Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

slm kızlar benim bebek iyi ama kanım çok düsük kan sayımı 7.25 demir 23 doktorum hemotolojiye sevk etti salı gidecem islh bise olmaz 16 haftalık olduk allaha sükür

Hiç merak etme canım kötü günleri geride bıraktık...Kansızlık hepimizde olacak....Gerekirse kan alırsın ilaçlar yetmese bile...O kafaya takılacak birşey değil..Bak 16 hafta oldu bile tadını çıkar zaman geçiyorrr

islh teyzesi yüzdük yüzdük kuyruguna geldik allahım bundan sonrada yardım eder islh.benim ilk haftalarda kanamam çokdu ya ondanmı bu kadar kansız kaldım acaba islh bebgime bise olmazda sag salim kızım dünyaya gelir.cansın seninki erkekmis.ay biz çok kız istiyoduk allah gönlümüze göre verdi igne kullanıyonmu sen ben 2 hafta daha prolutona devam edecem içimdeki kan pıhtısı organize olmaya baslamıs artık allaha sükür

Benim tam 16. haftama girdiğimde bitti kanamam..Allaha şükür çok iyiyim şimdi...Progestan sabah-akşam devam şimdilik ve karından olduğum kan pıhtılaşması ile ilgili iğnem doğuma kadarmış zaten...Prulutonuda bugün söyledi elindeki iğneler bitince olma artık diye...Sanırım 3-4 tane var elimde...
Bak atlattık inşallahhh o kötü günleri dedim yaa..Sakın takma kafana birşeyyy..Memleketinin havası iyi geldi sana ve kızınaaa :)

canım gel buralara kar görmeye vallahi. inan canım bende yeni yeni evdeyim bir sene falan oldu şubatta öğretmenim normalde ama hep özelde çalıştım baktım doğuda kar kış gidip gelmek zor oluyor bu yıl bıraktım birde sağlık sorunum bu yıl eylülden bu yana çok olmuştu hamilelik öncesi dişlerle ilgili implant falan özelde gözüm yemedi bu yıl. ama çalışmak gibiside yok be çiçekdemeti sıkıldığım az olmuyor evde Allahtan arada bir kursa gidiyorum burada o rahatlatıyor.

çok çok hayırlı olsun Allah sağlıklı kucağımıza akmayı kısmet etsin hepimizin. topiğimize bir oğluş daha geldi
kızlar dün ben dayanamadım devletten randevu aldım pazartesi cinsiyet öğrenmeye gitmek için orada ayrıntılı ultrason tarihimi soracağım. sonrada randevu alacağım ayrıntılı için inş güzel çıkar o da bu arada bol bol ceviz yiyin kızlar bebeğin beyin gelişimine çok faydalı balık yağı içmektense haftada iki kere bir avuç yemek daha yararlı dedi bugün bir hemşire arkadaş ben sürekli yiyordum aferin dedim kendime

Haklısın arkdaşım millete yaranmak zor hastaneye ayda bir gidersin ay ne cok gidiyorsun derler bişey olur gitmezsin sorumsuzsun gitsene derler cinsiyetini sorarlar bilmiyorum dersin bir dünya yorum vs sen merak edincede ne gerek var senin ilk derler vs vs vs bunun gibi bir dünya kıyafet alısın erken derler almasın ne hevessizsin derler :S benim etrafımda hep öyle eşimde bende ne yapıcagımızı bilemedik :) artık

Ayyy canımmm naıl sevdim nasıl mıncıklayasım geldi anlatamam. Çok güzeeeellll maaşallah. Annesi de güzel ona da maaşallah. Sağlıklı olmanıza çok ama çok sevindim. Ne güzel yakalamış oğluşunu.. Umarım benimkilerde düzgün pozisyonda olurlar da bende alabilirim. Allah bundan sonra kötü gün göstermesin.. Ama ben onu yirimmm yaaaa

cinsiyetleri bugün öğrendik..
ikisi de kız..

