Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Ahahaha bu iyiydi... Günaydın...

Kızlar siz de iç organlarınızı yer değiştirtecek kadar darbe yiyor musunuz?:KK76:

ben hala sürtünme gibi hissediyorum bazen çok tepiklerse sanki barsaklarımda bi hareketlenme var gibi oluyor canım daha fazlası yok şuan

birşey sorayım sana hergün hissediyormusun bazen 1 gün hissetmiyorum korkuyorum bişeymi oldu acaba diye ertesi günü akşamı buluyor neredeyse

Slm cici anneler :) ben betul.26 yasındayım ilk hamileligim.15 agustos ta bi oglusum olucak insallah :KK66:Matematik ogretmeniyim ama ilk aylarda dusuk tehlikesi yasadıgım icin doguma kadar ev hanımıyım. Rabbim herkese guzellikle yavrusuna kavusmayı nasip etsin.sevgiler :))

Benim bebis de bazen az hareket ediyor bazen de korkutucak kadar ani hareket ediyor.ilk defa dun gece uyutmadı beni tepinip durdu bende sabaha kadar onu sevdim dua ettim :))

ben hala sürtünme gibi hissediyorum bazen çok tepiklerse sanki barsaklarımda bi hareketlenme var gibi oluyor canım daha fazlası yok şuan

birşey sorayım sana hergün hissediyormusun bazen 1 gün hissetmiyorum korkuyorum bişeymi oldu acaba diye ertesi günü akşamı buluyor neredeyse

Canım benimde nazik vuruşlar yaptığı zaman 2-3 gün hissetmediğim oluyordu. aslında onlar hareketliler ama bizim hissedeceğimiz bölgede değil. Bazen pozisyon değişiyorlar
ve hissetmemiz zorlaşıyor.

Şimdi soldaki bebeğimi neredyse her gün hissediyorum. Hissetmemek ne mümkün. Hareket etmeye başlayınca dışarıdan izleyebiliyorsun. Öyle sert vuruyorki bazen çığlık atıyorum. Sağdaki bebeği az hissediyorum sebebi geride olmasıymış. Ama sağolsun dün o da hissettirdi kendisini. Benim doktoe dedi ki ileride hareketlerinden uyuyamayacaksınız :) Yani seninkide seni uyutmayacak :) Artık her gün hissediyorum canım. Mesela geen doktora gittiğimde sağdaki hareketliydi ama ben hissetmiyordum. hatta hareketliliğini beğendi doktorum.

O yüzden korkacak birşey yok annesi. Hele biraz daha büyüsün bak seninde iç organların yer değişecek.. Sıkı tepikler yiyeceksin..

Mesela dün kahvaltı ederken eşim geldi sarıldı bana. Kıskandı mı ne velet Karnıma bir vurdu çığlık attım. Adam da korktu. Sonra oturdu veletlerini sevdi. Bazen elime dokunuyor vuruşları o kadar güzelkii..

slm cici anneler :) ben betul.26 yasındayım ilk hamileligim.15 agustos ta bi oglusum olucak insallah :KK66:matematik ogretmeniyim ama ilk aylarda dusuk tehlikesi yasadıgım icin doguma kadar ev hanımıyım. Rabbim herkese guzellikle yavrusuna kavusmayı nasip etsin.sevgiler :))

hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isim düşündünüz mü

Benim bebis de bazen az hareket ediyor bazen de korkutucak kadar ani hareket ediyor.ilk defa dun gece uyutmadı beni tepinip durdu bende sabaha kadar onu sevdim dua ettim :))

İlk hissetmeye başladığımda beni de sabaha kadar uyutmamışlardı. şimdi de aslında gece hareketliler sıkı sıkı tepiyorlar ama henüz bunun için uykusuz kalmadım. Sadece pozisyon değişiyorum çok hareket ederlerse.. Artık sırt üstü yatmaya da başladım asıl sırt üstü yatınca başlıyor seramoni. Yerleri genişliyor ya. İkisi birden kuduruyor da kuduruyor :) Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin :)

Tesekkur ederim canım.ismi Ahmet olucak insallah.Esim daha biz sevgiliyken oglumuz olursa Ahmet olsun derdi.Klasik ama bizim icin ni hedefti sanki Ahmetimiz olsun diye :) sizin isim ne olacak?

Sizin icerde savas oluyordur bazen :)) cok isterdim ikizlerim olmasını.Allahım saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin.bizde bir mutluluk sizde iki :)

İsimYaşTahminidoğumTarihiCinsiyetDüşünülen
Bebiş İsmi
Annenin Kaçıncı Bebeği
Gokce82

Kace

Anet

yasamayiseviyorum

smlttle

armena

zeyeybar

çiçekdemeti

kzmrl

CAN_SIN

shuku

nes17

pampam34

LIPAKA

zelda2010

emrhan_seda

shcne

ankara41

abiley01

fmfm

nuran77

goks

selenyum16

sunbal

purmelal
30

28

30

23

27

28

30

29

26

38

26

30

28

29

31

27

29

24

27

33

35

28

?

