slm kızlar benim bebek iyi ama kanım çok düsük kan sayımı 7.25 demir 23 doktorum hemotolojiye sevk etti salı gidecem islh bise olmaz 16 haftalık olduk allaha sükür
Hiç merak etme canım kötü günleri geride bıraktık...Kansızlık hepimizde olacak....Gerekirse kan alırsın ilaçlar yetmese bile...O kafaya takılacak birşey değil..Bak 16 hafta oldu bile tadını çıkar zaman geçiyorrr
islh teyzesi yüzdük yüzdük kuyruguna geldik allahım bundan sonrada yardım eder islh.benim ilk haftalarda kanamam çokdu ya ondanmı bu kadar kansız kaldım acaba islh bebgime bise olmazda sag salim kızım dünyaya gelir.cansın seninki erkekmis.ay biz çok kız istiyoduk allah gönlümüze göre verdi igne kullanıyonmu sen ben 2 hafta daha prolutona devam edecem içimdeki kan pıhtısı organize olmaya baslamıs artık allaha sükür
aa canım bizde kara hasretiz inan 5 10 yılda bir düşüyor izmire kar oda hemen eriyor zaten :) ay ben 12 yıldır bil fiil çalışıyorum şöyle ağız tadıyla bir evimin mutfağımın tadını tam anlamıyla çıkaramadım şimdi o kadar büyük hayallerim varki belki çoğunuz ev hanımısınız saçma gelebilir ama sabah eşime kahvaltı hazırlayıp işe öyle uğurlamak gündüz evimde bebeğimle vakit geçirip misafir ağırlamak akşama güzel yemekler yapıp eşimi karşılamak gün içinde bebişimi alıp alışverişe çıkmak ah ah çalışan bir bayan olarak çok büyük bir özlem bu bende :))
kızlar uzun zamandır girememiştim neler olmuş neler.. minişlere bak sen kıpırdaşan kıpırdaşana:) buarada bende bgn dr.a gittim. geçen gittiğim muşmuldan sonra iyi bir dr. buldum sonunda kendime. ay nasıl ilgili alakalı. tek tek anlatıyor şu eli şu midesi şu ayağı şu orası şu burası falan.. buarada cinsiyetini sordu eşim benden önce dayanamadı:) erkek bebek dedi. kesin mi diye sordu dr. da %90 erkek bebek dedi%90 ne yaaa.. perşembe ankaraya gidiceğimi söyledim. 10 günlüğüne. gitmeden gel birdaha gör bebişini dedi:) bi sorun olmazmış ben korkmuştum basınçtan etkilenirmi diye. otobüsten çok daha güvenilir dedi bana:) içim rahatladı. da şimdi hala tereddütlüyüm erkek değilmi acaba. ya biri de çıkıp net bişey desin Allah rızası için artık ya. bişeyler almak istiyorum miniğime hala alamadım
Millet daha ilk bebekte bir sürü yorumlar haddine düşmicek espiriler yapıyolar o yüzden duymamazlıktan gelmek lazım benmde ilk bebeğim ama cinsiyet meselesi çok konuşuldu ilk öğrenildiğinden bu yana.. Evlat evlattırr bu kadar sağlık sıhhat versin Rabbim inşallahh..
Eki Görüntüle 652830 Eki Görüntüle 652831
Selamlar bayanlar...Ayrıntılı ultrasonumuzu yaptırdık geldik...Kalbimizeee bölmelerineee beynimizeee idrar torabamıza akciğerden kan çıkışını bile gördük...Tertemiz bir bebek dedi doktorum...Çok şükür kötü günleri geride bıraktık...19+3 tük bugün 22.5 cm ve 385 gr olmuş miniğim...Yukarıdaki iki fotoğrafta bugün çekilmiştir...
Ben tamı tamına 9 kilo almışımİlk 4 ayımızı yatarak geçirdiğimiz için ve iğnelerrr ah o iğnelerrr...Neyse sağlık olsun eski fit günlerede döneceğiz elbet...Bebişimin cinsiyeti kesinleşti kızlar..Oğlum oluyor..Bu sefer yüzde yüz dedi...
Doktordan çıktık bebek odalarına baktık ama ben bebek odasına sıcak bakmıyorum..Genç odası ve beşik alacağız sanırım...Bir tane beğendik ama araştıracağım tabi biraz daha...Fikrinizi almak için bulursam yayınlarım odayı...
