Canım Allah yardımcın olsun inan aklım hep sende 1 gün bile çok kıymetli bebişler için ama maşallah kiloları gayet güzel hiç korkma tatlım iyi bi hastanedesin emin ellerdesin tatlım doktorlar biliyolardır ne zaman alıcaklarını baksana paşalara nasılda güçlülüler direniyolar açılma yokmu canım hala 1 cm miHastane prosedürlerine yenik düşüyoruz sanırım. saat 3 den beri açım. Hala alıp almayacakları belli değil... Bebeklerimde taşikardi oldu artık. Sancı geldikçe kalp ritmleri 200 ü buluyor.. Durumun sıkıntısının farkındalar ama hala bekletiyorlar. Gelen giden alttan yokluyor açılma var mı diye... Yoklaya yoklaya açacaklar sonunda.. Ben bedenen çok yoruldum kimbilir çocuklarım ne halde bu sıkıntıları yaşıyor.
Bebeklrin kilosunu sormuşsunuz. Sarp 1500 Aras 1700 sapmalar olcaktır tabi..
bende dün akşam gördüm göbüşüm çatlamış 2 3 gün önce yoktu 10 kilo falan aldım inan takmıyorum bebişimden kıymetli değil üzülme canımArkadaşlar moralimi bozan bir konuyu sormak istiyorum..Çatlaklarınız oldumu44 kiloyla hamile kaldım 57 kiloyum şuan bacaklarım,belim çatladı moralim çok bozuk hiç beklemiyordum
Arkadaşlar moralimi bozan bir konuyu sormak istiyorum..Çatlaklarınız oldumu44 kiloyla hamile kaldım 57 kiloyum şuan bacaklarım,belim çatladı moralim çok bozuk hiç beklemiyordum
allah yardımcın olsun canım ya ağlıyorum inan hiç bişey olmayacak sanada paşalarınadaMizlar doguma gidiyorum dua edin bol bil. Evlatlarima guc versin allahim
Mizlar doguma gidiyorum dua edin bol bil. Evlatlarima guc versin allahim
Arkadaşlar moralimi bozan bir konuyu sormak istiyorum..Çatlaklarınız oldumu44 kiloyla hamile kaldım 57 kiloyum şuan bacaklarım,belim çatladı moralim çok bozuk hiç beklemiyordum
Canım benim kide 30+5 te1650 idi bana da zayıf geldi doktora sordum 4 kilo doğurmanı zaten istemeyiz dedi belki beni rahatlatmak için ama haftasına göre gayet uyumlu demişti napalım canım sağlıklı olsunlarda doğunca besleriz biz onları
Bende çok üzüldüm çünkü zayıf diye tatlım ama normal ye canım ben yiyemiyorum şekerden sen benim içinde yeTesekkur ederim canim ilgin icin..
Biraz netten baktimda normalmis kilosu cok sukur 31+1 1740 gr... aklimda 1800 kusurleri duymak vardi heralde sartladim kendimi.. ama simdi icim rahat bakalim gelecek cmt. Kadar cok yicem insallah 2000 leri gorurum Rabbim... hepimizin bebekleri cok saglikli olur insallah.. gokceden haber yok
Bende ağlıyorum eşim bakıyo çok heyecanlandım sağlıkla gelsin kuzularAyy agladim gokcenin msjini gorunce.. Cok heyecanlandim.. rabbim guc kuvvet versin. Saglikli birsekilde cikarlar insallah. Dualarimiz seninle canimmmmm.