Gunaydin kizlar... Nst ye bagliyim su an. Sarp'i hickirik tuttu dinlerken... Bana bakan hemsirede ilk bebegine hamileymissevdi sevdi durdu o hickirdikca. Sancim yok diyordum ya nst de cikti, Sancim var ama ben hissetmiyorum ustelik daha kotusu duzenli kasilmalarim baslamis. Bakalim doktorumuz nasil degerlendirecek...
Ya kendimi cok suclu hissediyorumtatlı krizlerimi onlemek icin kac gundur abur cubur almıyordum.meyveden karsılamaya calısıyordum ihtlyacımı.ama az once zıvanadan cıktım resmen bi kase cilek recelini yedimm benim bebisin canıma minnet tabi resmen horon tepio icerde.ama insallah ikimize de bi zararı olmaz.bi an kendimi kaybettim
Değerlendirilen son durumu haber vereyim. Sancılar sıklaşma ve şiddetlenmeye başladı. Tuhaf olan ben birşey hissetmiyorum çok fazla. Bu daha kötüymüş. Sancı 110 vuruyor. Buraya geldiğimde 60-70 vuruyordu. 110 a çıkan sancılar rahimi açarmış. Ama benim açıklık hala 1 cm.. Bu yüzden Pazartesi ye kadar hastanedeyiz. Pazartesi son durum değerlendirilecek. Doktorum açık açık söyledi. Şu an onlar bizden daha güçlü ve mücadeleyi büyük ihtimalle biz kaybedeceğiz. 1 gün bile kalsalar kardır dedi. Sarp rahim ağzına yerleşti ve ittirip duruyor. Bugün ultrasonda da gördü doktorum. Moralimiz daha iyi. Oğluşlarım da çok iyi. Hastane yatağı ile bütünleşmiş bulunmaktayım. Çok az kalkıyorum. Zaten ya seruma ya nst ye bağlıyım. Neyseki duş iznimiz var. Kızlar benden tavsiye.. Ne olur ne olmaz diye geceliği pijamayı bol tutun. Terden duramıyorum her gün değişiyorum. Bizden bu kadar.. Öperiz hepinizi....
Değerlendirilen son durumu haber vereyim. Sancılar sıklaşma ve şiddetlenmeye başladı. Tuhaf olan ben birşey hissetmiyorum çok fazla. Bu daha kötüymüş. Sancı 110 vuruyor. Buraya geldiğimde 60-70 vuruyordu. 110 a çıkan sancılar rahimi açarmış. Ama benim açıklık hala 1 cm.. Bu yüzden Pazartesi ye kadar hastanedeyiz. Pazartesi son durum değerlendirilecek. Doktorum açık açık söyledi. Şu an onlar bizden daha güçlü ve mücadeleyi büyük ihtimalle biz kaybedeceğiz. 1 gün bile kalsalar kardır dedi. Sarp rahim ağzına yerleşti ve ittirip duruyor. Bugün ultrasonda da gördü doktorum. Moralimiz daha iyi. Oğluşlarım da çok iyi. Hastane yatağı ile bütünleşmiş bulunmaktayım. Çok az kalkıyorum. Zaten ya seruma ya nst ye bağlıyım. Neyseki duş iznimiz var. Kızlar benden tavsiye.. Ne olur ne olmaz diye geceliği pijamayı bol tutun. Terden duramıyorum her gün değişiyorum. Bizden bu kadar.. Öperiz hepinizi....
Unuttum..
Birde kilo konusunda keyfim kacinca dediki dr.um ben simdi tekrar olcsem inan farkli cikacak makinalar +- 280 olcermis.. biraz rahatladi icim.. birde spinal anestesi okacahim icin tarih kinustuk 39+0 da dogumu yapalim dedi.. oda Rabbime sukur 2 agustosa kadir gecesine denk geliyor.. yaginim insallah bekler...
