- 12 Kasım 2011
- 1.204
- 0
kızlar ben yaklaşık 1 saat önce görüştüm serum veriyorlardı hala sancılarıda devammış bekliyordu
Kizlar nst sonucuna ve sanci boyutlarina bakildi. Durduramiyoruz. Yavas yavas yemegi kes, agir seyler yeme aksama dogru hic birsey yememeye ozen goster dedi. Sancilar bu sekilde devam ederse aksam doguma aliyor beni. Kacisim yok anlasiliyor. Bedenime soz geciremiyorum. Dualarinizi esirgemeyin cani yoldaslarim. Allah hepinizden teker teker razi olsun.
Kizlar nst sonucuna ve sanci boyutlarina bakildi. Durduramiyoruz. Yavas yavas yemegi kes, agir seyler yeme aksama dogru hic birsey yememeye ozen goster dedi. Sancilar bu sekilde devam ederse aksam doguma aliyor beni. Kacisim yok anlasiliyor. Bedenime soz geciremiyorum. Dualarinizi esirgemeyin cani yoldaslarim. Allah hepinizden teker teker razi olsun.
pampam ağlama canım yaa ben burada inanın sizden güç buluyorum. Siz gücüme güç katıyorsunuz..Senide anlıyorum neredeyse aynı şeyleri yaşadık. Ama siz Allahın izniyle zamanında sağlıcakla alacaksınız kucağınıza.
Doktorumun son gelişinden sonra kendi kendime çocuklarımı sana mahkum etmeyeceğim. Hissetmeyeceğim sancı mancı dedim. 2 saattir sancısız geçiyor :) İnsanın kendi beynine hükmedebilmesi güzelmiş. Şİmdi bir duş alıp oturdum odamda camın önüne. Ama tüm bebek eşyaları taşındı bile hastaneye. Bebek şekerleri, aranacaklar listesi. garip ve saçma bir hazırlık içindeyiz. Gardım kırılıyor bazen size yazarken sancı yokladı şimdi. Hemen dikiliyorum gene ben ne zaman istersem o zaman diye...
Bugün doktoruma benim yüzümden çift transfer yaptırmasaydım çocuklarım bu zorlukla karşı karşıya kalmayacaktı diye ağladım. Karısı tüp bebek uzmanı olduğu için anlıyor ne demek istediğimi. Tek gebelikte de bu sorunu yaşayamayacağın garantisini kim verebilir ki dedi. İçine oturmuş herhalde dediğim bir süre sonra odama geldi. Biraz sohbet etti, durumu analiz etti. Sonra saçımı okşayıp gitti. Bugün içinde kaç duygu seli geçirdim anlatamam. Bir gerçek varki korkuyorum. Kendimden değil çocuklarıma birşey olur mu diye... Ama birşey daha varki Allahım sana emanet diyorum sonra açıp sizin yazdıklarınızı okuyup moral buluyorum. Dualarınız güç veriyor bana. Siz sakın endişelenmeyin.. Oğluşlarımda bende gayet iyiyiz.. Kaderimiz neyse onu yaşayacağız bundan kaçış yok bunu biliyorum. Hepinizi seviyorum sakın unutmayın. Ayrı ayrı sizi ve miniklerinizi öpüyorum. Gece doğuma alabilirler.. Bakarsınız sabah oğluşlarımla yazarız size :)
Kizlar iyi haberlerim var... Sancilarimda seyrelme var. Bu gece dogurmuyorum :) Doktorum geldi iyisin dedi. Beynime surekli emir veriyorum dogurmayacagim diye. Sanirim direniyoruz :)
Kizlar iyi haberlerim var... Sancilarimda seyrelme var. Bu gece dogurmuyorum :) Doktorum geldi iyisin dedi. Beynime surekli emir veriyorum dogurmayacagim diye. Sanirim direniyoruz :)