Aaaaaaa çok sevindim :) Ay nasıl heyecan yaptım şimdiiii.. Allahım kucağımıza almayı da nasip etsin inş.. Gözün aydın sonundaaa.. Beceriksiz onca doktordan sonra öğrenebildin :)

EEeee isim düşündün mü :)

Son düzenleme:

Duymayın canım. Eşinle sen ne istiyorsan onu yapın :) Allah sağlık versin önceee... Bir de eşinin elinden sıkı sıkı tut... Bazen herkes gidiyor bir tek onlar kalıyor yanımızda..

slm kızlar benim bebek iyi ama kanım çok düsük kan sayımı 7.25 demir 23 doktorum hemotolojiye sevk etti salı gidecem islh bise olmaz 16 haftalık olduk allaha sükür

Canım zaten 16. haftadan itibaren kan ilacı veriliyoo merak etme.. Allah bir daha kanama falan yaşatmasın. Bak 4 ay olmuşsunuz bileee maaşallah :)

İsimYaşTahminidoğumTarihiCinsiyetDüşünülen
Bebiş İsmi
Annenin Kaçıncı Bebeği
Gokce82

Kace

Anet

yasamayiseviyorum

smlttle

armena

zeyeybar

çiçekdemeti

kzmrl

CAN_SIN

shuku

nes17

pampam34

LIPAKA

zelda2010

emrhan_seda

shcne

ankara41

abiley01

fmfm

nuran77

goks
30

28

30

23

27

28

30

29

26

38

26

30

28

29

31

27

29

24

27

33

35

28

07.08.2013

12.08.2013

13.08.2013

24.08.2013

20.08.2013

03.08.2013

08.08.2013

13.08.2013

28.08.2013

01.08.2013

04.08.2013

14.08.2013

18.08.2013

10.08.2013

31.08.2013

30.08.2013

08.08.2013

08.08.2013

05.08.2013

11.08.2013

11.08.2013
Erkek/Erkek

?

Erkek

?

Erkek

Erkek

Erkek

Kız

?

Erkek

Erkek

Erkek, Erkek

?

Kız

Kız

?

Kız

Erkek

Kız

Erkek

Erkek

Kız/Kız

Sarp-Araz

Roza/Miran

Aksel

Mete Han-
Belinay

?

?

Mert-Hasan

Eylül

?

Sarp

Yiğit-Yağız

?

?

?

Nefes-Asya

?

Tanem

?

?

?
Eymen Miraç

??
İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

Üçüncü

İlk

İlk

Kızlar tartıda hiç görmediğim kiloları görüyorum. 60.8 biz ona kısaca 61 diyebiliriz. Ben tedaviye kadar 50 kilonun üzerine çıkmadım. Hamileliğimden beri 7 kilo aldım. Öyle abartılı da yemiyorum ama niye bu kadar hızlı ilerliyorum anlamadım. :)

Gokce zayif gebeler daha cok kilo aliypr diyorlar bende 45 kiloydum hamikelik oncesi ama sanki bu hafta sistim bende birazdan. Birde senin aslanlar gibi iki minik var benim doktor korkma zaten 7 kiloyu dogum sonrasi hastaneye birakiyor gebeler demisti:)
Bende sabah kalhvalti yaparken bir arkadas aradi miaafirlige geliyorlar esi eslerinin ailesi öldüm resmen evi temizle birseyler hazirla derken mahvoldum bugun onlari bekliyorum yarim saate gelecekler

Maşallah bebeğine darısı bizlerin başına 20. haftaya giriyorsun yolu yarıladın bundan sonraki 20 haftanda böyle güzel haberlerle geçer inşallah :)

Son düzenleme:

Maşallah ne güzelsiniz ana oğul:)darısı bizlere inşallah bizimkilerde böyle çıkar, kiloyu bosver canım sağlıkla gelsinler ondan sonra veriririz ama tabide yediklerimize dikkat etmeliyiz abur cubura çok düşmezsek iyi olur.

yok canım,daha isimlerimiz belli değil.belli olunca yazarım inşallah.
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

misafir gelmesi güzelde ahhh şu yemek tabak toplama işleri olmasa koptu belim vallahi ilerledikçe aylar ne yapacağım bilmiyorum yaaa nefes nefese kalıyorum biraz iş yapınca

Kızlar benim oğluşlar tup yiyince kıpır kıpır oluyorlar. Baktım gün içinde az m hareket ettiler 1 turp kesip limonlayıp tuzluyorum daha tabak bütmeden kıpırlarr. Hissedenler bence sizde deneyin bakalım herkeste aynı sonucu verecek mi? Çok enteresan valla.. tatlı birşey yiyince bile bu kadar hareketlenmiyorlarr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…