Selam bende aranıza yeni katıldım okuduklarımdan bakıyorumki bendemi bir anormallik var ben kasım 20 de doktora gittigimde yumurtan yeni gelisiyor dedi 21-22 büyür 23 çatladı ben hamile oldugumu bilmiyorumtabi bu arada regli günüm kasım 7 idi ben tüp bebek tedavisi için istanbula gittigimde hafif baş dönmelerim ve lekelenmeden dolayı test yaptım adetime 1 gün vardı 261 cıktı beta hcg 3 gün sonrada yaptırdıgımda 686 cıktı yani adetimi 3 gün gecince 686 cıktı.21 günlükken doktora gittim keseyi gördü yani 3 haftalık oldugunda ultrasonda 4+4 yazıyordu bana göre 3 haftalık ve 8 mm idi burda yazılanalra baktıgımda hem beta hcg yüksek hemde kese büyük ben ikizmi bekliyorum acep tek kese göründü ama anlamadım gitti bilen varsa yazarsa sevinirim
ya kızlar bişey söyleyin neolur, bulantım birden kesilmesi normal mi? Daha 7 haftalık hamileyim, topu topu bir hafta bulandı midem, daha dün bulanıyordu, bugün bişey yok, korkuyorum, doktorum da burda değil bugün
Kızlar bikaç bişey sorucam cildinize krem kullanıyormusunuz bu konuda kimisi bişey olmaz dio kimisi zararlı diyo ben niveanın güneş koruyucusunu kışında kullanıyordum sizce bırakmalımıyım sizler neler yapıosunuz birde beslenme olarak sabahları bi yumurta ve peynir agırlıklı beslenmeye çalışıyorum günde ya bi kase yogurt yada bi bardak ayran içmeye çalışıyorum ve meyve tüketiyorum yatarkende süt içiyorum eklemem gereken bişeyler varmı beslenmem için ? ayy çok kafam karışık bu konularda bebegime zarar vericek şeyler yapmaktan korkuyorumyardımlarınızı bekliyorum annecikler
ya kızlar bişey söyleyin neolur, bulantım birden kesilmesi normal mi? Daha 7 haftalık hamileyim, topu topu bir hafta bulandı midem, daha dün bulanıyordu, bugün bişey yok, korkuyorum, doktorum da burda değil bugün
merhabalar
ben de ilk çocuğuma 8 haftalık hamileyim. internetten baktığımda doğum tarihi 4 ağustos görünüyor ama geçen hafta doktor 12si dedi. benim gaz problemim var. akşamları karnım 6 aylık hamileymişim gibi şiş oluyor. aynı problemi yaşayan var mı? ne yapmalıyım
aynı şeyleri ben de yaşıyorum. hepsini de doktora soramıyorsun çoğu sorum cevapsiz kalıyor. internetten forumlardan arıyorum ben de cevapları. 8. haftadan itibaren bebeğim kemik gelişimi başladığı için normalde tükettiğin kalsiyumun iki katını tüketmen gerekiyor. süt, içemiyorsan yoğurttan alıcaksın ya da peynir. beyin gelişmi için de omega 3 zengini yiyecekler yemelisin. en çok balık, ceviz, ıspanak gibi yiyeceklerde var. ben şimdilik bunlara özen gösteriyorum. et tüketimini arttırman lazım protein için.
Kızlar dün akşamdan beri midem çok fena hem bulantı bende çatlıycak gibi hissediyorum hiç biseyde yiyemiyorum açlıktan başım dönmeye başladı ama bişey görsem bulantım artıyo neyapsam ya
kızlar ben dun doktora gıttım ama kese var dedi içinde bebegi göremedı daha 10gun sonra yine gel dedi bu 10 gun nasıl gecer bı aksılık yoktur ınsallah
Kızlar dün akşamdan beri midem çok fena hem bulantı bende çatlıycak gibi hissediyorum hiç biseyde yiyemiyorum açlıktan başım dönmeye başladı ama bişey görsem bulantım artıyo neyapsam ya
kızlar ben dun doktora gıttım ama kese var dedi içinde bebegi göremedı daha 10gun sonra yine gel dedi bu 10 gun nasıl gecer bı aksılık yoktur ınsallah
MERHABA kızlar bende 1 haftadır yatııyordum dusuk tehlıkem var gecen hafta cumartesıden berı sutlu nescafe rengınde akıntılarım oldu cok degıldı ama sonucta olmaması gereken bısey oldugu ıcın hemen doktora koştum progesteron verdı hap olarak dun tekrar gıttım fakat akıntı hala devam etıgı ıcın dun tek doz iğne yaptı hapa devam dedı ve coraspırınde lıyorum bu arada.hepsıne devam yanı.bız keseyı dun gorduk ama daha erken kalp atsı ıcın dedı 6 haftalık cıkıyor.kanıma baktırdı kanımda 13600 lerde cıktı.degerle kese uyumlu dedı ama haftaya goruruz kalp atısını dedı.ay bır hafta daha yatıcam ve yıne kesenın ıcı boşmu dolumu dıye dıye kafayı yıyecegım artık(