Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Bebeğin henüz seni terketmemiş. Kesenin görünmesi çok güzel. Ama bu sıkıntılı süreci bunalım ve stresle geçirirsen bebeğine zarar verebilirsin. Bence içini ferah tut. Allah bebeklerimizi bize bağışlar. Sen yeterki doktorun dediklerini yerine getir.Bak görürsün güzel sonuç alacaksın sende :)

Hayırlı olsun canım tebrik ediyorum seni. Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin.

Bebeğin daha çok minik canım o demek sadece. Altında başka bir şey arama. 10 gün sonra gittiğinde kalp atışlarını da dinlersin merak etme. Bu arada hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

:) çok sağol yaa... ne bilim, hamilelik kesinleşince heyecanlandım sanırım, sormamışım doktora hiçbişey... öyle konuşunca doktor, pek duyurmak da istemiyorum sanırım.Pek kimseyle de paylaşamadım aileler dışında :) Burdan bari sorayım dedim, en iyi cevabı burdan alabiliyoruz çünkü :) tekrar sağo, yüzüm güldü valla :)

Ne demek bende ilk gidip keseleri görünce heyecanlandım ama doktorum bana kimseye daha bir şey deme üzülürsün sonra diyince "ne alaka" diye sormadan edemedim. Meğerse kalp atışlarını sürpriz yapacakmış bana. 10 gün geçmek bilmeyecektir eminim ama geriye doğru sayarak bekleyeceğiz. Kalp atışlarını dinleyince bize de haber verirsin değil mi?

Her ne kadar ağustosun scak olması beni tedirgin etsede kaçış yok. Bizde sat'a göre 9. haftamızdayız.Mide bulantılarım var sizler nasılsınız. Et ve et ürünleri görmek istemiyorum (

Kızlar ay ne fenaydım 2 gün ya kraker yedim duydum çok şukur bugun daha iyiyim...

İnşallah duyalım da veririm tabi, nicedir bu zamanları bekliyorum.... sen ne zaman gidiyosun kontrole?

içini rahat tut canım. bu dönemde moralinin yüksek olması da çok önemli. ben de aynı şeyleri yaşadım. her kasılmayı kötü yoruyordum. sonra toparladım kendimi ve sürekli dua ettim. şu an en iyi ilaç çocuğunu sağlıklı kuağına almak için dua etmen. insan gerçekte ancak öyle rahat ediyor.

arkadaslar ben de hamıleyımm!artık bende bı hamısımm!!:)) hıc beklemedıgım bı anda geldı bebbsım!!bız onu 2 3 ay sonra beklıyordukk ama!cok sukur rabbım aratmadı !!kasım ayının basında bi sıkıntının var olup olmadıgını ogrenebılmek ıcın doktor kontrolüne gıttımm!bı suru testlerden sonra sıkıntının olmadıgını,en gec hazıran ayında goruselım dedı!!ve bugun yıne ben o doktora gıttım!bebesımın odasını gordumm!haftaya cuma gunu ıcın de kalp atıslarıunı duyalım dedı!!cok heycanlıyımm kızlarr!gecen hafta kan testlerınden bakıldı ,hamılemıyım dıye amaozman ınanamıstımm!bugun orda keseyı gorukdten sonra ınandım artık!rabbım tum olmayanlara,ısteyenlersle hayırkllısyla,versın bebıs..!!sonuna kadr gıtmeyı nasıp eylesın allah bıze!!

kısmetse bende ağustos annesiyim...6+3 te kalp atışlarını gördük ve dinledik..

şuan 7+3 üm ve bulantılarım var..ayrıca psikolojik olarak çok kötüyüm

bizde burdayız:)ben 6 haftalık hamılyım haftaya pazartesı gitcem doktora acaba kalp atısını duyamıyız sizce? buarada hepimız inş saglıklı bir sekılde alırız bebıslerimizı kucaklarımıza:)

İnşallah duyalım da veririm tabi, nicedir bu zamanları bekliyorum.... sen ne zaman gidiyosun kontrole?

Benim 3. kontrolüm bu Perşembe. Ama ben kalp atışlarını 7 haftalıkken duydum. Şimdi ne kadar büyüdüğünü belki kol ve bacak hareketlerini bile görebilirim diye düşünüyorum :) Heyecandan kalbim duracak...

bizde burdayız:)ben 6 haftalık hamılyım haftaya pazartesı gitcem doktora acaba kalp atısını duyamıyız sizce? buarada hepimız inş saglıklı bir sekılde alırız bebıslerimizı kucaklarımıza:)

Canım ben 6 hafta 2 günlük hamileyken kanama geçirdim. Gittiğim hastanede ultrasonda kalp atışlarını gördüm. Ateş böceği gibi yanıp sönüyordu. Sonra kendi doktoruma gittim. O zamanda 6 hafta 5 günlüktü. İkisininde tek tek kalp atışlarını duydum :) Bu nasıl bir mucize anlam veremiyorum. Sende Pazartesi günkü kontrolünde emin ol duyarsın :) Allah tamamına erdirsin.

kısmetse bende ağustos annesiyim...6+3 te kalp atışlarını gördük ve dinledik..

şuan 7+3 üm ve bulantılarım var..ayrıca psikolojik olarak çok kötüyüm

Canııımmm tebrik ederim. Evet bu dönemler anne psikolojisini biraz etkiliyor ama bebeğini ve iyi olduğunu düşün canım. Bir de kucağına alacağın zamanı. Eminim motive edecektir.

Canım tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Her ne kadar ağustosun scak olması beni tedirgin etsede kaçış yok. Bizde sat'a göre 9. haftamızdayız.Mide bulantılarım var sizler nasılsınız. Et ve et ürünleri görmek istemiyorum (

Slm kızlar bende ağustos annesi olacam 27 ağustos

Kızlar hepinizi tebrik ederim. Allah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip eder inş. Doğum tarihlerinizi de söylerseniz listeye ekleyeceğim sizi de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…