27

26
07.08.2013

12.08.2013

13.08.2013

24.08.2013

20.08.2013

03.08.2013

08.08.2013

13.08.2013

28.08.2013

01.08.2013

04.08.2013

14.08.2013

18.08.2013

10.08.2013

31.08.2013

30.08.2013

08.08.2013

08.08.2013

05.08.2013

11.08.2013

11.08.2013

30.08.2013

22.08.2013

15.08.2013
Erkek/Erkek

?

Erkek

?

Erkek

Erkek

Erkek

Kız

?

Erkek

Erkek

Erkek, Erkek

?

Kız

Kız

Kız

Kız

Erkek

Kız

Erkek

Erkek

Kız/Kız

Kız

Kız

Erkek

Sarp-Araz

Roza/Miran

Aksel

Mete Han-
Belinay

?

?

Mert-Hasan

Eylül

?

Sarp

Yiğit-Yağız

?

?

?

Nefes-Asya

?

Tanem

?

?

?
Eymen Miraç

??

?

?

Ahmet
İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

Üçüncü

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

Canım benimde nazik vuruşlar yaptığı zaman 2-3 gün hissetmediğim oluyordu. aslında onlar hareketliler ama bizim hissedeceğimiz bölgede değil. Bazen pozisyon değişiyorlar
ve hissetmemiz zorlaşıyor.

Şimdi soldaki bebeğimi neredyse her gün hissediyorum. Hissetmemek ne mümkün. Hareket etmeye başlayınca dışarıdan izleyebiliyorsun. Öyle sert vuruyorki bazen çığlık atıyorum. Sağdaki bebeği az hissediyorum sebebi geride olmasıymış. Ama sağolsun dün o da hissettirdi kendisini. Benim doktoe dedi ki ileride hareketlerinden uyuyamayacaksınız :) Yani seninkide seni uyutmayacak :) Artık her gün hissediyorum canım. Mesela geen doktora gittiğimde sağdaki hareketliydi ama ben hissetmiyordum. hatta hareketliliğini beğendi doktorum.

O yüzden korkacak birşey yok annesi. Hele biraz daha büyüsün bak seninde iç organların yer değişecek.. Sıkı tepikler yiyeceksin..

Mesela dün kahvaltı ederken eşim geldi sarıldı bana. Kıskandı mı ne velet Karnıma bir vurdu çığlık attım. Adam da korktu. Sonra oturdu veletlerini sevdi. Bazen elime dokunuyor vuruşları o kadar güzelkii..

ayy çok güzel ya bende artık hissedeyim öyle sert:) bu arada 2 gündür çok afedersin kabız olmuştum çok zorlandım hemşire tanıdığımız vardı ona telefon açtım dün aç karnına kayısı kurusu ye 1 bardak içebildiğin sıcaklıkta su iç üzerine yarım saat sonra bana dua et dedi:) yaptım gerçekten çok işe yaradı kızlar aklınızda bulunsun sizinde

İlk hissetmeye başladığımda beni de sabaha kadar uyutmamışlardı. şimdi de aslında gece hareketliler sıkı sıkı tepiyorlar ama henüz bunun için uykusuz kalmadım. Sadece pozisyon değişiyorum çok hareket ederlerse.. Artık sırt üstü yatmaya da başladım asıl sırt üstü yatınca başlıyor seramoni. Yerleri genişliyor ya. İkisi birden kuduruyor da kuduruyor :) Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin :)

canım yazdığın iyi olmuş ben sırtüstü yatınca sıkışacağını düşünüyordum hep yan yatıyordum şimdi sırtüstüde yatayım yan çok zor oluyor ya

Sizin icerde savas oluyordur bazen :)) cok isterdim ikizlerim olmasını.Allahım saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin.bizde bir mutluluk sizde iki :)

Bir de olsa iki de olsa değişmiyor :) Mutluluk derecemiz aynıdır eminim. İkiz olduğunu öğrenen herkes aynı şeyi söylüyor :) Ama risklerini kimse bilmiyor. Allahım zamanında ve sorunsuz kucağıma almayı nasip etsin diye her gün dua ediyorum. O yüzden Allahtan hayırlısından başka birşey istemeyin..

canım yazdığın iyi olmuş ben sırtüstü yatınca sıkışacağını düşünüyordum hep yan yatıyordum şimdi sırtüstüde yatayım yan çok zor oluyor ya

Canım ben 2. aydan beri sağ ve sola yatıyorum. Geçen gittiğimde sordum doktoruma dedimki Sola yatınca soldaki tepikliyor sağa yatınca sağdaki tepikliyor rahatsız mı oluyorlar anlamadım. Sırt üstü yatmak da iyi değilmiş yatmıyorum o yüzden dedim.

