- 21 Kasım 2012
- 2.376
- 3
Canım medipol dediğiniz bağcılardakimi tem üzerinde camlı bina yeni sayılır gibi.
Evet orası canım aldın mı fiyat sen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım medipol dediğiniz bağcılardakimi tem üzerinde camlı bina yeni sayılır gibi.
İyi geceler kızlar bu sabah ses falan bende gitmeye başladı ve şuan ses fln gitmiş bi durumda arada öksürük neyim var tam olarak anlamış değilim.. Ayrıntılı icin Fiyat aldığım uygun yerleri yazabilirim.. Ben görüntüleme merkezinde yaptırmayı düşünüyorum cünkü hastanelere oranla daha detaylı bakıyolar ki zaten işleri o..
Ben ümraniye de oturduğum icin buraya yakın yerlerdeki fiyatları vereceğim
Afiyet hastanesi 140 tl civarı
Hospitalium 120 tl
Rad görüntüleme merkezi 150 tl ( Cd ve 4 boyutlu bakıyor ücretsiz herhangi bi durumda muayeneye alıyor)
Panoson görüntüleme merkezi 170 tl (aynı sekilde cd ve ücretsz muayene yapıyor 1 saat civarı sürüyor )
Diğer fiyat aldığım yerleri yazmadım cünkü en uygunları bunlar :)
Eki Görüntüle 650738 Eki Görüntüle 650737 Eki Görüntüle 650739 Eki Görüntüle 650740
İlk Oğluşumun Odasına Boya yaptık babası ile ben desen çizdim kafamda var bir kaç düzenleme daha en son kıyafetler :) alınıcak inşallah allahımın izniyle kucagımızada almak nasip olursa inşallah nasıl oğluşumun odasının duvarı teyzeleri
Ben aynı odada kalma taraftarı olmadığım için oda yaptırıyorum oğluşlarıma. Nasıl alıştırırsam öyle gider çünkü. Odalarına alışmaları daha iyi benim için..
Kızlar valla salya sümüğüm.. Çorbamı ıhlamurumu içtim. Uyuyacağım ama korktum uykumda ateşim yükselir diye. 1-2 saat kıvrandım sonunda uyuyakalmışım. Kalktım ter içindeyim duşumu aldım geldim. Burnum kıpkırmızı olduuuu :) Ay ne biçim şeymiş bu yaaaa. Ben yine hafif atlatıyorum diye düşünüyorum. Buna rağmen kafamı zor kaldırıyorum valla.. Yat yat yat oğluşlarımda sıkıldı valla..
Detaylı ultrasona gelelim. İnceledim araştırdım. Devletten randevu almanın imkanı yok. Doktorlarımız bizi uyarmadığı için 3 ay önceden başvuramadık tabi. Özellere soruyorum 300 ila 700 arası fiyat veriyorlar. Yalnız bu ikiz fiyatı. Yavrularım iki tane olduğu için sanırım çok para istiyorlar. Daha uygun fiyat alan arkadaşlar varsa yazabilirler mi? Zira bu durumda sinir olmaktan başka çarem kalmıyor.
kızlar dün gece itibari ile bende sanırım hissettim acaba doğru mu hissettim sanki yumuşacık bişey tenime değiyormuş gibi gıdıklanma gibi bişeyler oldu bu sabahta oldu hissediyormuyummmmm
kızlar dün gece itibari ile bende sanırım hissettim acaba doğru mu hissettim sanki yumuşacık bişey tenime değiyormuş gibi gıdıklanma gibi bişeyler oldu bu sabahta oldu hissediyormuyummmmm
Kızlar bende sabah devlet hast.gittim karaciğer enzimlerim için doktorum dahiliye ye görün demişti ya gittim işte tekrar kan verdim 14:30 da alınacak sonuçlar bide karaciğerlere utrason istedi önün içinde aç olmak gerekiyomuş bende başım dönmesin diye biseyler yemiştım olmadı yani onun için p.tesi tekrar gidicem inş.düşmüştür değerler ya
Sanırım Profil ismi değişmiyor cnm
çok teşekkür ederim. ilk gittiğimiz doktor hafta sonu olduğu için rastgele seçilmiş biriydi. tahlil istedi çıktığındada orda olmayacağını değerin 25 in üzerinde çıkmasının hamile olduğumu göstereceğini söyledi. çok ta ilgilenmedi açıkçası sözde özel hastane ona sordum sakınca yok dedi. zaten öyle ağır spor değil günde 25 dk tempolu yürüyorum o kadar. internetten araştırdım iyi bile olabileceği söyleniyor. bu sabah çok az kahverengimsi kanamam oldu. afedersiniz çamaşırımda gördüm 2cm kadar uzunluk vardı ama incecikti 1mm den bile az. biraz endişelendim. 4 hafta 4 günlük hamileyim son adet tarihime göre. acaba bu normalmi. birde bugün acayip başım ağrıyor. çok soru sordum ama son bir tane daha normalde tatlıyı çok sevmeme rağmen canım tatlı istemiyor acayip derecede ekşi acı ve tuzluya düştüm. bunun nedeni cinsiyet mi acaba :)
Selam Kizlar ,
4 gundur yoktum.Ankara 'ya gitmistim oyuzden sabahtan beri okuyorum sizi:) Oncelikle tum hastalara gecmis olsunn..Cicek demeti senin esindi galiba tas dusuren , sana ve esine de cok gecmis olsun..
