MERHABA kızlar bende 1 haftadır yatııyordum dusuk tehlıkem var gecen hafta cumartesıden berı sutlu nescafe rengınde akıntılarım oldu cok degıldı ama sonucta olmaması gereken bısey oldugu ıcın hemen doktora koştum progesteron verdı hap olarak dun tekrar gıttım fakat akıntı hala devam etıgı ıcın dun tek doz iğne yaptı hapa devam dedı ve coraspırınde lıyorum bu arada.hepsıne devam yanı.bız keseyı dun gorduk ama daha erken kalp atsı ıcın dedı 6 haftalık cıkıyor.kanıma baktırdı kanımda 13600 lerde cıktı.degerle kese uyumlu dedı ama haftaya goruruz kalp atısını dedı.ay bır hafta daha yatıcam ve yıne kesenın ıcı boşmu dolumu dıye dıye kafayı yıyecegım artık(
merhabalarr... allahım izin verirse bnde ağustos annesi olucam tabi bnm durumum biraz karışık belki 1 hafta öncede olabilir.. çok uğraşılar verdim bu konuda aşılamalar 2 defa tüp bebek denemesi ama 1 yıl olmustu tamamen vazgectim doktordan tedaviden aslında hiç bir sorunumuz yoktu eşiminde benimde ama olmayınca olmuyor demekki.. en ufak bir vitamin bile kullanmıyodum Allahımın mucizesi unuttuğum bir anda verdi arada bir adet gecikmelerim olduğu için bn önemsemedim bir arkadasımın zorlamasıyla tahlil yaptık ve şok oldum hemen kan tahlili yaptırdık ve sonucum 16200 çıktı yolu baya yarılamısım ama iyi oldu kalp atışı kesesi gider gitmez duyduk gördük. Düşük tehlikem vardı 3 hafta kadar hiç kalkmadan yattım suanda ŞÜKÜRLER OLSUN herşey yolunda.. Ve benim gebeliğim adet tarihimle uyuşmuyo tahminen geç döllenme olduğu için 1.5 hafta geriden gidiyorum..
ben de önceki gün öğrendim hamileliğimi. bana da ''gözün aydın, hamilesin dedi'' doktor. Ama henüz çok küçük, hareket yok, 10 gün sonra tekrar gel dedi, ilaç verdi. bebe aspirini, progestan falan. benim de geç olur adetlerim. adet tarihine göre hesaplarsam 7 haftalık falan olmalı hamileliğim. ama sanırım o kadar yok benimki de. Bi de hareket yok henüz ne demek acaba? 10 gün sonra harekete geçmesi lazım dedi. Kalp atışından falan bahsetmedi, benim de aklıma gelmedi hiç sormak, bilgisi olan var mı? böyle mi oluyo başlarda?
Bi de ben de mide bulantısı falan yok... Normal mi sizce?
Bebeğin daha çok minik canım o demek sadece. Altında başka bir şey arama. 10 gün sonra gittiğinde kalp atışlarını da dinlersin merak etme. Bu arada hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
:) çok sağol yaa... ne bilim, hamilelik kesinleşince heyecanlandım sanırım, sormamışım doktora hiçbişey... öyle konuşunca doktor, pek duyurmak da istemiyorum sanırım.Pek kimseyle de paylaşamadım aileler dışında :) Burdan bari sorayım dedim, en iyi cevabı burdan alabiliyoruz çünkü :) tekrar sağo, yüzüm güldü valla :)
Ne demek bende ilk gidip keseleri görünce heyecanlandım ama doktorum bana kimseye daha bir şey deme üzülürsün sonra diyince "ne alaka" diye sormadan edemedim. Meğerse kalp atışlarını sürpriz yapacakmış bana. 10 gün geçmek bilmeyecektir eminim ama geriye doğru sayarak bekleyeceğiz. Kalp atışlarını dinleyince bize de haber verirsin değil mi?
MERHABA kızlar bende 1 haftadır yatııyordum dusuk tehlıkem var gecen hafta cumartesıden berı sutlu nescafe rengınde akıntılarım oldu cok degıldı ama sonucta olmaması gereken bısey oldugu ıcın hemen doktora koştum progesteron verdı hap olarak dun tekrar gıttım fakat akıntı hala devam etıgı ıcın dun tek doz iğne yaptı hapa devam dedı ve coraspırınde lıyorum bu arada.hepsıne devam yanı.bız keseyı dun gorduk ama daha erken kalp atsı ıcın dedı 6 haftalık cıkıyor.kanıma baktırdı kanımda 13600 lerde cıktı.degerle kese uyumlu dedı ama haftaya goruruz kalp atısını dedı.ay bır hafta daha yatıcam ve yıne kesenın ıcı boşmu dolumu dıye dıye kafayı yıyecegım artık(
İnşallah duyalım da veririm tabi, nicedir bu zamanları bekliyorum.... sen ne zaman gidiyosun kontrole?
bizde burdayız:)ben 6 haftalık hamılyım haftaya pazartesı gitcem doktora acaba kalp atısını duyamıyız sizce? buarada hepimız inş saglıklı bir sekılde alırız bebıslerimizı kucaklarımıza:)
kısmetse bende ağustos annesiyim...6+3 te kalp atışlarını gördük ve dinledik..
şuan 7+3 üm ve bulantılarım var..ayrıca psikolojik olarak çok kötüyüm
arkadaslar ben de hamıleyımm!artık bende bı hamısımm!!:)) hıc beklemedıgım bı anda geldı bebbsım!!bız onu 2 3 ay sonra beklıyordukk ama!cok sukur rabbım aratmadı !!kasım ayının basında bi sıkıntının var olup olmadıgını ogrenebılmek ıcın doktor kontrolüne gıttımm!bı suru testlerden sonra sıkıntının olmadıgını,en gec hazıran ayında goruselım dedı!!ve bugun yıne ben o doktora gıttım!bebesımın odasını gordumm!haftaya cuma gunu ıcın de kalp atıslarıunı duyalım dedı!!cok heycanlıyımm kızlarr!gecen hafta kan testlerınden bakıldı ,hamılemıyım dıye amaozman ınanamıstımm!bugun orda keseyı gorukdten sonra ınandım artık!rabbım tum olmayanlara,ısteyenlersle hayırkllısyla,versın bebıs..!!sonuna kadr gıtmeyı nasıp eylesın allah bıze!!
Her ne kadar ağustosun scak olması beni tedirgin etsede kaçış yok. Bizde sat'a göre 9. haftamızdayız.Mide bulantılarım var sizler nasılsınız. Et ve et ürünleri görmek istemiyorum(
Slm kızlar bende ağustos annesi olacam 27 ağustos