Ben sana talimat vermeden uygulama dedi. Sırt üstü de yatabilirsin. Normal gebelerde 34. haftadan itibaren sola yatmak iyimiş. Bende de 32. haftadan itibaren sola yat diyeceğim zaten dedi. Sen şimdi rahat yat onlar da rahat ederler dedi. Yani siz 34. haftaya kadar rahatsınız. Bende 32. haftaya kadar. Ancak bir iki gündür sırt üstü yatarken horladığımı farkettim.. Allahımmmm yeni icatlar çıkıyooooo :)

ayy çok güzel ya bende artık hissedeyim öyle sert:) bu arada 2 gündür çok afedersin kabız olmuştum çok zorlandım hemşire tanıdığımız vardı ona telefon açtım dün aç karnına kayısı kurusu ye 1 bardak içebildiğin sıcaklıkta su iç üzerine yarım saat sonra bana dua et dedi:) yaptım gerçekten çok işe yaradı kızlar aklınızda bulunsun sizinde

Offf süpermiş. Yazdığın iyi oldu. Ben bağırsak sorunlarım nedeniyle benim tuvalete çıkmamı sağlayan tozu bıraktım. Eğer kabızlık yaşarsam aklımda olsun :)

Offf süpermiş. Yazdığın iyi oldu. Ben bağırsak sorunlarım nedeniyle benim tuvalete çıkmamı sağlayan tozu bıraktım. Eğer kabızlık yaşarsam aklımda olsun :)

canım valla merak ettiğimiz herşeyi sormuşsun doktora çok saol akıntı kafamı kurcalıyordu su gibi değilde kremsi gibi beyaz olan akıntı azcık fazlalaşmış durumda bu hafta ama normal herhalde oda bu arada iştahım çok açıldı aralarda midemi bastırmak için neler önerirsiniz kalorisi düşük kilo yapmayacak çok kilo almaktan korkuyorummmmmmmm

canım valla merak ettiğimiz herşeyi sormuşsun doktora çok saol akıntı kafamı kurcalıyordu su gibi değilde kremsi gibi beyaz olan akıntı azcık fazlalaşmış durumda bu hafta ama normal herhalde oda bu arada iştahım çok açıldı aralarda midemi bastırmak için neler önerirsiniz kalorisi düşük kilo yapmayacak çok kilo almaktan korkuyorummmmmmmm

Ahh canım bende ondan korktuğum için Çarşamba dan Cumartesi ye çektim randevumu.. Ama akıntı artması normalmiş. Hiç bir sorun yok dedi. Zaten sıvı azalması olunca ayırt edersin dedi. Su gibi ve sarı olurmuş.

Selam kızlar. Ben bir şey soracağım sizde yaşıyormusunuz bilmiyorum ama insan pipirikli olunca böyle oluyor :) benim oğluşum hafta sonu inanılmaz hareketliydi. Dün ve bugün ancak 4 veya 5 kez hissetmişimdir. Normalmi bu acaba ya :KK43: o kadar endişeleniyorum ki anlatamam size :KK43: bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Öpüyorum canlar siz,.

Selam kızlar. Ben bir şey soracağım sizde yaşıyormusunuz bilmiyorum ama insan pipirikli olunca böyle oluyor :) benim oğluşum hafta sonu inanılmaz hareketliydi. Dün ve bugün ancak 4 veya 5 kez hissetmişimdir. Normalmi bu acaba ya :KK43: o kadar endişeleniyorum ki anlatamam size :KK43: bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Öpüyorum canlar siz,.

Normal canım endişelenmeeee.. Hem emin ol sey uyurken o kıpralıp duruyordur. Bu haftalarda bebeklerimiz yenidoğan bebekler kadar çok uyuyorlarmış. Uyuyordur annesi. Ben doktoruma sordum. Son ayşarda hareket etmezse endişelenin şimdi endişelenecek bir durumunuz yok dedi. Zaten minikler bazen yan dönüyorlar bazen yüzüstü ya bunlar da engellermiş hareketlerini hissetmemizi..

ah bende hisetmek istiyorum onu. ama yok daha. usul usul bekliyo orda. bi tepik atsa

canım bende bazen 1 2 gün hissetmiyorum normalmiş aslında düşünsek daha etine butu ne yavruların:KK1: zamanla dahada artacaktır

X