Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

mhrs ne canımmm? bir de ataşehir ne kadar fiyat verdi peki?

çok geçmiş olsun gökçeciğim dikkat et kendine

bu arada medipolde 200 tl ultrason 20. haftada yaptırcam inşallah

yaaa burnumun dibinde medipol hiç aklıma gelmedi. Yarın arayıp en kötü bir randevu yazdırayım bari. Ben mart ın sonunda yaptırmak istiyorum 21 haftalık oluyor o zaman. Sende yakın mısın medipol e

yaaa burnumun dibinde medipol hiç aklıma gelmedi. Yarın arayıp en kötü bir randevu yazdırayım bari. Ben mart ın sonunda yaptırmak istiyorum 21 haftalık oluyor o zaman. Sende yakın mısın medipol e

bahçeşehir de oturuyorum yakın sayılırım :) doktorum da orda doğumda orda olucak inşallah :)

bahçeşehir de oturuyorum yakın sayılırım :) doktorum da orda doğumda orda olucak inşallah :)

canım bende bahçeşehir de oturuyorum. Şimdilik medical park a gidiyorum ama doğumu medipolde yapmayı düşünüyorum. Methini çok duydum. Neresindesin Bahçeşehir in. Ahh ahh bende burada hiç komşum yok diyordum.

ıspartakuledeyim sen?

medipol güzel şimdilik bi sorun yaşamadık inşallah bebeklerede kavuşuruz sorunsuzca :)

ıspartakuledeyim sen?

medipol güzel şimdilik bi sorun yaşamadık inşallah bebeklerede kavuşuruz sorunsuzca :)

Spradon Quartz dayım ben bahçeşehir göletin yukarısı.. Uzaktada olsa birinin olduğunu bilmek mutlu etti beni. Amin cnm inş sağlıcakla alacağız kucağımızaaa..

Selam kızlaaaar. Bende grip oldum burnum alıyor çiçek demeti sağol canım dediğini yaptım en azından boğazıma iyi geldi. Gökçeeee canım sanada geçmiş olsun bundan kötü olmayalım da buna dayanıcaz artık. Gelelim bebişleri hissetmeye bende hissediyorummm bir dalgalanmalar mı desem Yada seyirmemi desem artık napıyolarsa içerde bebişler Bilmiom ama buradayız diyorlar :) bu çok güzel bir duygu. Haftaya detaylı ultrasonum var ve bugün ücretini öğrendim 700 tl ikiz olduğu için ne kadar pahalı başka yetemi yaptırsam bilemedim. Birde benim göğüslerim çok kaşınıyor sizinde öylemi normal dimi bu durum?

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. vALLA ŞU AN KIVRANMAYA BAŞLADIM GÖZÜM BURNUM AKIYOR. BENİM BOĞAZIM AĞRIMIYOR. SABAHTAN BERİ HAPŞIRMAKTAN İÇİM ÇIKTI. bEBEKLERİNİ HİSSETMENE ÇOK SEVİNDİM. aRTIK BAŞLIYORUZ BAKIYORUM DA YAVAŞ YAVAŞ HİSSETMELERE. BENCE 700 TL ÇOK FAZLA BEN İKİZLERE 300 TL BAKAN BİR YER BULMUŞTUM. BENCE SENDE ARAŞTIR. BİR DE NEREDESİN BİLMİYORUM AMA İSTANBULDAYSAN BAKTIĞIM YERLERİ SÖYLEYEBİLİRM SANA

Hapşırmaktan bende bi hal oldum bide hapşıramamak çok kötü yaa ya evet hissediyoruz. Evet Canım İstanbul mecidiyeköydeyim oturuyorum. Florance ningtingale gidiyorum herman beye oda ultrason için Florance gaytettepeye yönlendirdi. Memoriale sorucam bide bakalım ora ne kadar diyor. Ne kadar pahalısınız dedim tek bebek 300 tl.miş. İkiz olduğu için dedi ay Napsam bilemedim sen nerelere sordun? Hımmbu arada alışverişe bizde başladık baba bi yandan ben bir yandan teyzesi bir yandan hep bir:) ne kadar sevimli küçücük şeyler Allah onları hepimize giydirtmeyi nasip etsin.

