Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Canım ben ikiz bebek bekleyenlerdenim. 9. gün değerim 198 çıkmıştı. Doktorum değerin gayet iyi dedi. Yani senin aşağı yukarı 20. gün değerin 261 çıktı ise ikiz olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca bazı tekiz gebeliklerde ikiz gebelik sonucu gibi ilk aylarda yüksek değer alınıyor daha sonra da dengeye giriyor.

ya kızlar bişey söyleyin neolur, bulantım birden kesilmesi normal mi? Daha 7 haftalık hamileyim, topu topu bir hafta bulandı midem, daha dün bulanıyordu, bugün bişey yok, korkuyorum, doktorum da burda değil bugün

hic korkma canimmm aynen arkadaslarin da soyledigi gibi bazen oluyo bazi gun olmayabiliyo. tetikleyen seyler yaptiginda daha cok oluyo mesela. koku asiri yemek asiri su asiri yagli vs. sakin korkma bisey olsa allah korusun kanama falan olur heralde diye dusunuyorum ben

Kızlar bikaç bişey sorucam cildinize krem kullanıyormusunuz bu konuda kimisi bişey olmaz dio kimisi zararlı diyo ben niveanın güneş koruyucusunu kışında kullanıyordum sizce bırakmalımıyım sizler neler yapıosunuz birde beslenme olarak sabahları bi yumurta ve peynir agırlıklı beslenmeye çalışıyorum günde ya bi kase yogurt yada bi bardak ayran içmeye çalışıyorum ve meyve tüketiyorum yatarkende süt içiyorum eklemem gereken bişeyler varmı beslenmem için ? ayy çok kafam karışık bu konularda bebegime zarar vericek şeyler yapmaktan korkuyorum yardımlarınızı bekliyorum annecikler

merhabalar
ben de ilk çocuğuma 8 haftalık hamileyim. internetten baktığımda doğum tarihi 4 ağustos görünüyor ama geçen hafta doktor 12si dedi. benim gaz problemim var. akşamları karnım 6 aylık hamileymişim gibi şiş oluyor. aynı problemi yaşayan var mı? ne yapmalıyım

aynı şeyleri ben de yaşıyorum. hepsini de doktora soramıyorsun çoğu sorum cevapsiz kalıyor. internetten forumlardan arıyorum ben de cevapları. 8. haftadan itibaren bebeğim kemik gelişimi başladığı için normalde tükettiğin kalsiyumun iki katını tüketmen gerekiyor. süt, içemiyorsan yoğurttan alıcaksın ya da peynir. beyin gelişmi için de omega 3 zengini yiyecekler yemelisin. en çok balık, ceviz, ıspanak gibi yiyeceklerde var. ben şimdilik bunlara özen gösteriyorum. et tüketimini arttırman lazım protein için.

ya kızlar bişey söyleyin neolur, bulantım birden kesilmesi normal mi? Daha 7 haftalık hamileyim, topu topu bir hafta bulandı midem, daha dün bulanıyordu, bugün bişey yok, korkuyorum, doktorum da burda değil bugün

bulantı her hamilelikte olacak diye bir şey yok. ben 9. haftaya girdim benim hiç olmadı bulantım ve ben çok memnunum. çünkü çalışıyorum ve beni çok zora sokar böyle bir durum.

gunaydin canim ben de yasiyorum ayni sikintiyi. bi kac onerim olcak.

1- sutu cok soguk icme
2-pipet ve pet sise kullanarak herhangi bi sivi tuketme. bardak kullan.
3-agzindaki lokmalari iyice cigne.
4-Seviyo olsan bile sakiz cigneme
5-az ve sIk yemeye calis.
bunlar hava yutmamiza dolayisiyla siskinlik ve gaz sorununa neden olan seyler.
sevgiler

çok teşekkür ederim cnmm

Kızlar dün akşamdan beri midem çok fena hem bulantı bende çatlıycak gibi hissediyorum hiç biseyde yiyemiyorum açlıktan başım dönmeye başladı ama bişey görsem bulantım artıyo neyapsam ya

Kızlar dün akşamdan beri midem çok fena hem bulantı bende çatlıycak gibi hissediyorum hiç biseyde yiyemiyorum açlıktan başım dönmeye başladı ama bişey görsem bulantım artıyo neyapsam ya

mide bulantısını galeta bastırıyor diye duymuştum canım bidene istersem mide bulantın geçtiğindede bişeyler yemeye çalış açlıkta mide bulantısı tetikler ve bünyenin zayıf kalmasına neden olur