İşteee böyle çok keyifli bir gündüüü...Şimdide geçmişi okuyayımmm
cinsiyetleri bugün öğrendik..
ikisi de kız..
Haklısın arkdaşım millete yaranmak zor hastaneye ayda bir gidersin ay ne cok gidiyorsun derler bişey olur gitmezsin sorumsuzsun gitsene derler cinsiyetini sorarlar bilmiyorum dersin bir dünya yorum vs sen merak edincede ne gerek var senin ilk derler vs vs vs bunun gibi bir dünya kıyafet alısın erken derler almasın ne hevessizsin derler :S benim etrafımda hep öyle eşimde bende ne yapıcagımızı bilemedik :)artık
slm kızlar benim bebek iyi ama kanım çok düsük kan sayımı 7.25 demir 23 doktorum hemotolojiye sevk etti salı gidecem islh bise olmaz 16 haftalık olduk allaha sükür
İsim | Yaş | TahminidoğumTarihi | Cinsiyet | Düşünülen Bebiş İsmi | Annenin Kaçıncı Bebeği |
Gokce82 Kace Anet yasamayiseviyorum smlttle armena zeyeybar çiçekdemeti kzmrl CAN_SIN shuku nes17 pampam34 LIPAKA zelda2010 emrhan_seda shcne ankara41 abiley01 fmfm nuran77 goks | 30 28 30 23 27 28 30 29 26 38 26 30 28 29 31 27 29 24 27 33 35 28 | 07.08.2013 12.08.2013 13.08.2013 24.08.2013 20.08.2013 03.08.2013 08.08.2013 13.08.2013 28.08.2013 01.08.2013 04.08.2013 14.08.2013 18.08.2013 10.08.2013 31.08.2013 30.08.2013 08.08.2013 08.08.2013 05.08.2013 11.08.2013 11.08.2013 | Erkek/Erkek ? Erkek ? Erkek Erkek Erkek Kız ? Erkek Erkek Erkek, Erkek ? Kız Kız ? Kız Erkek Kız Erkek Erkek Kız/Kız | Sarp-Araz Roza/Miran Aksel Mete Han- Belinay ? ? Mert-Hasan Eylül ? Sarp Yiğit-Yağız ? ? ? Nefes-Asya ? Tanem ? ? ? Eymen Miraç ?? | İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk Üçüncü İlk İlk |
aman allahım maşallah o dediğin cihaz nedir ne değildir nerden aldın ne kadar hepsini hepsini söyle çok merak ettşm şimdiii
Selamlar bayanlar...Ayrıntılı ultrasonumuzu yaptırdık geldik...Kalbimizeee bölmelerineee beynimizeee idrar torabamıza akciğerden kan çıkışını bile gördük...Tertemiz bir bebek dedi doktorum...Çok şükür kötü günleri geride bıraktık...19+3 tük bugün 22.5 cm ve 385 gr olmuş miniğim...Yukarıdaki iki fotoğrafta bugün çekilmiştir...
Ben tamı tamına 9 kilo almışımİlk 4 ayımızı yatarak geçirdiğimiz için ve iğnelerrr ah o iğnelerrr...Neyse sağlık olsun eski fit günlerede döneceğiz elbet...Bebişimin cinsiyeti kesinleşti kızlar..Oğlum oluyor..Bu sefer yüzde yüz dedi...
Doktordan çıktık bebek odalarına baktık ama ben bebek odasına sıcak bakmıyorum..Genç odası ve beşik alacağız sanırım...Bir tane beğendik ama araştıracağım tabi biraz daha...Fikrinizi almak için bulursam yayınlarım odayı...
Aaaaaaa çok sevindim :) Ay nasıl heyecan yaptım şimdiiii.. Allahım kucağımıza almayı da nasip etsin inş.. Gözün aydın sonundaaa.. Beceriksiz onca doktordan sonra öğrenebildin :)
EEeee isim düşündün mü :)
misafir gelmesi güzelde ahhh şu yemek tabak toplama işleri olmasakoptu belim vallahi ilerledikçe aylar ne yapacağım bilmiyorum yaaa nefes nefese kalıyorum biraz iş yapınca