Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Göks canım sende doğurdun demek bi şok bi heyecan daha yaşıyorum Rabbim korusun meleklerini hiç korkma tatlım büyümüş kuzuların yine diyprum gökçeyede yazdım defalarca ben 900 gr doğmuş bi bebeğin teyzesiyim şimdi 11 yaşında hiç bişey olmayacak tatlım Allah'ın izniyle dualarımızdasın tatlım habersiz bırakma bizi olur mu

İnşallah cnm ben de ablan gibi kavuşurum yavrularıma.ama inanınki başa gelmeden bilinmiyormuş.ne zorumu,ne kötüymüş öyle eli kolu bağlı olmak.benim iki gün karnım ağrımıştı sancıymış meğer.hiç aklıma gelmedi.üçüncü gün sabah leke görünce gittim doktora.bu haftalarda en ufak şeye şüpheyle yaklaşın hemen doktora gidin.benim hamilelik çok rahat gittiği için ve ptesi doktora gittiğim için cumaya doğum yapabileceğîm hiç aklıma gelmedi.hakkımızda hayırlısı.moon senin ablam kaç haftalıkken doğum yapmıştı?ve makineye bağlamışlarmıydı yeğenini?ve cnm kaç hafta küvezde kalmıştı yeğenin?başka bu şekilde deneyimi olanlar varsa paylaşın.rahatlamaya teselli olmaya umuda o kadar çok ihtiyacım varki,Allah kimseye yaşatmasın.çok zormuş kızlar çok.inşallah zamanında ve sağlıkla kucaklarınıza alırsınız evlatlarınızı

İnşallah cnm ben de ablan gibi kavuşurum yavrularıma.ama inanınki başa gelmeden bilinmiyormuş.ne zorumu,ne kötüymüş öyle eli kolu bağlı olmak.benim iki gün karnım ağrımıştı sancıymış meğer.hiç aklıma gelmedi.üçüncü gün sabah leke görünce gittim doktora.bu haftalarda en ufak şeye şüpheyle yaklaşın hemen doktora gidin.benim hamilelik çok rahat gittiği için ve ptesi doktora gittiğim için cumaya doğum yapabileceğîm hiç aklıma gelmedi.hakkımızda hayırlısı.moon senin ablam kaç haftalıkken doğum yapmıştı?ve makineye bağlamışlarmıydı yeğenini?ve cnm kaç hafta küvezde kalmıştı yeğenin?başka bu şekilde deneyimi olanlar varsa paylaşın.rahatlamaya teselli olmaya umuda o kadar çok ihtiyacım varki,Allah kimseye yaşatmasın.çok zormuş kızlar çok.inşallah zamanında ve sağlıkla kucaklarınıza alırsınız evlatlarınızı
Kavuşursun tatlım sakın stres yapma evet gerçekten çok bazen umutlarımızın tükendiği olmuştu ama efe çok küçüktü canım 930 gr doğdu sonra 830 grama düştü 26 haftalıktı 33 gün kuvezde kaldı eve geldiğinde 1300 grdı tabi tatlım makinalara bağlıydı ablam hergün süt sağıp hastaneye götürdü çok şükür şimdi hiç bi sorun yok kocaman oldu
canım kolay olur mu biz günbe gün yaşadık hep bişey olucak korkusu stresi bu günleri gördük
ama sen onla aynı değilsin canım zaten 1600 gr doğmuşlar maşallah efe eve geldiğinde 1300gr dı
inan 100 gr bizim için o kadar kıymetliydi anlayacaksın ki sene 2002 şimdi tıpta ilerledi
ablamdan biliyorum 800 gr üstü yaşama şansı çok yüksek demişti doktoru
canım benim herşey güzel olacak sakın korkma bak geçenlerde bana erken doğum demişti i doktor
kendi doktoruma gittik bebiş o zaman 1600 grdı doktorum hiç korkma doğsada hiç bişey olmaz Kara'da ölüm yok dedei yüzüme
dualarımız sizinle emin ol ha bide şimdi aklıma geldi doktorum 1000 gr bi bebiş doğdu 1500 gr annesinin yanına verdik dedi bence sizinkileri çok tutmazlar yanınıza verirler kuzularınızı Allah emanet tatlım bol dua

