Kızlar tartıda hiç görmediğim kiloları görüyorum. 60.8 biz ona kısaca 61 diyebiliriz. Ben tedaviye kadar 50 kilonun üzerine çıkmadım. Hamileliğimden beri 7 kilo aldım. Öyle abartılı da yemiyorum ama niye bu kadar hızlı ilerliyorum anlamadım. :)
Kıyamam yaa yardım etmiyorlar mı sana..
arkadaşım 40 günlük bebeği kayınvalide kendi annesi eşi geldi herkes bebek bakmaktan mahvolmuş yorgunluk damlıyor bebiş 3 kadınıda mahvetmişti valla :26:eşim yardım etti ama ne bileyim yorulmuşum yinede.
turpu ne zamandır canım istiyor benimde kantinimizde gördüm geçen lojmanın sen yazdığından beri aklımda bir deneyemedim ilk fırsatta denicem. bende şu nub teorisi mi ne varya hani ona baktım işte kız çıktı ultrasonuna göre bakalım yarın doktor yarın ne diyecek. bu arada misafirlerim bebişimize ilk kıyafetlerini getirmiş çok şekerler
kızlar dünden beri bebiişimizi hissetmiyorum. eşime bile diyemedim ama biraz da ağrım var.
moralim çok bozuk. inşallah bebişimize bişey olmamıştır.
bugün bu moral bozukluğuyla işe de gidemem zaten
dayanamicam doktora gidicem, dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar..
inşallah ters giden hiç bişey yoktur.doktora gittiğinde rahatlarsın inşallah
beni de dün yolda bi çocuk korkuttu.çığlık attım.
ben de tedirginim,acaba bişey oldum mu diye.
hala da korkuyorun,inşallah hiç bişey olmamıştır yavrularıma..
kızlar dünden beri bebiişimizi hissetmiyorum. eşime bile diyemedim ama biraz da ağrım var.
moralim çok bozuk. inşallah bebişimize bişey olmamıştır.
bugün bu moral bozukluğuyla işe de gidemem zaten
dayanamicam doktora gidicem, dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar..
Canımm güle güle giydir. Ya onlar bir çocukla bitmişler benim şimdi gözüm korktu iki çocukla.. Turp çok faydalıymış canım. Al meyve gibi kes yeee. Artık netleşsin cinsiyetleriniz valla ben çatlayacağım burada. Ultrason resmini yükleyebiliyor musun?
Kızlar merhaba 7 haftalık hamileyım bende dün gece rüyamda adet oldugumu gördüm ama çok kan gelmıştı netten rüyaların anlamına baktığımda kımı yerde erkek cocuk kımı yerde de düşük yapmak yazıo korkmaya başladım hamıleyken böle rüya gören oldumu inşallah öle bısey yasamam.bebegın kalıbının durmasından korkuyorum cunku anlamıomuşun.daha yenı gıttık doktora 1ay sonra gıdıcez bıdaha.
Canım öncelikle gözünaydın,bende rüyamda böyle rüyalar görmüştüm hatta düşük yaparken görmüştüm kendimi 1-2 kez ama bir şey olmadı çok şükür bebeğinini iyi olduğuna delalettir hem kan rüyayı bozar derler sen iyi düşün iyi olsun kötü şeyler getirme aklına..
Kızlar benim oğluşlar tup yiyince kıpır kıpır oluyorlar. Baktım gün içinde az m hareket ettiler 1 turp kesip limonlayıp tuzluyorum daha tabak bütmeden kıpırlarr. Hissedenler bence sizde deneyin bakalım herkeste aynı sonucu verecek mi? Çok enteresan valla.. tatlı birşey yiyince bile bu kadar hareketlenmiyorlarr.
Eki Görüntüle 652830 Eki Görüntüle 652831
Selamlar bayanlar...Ayrıntılı ultrasonumuzu yaptırdık geldik...Kalbimizeee bölmelerineee beynimizeee idrar torabamıza akciğerden kan çıkışını bile gördük...Tertemiz bir bebek dedi doktorum...Çok şükür kötü günleri geride bıraktık...19+3 tük bugün 22.5 cm ve 385 gr olmuş miniğim...Yukarıdaki iki fotoğrafta bugün çekilmiştir...
