Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

cicekdemeti bgn kuaföre gittim buarada
önce sağlık ocağına gittim kan verdim. pztesi alıcam sonuçlarını öyle gebelik izlemi işte. ordanda kuaföre gittim. hemde hiç tanımadığım bir kuaföre:) 30 yıldır böyle bir iş bir kez bile gitmedim helede hamile hamile ve 7-8 ay jilet vurup o şekilde gitmek hiçte kolay olmadı:) çok tedirgin ve strselydim başta tabi. önce dururmumu anlattım tabi. oda küçük küçük yaparız dayanamazsan bırakırız dedi. ilk yapıştır çekini yaptı kendim eskiden yaptığım kadar bile acımadı. tabiki canın yanıyor ama beklediğim gibi kasılır kalırım ordan da kalkamam olmadı yani:) 20 dk.da bitti.. sonuç: tavsiye ediyorum tatlım:KK34:

pampam bana güç verdin hayatım bende en kısa zamanda değerlendireceğim aman doğum yapacağız bu ağda da ne ki dimi:)

pampam ağlama canım yaa ben burada inanın sizden güç buluyorum. Siz gücüme güç katıyorsunuz..Senide anlıyorum neredeyse aynı şeyleri yaşadık. Ama siz Allahın izniyle zamanında sağlıcakla alacaksınız kucağınıza.

Doktorumun son gelişinden sonra kendi kendime çocuklarımı sana mahkum etmeyeceğim. Hissetmeyeceğim sancı mancı dedim. 2 saattir sancısız geçiyor :) İnsanın kendi beynine hükmedebilmesi güzelmiş. Şİmdi bir duş alıp oturdum odamda camın önüne. Ama tüm bebek eşyaları taşındı bile hastaneye. Bebek şekerleri, aranacaklar listesi. garip ve saçma bir hazırlık içindeyiz. Gardım kırılıyor bazen size yazarken sancı yokladı şimdi. Hemen dikiliyorum gene ben ne zaman istersem o zaman diye...

Bugün doktoruma benim yüzümden çift transfer yaptırmasaydım çocuklarım bu zorlukla karşı karşıya kalmayacaktı diye ağladım. Karısı tüp bebek uzmanı olduğu için anlıyor ne demek istediğimi. Tek gebelikte de bu sorunu yaşayamayacağın garantisini kim verebilir ki dedi. İçine oturmuş herhalde dediğim bir süre sonra odama geldi. Biraz sohbet etti, durumu analiz etti. Sonra saçımı okşayıp gitti. Bugün içinde kaç duygu seli geçirdim anlatamam. Bir gerçek varki korkuyorum. Kendimden değil çocuklarıma birşey olur mu diye... Ama birşey daha varki Allahım sana emanet diyorum sonra açıp sizin yazdıklarınızı okuyup moral buluyorum. Dualarınız güç veriyor bana. Siz sakın endişelenmeyin.. Oğluşlarımda bende gayet iyiyiz.. Kaderimiz neyse onu yaşayacağız bundan kaçış yok bunu biliyorum. Hepinizi seviyorum sakın unutmayın. Ayrı ayrı sizi ve miniklerinizi öpüyorum. Gece doğuma alabilirler.. Bakarsınız sabah oğluşlarımla yazarız size :)

gökçecim sen çok güçlüsün oğluşlarında sana benziyor bence onlarda bayağı bir dirençli möaşallah size canım bütün topik dualarımız seninle yanlız değilsiniz uzak olsakta hep yanında gibiyiz emin ol

kızlar bakın hamileliğimizin özeti nasılmış :KK55:
$969569_658288640851554_1565589168_n.jpg

benimde artmaya başladı bazen bıçak saplanır gibi giriyo. bide karnımdaki sertlik korkutuyo beni. haftaya doktora gittiğimde sorucam.
Aynen bıçak sağlıyorlar sanki başlayıncada uzun sürüyo saatlerce magnezyum içmiyorum almış bugün eşim belki iyi gelicek
karnında ne var ki tatlım sert olması normal değil mi

Aynen bıçak sağlıyorlar sanki başlayıncada uzun sürüyo saatlerce magnezyum içmiyorum almış bugün eşim belki iyi gelicek
karnında ne var ki tatlım sert olması normal değil mi

bilmiyorumki normal mi akşamları daha taş gibi oluyo çok rahatsız ediyo kıpırdayamıyorum

Bence normal canım ya bebiş büyüyo geriliyo karın bende dün gece çatlaklarımı gördüm inan 2 gün önce yoktu

benimde birden çatladı yaa seviniyodum hiç yok diye teker teker olur sanıyodum. şok oldum karnımın altı komple çatladı. bu arada yatağa merasimle yatıyorum 4 yastığı yerleştirene kadar özellikle belimin arkasına...

Gunaydin kizlar... Nst ye bagliyim su an. Sarp'i hickirik tuttu dinlerken... Bana bakan hemsirede ilk bebegine hamileymissevdi sevdi durdu o hickirdikca. Sancim yok diyordum ya nst de cikti, Sancim var ama ben hissetmiyorum ustelik daha kotusu duzenli kasilmalarim baslamis. Bakalim doktorumuz nasil degerlendirecek...

Oyy yerim ben onu :) canım bebeklerin ve senin saglık durumunuz iyi olduktan sonra gerisi onemli degil.opuyorum seni de minik yaramazları da :) dua etmeye devam

Gunaydin kizlar... Nst ye bagliyim su an. Sarp'i hickirik tuttu dinlerken... Bana bakan hemsirede ilk bebegine hamileymissevdi sevdi durdu o hickirdikca. Sancim yok diyordum ya nst de cikti, Sancim var ama ben hissetmiyorum ustelik daha kotusu duzenli kasilmalarim baslamis. Bakalim doktorumuz nasil degerlendirecek...