Ben biraz havadis vereyim.Benim en ufak bi is yapmam da belim inanilmaz agriyor.Sanki elektrik carpmasi gibi ince ince dokunan bir agrim var.Dr. a sordum.3. aydan sonra kalcadaki kemiklerimiz, doguma hazirlik icin birbirinden ayriliyormus.Bu nedenle agri olabilir dediler.Birde bu aylarda nefes darligi ile birlikte horlamalar , burun tikanikliklari , burun kanamalari normalmis.Bebislerimiz artik oncelikle kendi ihtiyaclarini aldiklari icin , kan , oksijen , vitamin direk onlara geciyo.Kalanlar bize :) Sifa olsun miniklerimize..
Gokcecim topik icin bende bilgilerimi vereyim.
emrhan_seda, yas 27 burdaki takvime gore 30.08.13 dogum ama dr.um 17 ile 22 arasinda bekliyoruz dedi.Cinsiyeti hala ogrenemedim Ve kafamda da hicbir isim yok İlk bebisim olacak insallah :)
Birde size sunu soracagim.Bebegin hareketlerini hisseden arkadaslar ; ben gecen sandalyede otururken aniden egildim.Sag tarafimda sikisma gibi oldu ve ufak bir ime hissettim.Birde , ankaradan gelirken rahatsiz oldu galiba minigim bi ittirdi sanki :) Ama beni ufaklik hep sagda duruyo ve onu rahatsiz edince tepki veriyo sanirim :) Ben eve angel sound diye ufak bir cihaz aldim.Minigimin kalp atislarini dinliyorum bol bol :) almak isteyenler olursa kesinlikle tavsiye ederim..Dr. a gittiginizde bebeklerine baktigi yere koyun cihazi.Zaten epilasyon cihazindan daha kucuk.Kulakliklari takin bakin nasil calisiyo minicik kalpleri :)
Ayy Allah nazarlardan korusun miniklerimizi :) ve Allah hepimize ve miniklerimize saglik , sihhat , guc kuvvet versin insallah :)
Daha çook gıdıklanacaksın :) İlk pıtpıtlar vurduğunda bazı zamanlar gıdıklanıyordum bende. Hala bazen gıdıklıyorlar. Sonra tatlı tatlı kaşınıyor gıdıkladıkları yer..
Geçmiş olsun canım seninki yüksek mi çıkıyordu ki.
Evet canım yüksek çıkıyo normal değerler 50 60 olması gerekirken benimki 110 çıkmıştı dokt.hemen elevitti içme o yapmış olabilir dedi dahiliye ye git dedi işte bugun gitti bakalım.
Evet orası canım aldın mı fiyat sen?
Medipolden fiyat aldım. Eğer sağlık güvencen varsa sgk gibi 200 tl..
Sağlık güvencesi yoksa benim gibi 500 tl..
Gözüm aydın çok sinirlendim.
Evet canım yüksek çıkıyo normal değerler 50 60 olması gerekirken benimki 110 çıkmıştı dokt.hemen elevitti içme o yapmış olabilir dedi dahiliye ye git dedi işte bugun gitti bakalım.
200 tl ikiz fiyatı mı? Eğer öyleyse Ay niye o kadar uygun.