Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

irishhhhhhhhhh ya sen nerdesin ne zamandır çok merak ettik

ayrıca kızlar nes de kayıp 2 gündür yarın arayacağım of uzun süre girmemezlik yapmayın bugün kim doğurdu demeyelim

Yawyukuşum Burdaıyım şimdilik 3. Şoku yaşatmıcam:) diğer annecikler hiç te stres yapmayın tabi etkilenmemek mümkün değil fakat bebişlerimiz de etkilenmesin bu durumdan dikkat edelim ve bol bol dua edelim Başka bişey demiyor elimizden..

Kızlar benimde psikolojim bozuldu stres yapıyorum ya erken gelirse kuzum diye 2 gündür kafamda sadece o var

öyle düşünme canım.. gerçi bendede var o ama :)
gokçeye de demiştim.. bebeğimizin geleceği vakit saat herşey belli..
çok düşünüp kendinide bebeğinide strese sokma canım.. her doğum yapmış kadın bugunlerin keyfini çıkar diyo bana :)
ne hikmetse.. hehe :))

Yawyukuşum Burdaıyım şimdilik 3. Şoku yaşatmıcam:) diğer annecikler hiç te stres yapmayın tabi etkilenmemek mümkün değil fakat bebişlerimiz de etkilenmesin bu durumdan dikkat edelim ve bol bol dua edelim Başka bişey demiyor elimizden..

aman diyim canım biraz daha dursun seninkiler

öyle düşünme canım.. gerçi bendede var o ama :)
gokçeye de demiştim.. bebeğimizin geleceği vakit saat herşey belli..
çok düşünüp kendinide bebeğinide strese sokma canım.. her doğum yapmış kadın bugunlerin keyfini çıkar diyo bana :)
ne hikmetse.. hehe :))
Tatlım insan düşünmeden edemiyo hem biran önce alıyım kucağıma diyorum sonra daha var beklesin kuzum zamanında gelsin diyorum ne biliyim günler yaklaştıkça benim stresim artıyo banada herkes aynısını söylüyor tadını çıkar en güzel şey hamilelik uyu bol bol diyolar içimden sizin tuzunuz kuru demek geçiyo:KK9::KK9:İnşallah güzel olucak herşey tek duam o
canım hiç korkma onlar zamanlarını biliyorlar ikizler yerleri daraldığı için daha erken geliyor psikolojini bozup elizide üzme annesi hem gelselerde onlar artık ayrı bir bireyler maşallah durumları gayet iyi
Canım öyle ikiz gebelik daha zor gerçi 4 bebişimizin de kiloları iyi Allah analarına bağışlasın oları
daha zaman var diyorum ama içim içimi kemirmiyo değil Allah a emanet yapıcak bişey yok

kızlar ya bnde iki gündür adet ağrısı gibi bir ağrı var .. sabahları daha çok oluyo ama beni çok rahatsız edicek seviyede değil dr.a gitsemmi yoksa normal bi durummu acaba

kızlar ya bnde iki gündür adet ağrısı gibi bir ağrı var .. sabahları daha çok oluyo ama beni çok rahatsız edicek seviyede değil dr.a gitsemmi yoksa normal bi durummu acaba

Canım arada bende de oluyo ama uzun sürmüyo perşembe kontrol var benim ozaman sorucam ama sen istersen bi git yada ara doktorunu

benimde pztsi kontrolüm var.. bekleyim diyorum artmazsa böyle devam ederse. ama akşama kadar dinliycem kendimi artarsa falan acile gidicem akşam

benimde pztsi kontrolüm var.. bekleyim diyorum artmazsa böyle devam ederse. ama akşama kadar dinliycem kendimi artarsa falan acile gidicem akşam

ayaklarını biraz yükseğe kaldırıp o şekilde yat ... bu dönemler bende acaip derecede çok çabuk yoruluyorum yatıncada belim ağrıyor iş yapasım yine hiççç yokkk ama çok işim var......

