Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

cnm birde bulgur sutu arttiriyormus..Annem bulgur pilavi yanina kuru sogan yedirir hep dogum yapanlara..

cnm benimm masallah sana ve oglullarinaa..Bak annelerinden guc alip nasil tutunuyorlar hayata..Sigara icen annelerin bebeklerinde sorun olmuyor ki gor bak idrar yolu iltihabi gececek hemen sadece biraz kucuk olduklari icin etkileniyorlar oda gecer zate az kaldi..Annelerinin sutleriyle kocamannn olacak pasalar..ilerde bugunler anacagiz insallah ...

ayy cnmm , gaz sancini nasil gidereceksin peki ? dr . ne diyo bu sanci icin ? Yapilabilecek birseyler olmali mutlaka..

benim dr bana magnezyum vermedi sadece 3 kere falan bacağıma kramp girdi eğer sıkıntı vermiyorsa yazmim dedi bende başka olmadı diyince yazmadı

Benim geceleri mutlaka kramp giriyordu ve gunduzde hala sert oluyordu 4 gun gecmiyordu..oyuzden duzenli olarak aliyorum ben magnezyum ..bide aldigim ilacta calsiyum takviyeside var.. yeni yeni kan ilacina da basladik 2 gunde 1 aliyorum , bu zamandna sonra bizi cok somuruyorlarmis.dogumda da baya kan kaybedecegimiz icin artik yavas yavas baslayalim 1 ay sonra her gune cikartiriz dedi dr. bakalimm ? Gerci o da biraz kabizlik yapiyo ama olsun ..

kızlar ya bnde iki gündür adet ağrısı gibi bir ağrı var .. sabahları daha çok oluyo ama beni çok rahatsız edicek seviyede değil dr.a gitsemmi yoksa normal bi durummu acaba

canım benim sakın ihmal etme,hemen doktora git.ben çarşamba perşembe karın ağrısı çektim
hatta kiraz yemiştim,kiraz karnımı ağrıttı sandım.cuma günü gelen lekeyle doğuma gittim.
aman ha bu aydaki sancınızdan ağrınızdan şüphelenin..

sağol cnm teşekkür ederim inşallah yavrularımız kısa zamanda yanımızda olur.
ben süt pompası aldım elektrikli,ama daha bişey yok.inşallah bir iki gün içinde sütümüz gelir.

neeeeeeeeeee
kiraz mı.. ay inanamıyorum.. dün akşam kiraz yedim bende.. ama ne sancı .. belim sırtım ağrıyo karnım gergin ama karnımda ağrı yok
regl olacakmısım gibi bir ağrı nefes alamıyorum nefesim kesilio klimayı açıyorum oturamıyorum yatamıyorum deli dana gibi dolaştım..
kirazdan sandım bende.. değil miymiş bu sancı mı yani :)) ama kanamam yok çok şükür
benim ki kirazdan galiba

ben kan hapı kullanmadım hiç bende kansızlıkta var 10,6 falan kanım zaten yok yedim ayvayı desene :)

cnm senin sütün doğumdan kaç gün sonra geldi.ben cuma doğurdum,hala sütüm yok.bi de aldığın sağma makinesi hangisi? ben philips avent tekli elektrikli istersen de pil yada ellede çalışıyor.onu aldım.sendeki ne

kuzum dualarımız hep sizinle , sütünle beslenmeye başlamaları süper. bool bol süt getirici şeyler ye bari.
güzel haberlerinizi bekliyoruz tüm topikce..

canım aramızda iki gün var, doğumlarımız nasıl olcak acaba ayyy gökçe sayesinde doğumdan başka bişey düşünemiyorum hep hayal ediyorum o günü

canım aramızda iki gün var, doğumlarımız nasıl olcak acaba ayyy gökçe sayesinde doğumdan başka bişey düşünemiyorum hep hayal ediyorum o günü

ayy ewet cnm yaa..Bakalim sen mi once doguracaksin ben mi :) Benim nedense 20 Agustos geciyo dogum tarihim :)

surekli gozumun onune kucagimda onu koklarken ki zamanin hayali geliyor..Dogumdan sonra kucagima alacagim minik melegimi dusundukce oyle heycanlaniyorum ki .. Rabbim hepimizi sag salim kavustursun miniklerine insallah..

benim geçen ay ultrasonda 22si geçiyodu sata göre 28i bakalım perşembe günü bi değişiklik olacakmı cihazda

canım benimde 4 haftaydı en son gittiğimde 7 hafta verdi randevumu taaaa 17 temmuza neymiş efendim doktor izne çıkacakmış bende hemşire tanıdığı soktum araya 10 gün sonra gidicem 32 hafta oluyorum hem raporda almam lazım hatta sonraki randevumuda iptal ettirmicem 17 si tekrar

ben kan hapı kullanmadım hiç bende kansızlıkta var 10,6 falan kanım zaten yok yedim ayvayı desene :)

canım ben düzenli olarak 1 aydır kan hapı kullanıyorum aç karna sabahları. cuma günü kan verdim 10,8 çıktı. dr. sabah akşam iç 12-13 olmalı dedi. heleki son aylarda iyice düşüyormuş. doğumda zaten malum kan kaybı.. şuan bebek içinde çok önemli. ciddiye almanı tavsiye ederim. iğrenç miğrenç içioruz işte bebişlerimiz için dahası doğumdan 2 ay sonrada devam ediceksin bildgm kadaryla..

kızlar ben fena yoruluyorum ve acayip üşengeç oldum ya.. ayaklarım şişiyo devamlı dinlenmek çok iyi geliyo. ayrıca gözlerim kapanıyo hep bir uyku halindeyim:) ağırlaşıyorum giderek.. nefesim kesiliyor.. sonlara yaklaştığımız her şekilde hissediliyor artık..

benim kan değerlerim geçen ay iyidi hatta kan hapını gün aşırı al hergün almana gerek yok dedi. ama ben çay içmeye başladım günde 1-2 bardak çok özlemişim uzun zamandır içmiyodum. demiri atıyo biliyosunuz, kansızlık yapar mı acaba? siz çay içiyomusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…