sabah aç karnına hiç birşey yeyip içmeden tartılıyorsun dimi? ben kalktığım andan kahvaltıyı hazırlayana kadar bile 4-5 bardak su içiyorum buda 1 lt demek. bide akşam falan tartılırsam 2-3 kilo farkediyo. gerçek kilonu öğrenmek için yataktan kalkar alkmaz tartıl. bende haftalardır aynı kilodayım

ya kızlar bende 3 haftada 1200 almışım çok az değil mi bebek kilo almadı mı acaba diyorum ama bu aralar tekmelerde bayağı kuvvetli 2 3 hafta öncesine göre yememde gayet iyi ama bende anlamış değilim yani

goks canım hiç üzülme merhaba bebek programına bir bayan katılmıştı 5 aylıkken doğum yapmış 550 gr bebek dünyaya getirmiş o bile yaşamış şimdi paşalar gibi olmuş maşallah fotoğraflarını göstermişlerdi ufak bir et parçası kadar doğmuş düşün o bebeği görsen bumu dersin o kadar farketmiş rabbimin işine karışılmıyor işte ama senin bebekler onun 3 katı ağırlığında sağ sağlim çıkacaksınız ben inanıyorum yakın zamanda rabbim sana ve eşine bağışlasın kuzularını

ya kızlar bende 3 haftada 1200 almışım çok az değil mi bebek kilo almadı mı acaba diyorum ama bu aralar tekmelerde bayağı kuvvetli 2 3 hafta öncesine göre yememde gayet iyi ama bende anlamış değilim yani

yok canım daha ne gayet normal ben 3 haftada yarım kilo zayıfladım. biraz sıkıntılıyım moralsizim iştah falan kalmadı korkuyorum biriciğim perşembe günü çok zayıf çıkacak diye . gerçi dediğin gibi benimkininde tekmeleri çok kuvvetlendi hatta canımı acıtıyo artık. inşallah o almıştır ben vermişimdir.

normal bence cnm benim dr bana ayda 1 yada en fazla 1.5 kilo al dedi

İyi aksamlar kızlar..dun gece cok sancılandıgımı soylemistim.oglen de sancılanınca doktoruma gittik.Nst ye girdim ilk defa.fazla sancı cıkmadı cunku blz hastaneye gidene kadar agrım kalmamıstı.doktor emin olmak icin acıklık varmı dlye muayene etti.rahim agzın kapalı bi sorun yok dedi.magnezyum verdi siddetli sancı olmasını engellemek icin.
Su acıklık / catı muayenesini herkes cok korkunc anlatıyor ya,kendinizi kasmayın mumkun oldugu kadar rahat bırakın.oyle cok acıtacak insanı depresyona sokacak bisi degil.benim catım darmıs ama sorun degil sancıya dayanırım diosan normal dogum yapabiliriz dedi doktorum.ben de tamam normal istiyorum zaten dedim.
Yalancı sancısı cok olanlar doktora gidip bi muayene olun magnezyum alın sancılar siddetlenip de dogumu tetiklemesin.

goks canım ikinci şoku yaşattın bana inanamıyorum bir yandan dua ediyorum bir yandan da panik oldum sıradaki kim diye:) çiçekdemeti buarada canım bende her ay 4 kilo alıyordum:S bu ay 3 almışım.. genital bölgemdeki sivilcelerde azaldı korkmuştum enfeksiyonmuki diye meğerse jilettenmiş iyiim çok şükür eskisi gibi oldum:) ayaklarımda fena şişlik var ama, ki tuzu çok çok çok az kullanıyorum..

GOKS,

Canım öncelikle gözün aydın,sakın endişe etme bebeklerin için benim görümcem 1100gr bir bebek dünyaya getirdi,ciğer geliştirici iğne falan da olmadı erken doğum riski olmadığından,1 ay küvözde kaldı bebeği,bebek solunum makinesine bağlıydı arada bir nefes almayı unutuyor diye bağlanmış solunum cihazına,1 ay sonra eve geldi bebek şimdi1,5 yaşında yaşıtları ile gelişimi aynı üstelik daha zeki ,o kadar çabuk gelişti ve kilo aldı ki senin evlatların da kendilerini çabucak toparlayıp kucağına ulaşacaklar allahın izniyle yeter ki sen üzülüp de sütünün kesilmesine izin verme canım.

