Canlaarr bayağıdır gelemedim. Malum sancılarım devam ediyor. Ayyy bu gaz olayı çok kötüymüş... Doğum sancısından beter valla. Öncelikle haberlerimizi verelim. Dün taburcu olduk..
Çıkmadan oğluşlarımı gördüm.. Doktoruyla konuştum. Hamileliğimde geçirdiğim idrar yolu enfeksiyonum sebebiyle oğluşlarımın kanında enfeksiyon çıkmış. Antibiotik tedavisine alındılar. Dr a sordum kötü etkiler mi diye. Takipteyiz etkileyebilirde etkilemeyebilirde dedi. Anlayacağınız dünüm kabusa döndü. Doğum yaptığım hastanede tanıdık bir çocuk doktoruna sordum içimi rahatlattı ama emin olamadım. O doktorla samimi bir arkadaşım var rica ettim bir ağzını ara diye. Ben doktora sorduktan sonra yoğun bakıma inmiş oğluşlarıma bakmış haber almış doktorundan. Aynı şeyleri söylemiş olsada içimi rahatlattı. En azından yoğun bakım doktoru biliyor orada bir tanıdığımız olduğunu ve arkadaşı olduğu için ses çıkarmıyor..
Eve gelmek garipti. Yatak odama girince daha kötü oldum. İçi boş beşiklere baktım evdeki sessizliğimi dinledim. Üzülmüyorum dersem yalan söylerim. Ama kahretmiyorumda kendimi. Sabah erken kalkıyorum gece saatimi kuruyorum ve 3 saatte bir süt sağmaya kalkıyorum oğluşlarıma.
Bebekler gelmedi diye eve gelen giden de yok. Kafamı dağıtacak hiç birşey bulamıyorum. Annem kalıyor şu an bazende kayınvalidem. Dün bir arkadaşım geldi. Evim uzak olduğu için erken kalkıp gidiyorlar. Sonra yine sessizlik...
Goks e mesaj yazarken eşimi aramıştım. Hastaneyi arayıp oğluşlarımı sor dedim. Çünkü arayıp sormaya cesaretim yok. Tam mesajı gönderdim eşim aradı. Öyle bir konuşuyorki sandım ki kötü haber verecek.. Dr yokmuş hemşire ile konuşmuş. İyiler anne sütü vermeye başladık demiş. Sağdığınız sütleri mutlaka bugün saat kaç olursa olsun getirin demiş. Bir de bir ilaç almak için rapor vereceklermiş. Artık ne kadar dolduysam katıla katıla ağladım. Allahıma şükür bu da bir gelişme artık sütümle besleniyorlar.
İşte bu yüzden sakin kalıp sütümü sağıp faydalı olmaya calışıyordum.. Karşılığınıda veriyor oğluşlarım. Bu mutlu haberimi sizinle paylaşmak istedim. Dualarınız dualarımız sayesinde Goks le ben belkide çabucak alacağız yavrularımızı kucaklarımıza. Allah hepinizden razı olsun.