- 21 Kasım 2012
- 2.376
- 3
Selam bende aranıza yeni katıldım okuduklarımdan bakıyorumki bendemi bir anormallik var ben kasım 20 de doktora gittigimde yumurtan yeni gelisiyor dedi 21-22 büyür 23 çatladı ben hamile oldugumu bilmiyorumtabi bu arada regli günüm kasım 7 idi ben tüp bebek tedavisi için istanbula gittigimde hafif baş dönmelerim ve lekelenmeden dolayı test yaptım adetime 1 gün vardı 261 cıktı beta hcg 3 gün sonrada yaptırdıgımda 686 cıktı yani adetimi 3 gün gecince 686 cıktı.21 günlükken doktora gittim keseyi gördü yani 3 haftalık oldugunda ultrasonda 4+4 yazıyordu bana göre 3 haftalık ve 8 mm idi burda yazılanalra baktıgımda hem beta hcg yüksek hemde kese büyük ben ikizmi bekliyorum acep tek kese göründü ama anlamadım gitti bilen varsa yazarsa sevinirim
Canım ben ikiz bebek bekleyenlerdenim. 9. gün değerim 198 çıkmıştı. Doktorum değerin gayet iyi dedi. Yani senin aşağı yukarı 20. gün değerin 261 çıktı ise ikiz olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca bazı tekiz gebeliklerde ikiz gebelik sonucu gibi ilk aylarda yüksek değer alınıyor daha sonra da dengeye giriyor.