gökçenin ve senin bebeklerin de allaha emanet canım...

goks canım ikinci şoku yaşattın bana inanamıyorum bir yandan dua ediyorum bir yandan da panik oldum sıradaki kim diye:) çiçekdemeti buarada canım bende her ay 4 kilo alıyordum:S bu ay 3 almışım.. genital bölgemdeki sivilcelerde azaldı korkmuştum enfeksiyonmuki diye meğerse jilettenmiş iyiim çok şükür eskisi gibi oldum:) ayaklarımda fena şişlik var ama, ki tuzu çok çok çok az kullanıyorum..

ay canım bebişler iyi beslensin de biz çok alsak ne olur az alsak ne olur yeterki onlar iyi olsun bu arada hala gidemedim ben koşuşturmaktan gerçi kuaförümde henüz gelmedi oda bakıp duruyoruz kaç gündür kızlar doğurunca aldı bizide bir telaş daha badanam var yapılacak temizliğim var odamızı almadık işim çok panik oldum bendeeee

Uzun zamandır giremedim,gördüklerime okuduklarıma inanamıyorum şu anda!

Hem gözünaydın hem geçmişler olsun diyeyim canım benim.Allah yardımcın olsun,yavrularına da sana da güç kuvvet versin.

İçini ferah tut canım,arkadaşlar da söylemiş gerçi ama prematüre doğan bebekler çok daha çabuk toparlıyorlar.Benim kızım 38+4 de doğmuştu,hastanede emzirme odasında 4 aylık bir bebek gördüm resmen tosuncuk .Annesi anlatmıştı 650 gr doğdu bu inanırmısınız diye de gerçekten inanamıştım.Kıpkırmızıydı,derisi bile yoktu nerdeyse demişti.Onların küçücük savunmasız olduklarına bakıp aldanıyoruz aslında o kadar güçlüler ki..
Allah en kısa zamanda toprlanıp evinize kocaman bir aile olarak dönmeyi nasip etsin inşallah canım.Sütün bol olsun..Sevgiyle kucaklıyorum seni.Çok merak ediyorum senin sabırsız bıdıkları :)

Hoşgeldiniz Sarp&Aras ,forumun hızlı delikanlıları :)Sağlıkla mutlulukla büyüyün inşallah :)

Canım sana da önce gözünaydın sonra geçmişler olsun.İkinci şoku da sen yaşattın bana ve sanırım herkese :)

Allah sabırlar versin,prenseslerine sağlıkla büyümeyi nasip etsin .Tez zamanda kavuşup kucağına Alman,doya doya koklaman dileğiyle.

Pek aceleci çıktı biZm Topicin bızdıkları :)

Canım sana da önce gözünaydın sonra geçmişler olsun.İkinci şoku da sen yaşattın bana ve sanırım herkese :)

Allah sabırlar versin,prenseslerine sağlıkla büyümeyi nasip etsin .Tez zamanda kavuşup kucağına Alman,doya doya koklaman dileğiyle.

Pek aceleci çıktı biZm Topicin bızdıkları :)

irishhhhhhhhhh ya sen nerdesin ne zamandır çok merak ettik

ayrıca kızlar nes de kayıp 2 gündür yarın arayacağım of uzun süre girmemezlik yapmayın bugün kim doğurdu demeyelim

ay canım bebişler iyi beslensin de biz çok alsak ne olur az alsak ne olur yeterki onlar iyi olsun bu arada hala gidemedim ben koşuşturmaktan gerçi kuaförümde henüz gelmedi oda bakıp duruyoruz kaç gündür kızlar doğurunca aldı bizide bir telaş daha badanam var yapılacak temizliğim var odamızı almadık işim çok panik oldum bendeeee

Selam çiçek :KK66:

Valla olanı biteni görünce beni de aldı bir telaş sorma gitsin.Geçen hafta boya işini hallettik çok şükür,başka da bir numara yok bizde.Bugün doğursam yavrumu yatıracak yerim de yok,giydirecek temiz kıyafet de.Hastane çantam bile hazır değil daha eksiklerim var,ağrılar,kasılmalar oldu bu ara çıkamadım AVM'lere.:KK43:
Haftasonu büyük kızımın odası gelince onun odasını bebek odasına taşıyacağız,ondan sonra Allah'ın izniyle hızlanır hazırlıklar diye düşünüyorum.Şu anda yıkama ütüleme yapsam koyacak yerim yok.Mecbur bekliyorum.Zaman artık aleyhimizde işliyor ama.
Zamanında ve hayırlısıyla gelsin hepimizin minikleri inşallah.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Selam çiçek :KK66:

Valla olanı biteni görünce beni de aldı bir telaş sorma gitsin.Geçen hafta boya işini hallettik çok şükür,başka da bir numara yok bizde.Bugün doğursam yavrumu yatıracak yerim de yok,giydirecek temiz kıyafet de.Hastane çantam bile hazır değil daha eksiklerim var,ağrılar,kasılmalar oldu bu ara çıkamadım AVM'lere.:KK43:
Haftasonu büyük kızımın odası gelince onun odasını bebek odasına taşıyacağız,ondan sonra Allah'ın izniyle hızlanır hazırlıklar diye düşünüyorum.Şu anda yıkama ütüleme yapsam koyacak yerim yok.Mecbur bekliyorum.Zaman artık aleyhimizde işliyor ama.
Zamanında ve hayırlısıyla gelsin hepimizin minikleri inşallah.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım aynen çalıştığım için tam bir sırayada koyamadım henüz işleri sadece alışverişimizi yapabildik ortada henüz elle tutulur birşey yok allah yardımmcımız olsun çokda sıcaklara kaldık ne yapacağız bilmiyorum hayırlısıyla vaktinde gelsin artık diğer bebekler başka şok yaşamayalım inşallah iyi olmanıza sevindim özletme kendini

Bu sana gelsin :KK66:

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar benimde psikolojim bozuldu stres yapıyorum ya erken gelirse kuzum diye 2 gündür kafamda sadece o var

canım hiç korkma onlar zamanlarını biliyorlar ikizler yerleri daraldığı için daha erken geliyor psikolojini bozup elizide üzme annesi hem gelselerde onlar artık ayrı bir bireyler maşallah durumları gayet iyi

aynen bnmde öyle.. oda geldi kurulmayı bekliyor.. badana yok daha.. perde almadım.. emzirme sütyenim ve 2. takım geceliğim yok.. bebek çantam yok.. kıyafetler yıkanıp ütülenmedi odanın kurulmasını bekliyorum. buarada da baya ağırlaşmaya başladığımı hissediyorum.. yarın arkadaşım ve annesi gelicek 2 gün kalıcak istanbulda kimseleri yok bnde kalıcaklar misafirler yani.. arkasından edirneden ablam ve eniştem gelip 2 gün kalıcak arkasından sonunda ankaradan annem ve babam gelip biraz kalıcak ki dört gözle bekliyorum.. birsürü koşturmacam var temizlik yemek pasta börek.. hem ilk kez gelicek arkadaşım hemde annesiyle:S ne kadar hamile de olsa insan 4-4lük yapmaya çalışıyor işte elinden geleni.. stres yaptım ya doğuran doğurana:) kızlar tekrardan rabbim bebişlerinize de size de sağlık versin inşallah.. gelişmeleri yazın aklımız hep sizde

Günaydın kızlar.. Bende bir ikiz annesi olarak haliyle telaşlandım Gökçecimi biliyorduk fakat Göks süpriz oldu. Canım Rabb'ime emanet olsunlar hiç korkma dua edelim bol bol en yakın zamanda kucağına Alman için. Bütün gebelikte var erken doğum riski ama bizde 2 kat daha fazla aklına kötü şey değil iy şeyler getir iyi düşün iyi olsun..

Bizimde dün kontrolümüz vardı. Bebişler 1800 ve 1750 kilo olmuşlar ve 10 günaha kadar önde gidiyorlarmış suyum fazlaymış şeker olabilir hamur işini yasakladı ve açlık tokluk ve 3 aylık şeker tahlili verdi. inlslkah bişey çıkmaz.Bir risk şuanda gözükmüyor dedi bir sıkıntı olursa hemen ara dedi. Bebişler gayet memnun yerinde dedi. İşte böle 10 güne tekrar gidicez.Rabbim sağlıkla sıhhatle vaktinde kucağımıza almak nasip etsin.

X