Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

aynen gökçe bende yemesemde kilo alıyorum 5 kilo aldım çalıştığım halde evde olsam nolurdum acaba :) bide vitamin falan alıyoruz ya onlar aldırıyo galiba

Kıyamam yaa yardım etmiyorlar mı sana..

arkadaşım 40 günlük bebeği kayınvalide kendi annesi eşi geldi herkes bebek bakmaktan mahvolmuş yorgunluk damlıyor bebiş 3 kadınıda mahvetmişti valla
:26: eşim yardım etti ama ne bileyim yorulmuşum yinede.

turpu ne zamandır canım istiyor benimde kantinimizde gördüm geçen lojmanın sen yazdığından beri aklımda bir deneyemedim ilk fırsatta denicem. bende şu nub teorisi mi ne varya hani ona baktım işte kız çıktı ultrasonuna göre bakalım yarın doktor yarın ne diyecek. bu arada misafirlerim bebişimize ilk kıyafetlerini getirmiş çok şekerler

Canımm güle güle giydir. Ya onlar bir çocukla bitmişler benim şimdi gözüm korktu iki çocukla.. Turp çok faydalıymış canım. Al meyve gibi kes yeee. Artık netleşsin cinsiyetleriniz valla ben çatlayacağım burada. Ultrason resmini yükleyebiliyor musun?

kızlar dünden beri bebiişimizi hissetmiyorum. eşime bile diyemedim ama biraz da ağrım var.
moralim çok bozuk. inşallah bebişimize bişey olmamıştır.
bugün bu moral bozukluğuyla işe de gidemem zaten
dayanamicam doktora gidicem, dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar..

inşallah ters giden hiç bişey yoktur.doktora gittiğinde rahatlarsın inşallah
beni de dün yolda bi çocuk korkuttu.çığlık attım.
ben de tedirginim,acaba bişey oldum mu diye.
hala da korkuyorun,inşallah hiç bişey olmamıştır yavrularıma..

sağ salim şu 9 ayı atlatsak artık yavrularımıza kavuşsak.psikolojim bozulmaya başladı.
saat 9 olsa da evden çıksam diye bekliyorum. moralim çok bozuk...

korkma canım benim ben 3 aylıkken bebiş uçakla gelirken uyumuşum nasıl bir uykuysa uçak türbülansa girdiğinde düşüyoruz zannettim hatta karnım nasıl ağrıdı anlatamam ben o halle düşürmediysem merak etme hiç bişeycik olmaz bebişine

shukucum geçmiş olsun güzel haberlerle geleceksin korkma belki yorulmuşsundur ya da üşütmüşsündür doktorada gidiyorsun inş birşey çıkmayacak ferah tut içini

gökçe belki bebekten bebeğe değişiyordur benimde gözüm korktu dün ama her çocuk aynı olacak değilya uslu olacak teyzesi bizimkiler üzmeyecek bizi

Kızlar merhaba 7 haftalık hamileyım bende dün gece rüyamda adet oldugumu gördüm ama çok kan gelmıştı netten rüyaların anlamına baktığımda kımı yerde erkek cocuk kımı yerde de düşük yapmak yazıo korkmaya başladım hamıleyken böle rüya gören oldumu inşallah öle bısey yasamam.bebegın kalıbının durmasından korkuyorum cunku anlamıomuşun.daha yenı gıttık doktora 1ay sonra gıdıcez bıdaha.

kızlar bende çıkıyorum birazdan randevum saat 10da ben kız hissediyorum ama bakalım doktor nbe diyecek en son zaten kıza benzetti ama çok da emin değilim dedi totoş gösterdiğinden

Canım öncelikle gözünaydın,bende rüyamda böyle rüyalar görmüştüm hatta düşük yaparken görmüştüm kendimi 1-2 kez ama bir şey olmadı çok şükür bebeğinini iyi olduğuna delalettir hem kan rüyayı bozar derler sen iyi düşün iyi olsun kötü şeyler getirme aklına..

İşallah iyi bişeydir canım çok saol.bıan önce 9ay gecsede herkes kavuşsa bebeklerıne doktor kontrollerını beklemek çok zor bişeymişş

Kizlar selam hepinize su an hastanedeyim cepten yaziyorum. Endiselenmeyin bagirsaklarim icin kontrole geldim.

