Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

5. Haftanızda beta hcg değerleriniz kaçtı ve keseyi görebildinizmi. ? Biz göremedik. doktor normal olduğunu söyledi ama muhtemelen anlarsınızki ben tatmin olmadım :)

5. haftada test yaptırmadım. Ama keseleri gördüm. Ancak gerçekten geç gören arkadaşlarımız var. Senin beta hcg değerin kaç çıktı?

Hoş geldin canım. Senin SAT kaç. Gördüğüm kadarıyla daha 4 haftanın içindesin galiba yani tam 5 haftalık olmamış. Doğru mu tahmin ediyorum..

Arkadaşlar bebeklerinizin keselerini görme, kalp atışlarını duyma ve cinsiyetini öğrenme gibi durumlarda yazarsanız topik listemize yazıp takip edebiliriz. Bakalım ağustos da kaç erkek kaç kızımız olacak :)

5. haftada test yaptırmadım. Ama keseleri gördüm. Ancak gerçekten geç gören arkadaşlarımız var. Senin beta hcg değerin kaç çıktı?

780.bilmemkac çıktı :) keseler derken ikizmi bebeklerin :)

Hoş geldin canım. Senin SAT kaç. Gördüğüm kadarıyla daha 4 haftanın içindesin galiba yani tam 5 haftalık olmamış. Doğru mu tahmin ediyorum..

Evet doğru tahmin ediyorsun:) teşekkürler hoşbulduk.foruma eklemek için tahmini tarihi yazmak gerekiyormuş. Hesap 7 eylül diyor bende öyle yazdım normalde 4+5 günlük sanırım :) ama burada 5 hafta diye çıkıyor.

Ay ağzınızı seviyim :) evet yazarmısınız benim gibi meraklı panikler görür rahat eder belki :) Ama ağustos diye sınırlamayn lütfen :) Ben eylülüm allahın izniyle ama burdayım kendimi dışlanmış hissetmiyim :)))

Son düzenleme:
millet bugün 3. kontrolümüz vardı. Benim hesaplamalarıma göre 9 hafta 1 günlükler. Öncelikle büyümüş 2,2 cm olmuşlar :) kalp atışlarını artık daha net görebildim ve dinledim. Kordonlarına, plasentasına içindeki sıvıya kadar herşeye baktı doktorum :) Çok heyecan verici çok güzeldi. Bebeklerimden biri 8 hafta 6 günlük yazdı diğeri içinde tam 9 haftalık. Sanırım biri diğerinden 1 gün büyük :) Doktorum eveeettt bir kız bir erkek geliyor diyince şok oldum. Daha erken değil mi? diye sorsamda anlamlı anlamlı içime öyle doğdu dedi :) 3 hafta sonra tekrar kontrolümüz var. Git gide kontrol sürelerimiz uzuyor. Ama 3 hafta sonra cinsiyetlerini söylerim dedi :) Ayrıca tarama testlerimizi yaptıracağız :) Çok heyecan vericiydi bugün. Her kontrolde onların farkına varmak çok güzel :) Allahım isteyen herkese yaşatsın... Tek dileğim sağlıkla kucağıma almak. Hepimiz için ama :)

Eklerim tabi canım benim. Senin bebeğinin gelişimini takip etmek eğlenceli olacak :) Hele bulantılarınız başladığındaki isyanlarınız paha biçilemez :)

Offf daha erken canım keseler için. 4 haftayı bitirince 5. haftanın içinde sayıyor sistem seni. Değerin iyiymiş bence sakın boşu boşuna stres yapıp bebeğini üzme :) Önümüzdeki hafta görürsün :)

Eklerim tabi canım benim. Senin bebeğinin gelişimini takip etmek eğlenceli olacak :) Hele bulantılarınız başladığındaki isyanlarınız paha biçilemez :)

6 gr senin bebeğin :) maşaallah. benimkinin gramı bile yok kıyamam minicikk :) benden birkaç hafta önde yaşananları bilmekte benim için güzel deneyimler olucak :) bu sayede sizlerde 1 ay kadar geriden takip etmiş olur nostaji yapmış olursunuz. Senin beta hcg kactı :)? ve görebilmişmiydin keseyi bendemi anormallik var :)

Aynı anlarda yazdık sanırım :) teşekkürler. öyledir değilmi. Panik halindeyim birşey olucak diye korkuyorum aklım çıkıyor ağrım var hafifte olsa akıntım var. Büyüyene kadar böyle olucak sanırım. belkide doğana kadar :) Hatta belki sonsuza kadar.

