Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Canım geçmiş olsun herşey yolundadır inşallah. Ya ne güzel herkes hissediyo bebişleri nazarlardan korusun hepimizi Rabbim.

Vakti gelipte öğrenemeyen bi sen kaldın senin bebiş çok Nazlı bak net göstermiyo:) duyduğum kadarıyla kızlar saklıyormuş kendini seninde ondan netleşmedi galiba.

Vakti gelipte öğrenemeyen bi sen kaldın senin bebiş çok Nazlı bak net göstermiyo:) duyduğum kadarıyla kızlar saklıyormuş kendini seninde ondan netleşmedi galiba.

canım birde ben varım tam kesin diyemedi kız gibi ama tam emin değilim dedi

Sanırım bende bi problem var benimki çok aşağıda göbek deliğimin çok asağısında

Ben düşük bel pantolon giydiğimde tam kemer kısmının geldiği yerde hissediyorum

canım zamanla dahada yukarıya çıkıyor telaş yapma :) düşün artık mideyi bile geride bırakıyor o derece göğüs altından şişiyor

dün epey bir iş yaptım evde bugün kalça kemiğim ağrıyor resmen sağ tarafta üstüne basamıyorum ya

dün epey bir iş yaptım evde bugün kalça kemiğim ağrıyor resmen sağ tarafta üstüne basamıyorum ya

benimde dün misafirim vardı dünde ben öyleydim uzandım falan ancak öyle geçti. birde ben hep sol kolumun üzerine yatıyorum doğru yatış şekli hangisi bir çözemedim mahvolmuştu kolum sabah kalktığımda

Son düzenleme:

aynen canım ben yüzükoyun yatmayı çok severdim şimdi yan ve sırtüstü yatıyorum daha alışamadım böyle yatmayada gerçi bunlar rahat günlerimiz doğumdan sonra sıpalar yatırmayacak bile bizi uykuya hasret kalıcaz

Uyuduğumuz kardır diyelim şimdilik :) Bende sabaha karşı tuvalete kalkıyorum ondan sonra 2 saat geçiyor uyuyana kadar...Kime benzettin beniiii yoksa tanıdıkmıyız :))
Ankara 41....41 ne diye sormuştum sana memleketim demiştin ya ben senin memleketinde yaşıyorum o zaman canım :)

Geçmiş olsun canım bende arada hissediyorum çok yemek yiyince daha cok :) sanırım sıkışıyor bizim oğlan keyfine düşkünmü ne :)

ben de bazen hissediyorum,yani cimcikliyolar gibi,batıyolar gibi bişeyler oluyor.
bazen de 1-2 gün hiç birşey hissetmiyorum
hissetmeyince de korkuyorum tabi

ben de bazen hissediyorum,yani cimcikliyolar gibi,batıyolar gibi bişeyler oluyor.

çok zormuş anne olmak yaaa daha karnımızdaki kıpırtılarını duymayınca endişe ediyoruz doğunca ne yapacağıııız

her akşam ne yemek yapacağım derdi beni mahvetti artık ne yemek yapacağımıda bulamıyorum kızlar hep aynı şeyleri tekrarlıyorum sanki bu aralar

Bende düzenli olarak hissedemiyorum daha..Ara ara varlığını hissettiriyor :)
Geçen hafta 3 kez ısırır gibi hissettim...Doktora diyorum ısırdı beni :))) Doktor koptu...
Sanki cimcikleme gibiydi...Herhalde daha 1 ay var sıkı tekmelemeleri hissetmemize :)

ben ceviz yediğimde birşey oluyor bebişe kıpır kıpır oluyor diğer zamanlar tık yok ama akşam hissedttim hep en çok hissettiklerimi genelde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…