Simdi okudugum mesajlara tek tek cevap yazamadigim icin buradan herkese yazacagim. Arkadaslar bebeklerinizi yeni hissetmeye basladiniz. Bazen 3 gun bile hissetmeyebikirsiniz. Endise etmeyin. Bende de oluyordu dalga geciyordum hatta ben. İcime kactilar yine hissetmiyorum diye. 10 gune kalmaz neredeyse her gun her uyanik oldugu anlari hissedeceksiniz. Korkmak, kizmak stres ilmak onlarin hareket etmemesini getirmez arkadaslar. Ben hala korku filmi izleyip cok ciglik atmisimdir bazi sahnelerde

Ruya goren arkadasim bilincalti korkulari yasiyorsun. hic endiselenme gayet saglikli benegin. Hepimizin ortak korkulari degil midir bunlar.

Nisancim tebrik eserim Aksam daha detayli kutlarim seni. Cepten yazmak iskence.

Lutfen stres olmayin. Ben artik disaridan bile dinleyebiliyorum. Esim elini koyup tek elerini hissedebiliyor. Ama musaade edin biraz daha buyuyup kuvvetlendinler :) Hepinizi seviyoruz.

Ben turp yedigimde midem sindiremiyor yaa Cok rahatsiz ediyor beni ki cok severim turpu ..

kızlar doktordan geldik artık bu doktoru kadınlar kulübüne havale ediyorum aynen dediği şu" kesin olmamakla beraber kıza benziyor sanki ama net bir şey diyemeyiz" bu kadar çok olasılık cümlesini bir arada görünce kafayı yedim doktor bey siz bakın biraz daha dedim. demiştim ya hani benim eşim askeri personel o yüzden şu anda doğudayız doktor meğerse kıza benzeyenleri söylemeye korkuyormuş merak etmeyin biz kız erkek hepsini seviyoruz rahat olun dedim haa o zaman kıza benziyor bu ya ama yinede net değil kız gibi dedi. çatlatacak bu adam beni bir gün soranlara cinsiyetimizi kız gibi diyoruz artık. minnacık ultrasonla doktorada kızamıyorum haklı ama bende meraktan gidicem yani. bir ay sonraya gel dedi eşimin erzuruma görevi var o giderken bende onunla gideceğim nisanda ayrıntılıya bakalım orda ne diyecekler offf of yani

maşallah hem annemiz güzel hem bebiş allahım sağlıkla kucağına aldırsın inşallah canım senin siman çok tanıdık geldi bana ama

canım aynen bende almışım bu ay 4 kilo doktorum dedi ne yaptın sen böyle vallahi ne yaptını mı var dedim 4 ay yemek yiyeme sonrasında böyle oluyor işte bu ay hep peynirli tost yedim ekmeğe yoruyorum bu kiloyu daha dikkat edicem artık yemeğe başladım

ay canım ya bizimki kız galiba :) kızda yanılma payları daha çok oluyormuş ondan tereddüt ediyorlar

Kızlar siz bebeğinizi nerde hissediyorsunuz.. Benim bebeğim hala aynı yerinde hic yukarlara cıkmadı kasıklarımda duruyor hep.. Acaba asagıdamı duruyo bebek biraz daha yukarda olması gerekmezmi..

Kızlar bende bugun karaciğerlerime baktırdım çok şükür bişey yok dahiliye dokt.karaciğerlerede bir sorun yok değerlerinde düşüyor zaten dedi rahatladım.Bugun birde tetanoz aşım vardı gittim sağlık ocagına ebe bebeğin kalp atışlarını dinletti küçük bi cihazı var. Tansyonuma falan baktı 15 nisanda gel aşı için dedi.

canım çok sevindim değerlerin düşmüş hamilelikte işte bütün metabolizma alt üst oluyor inşallah böyle devam edersin:)

Kızlar siz bebeğinizi nerde hissediyorsunuz.. Benim bebeğim hala aynı yerinde hic yukarlara cıkmadı kasıklarımda duruyor hep.. Acaba asagıdamı duruyo bebek biraz daha yukarda olması gerekmezmi..

canım benim hemen göbek deliğinin altında sol tarafta hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…