Benim tüp bebek cnm. Transferin 9 .günü yani 3-3,5 haftalık gibi düşün 198 di. Değerim yüksek olduğu için ben anlamıştım ikiz olduğunu. İlk gittiğinde sadece keseni göreceksin bebeğini bile göremeyeceksin :) Ben 5 hafta 2 yada 3 günlüktü gittiğimde keseleri gördük. 10 gün sonra gel bebeklere bakalım dedi. 66,5 haftalıkken de kalp atışlarını dinledik. bence sende anormal bir durum yok. Daha çok minik keseyi görmen için. Ama önümüzdeki haftaya kadar görünür hal alacaktır :) Sen takıldığın herşeyi sor yeterki panik olma :)

Allah biliyor hep ikizlerim olsun istedim :) belki 2. doğuma olur. Çok güzel bir duygudur eminim. 1in 2ye katlanması. Umarım kolay bir doğum olur:)

:) tamam teşekkürler. Böyle kısa süre önce yaşayan birileri söyleyince daha rahatlatıcı oluyormuş yaşayarak görüyorum :) Özellikle yediğin yemediğin içtiğin veya yaptığın yapmadığın birşey varmı. bebekleri korumak için. doktor önerisi veya kendi fikrin. benim doktorum hiçbirşey söylemedi. Evet önümüzdeki hafta cagırdı doktor umarım herşey yolunda gider. umarım.. 6 bucuk haftalıkkenmi kalp atışlarını duyuyoruz oo erkenmiş buda güzel haber :)

Son düzenleme:
Allah biliyor hep ikizlerim olsun istedim :) belki 2. doğuma olur. Çok güzel bir duygudur eminim. 1in 2ye katlanması. Umarım kolay bir doğum olur:)

Umarım. Uslu benim bebeklerim çok midesini bulandırmadılar annelerinin. Bende onlara ödül olarak bol bol yürüyüş yapıyorum. Yatmak hamlamak hiç iyi değil. Herşeyi geçtim ben nasıl taşıyacağımmmmmm onu çok merak ediyorummm.

:) maşaallah.. taşırsın taşırsın hemde bir güzel.. gerine gerine üstelik.. tek derdin o olur inşaallah.

Benim miniciğimin boyu neden yazmıyor kücük diye düşünmüştüm ama 4 haftalık olanlarda bile 00mm birşeyler yazıyor :) biliyormusun?

Benim 4 hafta ile 8 hafta arası bulantılarım vardı. Ağzıma lokma sürmüyordum. Doktorum önemli değil dedi. İki kaşık çorba içmişsin iki lokma yemek yemişsin bu önemli değil. Tıka basa yeme kusarsın dedi. Çay iç su iç bebeğin zaten vitaminden besleniyor. Sen ayakta kalacak kadar ye yeter dedi. Ancak şunu söyleyim tabi herkese olacak diye bir kaide yok. 6 haftalıkken iş yaptım çok eğilip kalktım akşamına kanamam oldu. Hastaneye kaldırıldım bebeklerim sağlıklıydı ama emin olana kadar yatak hapsindeydim. Kendini yoracak işler yapma lütfen. Fiziksel aktiviteden kaçınmalısın. Öyle balıkmış sütmüş sakın kendinş zorlama dedi doktorum. Zaten bulantıların geçince bol bol yiyeceksin. Ama bulantın yoksa ceviz ye mutlaka. Herşey yolunda gidecek. Kesenin ultrason resmini verip gönderecek :)

Bulantım yok iştahım yerinde en azından şimdilik. tamam. Kahve için birşey dedimi doktorun? İnternette baktım biraz 200mg a kadar kafein herhangi bir sorun yaratmıyormuş ama nekadar doğru bilmiyorum. Onun dışında yenmemesi gereken birşey olursa doktorun söylerse yaz olurmu :) bana söylerse bende yazarım. Bu arada atlatmışsın ama çok geçmiş olsun. Boşver evler pis kalsın bebeklerin sağlığı yerinde olsun yeter. gerisi halledilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…