Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

iyi olduğunuzu duymak herkesi mutlu etti ve tabii beni de.
dünden beri merak ediyorum sizi, hadi bakalım duracaklar daha sanki.. Rabbim yanınızda olsun.
sağlıcakla , en hayırlı zamanda kavustursun. az daha sık dişini bakalım tatlı anne..:KK16:

Merhabalar annecikler. Gokcecim gozumuz kulagimiz sende ... Neyin iyi olacagini bilemeyiz gelmeleri gerekiyor belkide artik. :) .Allahin izniyle 3nuzde saglikli bir sekilde cikicaksiniz ordan. Cok fazla yipratma bedenini ve ruhunu. Ikiz annelerine gore cok iyi bir haftadasin canim.. kilolari kac kac suan...

Dun sabahtan geceye kadar araliklarla yalanci sanci cektim . Yalanci demeye bin sahit lazim.. gobegimin sertlesiyordu. Oyle bir kasiliyordu ki bebek heralde suan hastaneye gitsem 3. 4cm aciklik olmustur diyordum.. giderek artmadigi ve siddetlenmedigi icin bugunu bekledik cinku kontrolumuzde vardi zaten... Ama dun anladimki normal dogum yapamam . Gokce anlatiyordu nefesimi kesiyor diye sancilar tuhaf geliyordu ikiz oldugu icin ona agir geliyor diyordum. Amma velakin simdi diyorum benim boyleyse onun nasildi.... Ve kizlar bebegim 30 +5 1700 gram tabi arti eksi oynuyordur muhakkak. Bihafta onde gidiyor. Insallah saglikla aliriz kucagimiza. Cok ozledim bebegimi. Ama daha kalmasi lazim. Cinku henuz hicbisey tam degil. Ve elbiselrni yikamadim.. insallah zamanlarinda gelirler ve bizde hem ruhen bedenen hazir oluruz..

Hastane prosedürlerine yenik düşüyoruz sanırım. saat 3 den beri açım. Hala alıp almayacakları belli değil... Bebeklerimde taşikardi oldu artık. Sancı geldikçe kalp ritmleri 200 ü buluyor.. Durumun sıkıntısının farkındalar ama hala bekletiyorlar. Gelen giden alttan yokluyor açılma var mı diye... Yoklaya yoklaya açacaklar sonunda.. Bu arada açılmam 2 cm e çıktı..Ben bedenen çok yoruldum kimbilir çocuklarım ne halde bu sıkıntıları yaşıyor.

Bebeklrin kilosunu sormuşsunuz. Sarp 1500 Aras 1700 sapmalar olcaktır tabi..

Son düzenleme:
Hastane prosedürlerine yenik düşüyoruz sanırım. saat 3 den beri açım. Hala alıp almayacakları belli değil... Bebeklerimde taşikardi oldu artık. Sancı geldikçe kalp ritmleri 200 ü buluyor.. Durumun sıkıntısının farkındalar ama hala bekletiyorlar. Gelen giden alttan yokluyor açılma var mı diye... Yoklaya yoklaya açacaklar sonunda.. Ben bedenen çok yoruldum kimbilir çocuklarım ne halde bu sıkıntıları yaşıyor.

Bebeklrin kilosunu sormuşsunuz. Sarp 1500 Aras 1700 sapmalar olcaktır tabi..
Canım Allah yardımcın olsun inan aklım hep sende 1 gün bile çok kıymetli bebişler için ama maşallah kiloları gayet güzel hiç korkma tatlım iyi bi hastanedesin emin ellerdesin tatlım doktorlar biliyolardır ne zaman alıcaklarını baksana paşalara nasılda güçlülüler direniyolar açılma yokmu canım hala 1 cm mi

Arkadaşlar moralimi bozan bir konuyu sormak istiyorum..Çatlaklarınız oldumu:KK43: 44 kiloyla hamile kaldım 57 kiloyum şuan bacaklarım,belim çatladı:KK25: moralim çok bozuk hiç beklemiyordum:KK43::KK43:

Arkadaşlar moralimi bozan bir konuyu sormak istiyorum..Çatlaklarınız oldumu:KK43: 44 kiloyla hamile kaldım 57 kiloyum şuan bacaklarım,belim çatladı:KK25: moralim çok bozuk hiç beklemiyordum:KK43::KK43:
bende dün akşam gördüm göbüşüm çatlamış 2 3 gün önce yoktu 10 kilo falan aldım inan takmıyorum bebişimden kıymetli değil üzülme canım

bozma moralini be canim..bende 8 kilo aldim..henuz catlagim yok..ama olmayacagi anlamina gelmez :) kilcal damarlar artti bendede..dunyanin 8.harikasini getiriyorsun meydana :) ondan birtakim izler tasiyacaksin..tadini cikar hic takma..tip her gun gelisiyor..ölümden baska herseyin caresi var...saglik olsun yeterki :))

Mizlar doguma gidiyorum dua edin bol bil. Evlatlarima guc versin allahim
allah yardımcın olsun canım ya ağlıyorum inan hiç bişey olmayacak sanada paşalarınada
dualarımızdasın canım allah güç kuvver versin üçünüzede çıkınca yazmaya çalış olur mu

Son düzenleme:
odamiz geldi teyzelerr...deli dana gibi icinde tur atip duruyorum..ne tuhaf bir duygu..heyecandan ölecegim..3 sene sonra evde degisik bir oda...odalarin en güzeliiii...düsünmeden edemiyorum,,tahtini yapiyoruz bahtlarida yüce allaha teslim..hayirli kaderler yazsin kuzucuklarimiza saglikla :KK43: yikayip yerlestirince resmini ekleyecegim..

Gokcecim masallah kilolalari iyi. Korkma.. bedenen cok yoruldun evet ama biraz daha dayan vee sonra mutlu bir baslangic. Dualarimiz seninle..

51 ile hamile kaldim 60 kg suan .. hic catlak yok cok sukur ama Dogumdan sonra bir supriz olmaz umarim..

Canım benim kide 30+5 te1650 idi bana da zayıf geldi doktora sordum 4 kilo doğurmanı zaten istemeyiz dedi belki beni rahatlatmak için ama haftasına göre gayet uyumlu demişti napalım canım sağlıklı olsunlarda doğunca besleriz biz onları:KK16:

Tesekkur ederim canim ilgin icin..
Biraz netten baktimda normalmis kilosu cok sukur 31+1 1740 gr... aklimda 1800 kusurleri duymak vardi heralde sartladim kendimi.. ama simdi icim rahat bakalim gelecek cmt. Kadar cok yicem insallah 2000 leri gorurum Rabbim... hepimizin bebekleri cok saglikli olur insallah.. gokceden haber yok :KK43:

Tesekkur ederim canim ilgin icin..
Biraz netten baktimda normalmis kilosu cok sukur 31+1 1740 gr... aklimda 1800 kusurleri duymak vardi heralde sartladim kendimi.. ama simdi icim rahat bakalim gelecek cmt. Kadar cok yicem insallah 2000 leri gorurum Rabbim... hepimizin bebekleri cok saglikli olur insallah.. gokceden haber yok :KK43:
Bende çok üzüldüm çünkü zayıf diye tatlım ama normal ye canım ben yiyemiyorum şekerden sen benim içinde ye
gökçe doğuma gidiyorum yazdı en son:KK14:

Ayy agladim gokcenin msjini gorunce.. Cok heyecanlandim.. rabbim guc kuvvet versin. Saglikli birsekilde cikarlar insallah. Dualarimiz seninle canimmmmm.

X