Canım medipol dediğiniz bağcılardakimi tem üzerinde camlı bina yeni sayılır gibi.

İyi geceler kızlar bu sabah ses falan bende gitmeye başladı ve şuan ses fln gitmiş bi durumda arada öksürük neyim var tam olarak anlamış değilim.. Ayrıntılı icin Fiyat aldığım uygun yerleri yazabilirim.. Ben görüntüleme merkezinde yaptırmayı düşünüyorum cünkü hastanelere oranla daha detaylı bakıyolar ki zaten işleri o..
Ben ümraniye de oturduğum icin buraya yakın yerlerdeki fiyatları vereceğim

Afiyet hastanesi 140 tl civarı
Hospitalium 120 tl
Rad görüntüleme merkezi 150 tl ( Cd ve 4 boyutlu bakıyor ücretsiz herhangi bi durumda muayeneye alıyor)
Panoson görüntüleme merkezi 170 tl (aynı sekilde cd ve ücretsz muayene yapıyor 1 saat civarı sürüyor )

Diğer fiyat aldığım yerleri yazmadım cünkü en uygunları bunlar :)

mhrs ne canımmm? bir de ataşehir ne kadar fiyat verdi peki?

Canımcım mhrs sağlık bakanlığının bağlı olduğu bütün hastanelerin toplandığı bir sistem.Yani alo 182'nin web ortamı.Tc kimlik numaranla sisteme giriş yapıp istediğin şehirden istediğin doktordan istediğin gün ve saatte randevu alabilirsin.Ben iyice araştırdım bu ayrıntılı çok önemli.Alabildiğim yerden randevuları alıp kendi doktorum da dahil birden fazla ayrıntılı baktıracağım.Bir merkezin göremediğini diğer merkez görebiliyormuş.Zaten en son gittiğim devlet hastanesindeki hekimde hem kendi hekimine hem de başka bir yere yaptırmanda fayda var dedi.Bilmem abartılı olur mu ama neticede bir daha bu ayrıntılı hafta gelmeyecek ve Allah korusun herhangi bir sorun çıkarsa ya bebek doğar doğmaz yada anne karnında tedbirini almış olacağım.Sevgiler kraliçem...

kızlar dün gece itibari ile bende sanırım hissettim acaba doğru mu hissettim sanki yumuşacık bişey tenime değiyormuş gibi gıdıklanma gibi bişeyler oldu bu sabahta oldu hissediyormuyummmmm

kızlar dün gece itibari ile bende sanırım hissettim acaba doğru mu hissettim sanki yumuşacık bişey tenime değiyormuş gibi gıdıklanma gibi bişeyler oldu bu sabahta oldu hissediyormuyummmmm

Gözün aydın bebeğim.Valla ben de birkaç gündür bir şeyler hissediyorum ama benim bebeğim sizinkiler gibi değil.Artık stresten mi nedir bilmem içimde fırtınalar kopuyor gibi...
Geçen aaa oğlum üzme beni bak...dedim demez olsaydım duydu sanırsam Tepki vermiyor artık...

Kızlar bende sabah devlet hast.gittim karaciğer enzimlerim için doktorum dahiliye ye görün demişti ya gittim işte tekrar kan verdim 14:30 da alınacak sonuçlar bide karaciğerlere utrason istedi önün içinde aç olmak gerekiyomuş bende başım dönmesin diye biseyler yemiştım olmadı yani onun için p.tesi tekrar gidicem inş.düşmüştür değerler ya

Canım Medical Park Bahçelievler ikizler için 325 tl dedi
Bahçeci Kliniğini aradım 700 tl dedi.
Bir yeri daha aradım ama adını hatırlamıyorum orası da 300 tl dedi.

daha aşağısını hiç duymadım daha. İkiz olunca fiyat iki katına çıkıyor..
Florance nigtingale gayrettepe 700 tl

şimdi bir doktor arkadaşım var ondan rica ettim. Tanıdığı bir radyoloji merkeziyle görüşecek. Bakalım haber gelsin iletirim sze de..

Size bol bol alışverişler diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…