Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

kızlar mide bulantısı beni öldürüyor ya, sabah kalktığımda mutlaka midemdeki safra suyu çıkmalı, çıkmazsa hiçbirşey yiyemiyorum,
kahvaltı dediğim de bir iki dilim tam tahıllı buğday ekmeği, bir iki lokma peynir, bi de ceviz, akşama kadar bulan da bulan, ne olacak ya? Doktoruma sordum, safra dışında yediğini çıkarmıyorsan sorun yok dedi, folik asit dışında hiçbir şey vermedi, korkma bebek her şekilde beslenir dedi, yumurtayı severdim, uzaktan görmem yetiyor öğürmeme

canimm umarim bi an once gecer. benim de var bulantim ama seninki kadar degil. Bu arada bebeginin kalp atislarini kacinci haftada duydun acaba ?ya da duydun mu :18:

mesajini okuyunca ilk hamileligim geldi aklima her sabah kusardim bende, cok zor biliyorum ama gececek insallah birazcik sabret. benim ikinci hamileligim bugun doktora gittim ben de ilac yutamiyorum midemi bulandiriyor. doktorumun dedigi hersey normal seyrediyorsa ilac takviyesi gerekmiyor. o nedenle kendimi kasmiyorum ilaclari da kaldirdim gordukce midem kalkiyor. bebek bir sekilde beslniyor merak etme. cok gecmis olsun.

ya canım aynı durumdayız akşama kadar hep bulantım oluyor çok ağır değil allahtan ama rahatsız ediyor yani

Hic birsey yiyememe ve sik kusma gibi durumlarda mutlaka doktorunuza basvurun arkadaslar. Serumla besliyorlar. Bu kotu birsey degil ama gucsuz dusup vucudunuz enerji harcayacak birseyler bulmali. Doktoruna gittiginde mutlaka belirt.

canım şuan normal seyrediyor bulantılar şükür besleniyorum ama öyle istediğim gibi yemek yiyemiyorum bulantı korkusuyla çok fazla suda içemiyorum inşallah geçecek diye bekliyorum doktorumu aradım şuan korkulacak bişey yok dedi bebek besleniyor zaten folik asiti ihmal etme ama dedi bakalım 10 ocakta randevum var hayırlısıyla o zamana kadar geçer geçmezse bakıcaz çaresine

canimm umarim bi an once gecer. benim de var bulantim ama seninki kadar degil. Bu arada bebeginin kalp atislarini kacinci haftada duydun acaba ?ya da duydun mu :18:

ya canım benim 6+3 ken duyuldu ama vajinal ultrasonla duyuldu, ama bu arada bugün bulantımdan eser yok kızlar,çok korkuyorum acaba bişey mi oldu diye, daha dün size mesaj yazdım ya bulantımdan ötürü, geceye doğru bulantım geçtti, şimdi sanki hiç hamile değilim gibi, çok korkuyorum, birden nasıl kesilir

ya kızlar bişey söyleyin neolur, bulantım birden kesilmesi normal mi? Daha 7 haftalık hamileyim, topu topu bir hafta bulandı midem, daha dün bulanıyordu, bugün bişey yok, korkuyorum, doktorum da burda değil bugün

hiç korkma herzaman aynı olmuyor benimde bulanmadığı gün oluyor ertesi gün başlıyor yine biz bilmediğimiz için herşeye panik yapıyoruz halilye ve bebeğede zarar veriyoruz böyle olunca

hiç korkma herzaman aynı olmuyor benimde bulanmadığı gün oluyor ertesi gün başlıyor yine biz bilmediğimiz için herşeye panik yapıyoruz halilye ve bebeğede zarar veriyoruz böyle olunca

evet haklısın çok panik oldum, çok bekledim bir bebeğe sahip olabilmek için, keşke içimi ferah tutabilsem, ama içim rahat etti biraz, işte birden kesilince korktum

evet haklısın çok panik oldum, çok bekledim bir bebeğe sahip olabilmek için, keşke içimi ferah tutabilsem, ama içim rahat etti biraz, işte birden kesilince korktum

aynen canım banada diyorlar rahat ol diye elimde değil ben böyle değildim inanki herşeye evham yapar oldum elimde olmadan şimdi rahat olmaya çalışıyorum ama kendimide dinliyorum takip ediyorum tabi biz kendi kendimizin doktoru olucaz

yani şimdi panik yapacak bişey yok öyle değil mi? Olabilir dimi bu durum...bir sitede okudum bulantının birden kesilmesi normal gebelikte de olabilirmiş, ya da gebeliğin canlılığını yitirdiğini de gösterebilirmiş ( Allah korusun)

Selam bende aranıza yeni katıldım okuduklarımdan bakıyorumki bendemi bir anormallik var ben kasım 20 de doktora gittigimde yumurtan yeni gelisiyor dedi 21-22 büyür 23 çatladı ben hamile oldugumu bilmiyorumtabi bu arada regli günüm kasım 7 idi ben tüp bebek tedavisi için istanbula gittigimde hafif baş dönmelerim ve lekelenmeden dolayı test yaptım adetime 1 gün vardı 261 cıktı beta hcg 3 gün sonrada yaptırdıgımda 686 cıktı yani adetimi 3 gün gecince 686 cıktı.21 günlükken doktora gittim keseyi gördü yani 3 haftalık oldugunda ultrasonda 4+4 yazıyordu bana göre 3 haftalık ve 8 mm idi burda yazılanalra baktıgımda hem beta hcg yüksek hemde kese büyük ben ikizmi bekliyorum acep tek kese göründü ama anlamadım gitti bilen varsa yazarsa sevinirim

hamilelikte mide bulantısı ile ilgil bikaç yazı okudum, demir ilaçları bulantıyı arttırabilir yazırdu. bende ayrı iki hastaneye 1 hafta ara ile gitmiştim. biri demir ilacı verdi biri değerler güzel diyerek folik asit ve vitamin verdi. ama ben demir ilacınıda alıyordum.

yazıyı okuyunca içmedim ilacı deneyeyim diye ve gerçekten yok denecek kadar az... önceden evin içinde öğüre öğüre dolanıyordum, bide çalışıyorum... çok zor oluyuoru, şimdi mideyi ne tam doyuruyorm, nede ağzım boş kalıyor gayet iyiym....

benim folbiol dışında kullandığım hiçbir ilaç vs.yok canım, onu da tok karnına alıyorum zaten,

benim de öyleydi canım beta 1500 çıkmıştı, ikiz olsa beta çok çok yüksek çıkar kaç ki senin?

Benim bulatım şimdilik yok bakalım:)

Annesi çok güzel belirtiler bunlar. Varlığını hissetmeye başlamışız yani :) Ancak doktorum 2 kaşık bile yesen önemseme yeterki kusma dedi. Sonuçta bir şekilde biz de bebekte besleniyor merak etme sakın.

ya kızlar bişey söyleyin neolur, bulantım birden kesilmesi normal mi? Daha 7 haftalık hamileyim, topu topu bir hafta bulandı midem, daha dün bulanıyordu, bugün bişey yok, korkuyorum, doktorum da burda değil bugün

Korkma canım benim arada böyle bulantılarında azalma yaşayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…