Ben tamı tamına 9 kilo almışımİlk 4 ayımızı yatarak geçirdiğimiz için ve iğnelerrr ah o iğnelerrr...Neyse sağlık olsun eski fit günlerede döneceğiz elbet...Bebişimin cinsiyeti kesinleşti kızlar..Oğlum oluyor..Bu sefer yüzde yüz dedi...
Doktordan çıktık bebek odalarına baktık ama ben bebek odasına sıcak bakmıyorum..Genç odası ve beşik alacağız sanırım...Bir tane beğendik ama araştıracağım tabi biraz daha...Fikrinizi almak için bulursam yayınlarım odayı...
İşteee böyle çok keyifli bir gündüüü...Şimdide geçmişi okuyayımmm
canım gel buralara kar görmeye vallahi. inan canım bende yeni yeni evdeyim bir sene falan oldu şubatta öğretmenim normalde ama hep özelde çalıştım baktım doğuda kar kış gidip gelmek zor oluyor bu yıl bıraktım birde sağlık sorunum bu yıl eylülden bu yana çok olmuştu hamilelik öncesi dişlerle ilgili implant falan özelde gözüm yemedi bu yıl. ama çalışmak gibiside yok be çiçekdemeti sıkıldığım az olmuyor evde Allahtan arada bir kursa gidiyorum burada o rahatlatıyor.
ah canım bende dişlerden az çekmedim şuan teller var ağzımda kaç yaşından sonra bende ortodonti tedavisi görüyorumhemde diş etlerim büyüme yaptı lazerle alıvercek doktorum 25 martta kesilcekler yani korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok yaptırcaz mecburen
çok çok hayırlı olsun Allah sağlıklı kucağımıza akmayı kısmet etsin hepimizin. topiğimize bir oğluş daha geldikızlar dün ben dayanamadım devletten randevu aldım pazartesi cinsiyet öğrenmeye gitmek için orada ayrıntılı ultrason tarihimi soracağım. sonrada randevu alacağım ayrıntılı için inş güzel çıkar o da bu arada bol bol ceviz yiyin kızlar bebeğin beyin gelişimine çok faydalı balık yağı içmektense haftada iki kere bir avuç yemek daha yararlı dedi bugün bir hemşire arkadaş ben sürekli yiyordum aferin dedim kendime
Kızlar tartıda hiç görmediğim kiloları görüyorum. 60.8 biz ona kısaca 61 diyebiliriz. Ben tedaviye kadar 50 kilonun üzerine çıkmadım. Hamileliğimden beri 7 kilo aldım. Öyle abartılı da yemiyorum ama niye bu kadar hızlı ilerliyorum anlamadım. :)
kızlar doktordan geldik artık bu doktoru kadınlar kulübüne havale ediyorum aynen dediği şu" kesin olmamakla beraber kıza benziyor sanki ama net bir şey diyemeyiz" bu kadar çok olasılık cümlesini bir arada görünce kafayı yedim doktor bey siz bakın biraz daha dedim. demiştim ya hani benim eşim askeri personel o yüzden şu anda doğudayız doktor meğerse kıza benzeyenleri söylemeye korkuyormuşmerak etmeyin biz kız erkek hepsini seviyoruz rahat olun dedim haa o zaman kıza benziyor bu ya ama yinede net değil kız gibi dedi. çatlatacak bu adam beni bir gün soranlara cinsiyetimizi kız gibi diyoruz artık. minnacık ultrasonla doktorada kızamıyorum haklı ama bende meraktan gidicem yani. bir ay sonraya gel dedi eşimin erzuruma görevi var o giderken bende onunla gideceğim nisanda ayrıntılıya bakalım orda ne diyecekler offf of yani
Kızlar bende bugun karaciğerlerime baktırdım çok şükür bişey yok dahiliye dokt.karaciğerlerede bir sorun yok değerlerinde düşüyor zaten dedi rahatladım.Bugun birde tetanoz aşım vardı gittim sağlık ocagına ebe bebeğin kalp atışlarını dinletti küçük bi cihazı var. Tansyonuma falan baktı 15 nisanda gel aşı için dedi.
Kızlar siz bebeğinizi nerde hissediyorsunuz.. Benim bebeğim hala aynı yerinde hic yukarlara cıkmadı kasıklarımda duruyor hep.. Acaba asagıdamı duruyo bebek biraz daha yukarda olması gerekmezmi..