Canım nasıl şaşırdım sanada sen daha önce doğurmuşsun sanırım hattaa.. Allah büyüktür bi sıkıntı gözükmüyor evlatlarınızda maşallah diyin kızlar kilolarıda sağlıklarıda iyi Rabbim başka dert vermesin.. Erkenden anneliğe adım attınız bazı şeyleri erkenden yasıcaksınız o kadar :)

Canım benim sana ne hayırlı olsun ne gözünaydın diyebiliyorum. Bu o kadar karışı bir durum ki bazen bana küfür ediliyormuş gibi gliyor. Doktorların politik davranması tamamen ileride birşey olursa başı ağrımasın diye. benimkide öyle emin ol. Benim tek şansım hastanede tandık çocuk doktoru buldum. Sağolsun birşey olunca arıyorum hemen inip bakıyor bebeklerime. Haber alabiliyorum. Kendi doktoru da yine politik davranmaya devam ediyor hatta bana kızıyor bana güvenmiyr mu seni gönderiyro diye.

Şu an yapabileceğin en güzel şey soğukkanlı olmak. Bebeklerine 3 saatte bir süt sağmak ve dua etmek. İki canını hastanede bırakıp çıkmak nedir bende bilirim. Ama kahrolsamda, ağlasamda, kıçımıda yırtsam çocuklarıma faydam dokunmayacak. Sakin kalıp sütümü sağıp gelmeyen sütümü çoğaltmaya çalışmak en azından onlara bir nebze olsun faydalı olduğumu düşündürüyor. Lütfen üzülme ve panik yapma. Ne olursa olsun Allahıma emanetler... Dua etmekten başka yapabileceğimiz birşey yok..

Kızlar bu arada bende telaş yaptım ya.. Yani hastane cantası hazırlasam icine koyacak bişey almadığımdan onu bile hazırlayamam :KK70:.. Bebeğe kıyafetleri dışında diğer eksiklerim hep duruyor.. Oda ,beşik vs zaten yok hem kıyafetler yıkanmadı poşetlerde duruyor :).. bi geceliğim bilem yok.. Eksik olsunda sağlıklı olsunlar onlar bi şekilde yapılır..
Şuan sancım vs hicbişeyimde yok vızır vızır dolaşıyorum gecen neredeyse 2-3 saat yürüdüm aralıksız.. Beni hamilelikte en çok zorlayan şey ruh halim başka bişey değil.. Rabbim kimseye vermesin ama bazen diyorum arada bulantım sancım mancım olsaydıda kafam rahat olsaydı.. herşeyin fazlası zarar.. Rabbim bütün sıkıntısı olanların sıkıntılarını tez zamanda alsın inşallahh..

Canım benim sana ne hayırlı olsun ne gözünaydın diyebiliyorum. Bu o kadar karışı bir durum ki bazen bana küfür ediliyormuş gibi gliyor. Doktorların politik davranması tamamen ileride birşey olursa başı ağrımasın diye. benimkide öyle emin ol. Benim tek şansım hastanede tandık çocuk doktoru buldum. Sağolsun birşey olunca arıyorum hemen inip bakıyor bebeklerime. Haber alabiliyorum. Kendi doktoru da yine politik davranmaya devam ediyor hatta bana kızıyor bana güvenmiyr mu seni gönderiyro diye.

Şu an yapabileceğin en güzel şey soğukkanlı olmak. Bebeklerine 3 saatte bir süt sağmak ve dua etmek. İki canını hastanede bırakıp çıkmak nedir bende bilirim. Ama kahrolsamda, ağlasamda, kıçımıda yırtsam çocuklarıma faydam dokunmayacak. Sakin kalıp sütümü sağıp gelmeyen sütümü çoğaltmaya çalışmak en azından onlara bir nebze olsun faydalı olduğumu düşündürüyor. Lütfen üzülme ve panik yapma. Ne olursa olsun Allahıma emanetler... Dua etmekten başka yapabileceğimiz birşey yok..
Gökçecim sende panik yapma inan güzel olucak çok zor ablamın ağlamadan geçen bi günü yoktu ama herşey geçti tabi şuan en iyi siz birbirinizi anlarsınız geçicek emin ol paşaların eve gelince herşeyi unutacaksın sütünde gelicek emzirecende yeter ki iyi düşün

Biz anneyiz buyüzden sakin sabırlı bol bol dua etmekten başka şansımız yok Dualarımız hep sizinle canım