Son düzenleme:
kızlar ben dun doktora gıttım ama kese var dedi içinde bebegi göremedı daha 10gun sonra yine gel dedi bu 10 gun nasıl gecer bı aksılık yoktur ınsallah

kızlar ben dun doktora gıttım ama kese var dedi içinde bebegi göremedı daha 10gun sonra yine gel dedi bu 10 gun nasıl gecer bı aksılık yoktur ınsallah

yoktur canım içini rahat tut, benim de öyleydi keseyi görmüştük ama çok küçüktü, doktor 10 gün sonra gel dedi, evet beklemek çok zor, acaba kalbi atıyor mu falan diye insan merak ediyor,
ama kalbini ferah tut, allahın izniyle bişey olmaz

canım aynıyız tüm gün mü olur bu bulantı hafif hafif te olsa kesilmiyor ben kraker aldım yanıma iyi gelir dediler hafif de olsa faydası var sanki istersen bir dene

korkma canım benimde durumum aynı keseyi gördük şükür düzgün ama daha bebeği göremedik bende 10 ocağı bekliyorum

Cok minik o daha annesi gorunmemesi cok normal. Bu bekleme surelerinin gecmek bilmemesi inan benim de sinirimi bozuyor. Doktor her gun gel dese giderim valla yeterki gorelim dimi :) Kendini oyalayacak baska seyler bul, dusunup gereksiz yere stres olmamani tavsiye ederim

Canim ac kalmak bizim dusmanimiz maalesef. Ne yap ne et cubuk kraler yemeye calis, Biraz kesecektir. Bulantin azalma gosterdigi anda beyaz peynir ekmek ye. Hem bulantini daha azaltacak hemde doymani saglaycaktir. Eger bu sekilde yememeye devam edersen doktorunu ara.

MERHABA kızlar bende 1 haftadır yatııyordum dusuk tehlıkem var gecen hafta cumartesıden berı sutlu nescafe rengınde akıntılarım oldu cok degıldı ama sonucta olmaması gereken bısey oldugu ıcın hemen doktora koştum progesteron verdı hap olarak dun tekrar gıttım fakat akıntı hala devam etıgı ıcın dun tek doz iğne yaptı hapa devam dedı ve coraspırınde lıyorum bu arada.hepsıne devam yanı.bız keseyı dun gorduk ama daha erken kalp atsı ıcın dedı 6 haftalık cıkıyor.kanıma baktırdı kanımda 13600 lerde cıktı.degerle kese uyumlu dedı ama haftaya goruruz kalp atısını dedı.ay bır hafta daha yatıcam ve yıne kesenın ıcı boşmu dolumu dıye dıye kafayı yıyecegım artık (

içini ferah tut cnm ıyı dusun kı ıyı olsun hersey sen dıkkat ettıkten sonra allah buyuktur saglıkla nasıp etsın ınsallah

merhabalarr... allahım izin verirse bnde ağustos annesi olucam tabi bnm durumum biraz karışık belki 1 hafta öncede olabilir.. çok uğraşılar verdim bu konuda aşılamalar 2 defa tüp bebek denemesi ama 1 yıl olmustu tamamen vazgectim doktordan tedaviden aslında hiç bir sorunumuz yoktu eşiminde benimde ama olmayınca olmuyor demekki.. en ufak bir vitamin bile kullanmıyodum Allahımın mucizesi unuttuğum bir anda verdi arada bir adet gecikmelerim olduğu için bn önemsemedim bir arkadasımın zorlamasıyla tahlil yaptık ve şok oldum hemen kan tahlili yaptırdık ve sonucum 16200 çıktı yolu baya yarılamısım ama iyi oldu kalp atışı kesesi gider gitmez duyduk gördük. Düşük tehlikem vardı 3 hafta kadar hiç kalkmadan yattım suanda ŞÜKÜRLER OLSUN herşey yolunda.. Ve benim gebeliğim adet tarihimle uyuşmuyo tahminen geç döllenme olduğu için 1.5 hafta geriden gidiyorum..

ben de önceki gün öğrendim hamileliğimi. bana da ''gözün aydın, hamilesin dedi'' doktor. Ama henüz çok küçük, hareket yok, 10 gün sonra tekrar gel dedi, ilaç verdi. bebe aspirini, progestan falan. benim de geç olur adetlerim. adet tarihine göre hesaplarsam 7 haftalık falan olmalı hamileliğim. ama sanırım o kadar yok benimki de. Bi de hareket yok henüz ne demek acaba? 10 gün sonra harekete geçmesi lazım dedi. Kalp atışından falan bahsetmedi, benim de aklıma gelmedi hiç sormak, bilgisi olan var mı? böyle mi oluyo başlarda?
Bi de ben de mide bulantısı falan yok... Normal mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…