- 6 Şubat 2013
- 310
- 4
Canım benim sana ne hayırlı olsun ne gözünaydın diyebiliyorum. Bu o kadar karışı bir durum ki bazen bana küfür ediliyormuş gibi gliyor. Doktorların politik davranması tamamen ileride birşey olursa başı ağrımasın diye. benimkide öyle emin ol. Benim tek şansım hastanede tandık çocuk doktoru buldum. Sağolsun birşey olunca arıyorum hemen inip bakıyor bebeklerime. Haber alabiliyorum. Kendi doktoru da yine politik davranmaya devam ediyor hatta bana kızıyor bana güvenmiyr mu seni gönderiyro diye.
Şu an yapabileceğin en güzel şey soğukkanlı olmak. Bebeklerine 3 saatte bir süt sağmak ve dua etmek. İki canını hastanede bırakıp çıkmak nedir bende bilirim. Ama kahrolsamda, ağlasamda, kıçımıda yırtsam çocuklarıma faydam dokunmayacak. Sakin kalıp sütümü sağıp gelmeyen sütümü çoğaltmaya çalışmak en azından onlara bir nebze olsun faydalı olduğumu düşündürüyor. Lütfen üzülme ve panik yapma. Ne olursa olsun Allahıma emanetler... Dua etmekten başka yapabileceğimiz birşey yok..
canımm.. ne güzel anlatmışsın herşeyi bakalım biz neler yaşayacaz.
Rabbim bol sabır versin sana inşallah.. senin gibi olan tüm annelere..
bebeğim.. su ve bolca soğan tüketmeye bak olur mu ben şimdiden başladım sütü bol tutuyomuş.. moralini sakın bozmayasın..
orada 2 aslan seni bekliyo :)