Kızlar bu arada bende telaş yaptım ya.. Yani hastane cantası hazırlasam icine koyacak bişey almadığımdan onu bile hazırlayamam :KK70:.. Bebeğe kıyafetleri dışında diğer eksiklerim hep duruyor.. Oda ,beşik vs zaten yok hem kıyafetler yıkanmadı poşetlerde duruyor :).. bi geceliğim bilem yok.. Eksik olsunda sağlıklı olsunlar onlar bi şekilde yapılır..
Şuan sancım vs hicbişeyimde yok vızır vızır dolaşıyorum gecen neredeyse 2-3 saat yürüdüm aralıksız.. Beni hamilelikte en çok zorlayan şey ruh halim başka bişey değil.. Rabbim kimseye vermesin ama bazen diyorum arada bulantım sancım mancım olsaydıda kafam rahat olsaydı.. herşeyin fazlası zarar.. Rabbim bütün sıkıntısı olanların sıkıntılarını tez zamanda alsın inşallahh..
Evet canım benimde ruh Halim çok kötü sürekli kendimle savaş halindeyim dediğin gibi en kötüsü bu eşimede bişey anlatamıyorum Allah'tan psikolog bi arkadaşım var onla konuşuyorum biraz iyi geliyo sonra yine başlıyor kucağıma alınca geçicek inşallah benim herşeyim hazır yıkandı ütülendi sadece göğüs kremim kaldı geçicek tatlım inşallah bugünler kucağımıza alınca derin bi oh çekicez

Güzel Anneler,

Oğlumla uzun süre evde çalışmaya karar verdim, 1 yaşına kadar ona bakmak yanında olmak istiyorum. Bu vesileyle evde bir şeyler yapmaya başladım. Emzirme döneminde annenin ihtiyacı olacak en önemli 2 şey emzirme yastığı- evde yada dışarı çıktığınızda bebeğinizi daha rahat emzirebilmeniz için emzirme tişörtleri, ( emzirmeye başlayınca dediklerimi daha iyi anlayacaksınız.

Emzirme yastığı sayesinde muhtemel olacak sırt ağrılarını önlemiş ve bebeğinizi emzirirken daha iyi kavramış olacaksınız.
Emzirme tişörtleri, bebeğinizi emzirirken soyunmanıza gerek kalmadan rahatlıkla emzirmenizi sağlayacak ( birazda dökümlü olduğu için göbişleride kapatacak)

Yastıklar el emeği :-), makinede yıkanabilir, (şimdilik bu 3 renk mevcut)
Tişörtleri 30 derecede yıkayabilirsiniz, standart beden şimdilik bu 3 renk mevcut

Yastıklar 30 tl
Tişörtler 30 tl

isteyen olursa eniseyilmaz@gmail.com adresinden iletişime geçebilir.

Hayalinizdeki gibi sağlıklı doğumlar diliyorum $emzirme 1.jpg $emzirme 3.jpg $emzirme 2.jpg $emzirme yastığı.jpg $mamy milk emzirme 1.JPG

maşşallah gökçe sana, sen güçlü bir annesin. üçünüz her zorluğun üstesinden gelirsiniz :128:

canım şu an şoktayım inan. hiç canını sıkma kuzum ne olur, moralini bozma sütün gelsin. sağlıcakla büyüyüp geliverecekler kollarına inşallah. Rabbim sağlık ve sabır versin .seni ve minik melekleri öpüyorum:KK16::KK16:

İnşallah cnm ben de ablan gibi kavuşurum yavrularıma.ama inanınki başa gelmeden bilinmiyormuş.ne zorumu,ne kötüymüş öyle eli kolu bağlı olmak.benim iki gün karnım ağrımıştı sancıymış meğer.hiç aklıma gelmedi.üçüncü gün sabah leke görünce gittim doktora.bu haftalarda en ufak şeye şüpheyle yaklaşın hemen doktora gidin.benim hamilelik çok rahat gittiği için ve ptesi doktora gittiğim için cumaya doğum yapabileceğîm hiç aklıma gelmedi.hakkımızda hayırlısı.moon senin ablam kaç haftalıkken doğum yapmıştı?ve makineye bağlamışlarmıydı yeğenini?ve cnm kaç hafta küvezde kalmıştı yeğenin?başka bu şekilde deneyimi olanlar varsa paylaşın.rahatlamaya teselli olmaya umuda o kadar çok ihtiyacım varki,Allah kimseye yaşatmasın.çok zormuş kızlar çok.inşallah zamanında ve sağlıkla kucaklarınıza alırsınız evlatlarınızı

bende aynı durumdayım canım ve bikaç gündür depresyondaym. hiçbişeyden mutlu olamıyorum, yemek yiyemiyorum... bu eksiklerden ve elimin kolumun bağlı olmasından mı bilemiyorum yaa çok canım sıkkınnnn

X