Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Canım niye endişeleniyorsun sağlıklı ki bol bol hareket ediyor.. hatta sanırım çok mutlu olmuş pıt pıt tepiyor. Tatlıları sevmiş anlayacağın. :) sen onu sev annesi kötü birşey yok merak etme :)

İlk kez böyle oldu canım o yüzden tedirgin oldum.. Elimle karnıma dokunduğumda hissettim eşime söyledim bi müddet sora evet elime bi baskı geldi dedi :).. Sevinmiştim ilkten sonra uzun süre devam edince hareketleri korkmaya başladım. Bide ilk kez bu kadar güzel beslendim Oda beslendi demek :).. Şuan hala hareket ediyor :)

O yedikleri sayesinde heyecan yapmış bence :) Geçen günde ben turp yedim içimde savaş vardı :) Bazen yediklerimiz mutlu edip heyecanlanmalarını sağlıyor demek ki. Ay ne güzel. Bende iki saat uyanın azıcık kıpırdayın diye dil döküyorum :)

:) İki tane birden nasıl hareketli olur..Cok hoş, çok güzel bi duygu ama acemiliğimizden sanırım anlamlandırmaya çalışıyoruz.. Bende bekliyodum hep hareket etsin diye hareketsiz diyip duruyodum.. Hayır bak hareket edebiliyorum dedi sanki :)

beni de ekleyin :)
yaş 28
muhtemel doğum tarihi 11.08.2013
cinsiyetler ?/?
isimler ?/?
ilk

İsimYaşTahminidoğumTarihiCinsiyetDüşünülen
Bebiş İsmi
Annenin Kaçıncı Bebeği
Gokce82

Kace

Anet

yasamayiseviyorum

smlttle

armena

zeyeybar

çiçekdemeti

kzmrl

CAN_SIN

shuku

nes17

pampam34

LIPAKA

zelda2010

emrhan_seda

shcne

ankara41

abiley01

fmfm

nuran77

goks
30

28

30

23

27

28

30

29

26

38

26

30

28

29

31

27

29

24

27

33

35

28

07.08.2013

12.08.2013

13.08.2013

24.08.2013

20.08.2013

03.08.2013

08.08.2013

13.08.2013

28.08.2013

01.08.2013

04.08.2013

14.08.2013

18.08.2013

10.08.2013

31.08.2013

30.08.2013

08.08.2013

08.08.2013

05.08.2013

11.08.2013

11.08.2013
Erkek/Erkek

?

Erkek

?

Erkek

Erkek

Erkek

Kız

?

Erkek

Erkek

Erkek, Erkek

?

Kız

Kız

?

Kız

Erkek

Kız

Erkek

Erkek

??

Sarp-Araz

Roza/Miran

Aksel

Mete Han-
Belinay

?

?

Mert-Hasan

Eylül

?

Sarp

Yiğit-Yağız

?

?

?

Nefes-Asya

?

Tanem

?

?

?
Eymen Miraç

??
İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

Üçüncü

İlk

İlk

Kızlar tüp bebek tedavisinden sonra kullandığımız ilaçlardan 3 kutu Climera bant ve 1 kutu Crinone jel elimde kaldı. İlaçlar gereksiz yere son kullanma tarihini tüketecekler. Sgk olmadığı için çok pahalıya almıştım ama sgk lılara daha uygunmuş sanırsam. İhtiyacı olan birini görür duyarsanız haberim olsun. kargo edeyim de faydalansın millet.

Gunaydin guzel annecikleeeer bizim babamiz hala gelmedi isten gelsede kahvalti etsek diye bekliyoruz yoksa hepsini yiyecegiz bebisimle :)
Bizim oldugumuz yerde hala 2 metre kar oldugundan yagmura hasret kaldik cicek demeti:)

Gunaydin guzel annecikleeeer bizim babamiz hala gelmedi isten gelsede kahvalti etsek diye bekliyoruz yoksa hepsini yiyecegiz bebisimle :)
Bizim oldugumuz yerde hala 2 metre kar oldugundan yagmura hasret kaldik cicek demeti:)

aa canım bizde kara hasretiz inan 5 10 yılda bir düşüyor izmire kar oda hemen eriyor zaten :) ay ben 12 yıldır bil fiil çalışıyorum şöyle ağız tadıyla bir evimin mutfağımın tadını tam anlamıyla çıkaramadım şimdi o kadar büyük hayallerim varki belki çoğunuz ev hanımısınız saçma gelebilir ama sabah eşime kahvaltı hazırlayıp işe öyle uğurlamak gündüz evimde bebeğimle vakit geçirip misafir ağırlamak akşama güzel yemekler yapıp eşimi karşılamak gün içinde bebişimi alıp alışverişe çıkmak ah ah çalışan bir bayan olarak çok büyük bir özlem bu bende :))

