da arada bir ağrıyor sonra geciyor. pztsi dr.a gidicektim muayenem var. sorucam bakalım. ama normal sanıyorum yani etrafımdaki herkes öyle söylüyor beni de aşırı bir şekilde rahatz etmediği için muayenemi bekliyorum sormak için..

Yuruyus canim baska cozumu yok

evet canım benim buarada bir komşum var. sezeryandan sonra karnına bastırmak istemişler keşke müdahale etmeseydim diyor. o an can havliyle engel oldum sen çekersin acısını dediler diyor. hakkaten de çekmiş yürüyüşe de pek kalkmamış dedğin gibi gaz sancısı oluyormuş o. keşke bastırmalarına izin verseydin belki daha hafif atlatırdın... ama olsun be gökçem biz bu bebekleri sezeryanla doğurmak zorundaydık zaten. normal doğum bizim için riskli.. e sonuçta 2 tane de prensin oldu.. yarın birgün iyileşicekler kollarında olucaklar Allahın izniyle ozaman bugünleri gülümseyerk anıcaz.. baksana ben ohss olduğumda ne acılar çekmiştim.. anestezisiz ameliyata aldıar.. ozamanlar geçmiş olsun diyordunuz geçti gitti:) Sabır.. Allah sabrınızı artırsın inşallah..

Hayırlı sabahlar arkadaşlar.. Bende size Yazdım bir kaç kez sonrasında pek fırsat bulamadım yorumlara katılmaya,Hergün okuyup okuyup çıkıyorum,sizi takip ediyorum :KK66: gökçe ve göks arkadaşlar Doğum yapmışlar,okurken çok duygulandım. Çok çok geçmiş olsun,Rabbim şifa versin sizlerede bebeklerinizede,sabırla duayla Allah'dan yardım Istiyerek bekleyin miniklerinizi,üzmeyin kendinizi hepsi Rabbim katında bir Imtihan,inşallah kolaylıkla atlatıp kavuşacaksiniz bebeklerinize..duacıyim..
Bu arada kızlar yurt dışındayım ve burada sanki beni oyalar dalga geçer gibi muayene ediyorlar,8.aya girdim ama ınanmayacaksiniz ama cinsiyet hayla belli değil,söylemiyorlar :KK43: ilk kızımdan biraz tecrübe var gördüğüm kadarı ile Buda kız gibi.artık hayırlısı ama Hazirlik yapacam kafam karışıyor,ne renk alacam diye..hayırlısı bakalım.
Iki gün önce doktor bebeğimin 1kilo 250gr olduğunu söyledi,bana küçük geldi sizce Normal mi?bilgisi olan var mi? Çizelgemde bile 1.650lerde olması lazım diyor.inşallah Normaldir.
Ve son soru,şu son iki gündür adet olacakmis gibi sizlama çekilme oluyor ,bunu yaşayan var mi korkulacak bir durum mu acaba,gurbet elde yalnız olunca herşeyde bilgide alamıyorum,net'den ne bulursam o.. Benden bu kadar fırsatım varken yazmak istedim hepsini. Gene katılacam inşallah aranıza.:KK66:

hayırlı sabahlar sana da.. canım çizelgeye bakma sen.. o bu aylarda uç noktalarda olan bebeklerin ortalaması gibi.. genelleme yani.. ayrıca dr.ların ölçtüğü değerlerinde yanılma payları var bunuda düşün. kaldıki doğduğunda biraz zayıf olsa bile önemli olan sağlıklı olması.. sütünle hemen toparlar o kendini merak etme.. adet ağrılarına gelince bende onu yazdım zaten birkaç gündür benimde adet ağrısı gibi ağrılarım var 3-4 gündür. seni çok rahatsız etmiyorsa korkmana gerek yok ama ağrın artıyorsa dr.una söylemelisin. beni de yokluyor gün içinde devamlı. ama normal yani 32 olmuşuz. ne kaldıki şurda hep rahat geçicek sanıyoruz tabi:)

Herkese selam canolar.Hepinizi seviyorum.Nasıl bir doğurma aşkım oluştu şu son olaylardan sonra anlatamam :)

evet canım benim buarada bir komşum var. sezeryandan sonra karnına bastırmak istemişler keşke müdahale etmeseydim diyor. o an can havliyle engel oldum sen çekersin acısını dediler diyor. hakkaten de çekmiş yürüyüşe de pek kalkmamış dedğin gibi gaz sancısı oluyormuş o. keşke bastırmalarına izin verseydin belki daha hafif atlatırdın... ama olsun be gökçem biz bu bebekleri sezeryanla doğurmak zorundaydık zaten. normal doğum bizim için riskli.. e sonuçta 2 tane de prensin oldu.. yarın birgün iyileşicekler kollarında olucaklar Allahın izniyle ozaman bugünleri gülümseyerk anıcaz.. baksana ben ohss olduğumda ne acılar çekmiştim.. anestezisiz ameliyata aldıar.. ozamanlar geçmiş olsun diyordunuz geçti gitti:) Sabır.. Allah sabrınızı artırsın inşallah..

Canim karnina bastirmalarinin gaz sancisiyla alakasi yok. Rahimi hareketli tutup kanamayi saglamak icin. Eger kanamayi saglayamazsa pihtilasma okur ve sonucu anneyi soka girmeye kadar goturur. Ben 3 kere karnima bastirmalarina izin verdim. Yasayan arkadaslar bilir dayanilacak bir aci degil en azindan o amda benim icin oyleydi. Benim yasadigim en kotu olay ameliyathanede masasinda uyandirilip birinin tum beden gucuyle karnima bastirmasiydi. Bunu ben narkozluyken yapabilirlerdi. Bgun gityigimde doktoruma onuda soracagim bunu neden yaptilar diyecegim. Ameliyathanede beni bagirtmamin anlami neydi bilmiyorum. Ama ciktigimda hala ciglik atiyordum. Bu gozunuzu korkutmasin cinku kime soeduysam biyle birsey yasamamis. Hepsi isalarinda uyanmislar. Sadece tek hatirladigim uyandigimda birininbana nefes al demesiysi surekli. Ya islem esnasinda nefesim kesildi uyandirildim ya da baska bir sebepten. Bakalim gidince ne diyecek.

benim geçen ay ultrasonda 22si geçiyodu sata göre 28i bakalım perşembe günü bi değişiklik olacakmı cihazda

Ultrasona gore benimde en son 24 uydu ama bakalim , ultrason iri bebek olarak dusunmuyor yaa , bu gelisimdeki bir bebegin standartlara gore bu zaman dogum gerekiyor diye bir tarih veriyor..Hakkimizda hayirlisi insallahh .. Hepimiz sag salim kucaklarimiza liaversek yavrularimiziii ... ohhh misler gibii..Ben dun gece yine ruyamda gordum minigimi .. Emziriyordum ilik defa :) kucagimdaydi ve ben bu minik melek benimmi diye dusunuyordum hep . :)

X