- 7 Kasım 2012
- 450
- 0
Göks canım sende doğurdun demek bi şok bi heyecan daha yaşıyorum Rabbim korusun meleklerini hiç korkma tatlım büyümüş kuzuların yine diyprum gökçeyede yazdım defalarca ben 900 gr doğmuş bi bebeğin teyzesiyim şimdi 11 yaşında hiç bişey olmayacak tatlım Allah'ın izniyle dualarımızdasın tatlım habersiz bırakma bizi olur mu
İnşallah cnm ben de ablan gibi kavuşurum yavrularıma.ama inanınki başa gelmeden bilinmiyormuş.ne zorumu,ne kötüymüş öyle eli kolu bağlı olmak.benim iki gün karnım ağrımıştı sancıymış meğer.hiç aklıma gelmedi.üçüncü gün sabah leke görünce gittim doktora.bu haftalarda en ufak şeye şüpheyle yaklaşın hemen doktora gidin.benim hamilelik çok rahat gittiği için ve ptesi doktora gittiğim için cumaya doğum yapabileceğîm hiç aklıma gelmedi.hakkımızda hayırlısı.moon senin ablam kaç haftalıkken doğum yapmıştı?ve makineye bağlamışlarmıydı yeğenini?ve cnm kaç hafta küvezde kalmıştı yeğenin?başka bu şekilde deneyimi olanlar varsa paylaşın.rahatlamaya teselli olmaya umuda o kadar çok ihtiyacım varki,Allah kimseye yaşatmasın.çok zormuş kızlar çok.inşallah zamanında ve sağlıkla kucaklarınıza alırsınız evlatlarınızı