Hıçkırık mı bak sen yaramaz ya :) Gelişmelerı yazmaya çalış seni merak ediyoruz canım dualarımız seninle

allahım o hıçkırıkları yerim küçük sıpa:KK1: aman iyi olunda canım artık hepimiz hazır gibiyiz sağlıkla gelmeleri için dua ediyoruz

CANIM merhaba okudum gecmise dönük yasadiklarini..öncelikle gecmis olsun...sen bu forumda herseyi ilk yasayip hepimizle paylasansin ve güclüsün...hersey iyi olacak..arkadaslarin dedigi gibi biraz daha bekleseler civcicler daha iyi olacak ama dogsalarda bi sikinti olmayacaktir eminim..sen onlara misler gibi baktin besledin..artik delikanli oldular :) saglikla kucagina alacaksin dogru zamanda hayirlisiyla...sarp"in hickirigini da ben burada hayal edip sevdim,güldüm..hemsire nasil bayilmasin :)) allah sana ve bedenine güc,,bebeklerine saglik versin...Guzel gunesli bir gün HER SEY COK GÜZEL OLACAK..ben ve kizim öperiz ücünüzüde...

Herkese günaydin canlarrr...biz heyecanliyiz bugun..odamiz gelecek :) sonra yikama ütüleme canta hazirligi...onumuzdeki hafta sonu tamamlanmis olur heralde..arabasi kalacak bir tek temmuz ayina..aranizda en son dogum yapacak benim malum..vakit biraz daha var..saglikla zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin tabi hepimize..bebeginin kalbinde parlaklik olan arkadasim vardi aranizda kim oldugunu hatirlayamiyorum..acaba gectimi ?? benimde kizimda vardi..detaylida cikmisti..sonraki haftalarda gecebilir demisti..tek basina bisey ifade etmedigini söylemisti..benimde aklim hep orda :KK43: 2 temmuzda randevumuz o gun baktiracagim...

Gunaydın canım biz de cok heyecanlıyız bizim odamız da bugun geliyor :)) ben bebisin hastane cantasını dun hazırladım dualarla ope koklaya.yarın da insallah pijamımı pedimi alıp kendiminkini hazırlayacagım.bebisin kıyafetlerini yıkams utuleme yerlestirme faslı icin annemin gelmesini bekliyorum 10 gun sonra gelecek.kız kardeslerim de cok heyecanlılar odasını susleme biz yapıcaz dediler :) zaten fazla is yapamıyorum hemen kasıklarımda kasılmalar belimde agrılar baslıyor.cok yuklenmek istemiyorum bedenime.oyle uyuz uyuz dolanıyorum evin icinde :) :)

Ya kendimi cok suclu hissediyorum :KK43: tatlı krizlerimi onlemek icin kac gundur abur cubur almıyordum.meyveden karsılamaya calısıyordum ihtlyacımı.ama az once zıvanadan cıktım resmen bi kase cilek recelini yedimm :KK43: benim bebisin canıma minnet tabi resmen horon tepio icerde.ama insallah ikimize de bi zararı olmaz.bi an kendimi kaybettim :KK43:

Ya kendimi cok suclu hissediyorum :KK43: tatlı krizlerimi onlemek icin kac gundur abur cubur almıyordum.meyveden karsılamaya calısıyordum ihtlyacımı.ama az once zıvanadan cıktım resmen bi kase cilek recelini yedimm :KK43: benim bebisin canıma minnet tabi resmen horon tepio icerde.ama insallah ikimize de bi zararı olmaz.bi an kendimi kaybettim :KK43:

yok be gülüm...o kadar takilma...her gün yemiyorsun ki...yazik bebise oda mutlu olsun arada :) afiyet olsun oh...

Gunaydın canım biz de cok heyecanlıyız bizim odamız da bugun geliyor :)) ben bebisin hastane cantasını dun hazırladım dualarla ope koklaya.yarın da insallah pijamımı pedimi alıp kendiminkini hazırlayacagım.bebisin kıyafetlerini yıkams utuleme yerlestirme faslı icin annemin gelmesini bekliyorum 10 gun sonra gelecek.kız kardeslerim de cok heyecanlılar odasını susleme biz yapıcaz dediler :) zaten fazla is yapamıyorum hemen kasıklarımda kasılmalar belimde agrılar baslıyor.cok yuklenmek istemiyorum bedenime.oyle uyuz uyuz dolanıyorum evin icinde :) :)

sevindim canim..allah güle güle saglikla icinde uyumayi nasip etsin :) ben daha kendime hic alisveris yapmadim :KK43: hafta icine biraktim iste bi aksilik olmazsa..ne güzel sen tamamlamissin..kendini yorma az kaldi ha garet..kazasiz belasiz tamamlayalim..vaktinde gelsinler insallah..benim arkadasim gelip yardim edecek ütüleme isleri icin sagolsun..annem yok yanimda...temmuzun 20 sinde felan gelir..bekle dedi ama..beklemeyecegim..korkuyorum ne olur ne olmaz..havalarda iyice isiniyor zaten..

hergün yemiyosun canım sonuçta hem merak etme böyle arada bir olan durumlarda bebiş fazlasını sana bırakıyor doğumdan sonra boğuşmak üzere:)

gökçe çok sevindim sanada canım:) ayrıca onun o minicik hıçkırıklarını yerim ben yaaa bıcırığım benim:) ne kadar tatlılar daha şimdiden doğunca nasıl dayanıcaz bilmiyorum:KK49:

X