- 12 Kasım 2011
- 1.204
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar konuyla hiç alakası yok ama dün spor ayakkabılarımı yıkadım makinede bir çıkardım plastik olan yerleri sararmış converse nasıl beyazlatırım ben bunları çokda rahatlar
Eki Görüntüle 660708
Bu da son Halim.Enine çizgili gerçekten de zayıf gösteriyormuş bu arada onu anladım :) Yoksa göbüş göründüğü kadar da küçük değil .
Canım benimde nazik vuruşlar yaptığı zaman 2-3 gün hissetmediğim oluyordu. aslında onlar hareketliler ama bizim hissedeceğimiz bölgede değil. Bazen pozisyon değişiyorlar
ve hissetmemiz zorlaşıyor.
Şimdi soldaki bebeğimi neredyse her gün hissediyorum. Hissetmemek ne mümkün. Hareket etmeye başlayınca dışarıdan izleyebiliyorsun. Öyle sert vuruyorki bazen çığlık atıyorum. Sağdaki bebeği az hissediyorum sebebi geride olmasıymış. Ama sağolsun dün o da hissettirdi kendisini. Benim doktoe dedi ki ileride hareketlerinden uyuyamayacaksınız :) Yani seninkide seni uyutmayacak :) Artık her gün hissediyorum canım. Mesela geen doktora gittiğimde sağdaki hareketliydi ama ben hissetmiyordum. hatta hareketliliğini beğendi doktorum.
O yüzden korkacak birşey yok annesi. Hele biraz daha büyüsün bak seninde iç organların yer değişecek.. Sıkı tepikler yiyeceksin..
Mesela dün kahvaltı ederken eşim geldi sarıldı bana. Kıskandı mı ne velet Karnıma bir vurdu çığlık attım. Adam da korktu. Sonra oturdu veletlerini sevdi. Bazen elime dokunuyor vuruşları o kadar güzelkii..
Eki Görüntüle 660708
Bu da son Halim.Enine çizgili gerçekten de zayıf gösteriyormuş bu arada onu anladım :) Yoksa göbüş göründüğü kadar da küçük değil .
canım bende bazen 1 2 gün hissetmiyorum normalmiş aslında düşünsek daha etine butu ne yavruların zamanla dahada artacaktır
Eki Görüntüle 660708
Tetanozdan öyle korkuttularki beni inanamazsın...Hiç ağrım olmadı...Ağrın oldu mu peki... :)
Ahahaha bu iyiydi... Günaydın...
Kızlar siz de iç organlarınızı yer değiştirtecek kadar darbe yiyor musunuz?
Cuma gününden itibaren (20+3) düzenli olarak hissediyorummmTarifi imkansızzz
Yaşasınnn şişmanlıyoruzzz demek ne kadar güzel bir duygu şu dönemde :))) Saçlara takıldım ama bennn???
15 yıldır kendi saç rengini unutmuş bir insan olarak
saçlara bir çözüm bulmak lazım çok feci durumdayımmmmmmmmmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 660708
ah teyzesi yer onun tepiklerini tepik şeklinde mi hissediyorsun canımcım
Ben 6 ayda bir saç rengini değiştiren biriyimmm...Fakat geçen seneden beri koyu kahve o yüzden ara ara yani 2-3 ayda bir kınaya devam...Koyu kahverengi olanıyla boyadım ve doğuma kadar da böyle devam edecek herhalde...
kına kapatıyor mu aslında aklımdan geçmiyor değil ama aradaki beyazlar turuncu olur diye korkuyorum:44:
canım ya senden öğrenecek çok şeyimiz var tecrübesiz anne adayları olarak :) bu arada göbüşün çok yakışmış annesi maşallah yazlık giymişsin gittiğin yeri merak ettim doğrusu:)
Saç boyası diye satılıyor kına...3 rengi var sanırım ve kapatıyor canım...