kusmaktan 8 kilo verdim
Gözünaydın canım bende hayırlısıyla yarın kalp atışlarını bi duysam...
gökçe birde yeni dogum yapınca bebege anne sütü vermeden önce nar suyu içirirsen hiç gaz sıkıntısı olmuyormuş aklında olsun.şimdiden 1 tane nar atalım buzluga yazın doguracaz ya narı nerden bulacaz.bebegin agzına sıkarız .deneyenler memnun.
Çok güzel. Sağlıklı olmasına sevimdim, ama bir o kadar da özendim. Biz de bitirsek 3 ayımızı da kontrole gitsek :)
Merhaba kızlar. Bende rabbimin izniyle. Ağustos annelerinden olucam gibi.. benm mide bulantilarim. 1haftadır fazlalasti.. dün 3defa istifra ettim ve sonuncusunda boğazım o kadar tahriş olduki yutkunamiyorum.. benim midemde birşey kalmadiginda istfra ediyorum.o nedenle kilo falan vermedim.. bugünde soğuk algınlığı başladı bende burnum akıyor ayiptr solemesi.. Cok şükür midem bulandı ama atmadım. Ama midem bulaninca Cok korkuyorum.boğazım mafoldu... Ve midemde bişey olmadigi için Cok zorlanıyorum.. bebisim rabbime emanet...[
Canımm hoş geldin aramızaaa, Hayırlı olsun bebişin. Bulantıların geçmesine az kaldı biraz daha katlanacaksın anlaşılan. Topik listemize ekledik seni de. Gelişmelerinden haberdar et bizi mutlaka. Bu arada kendine dikkat et sıcakta durmaya özen göster gribin ilerlemesin.
günaydın dünyanın en güzel anneleri walla dün sokakta midem bulandı yollarda rezil oldum Allahtan kimse görmedi galiba :)))
bende şu beyaz bebek zıbınlarına falan hevesleniyorumda eşim aldırmıyo bişey olursa üzülürsün diye:)daha öncede bitane düşürmüştüm kötü olmuştu o yüzden
kızlar hepimize hayırlı uğurlu olsun Allah kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah.. benimde 8 hafta 4 günlük oluyor bugün bebeğim.. ilk tüp bebek denememiz. dün kontrole gitmiştim dr. kan sulandırıcı iğneyi bırak dedi. diğerlerine devam 12. haftaya kadar dedi. ama ben korkuyorum ya iğneyi bıraktım diye bebeğime bişey olursa
kusmaktan 8 kilo verdim
slm kızlar aranıza yeni katıldım.10+4 hft hamileyim.kusmam yok fakat ciddi mide ağrısı çekiyorum ve doğru düzgün birşeyler yiyemiyorum.her yolu denedim nane,şekerli su ama hiç faydası olmadı.doktorun verdiği şuruplarda fayda etmedi.benim durumumda olan var mı?ne yapmalıyım.
inşallah canım bir anda kucağına aldığını görürsün şimdi kontrol günlerini beklerken zamanın nasıl gectiğini anlamayız.. ama elleri ayakları belli olupta kıpırdadığını görünce tarif edilemez bir duygu sevinçten ağladım ben..sen şimdi gittiğinde gör sürekli görmek istiyosun.. bnm 3 gündür hep hayalimde hareketleri tabi bnm ki biraz kıpırdak durmadığı için şimdi böyleyse diyorum son aylarda napıcaz bakalım..
canimm duydun mu kalp atislarini bebisinin,,haber bekliyoruzzzz..
Canim hosgeldin bebeginde hosgelmis. Kalp atislarini falan dinledin o zamanSimdi ne durumdasin?
FOLIC ASİT bitti devam edicekmiyim acaba dokt.aradım ulaşamadım.
Bende bu ay sonu öğreneceğim. Senin kadar heyecanlıyım inan. Ay sonu nasıl gelecek çok merak ediyorum. Sayılı gün çabuk geçer deselerde geçmiyor... :)
Herkese merhaba. Bende 11. haftama gireceğim hayırlısı ile. Yalnız bir şey sormak istiyorum. 3 gündür falan beyazımsı bir akıntım var ve yoğunlaştı biraz. Birde kasıklarıma ara ara bir ağrı giriyor. Gerçi kan ve koyu kahverengi olunca korkun diyorlar ama yinede endişe ediyor insan. Haftaya doktora gideceğim. Okudum da baya her yerde normal diyor ama moral almaya ihtiyacım var sanırım :) Bilgi verirseniz çok sevinirim. Allah'a emanet olun.