Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Güle güle kullansın kuzun iyi günlerde fotoğraflarını bekliyoruz tatlım

Mizlar doguma gidiyorum dua edin bol bil. Evlatlarima guc versin allahim

eminim şimdi çıkmışsındır ama haberlerini ancak yarın alabiliriz sanırım anca kendine gelirsin. inşallah herşey yolunda gitmiştir, evlatlarınla sağlıklı mutlu huzurlu ol inşallah. Rabbim sizi korusun...

Belim sirtim cok agrio ayaga kalkamiyorum
Nefesim kesilio.. sancimiki bu.. bogazim dugumlenio anlamiyorum..

gökçe bebişlerin doğmuştur heralde heğiniz iisinizdir ve herşey yolundadır inş 4 gözle haberlerini bekliorum

gökçecim bu görüşmeleri saklada büyüyünce senin sıpalara göster ne kadar büyük bi heyecan yaşattıklarını görsünler

Beklemek istiyorum Gökçek'den haber gelir diye ama çok uykum geldi sağlıkla büyüsün bebişler tek duamız o

Dogurdum kizlar ogluslarim kuvezde cok agrim var su an saat 5 de yurumeye kaldiracaklar ogluslarimida gostereceklermis. ben iyiyim siz ogluslarima dua edin ltf

Dogurdum kizlar ogluslarim kuvezde cok agrim var su an saat 5 de yurumeye kaldiracaklar ogluslarimida gostereceklermis. ben iyiyim siz ogluslarima dua edin ltf

canım tebrik ederim
Allah sağlıklı uzun ömürler versin analı babalı büyütsün inşallah, kocaman bi aile oldunuz artık :118:
Topiğimizin ilk çifte müjdesi iki yakışıklı oldu....

Canım hayırlı olsun Allah annalı babalı büyütsün
allah a emanet oğulların tatlım herşey güzel olucak inşallah

Canım benim hadi gozumuz aydın.agrılar illa ki olacak.bak ne guzel icinde tepinen zıpırları canlı canlı goreceksin.insallah cabucak toparlarlar kuvezden de cıkarlar.hayırlı olsun canım dualarımız sizinle.ayy nasıl heyecanlandım bi bilsen :)

Bebekleri gorunce de yaz bizr neler hissettigini :) Sarp nasıl Aras nasıl kac kilo dogdular..canlarım benim ya Allahım uzuuunnnn omurler versin ikisine de.ve tabi sana ve esine de

Hersey o kadar cabuk gelisiyor ki takip edemiyorsunuz. Bir anda kararlar aliniyor sonra iki velet karsiniza cikiyor. Sarp 1425 Aras 1625 gr dogdu. Esimi kuvez odasina almislar resimlerini cekmis. Misil misil uyuyorlarmis. Aras i gormeniz kazim tuylu bamya :) Laguna tuyleri tam dokulmemis. Zaten ameliyathanede uyandirikdim ben gozumu acar acmaz cocuklarim nasil dedim iyi dediler. Resimlerini gorunce hic birsey hisseed sanki baskalarinin cociguna bakiyorum gibi geldi. Kendimi anne olmus gibi hissetmiyorum. Demek ki kucagina almadan olmuyirmus. Allahim onlara saglik versin erkenden ciksinlar kuvezden. Doktorum bekledihimden cok iui bebekler dedi. Aglatmis popolarina vurup aglamislar onlarda. Cok iyi aglamalaridedi cigerlerinin gelistigini gosterirmis. Allahim size se zmamainda kucaginiza almayinasip etsin.Ciksinlar koyacagim resimlerini teyzeleri. Simdi hortumlar arasinda gormeniz kotu etkilemesin sizi.

Canım benim tebrik ederim Rabbim size bağışlasın bebişleri. Ağustos derken Temmuz da gelecek dedik ve süpriz Haziran'da geldiler. Hayırla gelsinler sağlıkla. Hiç canını sıkma erkenden çıkacaklar sarp ve arasımız. Çok heyecanlandım ben ya ne güzel darısı buradaki bütün anneciklere ve bana olsun. Dualarımız seninle canım...

Anamm yerim ben onlarıı :)) masallah canım kiloları da cok iyi ikiz gebelige gore bence.benim kız kardesim de tuylu dogmustu ay ne gulerdik haline :)) cirkin ordek yavrusu dioduk ama sonra o tuyler bi dokuldu miss gibi bi ten :) ya sevincimi anlatamam gece okudum dogum yaptıgını esimi uyandırıyorum kalk gokce dogum yapmıs die :) cok sukur dedi o da bebekler nasıl diye sordu iyilermis dedim bak demekki dogmaları gerekiomus dedi.o da tebrik ediyor sizi.gokceee cookkkkkk sevindim senin adına coookkkkkk ve merak etme fazla kalmazlar kuvezde.aglayan bebek cabuk cıkarmıs

Sen naptın yuruyebildin mi agrıların ne durumda?bisiler yemene izin verdiler mi ?dunden beri acsın.niraz enerji depola iki tane canavar artık ozgur yandın kızım sen :) :)

Gökçeciğim çok tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün oğluşlarını bir an önce hastaneden çıkıp yuvanızda çok mutlu olun inşallah. Artık 4 kişilik çekirdek ailesiniz ne güzel:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…