- 25 Eylül 2012
- 3.532
- 4
Güle güle kullansın kuzun iyi günlerde fotoğraflarını bekliyoruz tatlımodamiz geldi teyzelerr...deli dana gibi icinde tur atip duruyorum..ne tuhaf bir duygu..heyecandan ölecegim..3 sene sonra evde degisik bir oda...odalarin en güzeliiii...düsünmeden edemiyorum,,tahtini yapiyoruz bahtlarida yüce allaha teslim..hayirli kaderler yazsin kuzucuklarimiza sagliklayikayip yerlestirince resmini ekleyecegim..
En son doğuma giriyordu inşallah iyilerdir:18::18:gökçe ne yaptı acaba :26:
Mizlar doguma gidiyorum dua edin bol bil. Evlatlarima guc versin allahim
Canım benimde belim çok kötü 2 gündür bıçak saplanıyo resmen ama sancı belden karına doğru gidermiş kasılırmışBelim sirtim cok agrio ayaga kalkamiyorum
Nefesim kesilio.. sancimiki bu.. bogazim dugumlenio anlamiyorum..
Mizlar doguma gidiyorum dua edin bol bil. Evlatlarima guc versin allahim
Dogurdum kizlar ogluslarim kuvezde cok agrim var su an saat 5 de yurumeye kaldiracaklar ogluslarimida gostereceklermis. ben iyiyim siz ogluslarima dua edin ltf
Canım hayırlı olsun Allah annalı babalı büyütsünDogurdum kizlar ogluslarim kuvezde cok agrim var su an saat 5 de yurumeye kaldiracaklar ogluslarimida gostereceklermis. ben iyiyim siz ogluslarima dua edin ltf
Canım benim hadi gozumuz aydın.agrılar illa ki olacak.bak ne guzel icinde tepinen zıpırları canlı canlı goreceksin.insallah cabucak toparlarlar kuvezden de cıkarlar.hayırlı olsun canım dualarımız sizinle.ayy nasıl heyecanlandım bi bilsen :)Dogurdum kizlar ogluslarim kuvezde cok agrim var su an saat 5 de yurumeye kaldiracaklar ogluslarimida gostereceklermis. ben iyiyim siz ogluslarima dua edin ltf
Bebekleri gorunce de yaz bizr neler hissettigini :) Sarp nasıl Aras nasıl kac kilo dogdular..canlarım benim ya Allahım uzuuunnnn omurler versin ikisine de.ve tabi sana ve esine deDogurdum kizlar ogluslarim kuvezde cok agrim var su an saat 5 de yurumeye kaldiracaklar ogluslarimida gostereceklermis. ben iyiyim siz ogluslarima dua edin ltf
Hersey o kadar cabuk gelisiyor ki takip edemiyorsunuz. Bir anda kararlar aliniyor sonra iki velet karsiniza cikiyor. Sarp 1425 Aras 1625 gr dogdu. Esimi kuvez odasina almislar resimlerini cekmis. Misil misil uyuyorlarmis. Aras i gormeniz kazim tuylu bamya :) Laguna tuyleri tam dokulmemis. Zaten ameliyathanede uyandirikdim ben gozumu acar acmaz cocuklarim nasil dedim iyi dediler. Resimlerini gorunce hic birsey hisseed sanki baskalarinin cociguna bakiyorum gibi geldi. Kendimi anne olmus gibi hissetmiyorum. Demek ki kucagina almadan olmuyirmus. Allahim onlara saglik versin erkenden ciksinlar kuvezden. Doktorum bekledihimden cok iui bebekler dedi. Aglatmis popolarina vurup aglamislar onlarda. Cok iyi aglamalaridedi cigerlerinin gelistigini gosterirmis. Allahim size se zmamainda kucaginiza almayinasip etsin.Ciksinlar koyacagim resimlerini teyzeleri. Simdi hortumlar arasinda gormeniz kotu etkilemesin sizi.