Hayırlısıya zamanında gelirler inş.canım benimde kontrol 13 harizanda benim cimcime ters hala öyleyse bende sezaryan için gün istiycem
Kızlar günaydın gökçecim ne güzel paşanın hıçkırığını duymuşsun ne güzeldir nst te onları dinlemek ben 2 kere bağlandım kudurdu benim kız içerdevura vura helâk oldu kuzum senin iki tane muhteşem bişeydir
odası gelen arkadaşlar hayırlısı olsun odası gelsin ordan çıkmazsınız artık ben bulsam odasında yatıcam kuzumunfotoğrafları bekliyoruz mutlaka
hayırlısı canım oğluşların bir an önce sana kvuşmak istiyor anlaşılan sağlıklı olsunlar inş her sancından günahlarına kefaret canım ve annen bebeğini emzirmeye bırakana kadar hiç bir günahı kalmıyor allahım üçünüzede sağlık versin hayırlısıyla doğsunlar güzel günlerde büyüsnünler inş o kdar duygulandımki gözlerim yaslar aktı gittiKızlar artık sancıları hissediyorum. 120 vuruyor. Normal doğum düşünen arkadaşları korkutmak istemiyorum kesinlikle ama eğer normal doğum yapacak olsaydım bu sancılarla doğurmuştum. Oğluşlarım çıkmak istiyor. Sancılar zorluyor dersem hafif kalır bildiğiniz ağzıma ediliyor. Son 1,5 saatim makineye bağlı başımda iki hemşire sancıdan bağırarak geçti. Bu saatten sonra yemem içmem yasaklandı. 6 da nst çekilecek ve karar verilecek. Her an doğuracak gibiyim belirsizlik çok kötü. ama sancılar arttığı için oğluşlarımın kalp atışları da düzensizleşti. Doktorumun dediği gibi. Sanırım onlar kazanıyor...
Kızlar artık sancıları hissediyorum. 120 vuruyor. Normal doğum düşünen arkadaşları korkutmak istemiyorum kesinlikle ama eğer normal doğum yapacak olsaydım bu sancılarla doğurmuştum. Oğluşlarım çıkmak istiyor. Sancılar zorluyor dersem hafif kalır bildiğiniz ağzıma ediliyor. Son 1,5 saatim makineye bağlı başımda iki hemşire sancıdan bağırarak geçti. Bu saatten sonra yemem içmem yasaklandı. 6 da nst çekilecek ve karar verilecek. Her an doğuracak gibiyim belirsizlik çok kötü. ama sancılar arttığı için oğluşlarımın kalp atışları da düzensizleşti. Doktorumun dediği gibi. Sanırım onlar kazanıyor...
Kızlar artık sancıları hissediyorum. 120 vuruyor. Normal doğum düşünen arkadaşları korkutmak istemiyorum kesinlikle ama eğer normal doğum yapacak olsaydım bu sancılarla doğurmuştum. Oğluşlarım çıkmak istiyor. Sancılar zorluyor dersem hafif kalır bildiğiniz ağzıma ediliyor. Son 1,5 saatim makineye bağlı başımda iki hemşire sancıdan bağırarak geçti. Bu saatten sonra yemem içmem yasaklandı. 6 da nst çekilecek ve karar verilecek. Her an doğuracak gibiyim belirsizlik çok kötü. ama sancılar arttığı için oğluşlarımın kalp atışları da düzensizleşti. Doktorumun dediği gibi. Sanırım onlar kazanıyor...
Sağol canım benim sende 26canım maşşallah 32 haftalık olmuşsunuz bile :) heyecan doruktamı.
Canım benim kide 30+5 te1650 idi bana da zayıf geldi doktora sordum 4 kilo doğurmanı zaten istemeyiz dedi belki beni rahatlatmak için ama haftasına göre gayet uyumlu demişti napalım canım sağlıklı olsunlarda doğunca besleriz biz onlarıGunaydin kizlar.. gokcecim cok sewindim iyu olmana.. dun hastaneye gidecektim ya onden bir bankaya ugradim bankaci arkadasimda 4 aylik ikiz bebeklere hamile bayagi arastirmis ikizler 1 ay once gelirmis 32 den sonra gelmeye baslarmis
Yaginim cok sukur iyi 1740 gr olmus hafif geldi bana ama canim dr um beni kirmamak icin galiba cok iyi cok saglikli dedi..
Hf ya cmt istirat iznimi actirmak icim gidecem... hepinizi sewiyorum...