- 28 Mart 2012
- 575
- 0
Kizlar selam hepinize su an hastanedeyim cepten yaziyorum. Endiselenmeyin bagirsaklarim icin kontrole geldim.
Simdi okudugum mesajlara tek tek cevap yazamadigim icin buradan herkese yazacagim. Arkadaslar bebeklerinizi yeni hissetmeye basladiniz. Bazen 3 gun bile hissetmeyebikirsiniz. Endise etmeyin. Bende de oluyordu dalga geciyordum hatta ben. İcime kactilar yine hissetmiyorum diye. 10 gune kalmaz neredeyse her gun her uyanik oldugu anlari hissedeceksiniz. Korkmak, kizmak stres ilmak onlarin hareket etmemesini getirmez arkadaslar. Ben hala korku filmi izleyip cok ciglik atmisimdir bazi sahnelerde
Ruya goren arkadasim bilincalti korkulari yasiyorsun. hic endiselenme gayet saglikli benegin. Hepimizin ortak korkulari degil midir bunlar.
Nisancim tebrik eserim Aksam daha detayli kutlarim seni. Cepten yazmak iskence.
Lutfen stres olmayin. Ben artik disaridan bile dinleyebiliyorum. Esim elini koyup tek elerini hissedebiliyor. Ama musaade edin biraz daha buyuyup kuvvetlendinler :) Hepinizi seviyoruz.
Canım geçmiş olsun herşey yolundadır inşallah. Ya ne güzel herkes hissediyo bebişleri nazarlardan korusun hepimizi Rabbim.