kızlar uzun zamandır girememiştim neler olmuş neler.. minişlere bak sen kıpırdaşan kıpırdaşana:) buarada bende bgn dr.a gittim. geçen gittiğim muşmuldan sonra iyi bir dr. buldum sonunda kendime. ay nasıl ilgili alakalı. tek tek anlatıyor şu eli şu midesi şu ayağı şu orası şu burası falan.. buarada cinsiyetini sordu eşim benden önce dayanamadı:) erkek bebek dedi. kesin mi diye sordu dr. da %90 erkek bebek dedi %90 ne yaaa.. perşembe ankaraya gidiceğimi söyledim. 10 günlüğüne. gitmeden gel birdaha gör bebişini dedi:) bi sorun olmazmış ben korkmuştum basınçtan etkilenirmi diye. otobüsten çok daha güvenilir dedi bana:) içim rahatladı. da şimdi hala tereddütlüyüm erkek değilmi acaba. ya biri de çıkıp net bişey desin Allah rızası için artık ya. bişeyler almak istiyorum miniğime hala alamadım

ah be güzelim tam kesin demiyorlar ki hep bir tahmin bende sinir oluyorum daha 1 aydan fazla var benim randevuma söyleseydi en son gidişimde çoktan birşeyler almıştım bugün trendyolda çok güzel nevresim takımları vardı mesela 25 tl ya bedava alayım dedim elim varmadı yine renk bilmeyince kız diyor ama emin değil

evet belli olmaması kötü tabi alışveriş açısından falan.. o %90 ı neye göre belirlediyse artık perşembe birdaha gidicem. bakalım yine erkek derse erkektir heralde. gerçi bundan önce de erkeğe benziyo demişti önceki dr. aman ne biliyim ya bende şaşırdım ne olduğunu:) sabredicez mecbur. isim ne düşündün kız olursa?

Canım sabredecek birşey yok.. oğluşun oluyor. Verdiği yüzde zaten kesinliğini gösteriyor. Ama uyanık doktorlarımız başları sonradan ağrımasın diye %10 luk ihtimali hep kendilerine saklarlar. Hayırlı olsun oğluşunnnn..

kız olursa eylül erkek olursa eşim kıvanç istiyor ben kayınpederimi çok severim kendi babam gibidir oda beni çok sever erkek olursada onun adını koymayı düşünüyorum latif yani tabi daha kimseye açmadım bu konuyu bakalım kendisi ne der

Slm kızlar.. ev temizligidir şudur budur derken belimde ağrıdigi için surune surune yapıyorum işlerimi.. Cok şükür eskiye gore Cok ii belim.. ama belim agridigi için şimdiden geceleri bi otarafa bi butarafa dönüyorum. Oglusumun tepikleri Cok mutlu ediyor beni.. yemek yiyince başlıyor kipirdamaya.. Cok mutlu oluyorum. Bugün Cok tepki vermedi uyuyor sanirim paşam.... Gecen dra gittik bebegimin eşi yukari cikmaya başlamış Cok şükür. Sevndm. Rabbim hayrli ve sağlıklı bir şekilde kucaklarimiza almayi büyütmeyi nasip etsin..

Selamlar bayanlar...Ayrıntılı ultrasonumuzu yaptırdık geldik...Kalbimizeee bölmelerineee beynimizeee idrar torabamıza akciğerden kan çıkışını bile gördük...Tertemiz bir bebek dedi doktorum...Çok şükür kötü günleri geride bıraktık...19+3 tük bugün 22.5 cm ve 385 gr olmuş miniğim...Yukarıdaki iki fotoğrafta bugün çekilmiştir...
Ben tamı tamına 9 kilo almışım
İlk 4 ayımızı yatarak geçirdiğimiz için ve iğnelerrr ah o iğnelerrr...Neyse sağlık olsun eski fit günlerede döneceğiz elbet...Bebişimin cinsiyeti kesinleşti kızlar..Oğlum oluyor..Bu sefer yüzde yüz dedi...
Doktordan çıktık bebek odalarına baktık ama ben bebek odasına sıcak bakmıyorum..Genç odası ve beşik alacağız sanırım...Bir tane beğendik ama araştıracağım tabi biraz daha...Fikrinizi almak için bulursam yayınlarım odayı...
İşteee böyle çok keyifli bir gündüüü...Şimdide geçmişi okuyayımmm

Tamamdır canım erkekkk demekki bebişinnn...
Benimde kesinleşti Pampammm çok şükür..Erkekmiş kesin...Yüzde 1 bile yanılma payı vermiyorum bu sefer dedi...
Yaniiii verme artık dedim içimden 20. haftaaa
Sağlıkla sıhhatle doğsunlar büyüsünler inşallahhh
:90::90::90:

slm kızlar benim bebek iyi ama kanım çok düsük kan sayımı 7.25 demir 23 doktorum hemotolojiye sevk etti salı gidecem islh bise olmaz 16 haftalık olduk allaha sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…